12 juillet 2020
Welke stomer kies je op elke stof? Recensies en vergelijking

Welke stomer kies je op elke stof? Recensies en vergelijking

Promo
1

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 92.46
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
2

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
3

Moulinex Multicuiseur Intelligent Cookeo 6L 6 Modes de Cuisson 100 Recettes Préprogrammées Jusqu'à 6 ...

amazon
229.99 € 167.98
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
4

Robot Cuisine Multifonctions, DECEN 2L Robot Hacho, Options à 4 Vitesses Robot Menager Cuisine Hacho ...

amazon
59.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
5

Moulinex HF802AA1 Robot Cuiseur Multifonction Companion – 6 programmes automatiques, 5 accessoires i ...

amazon
699.99 € 499.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Voor zomer 2020, Oh mijn mag is zeker niet de enige website die de Steamer heeft vermeld onder de essentiële zaken die u bij u moet hebben. En of u nu op vakantie, zakenreis of thuis bent, u wilt een kledingstomer kopen en u wilt direct het beste apparaat vinden.

Dankzij dit bestand zijn er twee oplossingen voor u beschikbaar: teken uit de lijst met de beste kledingreinigers waar leer hoe u uw eigen vergelijking kunt maken door tussen de specials te zoeken.

PROMO: steamer betere prijs-kwaliteitverhouding!

Promotie – 47%

H.Koenig Verticale Steam Steamer High …

Promotie – 29%

CALOR PRO STYLE CARE Verticale stoomboot …

Promotie – 58%

Steam Steamer[Fer à Repasser Portable], …

Promotie – 54%

LANGRIA Steam Steamer Draagbaar scherm …

Vergelijkende stoomboot: onze Top 10

hier is onze top 10 steamers, alle modellen bij elkaar dus verticale kledingstomers en anderen met de hand. Ze zijn allemaal bestsellers en worden online hoog gewaardeerd.

1. Philips GC360 / 30 Steam & Go: licht en praktisch

Philips GC360 / 30 Steam and Go-beoordelingen

MEEST

✓ Horizontale applicatie mogelijk
✓ Inclusief veiligheidshandschoen
✓ Zeer snel opstarten
✓ Goede afhandeling
✓ Steam-uitzending continu

DE MINDER

✓ Kan niet pauzeren tijdens gebruik
✓ Geen opslag

De Philips Steam & Go GC360 / 30 stomer is een compleet en handig product. Hij weegt niet dan 890 g en het heeft een handvat lang genoeg voor een goede grip. Dankzij dat Smart Flow-kookplaat, het maakt zowel verticaal strijken als horizontaal aanbrengen (zoals strijken) op de meest gemarkeerde vouwen mogelijk. Om het te begeleiden, worden een handschoen en een borstel meegeleverd. Terwijl de eerste ervoor zorgt dat kleding veilig kan worden aangetast, helpt de borstel om stoom diep in dikke stoffen te laten doordringen.

Het totale vermogen is 1200 watt en het apparaat geeft toegang tot een continue stroom met een druk van 22 g / min. Het vereist alleen 45 seconden voor voorverwarmen. De tank heeft een inhoud van 70 ml. Het is afneembaar om gemakkelijker te vullen. Het is een stoomboot die is ontworpen om in één keer te worden gebruikt. Inderdaad, zijn vorm maakt het niet echt mogelijk om het even veilig te deponeren.

Het is echter een bedraad apparaat, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de batterij. En het snoer meet 2,5 meter, wat zorgt voor een grote mobiliteit.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

2. Calor DR8085C0 Access Steam: voor werkelijk alle stoffen

Calor DR8085C0 Toegang Steam-melding

MEEST

✓ Intuïtief gebruik
✓ Lange stroomkabel
✓ Afneembare tank
✓ Echt handige accessoires
✓ Robuuste set

DE MINDER

✓ Niet geschikt voor reizen
✓ Geen opbergtas

Deze Calor Access Steam handstomer is een relatief compact apparaat, maar mag niet worden beschouwd als een reisstomer. Met zijn 3 meter lange draad is hij gemaakt voor thuisgebruik, regelmatig gebruik.

Inderdaad, dit Calor-product wordt verkocht met twee borstels. Met de ene kunt u de dikste kledingstukken rechttrekken, terwijl de andere op de meest delicate kledingstukken wordt gebruikt. In beide gevallen is het strikt een verticale stoomboot. EEN deurhaak is ook beschikbaar zodat u uw hanger gemakkelijk met uw kledingstuk hoog kunt plaatsen. De XXL hoofd maakt het mogelijk om effectief te zijn. Het geeft toegang tot continue of jetstoom. De druk is 24 g / min. En het apparaat heeft een geweldige kracht omdat het er klaar voor is 45 seconden. Een lichtsignaal laat je weten wanneer je moet beginnen met stomen. De tank heeft een 200 ml capaciteit (ongeveer 10 minuten autonomie) en het is verwijderbaar.

Dus je krijgt natuurlijk niet hetzelfde resultaat als met een strijkijzer, maar met een beetje oefening zeggen sommige online beoordelingen dat je het nu zonder strijken kunt doen.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

3. Calor DT9100C0 Access Steam Care: ultra compleet

Calor DT9100C0 Toegang tot Steam Care-recensie

MEEST

✓ Grote tank
✓ Lang snoer
✓ Afneembare tank
✓ Indicator wanneer de stoom klaar is
✓ Onbeperkte autonomie

DE MINDER

✓ Vrij zwaar
✓ Niet alle accessoires zijn nuttig

Deze Calor Access Steam Care-stomer is zo compleet dat hij in de ogen van sommigen gewoon het strijkijzer vervangt. Naast het apparaat ontvangen we inderdaad een verticaal bord wat het mogelijk maakt om de kleding zo goed mogelijk te positioneren en daardoor een grotere effectiviteit te hebben tegen rimpels in minder doorgang.

Bovendien is het een krachtig model. Het heeft 1600 W en een 30 g / min continue stroom. De afneembare tank kan bevatten 200 ml en alles is klaar in slechts 40 seconden. De autonomie van de tank is 9 minuten. De verwarmde zool is gemaakt van gegoten aluminium met een keramische coating. Het enige nadeel is dat het een relatief zware draagbare kledingstomer is die niet echt geschikt is om mee op reis te nemen. Aan de andere kant worden de kleding heel snel correct geplooid.

Drie andere accessoires zijn inbegrepen, klassieke elementen op het Access Steam-assortiment. Het is een borstel voor dikke stoffen, een beschermkapje voor zeer delicate stoffen en een deurhaak om de hanger gemakkelijk overal te plaatsen. Het netsnoer van 3 meter is erg lang, wat erg op prijs wordt gesteld.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

4. SteamOne SN50SB S-Nomad: één fles voor tank

SteamOne SN50SB S-Nomad review

MEEST

✓ Een fles kan de tank vervangen
✓ Twee bevoegdheden om uit te kiezen
✓ Alles om hem in een koffer te stoppen
✓ Zeer elegant
✓ Stalen zool

DE MINDER

✓ Speciaal voor lichte stoffen
✓ Vrij laag debiet

De SteamOne S-Nomad verticale steamer is geweest volledig ontworpen als reisstomer. Inderdaad, het heeft een relatief conventionele verwijderbare tank die kan worden vervangen door elke fles water (idealiter een kleine om alles op armlengte te vervoeren, maar verder elke andere). Dus als u op reis gaat, kunt u de tank thuislaten om uw koffer lichter te maken en een fles te bevestigen die overdag wordt gebruikt.

Vindingrijkheid is niet het enige pluspunt, het is ook een krachtig product. Hij is tenslotte niet toevallig in deze vergelijking. Dus de druk is 25 g / min en het is mogelijk om te kiezen tussen twee dampkrachten afhankelijk van het kledingstuk dat voor je ligt. Voorverwarmen duurt 45 seconden. De trigger heeft een sluitsysteem voor een continue stoom zonder de vingers te klemmen.

Diverse accessoires zijn ook inbegrepen. Allereerst de belangrijkste, de universele flesconnector, waarmee je van de meegeleverde tank naar elke fles kunt wisselen. Ook inbegrepen is een pluisborstel, zuignaphaak en draagtas. Alles wordt verkocht tegen een meer dan eerlijke prijs, in vergelijking met kwaliteit en efficiëntie.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

5. SteamOne Pocket HT14GW: elegantie en kracht

SteamOne Pocket HT14GW review

MEEST

✓ Zeer korte voorverwarming
✓ Grote tank
✓ Stijlvol ontwerp
✓ Lange elektrische draad
✓ Zeer resistente zool

DE MINDER

✓ Weinig accessoires
✓ Een beetje lang om mee te reizen

Deze SteamOne-stoomboot, referentie Pocket HT14GW is een elegant model (glanzend grijs met een zwarte lijn), krachtig en compact genoeg om in een koffer te worden gestopt. Hij weegt dus 1,1 kg en is 27 cm lang en 14 cm breed.

Zijn vermogen van 1400 W maakt het mogelijk klaar in 30 seconden, een van de kortste keren op dit type apparaat. Een lichtindicator laat je weten wanneer hij klaar is. De stoom wordt continu verspreid met een druk van 24 g / min. De afneembare tank heeft een Inhoud 260 ml. Als deze vol is, heeft u een autonomie van ongeveer 20 minuten (variabele autonomie afhankelijk van uw gebruik van het apparaat). Daarnaast is het een bedraad product dat is uitgerust met een Netsnoer van 3 meter lang.

De zool is gemaakt van roestvrij staal, wat hem zeer resistent maakt. Maar het is niet de bedoeling dat het in direct contact komt met kleding, omdat het apparaat strikt alleen verticaal stomen toestaat. Twee accessoires inbegrepen, gadgets voor sommigen, erg praktisch voor anderen. Het is een pluisborstel en een zuighaak om de hanger aan te bevestigen met het kledingstuk dat moet worden gestreken.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

6. SteamOne Dualys Plus: Franse productie

SteamOne Dualys Plus kennisgeving

MEEST

✓ Dubbele ketel
✓ 4 vermogensniveaus om uit te kiezen
✓ Verstelbare ruststang
✓ Talrijke accessoires voor installatie
✓ Gemaakt in Frankrijk

DE MINDER

✓ De prijs
✓ Geen speciale bescherming tegen kalkaanslag

De Dualys Plus verticale kledingstomer wordt beschouwd als een van de meest efficiënte modellen van dit moment. Met haar dubbele boiler en zijn 2300 W., het is klaar in 45 seconden. En dankzij de vele accessoires kunt u veel verschillende kleding en stoffen veilig strijken. Zo is het minibord zeer praktisch met de manchetten van de overhemden. Het is zelfs mogelijk om het vermogen van de stoom sindsdien aan te passen 4 niveaus worden aangeboden.

Dus het is materiaal van de bovenste plank, zoals alles van het Franse merk SteamOne. Bovendien is zelfs de fabricage Frans, wat relatief zeldzaam is. Het is nog steeds een relatief mobiel apparaat. Het weegt dus alleen 7,5 kg. De telescopische stang maakt een hoogteverstelling mogelijk die bij u past en maximaal 1,80 m vanaf de grond. Het is uitgerust met verschillende accessoires, omdat het een accessoireprogramma heeft.

De tank heeft onbeperkte autonomie dankzij een dubbele ketel. Hij is afneembaar en heeft een inhoud van 1,6 liter water. Het heeft een intern antikalksysteem. Alle recensies maken hem een ​​van de beste steamers.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

7. SteamOne MI60SB Minilys Plus: klein en praktisch

SteamOne MI60SB Minilys Plus beoordelingen

MEEST

✓ Ultracompact formaat
✓ Vereenvoudigd gebruik: één knop
✓ Chrome, gemakkelijk te onderhouden
✓ Geïntegreerd antikalksysteem
✓ Bestendige zool

DE MINDER

✓ Alleen continue stoom
✓ Geen vermogensvariator

Het aanbieden van professionele apparatuur als prioriteit, SteamOne verticale kledingreinigers hebben de neiging omvangrijk te zijn. Dus het is specifiek aan te passen aan kleine ruimtes dat de Minilys Plus kledingstomer is ontworpen. We vinden de algemene kwaliteit specifiek voor het merk en de Franse productie, maar het is gemakkelijker om het in een appartement te plaatsen.

Voorzien van een aluminium boiler, een liter tank en een vermogen van 1900 watt is de stomer klaar 60 seconden. De druk is 40 g / min. Er is maar één knop die fungeert aan en uit. Aan de andere kant betekent dit dat de damp continu wordt verspreid en de enige mogelijkheid om deze te onderbreken is om alles te blussen. Dit is het enige negatieve detail waarnaar online beoordelingen verwijzen.

Zwart, elegant en chroom, dit product wordt verkocht met vier accessoires zeer praktisch: een hanger met broekclips, een borstel voor dikke stoffen, een minibord voor de afwerking en een isothermische handschoen. Het is dus echt mogelijk om voor alle kleding te zorgen. Er is een budget van ongeveer 200 euro nodig, wat minder is dan de meeste SteamOne-producten.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

8. Calor IT8440C0 Pro Style Care: strak design

Calor IT8440C0 Pro Style Care review

MEEST

✓ Stoomkop van groot formaat
✓ Zeer korte voorverwarming
✓ 4 graden dampverspreiding
✓ Beschermende hoed voor delicate stoffen
✓ Autonomie van 40 min.

DE MINDER

✓ Hanger een beetje laag geplaatst
✓ Weinig accessoires

De Calor Pro Style Care verticale stomer is een compleet en nauwkeurig apparaat. Het is uitgerust met een XL dampdiffusiekop driehoekig. Hierdoor kan meer stoom tegelijk worden verzonden, zonder de nauwkeurigheid te verliezen. Daarnaast is er een hanger in de set geïntegreerd, terwijl er drie accessoires worden meegeleverd: een hoed voor delicate stoffen (voor het opstarten op de XL Delta-kop te plaatsen), een tang en een anti-haarborstel. pluche.

Het elektrisch vermogen is 1800 watt. De watertank heeft een 1,3 liter inhoud, wat 40 minuten autonomie geeft. Het apparaat is in slechts 45 seconden klaar. Op het handvat is het mogelijk om te kiezen tussen 4 stoomstanden, afhankelijk van de te stomen kleding. De maximale continue stoomstroom is 35 g / min.

Bij de online beoordelingen gaat het om de grootte van de gebruiker en dus om de kleding. Als je lang bent, minstens 1,80 meter, dan zal de hanger een beetje laag voor je staan. Bovendien zal de hanger zelf niet breed genoeg zijn om je jassen die kunnen wegglijden goed vast te houden. Het is dus vooral een goed product voor mensen die niet te groot zijn.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

9. Calor IT3420C0 Pro Style: merk van lage prijs

Calor IT3420C0 Pro Style review

MEEST

✓ Instelbaar vermogen
✓ Anti-kalk systeem inbegrepen
✓ Eenvoudig in te stellen telescoopbuis
✓ De prijs
✓ 50 min autonomie

DE MINDER

✓ Niets meer

Deze Pro Style zwarte stomer is de lagere versie van Calor’s Pro Style Care. Dat wil zeggen dat het iets minder krachtig is, maar vooral ook goedkoper met behoud van dezelfde stevigheid en betrouwbaarheid. Zo vinden we dezelfde dampdiffusiekop, dat wil zeggen een extra grote kop met een driehoekige vorm.

Het vermogen is 1700 watt en de tank heeft een 1,5 liter inhoud. Het geeft je dus 50 minuten autonomie. We moeten voorspellen 45 seconden voor voorverwarmen. Daarna is het mogelijk om te kiezen tussen 3 vermogensniveaus wetende dat de maximale stoomstroom is 30 g / minuut. Praktisch gezien wordt een antikalkoplossing meegeleverd, die het onderhoud vergemakkelijkt en de levensduur van het product verbetert. Tenslotte is de buis telescopisch, dat wil zeggen het is mogelijk deze te verkleinen of aan te passen aan uw maat.

Aan de accessoirezijde is er slechts één borstel die aan de stoomkop wordt bevestigd en die de verspreiding van stoom in de vezels van dikke stoffen vergemakkelijkt. Het is jammer dat er niet meer accessoires zijn, maar dat wordt gerechtvaardigd door de uiteindelijke prijs.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

10. SteamOne S-VALET: ontwerp met houteffect

SteamOne S-VALET beoordelingen

MEEST

✓ Zeer elegante houten buitenkant
✓ Zeer krachtige stroom
✓ Bijzonder robuust
✓ Echte houten hanger
✓ Gemaakt in Frankrijk

DE MINDER

✓ De prijs
✓ Echt zwaar

In een kledingkast waar elk element met zorg is gekozen, is het plastic aspect van de kledingstomer niet echt geschikt. Dus, altijd in zijn wens om high-end apparatuur aan te bieden, biedt SteamOne een verticale steamer, Frans gemaakt, in kleur « houteffect », omdat het elementen bevat in Beukenhout naast chromen elementen. Het S-Valet-product is een compleet apparaat dat wordt verkocht voor meer dan € 300, een prijs tot aan zijn efficiëntie.

Klaar in 45 seconden, hij heeft een watertank van 1,6 liter en een dubbele boiler met een vermogen van 2300 watt. De dampstroom is een van de krachtigste van deze selectie, alle merken gecombineerd: 54 g / min. EEN antikalksysteem is geïntegreerd.

De hanger is breed genoeg voor alle jassen en overhemden, ongeacht je bouwstijl. Met inkepingen kunt u kledingstukken met bretels plaatsen, terwijl de horizontale balk er is voor broeken en rokken. Er is echter geen tang. Dit is precies het soort apparaat dat de moeite waard is om tijd door te brengen op zoek naar een promo om het in uw oorspronkelijke budget te brengen.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Wat is een stoomboot?

De steamer is de oplossing als we haast hebben. Het is inderdaad een apparaat dat altijd binnen een minuut klaar is en waarmee de rimpels uit een kledingstuk kunnen worden verwijderd. Het gaat niet om strijken, het gaat om geven nieuwe klap op een jurk die net enkele uren in een koffer heeft gezeten of op een shirt dat een paar weken in een kast is opgesloten.

Aan de andere kant, als je echt haast hebt, kan het de illusie creëren op een gestreken kledingstuk. Hiervoor heeft een kledingstomer altijd een watertank die stoom wordt. En afhankelijk van het model is het een apparaat dat tussen de 30 en 500 € wordt verkocht.

Koop de beste kledingstomer om tijd te besparen in de wasverzorging

De verschillende soorten steamers

Afhankelijk van het formaat en gebruik zijn er verschillende soorten steamers. Als u ze kent, kunt u sneller alleen modellen vinden die bij u passen.

⇨ Verticale steamer

Het is de kledingstomer (of winkel). De verticale steamer is een apparaat met een vrij omvangrijke basis, het is soms uitgerust met wielen, maar het is niet echt bedoeld om verplaatst te worden. Dankzij zijn grote tank, hiermee kunt u veel kleding tegelijk beheren. En als het mobiel is, is het mogelijk om alle gordijnen en andere bekleding te maken.

Het gemiddelde budget is belangrijker dan voor de andere soorten stoomboten, aan de andere kant hebben sommige mensen die niet van strijken houden, dankzij dit type product ervoor gekozen om het strijkijzer volledig achter zich te laten.

⇨ Draagbare stoomboot

Onder draagbare steamers zijn er verschillende modellen. Zo is er de reisstomer die een product is lichtgewicht, ontworpen om gemakkelijk in een koffer te glijden. Er is ook een handstomer en alleen met het formaat wordt rekening gehouden.

Het is in ieder geval een apparaat dat uiteindelijk niet veel meer ruimte in beslag neemt dan een föhn. De tank is er direct op aangesloten en sluit hem gewoon aan op een stopcontact om hem te gebruiken. Het enige dat u daarnaast kunt plannen, is de hanger om de kleding aan te doen, wetende dat er vaak een haak wordt geboden om de hanger in hoogte te houden.

⇨ Professionele stoomboot

Het professionele formaat van een steamer houdt voornamelijk rekening met de motor en de weerstand van het product tegen inspanning. Dat wil zeggen, het is ontworpen om te worden gebruikt enkele uren achter elkaar, zonder te wankelen.

Qua design is het een verticale steamer die niet altijd opvalt bij de modellen voor particulieren. Aan de andere kant maken de prijs, het gewicht, de kracht van de druk en de tank het verschil.

⇨ Hogedrukstoomboot

We horen steeds meer over de mogelijkheid om direct een hogedrukstomer te kopen. Dit betekent dat de dampspanning bijzonder hoog is, wat normaal gesproken alleen mogelijk is op een verticaal apparaat met een ketel als reservoir.

Echter, als de druk in bar is hoger, we zijn nog ver verwijderd van de druk die wordt verspreid door een goede stoomgenerator. Het is dus belangrijk om naar het aantal bars te kijken en niet alleen naar de marketingpitch.

Koop de beste kledingstomer om tijd te besparen in de wasverzorging

Wat zijn de voordelen van een stomer?

De kledingstomer is ontworpen met een missie, een specifiek doel: kledingstukken kreukvrij maken, namelijk strijken. Op dit niveau vervult het zijn rol vanaf het moment dat u een product koopt met een beetje kracht.

Stoom heeft echter veel toepassingen en dit maakt het mogelijk om in de steamer te zien veelzijdig object ! Je kunt hem dus ook gebruiken voor huisonderhoud. Het verwijdert geurtjes en een groot aantal bacteriën uit je bekleding. Om dit te doen, gaat u gewoon met de stoomboot over de gordijnen, de bank, de fauteuils en voila.

Het werkt dus natuurlijk beter met een verticale stoomboot, krachtiger dan het reismodel, maar met een dikke stoffen borstel is alles mogelijk!

Hoe een stoomboot kiezen?

Om te weten welke stoomboot u moet kopen, zijn hier de kenmerken waarmee u rekening moet houden. U kunt uw eigen vergelijking maken en het beste apparaat voor uw behoeften kopen.

✓ Aan de slag

Zoals hierboven beschreven, zijn er verschillende soorten stoomboten en dit is het eerste dat u moet overwegen. Waar wil je je apparaat gebruiken? In welke omstandigheden? Hoeveel kleding elke keer?

Van daaruit kunt u rekening houden met een redelijk gewicht en maat, en eventueel de kleur en het ontwerp kiezen.

✓ Stoom

Aangezien stoom alles is, moet u er zeker van zijn dat het werkt.
Daarvoor moet je kijken naar de kracht en de opwarmtijd. Kijk dan of de damp continu wordt verspreid, met of zonder in gang zetten op het handvat. Ten slotte zijn er mogelijk instellingen beschikbaar.

✓ De tank

De watertank heeft een capaciteit gelimiteerd wat zal conditioneren autonomie van het apparaat. Hoe meer water, hoe meer het mogelijk is om glad te strijken. Aan de andere kant maakt dit de stoomboot zwaarder, dus hoe meer, hoe beter.

Vergeet niet om ook te controleren of de tank is verwijderbaar, hoe het vult. In de reviews kun je zien of het systeem praktisch is of niet.

✓ De accessoires

Elk merk heeft zijn specialiteiten qua accessoires. We kunnen ontvangen borstels te bevestigen aan de stoomkop of aan kledingborstels, hangers en clips of gewoon een zuignap of een haak om de hanger te bevestigen.

Op een stoomboot, de opbergzakje is erg praktisch. Voor anderen kan een accessoire-opslagsysteem een ​​echt pluspunt zijn.

✓ Het merk

Naast het hebben van een verhaal en een reputatiestaat elk merk in een min of meer precieze niche. Zo krijgt u een eerste indruk van de kwaliteit algemeen (het goedkoopste apparaat van SteamOne zal altijd interessanter zijn dan het duurste van bijvoorbeeld Aicok), op service na verkoop en op levenslang van het product.

Koop de beste kledingstomer om tijd te besparen in de wasverzorging

De beste merken voor een stomer

Om u te helpen bepalen welk merk het beste bij u past, vindt u hier een snel overzicht van elk merk.

▷ Calor

Calor is een volledig Frans bedrijf waarvan de producten een geweldige terugblik bieden op de evolutie van huishoudelijke apparaten in woningen. Tegenwoordig is het een merk van de Seb-groep en heeft het zich gespecialiseerd in de productie ervan. Er zijn dus alleen apparaten voor persoonlijke verzorging (föhn, etc.) en wasverzorging.

Er is drie categorieën Calor-steamers : klassieke handmodellen, hogedruk handproducten en verticale steamers.

▷ SteamOne

Ondanks zijn naam, SteamOne is een Frans bedrijf dat speciaal is opgericht om confectiekleding gemakkelijk toegang te geven tot een stoomboot. Toen het merk besloot om zijn producten uit te breiden naar individuen, koos het ervoor om zich te concentreren van de bovenste plank.

Het SteamOne materiaal is dus van zeer goede kwaliteit en heeft een uitstekende reputatie. Het enige minpunt is dat de prijs logischerwijs een beetje hoger is dan voor meer reguliere merken.

▷ Rowenta

Hoewel van Duitse afkomst, Rowenta is vandaag een merk van huishoudelijke apparaten voor het hele huis dat tot de Franse groep SEB behoort. Rowenta-producten worden als innovatief en betrouwbaar beschouwd, terwijl de service na verkoop hoog gewaardeerd wordt.

Handstrijkmachines van Rowenta roepen vaak een vintage microfoon op en zijn dat ook stevig en gemakkelijk te hanteren. Voor nieuwe aankopen moet een budget van minimaal 50 EUR worden begroot. La version verticale est également complète et ergonomique.

▷ Philips

L’entreprise néerlandaise Philips est l’un des géants européens de l’électroménager. Elle propose une très grande variété de produits à des tarifs très accessibles. Ceci explique que tout le monde a déjà probablement eu au moins une fois un appareil Philips chez soi, que ce soit des ampoules ou un grille-pain.

Côté défroisseurs vapeur, Philips propose également un vrai choix. C’est-à-dire qu’il y a des petits prix avec des modèles portables et des défroisseurs verticaux plus complets et haut de gamme.

▷ H.Koenig

La marque allemande H. Koenig est surtout connue pour ses aspirateurs et pour son rapport qualité-prix intéressant. Fondée dans les années 1960, elle possède pourtant un catalogue complet et varié. En effet il semblerait que cette marque préfère proposer un peu de tout, plutôt que plusieurs variantes du même produit.

Ainsi il n’y a qu’un seul défroisseur à main (qui évoque les modèles Rowenta) et un seul défroisseur vertical. Tous les deux sont fiables, pratiques et surtout très sobres.

▷ Aicok

Aicok est une entreprise américaine toute jeune qui propose de plus en plus de produits pour toute la maison. Elle se démarque avec des prix vraiment tout petits et des ventes qui s’effectuent en très grande majorité en ligne.

Ainsi il est possible d’avoir un défroisseur vapeur vertical à partir de 75 EUR seulement. Et pour les voyageurs, le budget nécessaire est d’à peine 40 EUR. Ce sont tous des appareils noirs plutôt que blancs ou colorés comme ce que proposent les marques concurrentes.

▷ Polti

Marque italienne, Polti est le spécialiste de la vapeur. C’est pourquoi il est possible d’acheter aussi bien un nettoyeur vapeur Polti qu’une centrale vapeur ou un défroisseur. L’important est que la vapeur soit au centre de tout. En tant que spécialiste du sujet, Polti prête particulièrement attention à la sécurité et aux effets du calcaire.

Pour l’instant Polti offre peu de possibilité pour défroisser, mais il s’agit d’équipements pratiques et pas chers (prévoir moins de 50 EUR). On ne peut que supposer que la collection va progressivement s’enrichir.

Peut-on utiliser un défroisseur vapeur sur tous les vêtements et tissus ?

Le principe même du défroisseur est de permettre une utilisation sur absolument tous les vêtements. En effet, il n’y a pas de contact direct entre la tête de diffusion de vapeur et les tissus. Le plus grand danger n’est donc pas une brûlure, mais une tâche d’eau ou de calcaire ou même une absence de résultat.

Pour les tissus épais, il est souvent fourni une brosse spéciale. Elle se fixe sur la tête du défroisseur et elle-même entre en contact avec le tissu. Le passage de la brosse favorise la pénétration de la vapeur dans les fibres.

À l’inverse, il existe également un accessoire pour protéger les tissus les plus délicats (sur lesquels une tâche de calcaire serait un désastre). Cependant seule la marque Calor le propose pour le moment, il s’agit d’un bonnet à tissu délicat. Qui va retenir la moindre goutte qui tenterait de passer.

Ainsi il est possible de défroisser des robes avec des broderies ou des perles, des chemises en soie délicate, etc. Et il est même possible d’utiliser l’appareil sur les tissus d’ameublement pour désodoriser et assainir l’ensemble.

Acheter le meilleur défroisseur pour gagner du temps dans l’entretien du linge

Est-ce que le défroisseur vapeur remplace un fer à repasser ?

On lit régulièrement dans les avis en ligne que le défroisseur vapeur remplace avantageusement le fer à repasser et on peut vite conclure que les deux produits sont interchangeables. Cependant l’achat d’un fer à repasser ne répond pas aux mêmes besoins que celui d’un défroisseur. En termes de qualité de repassage, les deux appareils ne donnent pas le même résultat.

Si vous êtes du genre à utiliser un sèche-linge, puis à plier très méticuleusement directement tous vos vêtements, il est possible d’éviter un très grand nombre de plis et alors, effectivement, un coup de défroisseur à la sortie de l’armoire peut tout à fait suffire.

Par contre si vous suspendez votre linge pour le sécher et/ou si vous n’aimez pas devoir le ranger tout de suite, alors le défroisseur ne sera jamais assez puissant face aux plis qui apparaissent pendant le séchage puis dans l’attente du rangement. Seuls un fer à repasser ou même une centrale vapeur pourront donner un résultat impeccable.

Que choisir : défroisseur ou centrale vapeur ?

Tout comme le défroisseur et le fer à repasser sont deux produits différents, il en va de même pour la centrale vapeur et le défroisseur vertical. Mais les résultats sont encore plus marqués. En effet, la centrale vapeur est le seul appareil qui permet un résultat parfait (avec un peu d’entraînement) sur des chemises bijvoorbeeld. D’une autre côté, sur un petit top brodé avec des perles, seul le défroisseur permet un résultat impeccable.

Il n’est pas possible d’acheter un défroisseur dans le but d’avoir les mêmes résultats qu’avec une centrale vapeur. Cela ne fonctionnera pas, c’est tout. Il faut plutôt les considérer comme deux produits complémentaires qui n’agissent pas sur les mêmes vêtements ni au même moment.

Toutefois il est possible d’acheter une centrale vapeur avec option défroissage vertical.

Où acheter un défroisseur vapeur pas cher ?

Un défroisseur vapeur est un petit appareil que l’on peut facilement acheter dans le supermarché du coin. Dus Carrefour, Auchan et même parfois Lidl en ont en stock. Par contre le choix est limité, de même que le prix. Du coup, il est préférable de se tourner vers une boutique d’électroménager, e-boutique waar boutique physique. Vous aurez bien plus de choix chez Darty, Boulanger, Conforama, Amazon, Cdiscount, de Fnac, La Redoute, Rue Du Commerce, But, enz. Et vous pourrez comparer les tarifs, voire même trouver une promo exceptionnelle.

Si vous optez pour un achat en ligne, n’oubliez pas de faire attention aux frais de livraison, juste après avoir validé votre panier et noté votre adresse. Le défroisseur à main en particulier est un appareil au prix si bas que la livraison risque de ne pas être gratuite. Par ailleurs, assurez-vous des garanties incluses, gratuites ou non.

Enfin, n’oubliez pas que pour faire des économies, rien ne vaut de passer commande pendant les soldes ou le Black Friday. Si les dates sont réglementées, cela permet tout de même d’économiser jusqu’à 70 % dans certains cas.

Promo
1

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 92.46
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
2

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
3

Moulinex Multicuiseur Intelligent Cookeo 6L 6 Modes de Cuisson 100 Recettes Préprogrammées Jusqu'à 6 ...

amazon
229.99 € 167.98
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites