24 octobre 2020
Vergelijking en beoordelingen van de 10 beste modellen 2020

Vergelijking en beoordelingen van de 10 beste modellen 2020

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
101.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 79.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot Pâtissier, Kealive Robot Cuisine Multifonctions à 8 Vitesses avec le Bol 5.5L et le Bouclier d ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
4

Decen Robot Cuisine 1100W Robot Multifonction 11 en 1, 3 Vitesses Réglables et Fonction Pulse, 3,5 L ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
5

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Dyson stick vacuüm

Dyson is de essentieel merk voor zakloze afzuiging en daarom wil je een Dyson steelstofzuiger kopen en geen ander merk.

De keuze is echter nog steeds erg breed, vooral als sommige modellen slechts € 200 kosten, hebben anderen een prijs die hoger is dan € 600. Dus hoe weet je welke je moet kiezen? Het belangrijkste is dat u wilt weten of efficiëntie belangrijk is, ongeacht de prijs.

Met dit bestand heeft u alle elementen in handen om zorgvuldig te kiezen, uit uw budget en vooral uit de ondergrond die u regelmatig wilt onderhouden.

Dyson, Europees leider in zakloze afzuiging

De merk Dyson is gebouwd rond de persoonlijkheid en innovaties van James Dyson.

Inderdaad dit Britse ingenieur kon geen kopers vinden voor zijn eerste stofzuiger met cycloonscheiding. Daarom startte hij zijn eigen bedrijf, met een onderzoekscentrum en een fabriek.

Vanaf het begin is elke creatie van Dyson een commercieel succes en wordt het merk een echte leider in het Verenigd Koninkrijk voordat het wereldwijd wordt verkocht. Diverse consumentenonderzoeken hebben aangetoond dat alle Dyson-producten uiterst betrouwbaar en aanbod zijn zeer hoge klanttevredenheid.

Dyson steelstofzuigers worden beschouwd als een op zichzelf staand product (geen subcategorie van stofzuigers) en profiteren van het beste van Dyson-technologie.

De beste aanbiedingen van dit moment:

DYSON V10 Absolute steelstofzuiger

Dyson V11 Absolute, blauw, maat L

Dyson V8 Parquet, Stofzuiger

DYSON V11 Animal + – Snoerloze steelstofzuiger -…

Waarom een ​​steelstofzuiger kopen?

Door het lange formaat, de afwezigheid van draad en de mogelijke opslag, debezem stofzuiger is een zeer praktisch huishoudelijk accessoire voor een snel, dagelijks of uitzonderlijk gebruik. Het is dus mogelijk om aan het einde van elke maaltijd of na een ongeval schoon te maken (kom ontbijtgranen op de grond, kat krabt in een bloempot, enz.). Het is niet omvangrijk zoals stofzuigers in de bus kunnen zijn.

Bovendien maakt het lange ontwerp, bekend als stick-formaat, accessoires voor stickstofzuigers. makkelijk te gebruiken. Ze zijn lichter en je kunt rechtop blijven om ze op elk oppervlak door te geven. Het is vaak een verademing voor mensen met gezondheidsproblemen.

De verschillende series Dyson steelstofzuigers

Hier is een overzicht van de drie meest gekochte series draadloze Dyson-stofzuigers: V8, V10 en V11. Het is ook mogelijk om andere Dyson stofzuigers uit oudere series te kopen, door een persoonlijke vergelijking te maken om er zeker van te zijn dat de prestatie aan je verwachtingen voldoet.

⇨ Dyson V8-reeks

Als het assortiment Dyson V8-stofzuigers vrij oud is, is het nog steeds erg populair vanwege de prijs-kwaliteitverhouding. Deze stofzuigers hebben een digitale motor het aanbieden van een autonomie aangekondigd variërend van 7 tot 40 minuten (afhankelijk van het vermogen en het gebruikte accessoire). Met een duidelijk systeem kunt u de evolutie van de batterij volgen en niet op het laatste moment verrast worden. Daarnaast zijn er diverse praktische elementen bijgeleverd waarmee u kunt kiezen tussen de verschillende modellen in het assortiment.

Dyson V8-reeks

Dyson V8 Absoluut

Tapijten en harde vloeren

dyson v8 absoluut bericht

De V8 Absolute steelstofzuiger is een hoogwaardig product dat dankzij zijn drie borstels werkt op alle bodems. Er is dus allereerst een met een zachte rol die het grote stof opzuigt en die geschikt is op harde grond voor een regelmatige doorgang. Vervolgens wordt de gemotoriseerde gebruikt op tapijten en vloerkleden en kan deze tot op zekere hoogte dierenhaar zuigen zonder problemen. Eindelijk is er een mini-turboborstel die met de auto kan worden gebruikt.

Uitgerust met een li-ionbatterij werkt hij draadloos. Vergeet niet om het voor gebruik goed op te laden. Er zijn twee snelheden beschikbaar. Klassieke snelheid laat toe 40 minuten autonomie, terwijl de turbosnelheid slechts 7 minuten autonomie heeft. Zoals de online beoordelingen aangeven, moet deze kracht verstandig worden gebruikt. Indien nodig kan de zuigkop worden verwijderd voor transformeren in een handstofzuiger.

Aan de handlingzijde is het een 1,24 meter hoog product dat 2,61 kg weegt. De stofafscheider heeft een inhoud van 0,5 l. Het wordt verkocht met een systeem waarmee het zo eenvoudig mogelijk kan worden opgeslagen en opgeladen. Aarzel dan niet om hier nader naar te informeren Dyson v8 Absolute recensie.

Wat zijn de beste Dyson-steelstofzuigers?

Dyson nieuwe V8 Absolute 227296-01 – 4 accessoires

 • Werkt met de Dyson Digital V8 digitale engine. Produceert een hoge zuigkracht.
 • Tot 40 minuten zonder vermogensverlies en zonder verlies van zuigkracht.
 • Inbegrepen: Gemotoriseerde borstel met directe aandrijving (tapijt), zachte rolborstel (harde vloeren), miniborstel …
 • Stoot hygiënisch stof uit zonder handmatige tussenkomst. Filter na motor voor zuiverdere uitlaatlucht …
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Dyson V8-reeks

Dyson V8 Absolute Pro

Ultra compleet

dyson v8 absolute pro opinion

Deze Dyson-stofzuiger is het meest complete product in de V8 Absolute-reeks dat momenteel beschikbaar is. Het heeft dezelfde technische elementen als de andere producten, hetzelfde geluidsniveau, maar met extra accessoires. Dat wil zeggen, de kracht komt echt van de extra elementen die zijn opgenomen.

Het wordt daarom verkocht met een tas, een twee-in-één accessoire (voor het stofzuigen van kleine oppervlakken), een lange spuitmond en een hoofdborstel. En net als bij andere V8-stofzuigers, is er een zachte rolborstel, een andere gemotoriseerde borstel, een mini-turboborstel (elke borstel kan op verschillende oppervlakken worden gebruikt) en een praktisch dockingstation om te installeren en te gebruiken.

Voor de rest verandert dit product ook in hand stofzuiger. Het heeft een krachtige zuigkracht die geschikt is voor alle vloeren. Zijn autonomie is 40 minuten met klassieke kracht en 7 minuten met turbokracht. Het heeft een digitale motor en een li-ionbatterij. Online recensies (gepubliceerd na aankoop) benadrukken het gebruiksgemak en de mogelijkheid van leeg het stofreservoir zonder het overal te plaatsen. Eindelijk is het energieklasse A +.

Wat zijn de beste Dyson-steelstofzuigers?
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Dyson V8-reeks

Dyson V8 Parquet + 12V autolader

Effectief in huis en in de auto

dyson v8 parket kennisgeving
De Dyson V8 parket- en autostofzuiger onderscheidt zich van de rest met de meegeleverde borstels en accessoires. Er is dus geen borstel voor tapijten, maar er is wel een zachte kwast voor harde vloeren en een mini gemotoriseerde borstel. Voor kleine ruimtes is er ook een twee-in-één borstel, een lange, platte kierenzuigmond en een zachte miniborstel. Tenslotte is er vooral een 12V autolader.

Inderdaad heeft deze Dyson stofzuiger een batterij met een 40 minuten autonomie, autonomie die met turbosnelheid tot 7 minuten daalt. Plots maakt de oplader meer gebruik in de auto mogelijk, of zelfs gewoon om hem in een camper te kunnen plaatsen zonder de conventionele stopcontacten te vervuilen.

Voor het overige is het een efficiënte steelstofzuiger die in een handstofzuiger verandert. Het heeft een stofafscheider met een inhoud van 0,54 l. Het legen van deze tank is zeer hygiënisch en heel eenvoudig. Omdat het niet op zichzelf staat, een laadstation is ook verkrijgbaar met de stofzuiger.

⇨ Dyson Cyclone V10-reeks

De Dyson V10-serie steelstofzuigers biedt effectieve producten. Er is echt goede kwaliteit tussen de V8- en V10-reeks vooral vanwege de kleinere en efficiëntere motor.

Deze serie profiteert van a echte autonomie van ongeveer 30 minuten (aangekondigde autonomie van 60 minuten). De oplaadtijd is 3 uur 30.

Dit zijn stokstofzuigers die worden verkocht met een basis die aan de muur moet worden bevestigd. Zij hebben HEPA-filters. De hoofdborstel is gemotoriseerd en direct aangedreven. Er is ook een zachte borstel voor harde vloeren. De set weegt 2,6 kg.

Dyson V10-reeks

Dyson Cyclone V10 Absoluut

Krachtiger

dyson cycloon v10 absoluut bericht
De Dyson V10 Absolute steelstofzuiger is een krachtiger product dan de V8-modellen. Het verwijdert 99,97% van de deeltjes. Het heeft ook twee verschillende filters, een klassiek schuimfilter en een perfect HEPA-filter tegen stofallergieën. En voor een diepere reiniging biedt de batterij 60 minuten autonomie met het klassieke vermogensniveau (en 10 minuten met de boostfunctie).

Zoals alle stofzuigers van Dyson is het een gemakkelijk te hanteren product. Het meet 1,25 m hoog en het weegt slechts 2,67 kg. De stofafscheider heeft een 0,76 l inhoud. De digitale motor zorgt voor betrouwbaarheid in de tijd. Het is echter een product dat niet op zichzelf staat en daarom is er in het midden van de accessoires een muur oplaadstation.

Tot slot nog een laatste merkbaar detail, naast het feit dat het is omgevormd tot een handstofzuiger, is dit apparaat voldoende gebalanceerd om op te zuigen. Of het nu voor de vloer of het plafond is, gemak en ergonomie zijn hetzelfde. Hierin worden meer details gegeven Cycloon v10 Absolute recensie.

Wat zijn de beste Dyson-steelstofzuigers?

Dyson Cyclone V10 Absolute – Large

 • De Torque Head Disc Cleaner verwijdert 25% meer tapijtstof dan onze vorige absolute Dyson V8 …
 • Zuig grote brokstukken en fijn stof op van harde vloeren
 • draagbare transformaties. Perfect uitgebalanceerd voor een hoge reiniging. Sluipt onder me …
 • Elke filtermachine verwijdert 99,97% van de deeltjes zo klein als 0,3 micron
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Dyson V10-reeks

Dyson Cyclone V10 Parquet + Dok en zijn 5 accessoires

Compleet voor parket

dyson cycloon v10 parket kennisgeving
Zoals alle Dyson-stofzuigers, is het Cyclone V10 Parquet-model in feite de V10-stokstofzuiger die wordt verkocht met een accessoire waarmee de parketvloeren correct en voorzichtig kunnen worden onderhouden. Het is een mini zachte kwast met lange haren. Het betekent echter ook dat deze stofzuiger niet geschikt is voor tapijten en vloerkleden. Andere praktische accessoires zijn ook inbegrepen: een lang en plat spleetgereedschap, een aan de muur gemonteerd laadstation, een mini-gemotoriseerde borstel, een veelzijdige borstel.

Het is ook een draadloze stofzuiger zonder zak. Met de accu kun je stofzuigen 60 minuten op normale snelheid (de standaard) en gedurende 10 minuten met maximaal vermogen. Het opladen duurt 3 uur. Het totale vermogen is zodanig dat de stofzuiger tot 99,97% van het stof opzuigt. Twee filters (een HEPA-filter en een schuimfilter) zorgen voor een goede kwaliteit van de afvoerlucht. Ten slotte kan het gemakkelijk worden omgevormd tot een handstofzuiger.

De prijs-prestatieverhouding is best interessant, maar dit product is niet in alle online winkels verkrijgbaar. Het kost dus wat meer tijd om op een apparaatsite naar een aanbieding te zoeken.

Dyson V10-reeks

Dyson Cyclone V10 Animal

Speciale borstel voor dierenhaar

dyson cycloon v10 dier kennisgeving
Deze V10 Animal-stofzuiger is een Dyson-product met een borstel speciaal ontworpen voor de zuigkracht van lang dierenhaar, zonder het apparaat te beschadigen. Het is dan inderdaad nodig om de borstel met directe aandrijving te installeren. Maar andere borstels en koppen worden meegeleverd als accessoires om zoveel mogelijk verschillende oppervlakken op te ruimen. Door nadelen is het niet geschikt voor het reinigen van parket of kwetsbare vloeren.

Na ongeveer 3 uur opladen kun je het hebben 60 minuten autonomie met de zoetste kracht. Er worden zelfs drie zuigsnelheden aangeboden en de maximale autonomie is 10 minuten. De stofafscheider heeft een 0.77 liter inhoud en kan eenvoudig worden geleegd met een bijzonder hygiënisch systeem. Filters zorgen voor afwijzing van schone lucht. Hierdoor wordt echt zoveel mogelijk stof verwijderd.

Eindelijk kan deze Dyson steelstofzuiger zijn omgevormd tot een handstofzuiger met slechts één klik. Het is ook goed doordacht, zodat het kan worden opgetild om het plafond en vooral de hoeken te stofzuigen. Zijn enige fout bij het lezen van online recensies is dat hij niet alleen kan staan. Een muurlaadstation is inbegrepen en het wordt sterk aanbevolen om het te installeren.

Wat zijn de beste Dyson-steelstofzuigers?

Dyson Cyclone V10 Animal

 • De koppelkopschijfreiniger verwijdert 25% meer tapijtstof dan ons vorige Dyson V8-dier ….
 • draagbare transformaties. Perfect uitgebalanceerd voor hoge reiniging. Sluipt onder me …
 • Elke filtermachine verwijdert 99,97% van de deeltjes zo klein als 0,3 micron
 • Tot 60 minuten energie
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Dyson V10-reeks

Dyson Cyclone V10 Motorhead

Het basismodel

dyson cycloon v10 motorhead kennisgeving
Wanneer u een stofzuiger koopt, heeft u niet altijd het volledige assortiment accessoires nodig of wilt u het goedkoopste model. Dit is precies wat de Dyson V10 Motorhead-busstofzuiger biedt. Het is inderdaad een product krachtig en betrouwbaar uit het Cyclone V10-assortiment, maar het heeft alleen basisaccessoires en dat heeft het dus ook een meer toegankelijke prijs.

Dit apparaat maakt het mogelijkvacuüm 99,97% van het stof en de filters zijn zorgvuldig geplaatst voor en na de motor. Het heeft een opvangbak van 0,54 l die zeer schoon leegloopt. En het is mogelijk om te kiezen tussen 3 zuigkracht. Het is ook in het VK gecertificeerd als geschikt voor mensen met astma of allergieën.

In de kleine praktische details heeft het een laag geluidsniveau. Hij weegt slechts 2,67 kg. Het oplaadwandstation wordt meegeleverd, evenals een lang, plat spleetgereedschap en een klein, veelzijdig accessoire. Anders gebruiken we standaard een zuigkop genaamd direct drive brush. Ten slotte kan het in één klik worden omgevormd tot een handstofzuiger voor veilig gebruik op trappen.

Wat zijn de beste Dyson-steelstofzuigers?
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

⇨ Dyson V11-reeks

Dit is de allerlaatste serie die te koop is en deze steelstofzuigers worden gepresenteerd als de krachtigste en intelligentste van het merk Dyson.

Als ze qua ontwerp, gewicht en bediening erg op de V10-stofzuigers lijken, heeft de V11 in werkelijkheid een veel betere autonomie. Inderdaad deechte autonomie varieert van 50 tot 70 minuten afhankelijk van het gebruikte vermogen. Dit is mede mogelijk dankzij de automatische regeling van het bedrijfsvermogen naar soort grond.

EEN scherm maakt het mogelijk om zowel het aspiratieniveau als de autonomie te bewaken en geeft onderhoudsadvies.

Dyson V11-reeks

Dyson V11 Absoluut

8 accessoires

dyson v11 absoluut bericht
Het Dyson V11 Absolute-model lijkt veel op de Pro-versie, maar met een paar minder accessoires. Het belangrijkste verschil is dat dit apparaat geen vereenvoudigde reiniging van bovenoppervlakken mogelijk maakt. Zijn toebehoren laat de afzuiging van verschillende oppervlakken toe, maar allemaal op de vloer. Dit omvat een zachte walsborstel, een gemotoriseerde High Torque-borstel, een veelzijdig accessoire, een lange spleetzuigmond, een mini-gemotoriseerde borstel, een mini-zachte borstel, een harde borstel en de klassieke muuroplaadbasis.

Qua vermogen zijn de kenmerken hetzelfde als bij de andere V11 modellen. Er is dus een digitale motor die, gecombineerd met 14 cyclonen, continue aspiratie mogelijk maakt, hoewel draadloos. Er zit ook geen tas in de verzamelaar. Het leegt gewoon in de prullenbak. De lithium-ionbatterij biedt autonomie tot 60 minuten met minimaal vermogen. EEN LCD scherm kunt u de resterende tijd op een eenvoudige en expliciete manier volgen.

Ten slotte zijn de recensies echt positief en sommige consumenten hebben ervoor gekozen om alleen dit model te gebruiken en geen conventionele en zware stofzuiger met bus.

Wat zijn de beste Dyson-steelstofzuigers?

Dyson V11 Absolute, blauw, maat L

 • Houd je huis brandschoon met de Dyson V11 draadloze stofzuiger.
 • Met een 40% grotere bak dan voorgaande modellen hoef je je geen zorgen te maken over het legen van de …
 • Wil je weten hoeveel tijd er nog over is? Wilt u weten welke voedingswijze u gebruikt? Het scherm …
 • Het hele huis schoonmaken is gemakkelijk met een lange duur van 60 minuten, voor een diepere schoonmaak met een …
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Dyson V11-reeks

Dyson V11 Absolute Pro

10 accessoires inbegrepen

dyson v11 absolute pro opinion
Deze Dyson steelstofzuiger is een van de modellen van de bovenste plank van het merk. Het is krachtig, compleet en ergonomisch. De V11 Absolute Pro heeft inderdaad een digitale motor die continu vermogen biedt. Het heeft een compleet filtersysteem en het is ontwikkeld voor een betere absorptie van trillingen (wat het uitgezonden geluid effectief vermindert). En om de batterij op een duidelijke en eenvoudige manier te volgen, een LCD scherm kondigt de resterende tijd aan (en niet niveaus zoals gewoonlijk wordt gedaan).

De vuilvanger heeft een 0.76 liter inhoud wat meer is dan dat van verschillende andere reeksen van het merk. Met de meegeleverde accessoires kunt u alle oppervlakken echt beheren. Er is dus een roterende adapter voor het stofzuigen van hoge oppervlakken. Je kunt kiezen tussen een motorhoofdborstel (handig als je dieren hebt of op tapijten en vloerkleden) en een zachte rolborstel. Ook inbegrepen is een lang spleetmondstuk, een gemotoriseerde miniborstel, een zachte miniborstel, een veelzijdig accessoire, een harde borstel, een hoofdborstel en een muurlaadstation.

Als dit draadloze apparaat duur genoeg is, lijkt de prijs-prestatieverhouding volledig correct te zijn.

Wat zijn de beste Dyson-steelstofzuigers?

Dyson V11 Absolute, blauw, maat L

 • Houd je huis brandschoon met de Dyson V11 draadloze stofzuiger.
 • Met een 40% grotere bak dan voorgaande modellen hoef je je geen zorgen te maken over het legen van de …
 • Wil je weten hoeveel tijd er nog over is? Wilt u weten welke voedingswijze u gebruikt? Het scherm …
 • Het hele huis schoonmaken is gemakkelijk met een lange duur van 60 minuten, voor een diepere schoonmaak met een …
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Dyson V11-reeks

Dyson V11 Animal Plus

Tegen dierenhaar

dyson v11 dier plus kennisgeving
De V11 Animal Plus steelstofzuiger is een model dat wordt verkocht met weinig extra elementen, maar met een zeer specifieke functie. Het staat toezuig zonder moeite de lange haren van dieren van bedrijf. Het belangrijkste accessoire is dus de grote borstel met directe aandrijving. Het kan op alle vloeren gebruikt worden en vooral om lange haren te stofzuigen zonder te blokkeren. Andere accessoires zijn ook inbegrepen: een kleine, veelzijdige zuigkop, een lange, platte kierenzuigmond, een mini-gemotoriseerde borstel, een mini-zachte borstel en het muurlaadstation. Deze steelstofzuiger staat namelijk niet alleen in staande positie.

Het is een draadloos en zakloos apparaat. De lithium-ionbatterij biedt een bereik van maximaal 60 minuten voor 4 uur en 30 laden. De stofafscheider heeft een inhoud van 0,76 liter en leegt met één beweging precies in de bak.

Eindelijk is het een apparaat relatief stil en ergonomisch. Het resterende energieniveau is eenvoudig te volgen en de zuigkracht te wijzigen. De accessoires zijn eenvoudig te vervangen. Het filtersysteem is zeer compleet om ervoor te zorgen dat de uitlaatlucht gezond en geschikt is voor de meest gevoelige mensen.

Wat zijn de beste Dyson-steelstofzuigers?

Dyson V11 draadloze stofzuiger + matrasgereedschapset

 • De Animal V11 heeft een geïntegreerd LED-scherm dat de reinigingsmodi weergeeft en waarmee je gemakkelijk kunt schakelen …
 • De nieuwe generatie krachtige Dyson 7-cell lithium-ion batterijen en de Dyson van …
 • Het Dynamic Load Sensor System (DLS) verandert automatisch het motortoerental tussen de riemen en …
 • De zuigkracht wordt geregeld op drie instellingen: ecologische modus, automatische modus en boostmodus – …
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Is het beter om een ​​Dyson-stick of busstofzuiger te kiezen?

Als we alleen verwijzen naar de kracht en efficiëntie die Dyson biedt, zijn beide soorten stofzuigers van zeer goede kwaliteit. Maar wat er ook gebeurt een bus vacuüm is altijd krachtiger dan een steelstofzuiger, vooral als ze een gelijkwaardig bereik hebben. Omdat het vrij waarschijnlijk is dat een hoogwaardige Dyson-steelstofzuiger veel efficiënter zal zijn dan een eersteklas busstofzuiger van een onbekend merk. Maar dit is niet de vraag.

Voor een zeer groot gebied en een plek die snel vies wordt, verdient de stofzuiger met bus de voorkeur. Er is enkel op een trap of om regelmatig stappen te ondernemen dat het vervelend wordt.

Zelfs in een groot huis kiezen sommige mensen voor een stofzuiger die permanent in de eetkamer of in de keuken is geïnstalleerd, naast de busstofzuiger voor de andere kamers. Dus het maakt het mogelijk maak snel schoon een specifieke ruimte. Uiteindelijk hangt het kiezen van de een of de ander af van uw budget, uw huis en uw schoonmaakvoorkeuren.

Het ding met Dyson-steelstofzuigers

Dyson is een bedrijf dat vanaf het begin opvalt dankzij de cycloontechnologie.

Het is een principe dat zorgt voor een krachtige, constante zuigkracht en vooral zonder zak en zonder overmatige stofafstoting. Het wordt dus geassocieerd met krachtige en effectieve filters.

Daarnaast heeft Dyson een unieke stijl ontwikkeld qua ontwerp. We vinden dezelfde stijl op elk model en het helpt om snel een Dyson-product van een ander merk te herkennen.

Eindelijk heeft Dyson een grote gemeenschap wat