1 octobre 2020
Wat is het merk Krups waard: advies & betrouwbaarheid

Wat is het merk Krups waard: advies & betrouwbaarheid

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Als we het over Krups hebben, hebben we het over Duitse kwaliteit en Nespresso en Nescafé koffiezetapparaten.

Als de geschiedenis van Krups echter echt begint in Duitsland, behoort dit merk tegenwoordig toe aan Franse groep SEB. En als koffiezetapparaten inderdaad de best verkochte apparaten zijn, biedt Krups ook waterkokers en broodroosters aan.

Dus wat is de algehele kwaliteit van Krups? Kunnen we elk product kopen zolang het dit merkteken draagt?

Geschiedenis en oorsprong van Krups

Krups is een Duits bedrijf opgericht in 1846 door Robert Krups en was vooral een smederij. Aan het begin van de 20e eeuw was de hoofdactiviteit van het bedrijf de vervaardiging van keukenweegschalen met hoge precisie. Pas na de Tweede Wereldoorlog begon Krups zijn producten te diversifiëren, met zijn eerste elektrische koffiezetapparaat en mixerrobots.

In de jaren zestig vond Krups zijn passie: koffie. Destijds leverde het merk voornamelijk aan Duitse huishoudens, hoewel het ook een fabriek in Ierland had (voor drie fabrieken in Duitsland).

Pas in de jaren negentig begon de wereld zichzelf uit te rusten met koffiezetapparaten. Krups ging toen een samenwerking aan met Nestlé, een vennootschap die in 1991 beviel de allereerste Nespresso-machine. Volgens hetzelfde principe heeft Krups in 2004 ook de krachten gebundeld met Heineken om de BeerTender te creëren, waarmee je thuis bieren van de tap kunt gebruiken.

In 1991 werd Krups echter gekocht door het bedrijf Moulinex, dat zelf door een Italiaanse groep zou worden gekocht. Eindelijk in 2001 zijn Krups en Moulinex overgenomen door de SEB-groep en ophouden onafhankelijk te bestaan ​​om merken van de groep te worden. De oriëntatie van de SEB-groep op Krups is dan de vrij hoogwaardige markt voor koffiezetapparaten, maar ook voor kleine huishoudelijke apparaten voor het ontbijt.

Momenteel bevindt het hoofdkantoor van Krups zich nog in Solingen (West-Duitsland, dicht bij de grens met Nederland), waar de zoon van Robert Krups hem ongeveer 150 jaar geleden installeerde.

Het credo van het merk Krups

Bij Krups is elk detail belangrijk en moeten de ontwikkelde producten gecombineerd worden ontwerp en precisie. Zoals de designmanager zegt (op de website van het merk), « staan ​​esthetiek en innovatie ten dienste van de functie ».

Krups maakt gebruik van de modernste technologie en streeft naar de precisie van elk detail. Het gaat om apparaten met een uniek design (zoals bijvoorbeeld het Movenza-koffiezetapparaat), maar zeker geen gadgets of moeilijk te gebruiken apparaten. Elk element draagt ​​volledig bij aan het dagelijkse gebruik van het product.

De prijzen verkregen door Krups-producten

U heeft waarschijnlijk al op de verpakking van bepaalde producten de vermelding « gekozen product van het jaar » gezien. Dit is een titel die wordt toegekend in een jaarlijks consumentenonderzoek. Krups-producten lijken eraan gewend te zijn geraakt!

2011: het koffiezetapparaat Circolo Dolce Gusto is een van de producten van het jaar. Het was een automatisch model, met een zeer origineel ontwerp (alles in rondheid), maar tegenwoordig niet meer leverbaar.

2012: het is tijd voor het koffiezetapparaat Piccolo om product van het jaar te worden. Het was een klein handbediend koffiezetapparaat, vooral geschikt voor stellen of alleenwonenden. Dit model is ook niet meer beschikbaar.

2017: het ontwerp van Movenza is uniek en roept een koffieboon op wanneer het koffiezetapparaat gesloten is en een druppel koffie wanneer deze open staat. Maar niet alleen het ontwerp leverde hem de prijs van Product van het Jaar op. Omdat Krups met dit model een nieuw innovatief aanraakbedieningssysteem biedt.

2018: eindelijk is het laatst bekroonde koffiezetapparaat het koffiezetapparaat Lumio. Het is een automatisch model, verkrijgbaar in drie kleuren en met een compact ontwerp, voor eenvoudige installatie overal. En natuurlijk vinden we het beste van de technologie die is getest op alle eerdere koffiezetapparaten.

Vier van de acht bekroonde series koffiezetapparaten Website van Nescafé Dolce Gusto, zoveel te zeggen dat het een hele mooie score is.

Is het merk Krups betrouwbaar?

Zoals je hierboven kunt zien, zijn Krups-koffiezetapparaten de meest populaire producten onder consumenten. Het is echt in deze sector dat het merk opvalt en klantloyaliteit opbouwt.

Er bestaat dus geen twijfel over de ernst van Krups-koffiezetapparaten. Voor andere producten zijn ze meer marginaal. Over het algemeen zijn ze hoog gewaardeerd, maar verdienen ze om zorgvuldig te worden vergeleken met hun concurrenten.

Wat zijn de vlaggenschipproducten van Krups?

Krups biedt veel producten uit de categorie kleine huishoudelijke apparaten, maar vooral de koffiezetapparaten zijn de bekendste en meest verkochte.

Krups koffiezetapparaten

Krups biedt verschillende soorten koffiezetapparaten aan: espressomachines met graanmolens, Nespresso-koffiezetapparaten, Dolce Gusto koffiezetapparaten en handmatige espressomachines.

De espressomachine met graanmolen is een zeer eenvoudige manier om uitstekende koffie te bereiden die perfect bij uw smaak past. Afhankelijk van de opties is het inderdaad mogelijk om een ​​volle espresso of koffie met melk of melkschuim te maken.

De handmatige espressomachine is de machine die in alle cafés werd gevonden voordat de koffiemachines arriveerden. We reproduceren het gebaar van de barista en we worden dus uitgenodigd om kennis te nemen van elke fase van de bereiding, van de keuze van de koffie tot de proeverij. Krups biedt echter ook een dubbel koffiezetapparaat, met klassieke handmatige espresso enerzijds en een filterkoffiezetapparaat anderzijds.

De Dolce Gusto-machines worden ook wel Nescafé-koffiezetapparaten genoemd (maar de exacte naam is Nescafé Dolce Gusto-koffiezetapparaat). Dit zijn koffiezetapparaten met automatische of handmatige capsule, waarvan het ontwerp altijd de nadruk legt op zachte en ronde lijnen.

De Nespresso-koffiezetapparaten zijn waarschijnlijk de bekendste, hoewel ze niet de best verkochte zijn. Het merk moet aan de ene kant aantrekkelijke advertenties aanbieden, maar aan de andere kant is de prijs van pods voor veel mensen onbetaalbaar. Het ontwerp van deze koffiezetapparaten is ook te danken aan het merk Krups, dat dus echt alle koffieliefhebbers raakt.

Krups waterkokers

Ketels koken standaard water, dat wil zeggen, ze verhogen de watertemperatuur tot 100 °. Maar vandaag, wij, consumenten, worden steeds veeleisender. En water op 100 ° is erg onpraktisch als je een groene thee wilt bereiden die drie minuten in water van 75 ° trekt.

Dit is waarom Krups (en anderen) vandaag aanbieden waterkokers met nauwkeurige temperatuurregeling. De roestvrijstalen Savoy-waterkoker heeft een LCD-scherm voor eenvoud. En je kunt kiezen uit 7 verschillende temperaturen om je water te verwarmen, dat wil zeggen de belangrijkste temperaturen die de verschillende theesoorten nodig hebben. Verder de waterkoker houdt het water op de juiste temperatuur gedurende een uur.

Het is dus niet nodig om vlak naast de waterkoker te blijven en de verplichting te voelen om het water te serveren zodra de temperatuur is bereikt. U kunt uw theepot, uw thee, de kopjes rustig bereiden en pas serveren als u er klaar voor bent.

Krups bierautomaten

Bierliefhebbers geven in principe de voorkeur tapbier, waar je vooral van kunt genieten in een bar. Om hen te laten genieten van een lekker biertje zonder te hoeven reizen, biedt Krups twee biertapjes aan: de SUB en de Beertender. Het ontwerp van elk is heel anders, maar het principe is hetzelfde en we vinden het simpele gebaar van het verlagen van het handvat om bier te serveren.

Het apparaat houdt het bier op een optimale temperatuur (2 °) en heeft een perfect schuim (dankzij de constante druk). Het werkt met vaten van 2 l die binnen twee weken na opening geconsumeerd moeten worden.

Deze biertapjes zijn het resultaat van een samenwerking met het merk Heineken en gingen bijna 15 jaar geleden voor het eerst in de verkoop.

Is het gemakkelijk om accessoires of reserveonderdelen te kopen?

Het overkomt iedereen: we gebruiken elke dag een apparaat, het is nog in goede staat en opeens glijdt er iets tussen onze vingers en barst het als het de grond raakt.

Direct op de Krups-site is het mogelijk om reserveonderdelen en verschillende elementen te kopen die specifiek zijn voor elk product. Om echter te vinden wat u nodig heeft, moet u idealiter de referentie kennen. Dit helpt u om het sneller te vinden en het juiste model te bestellen.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites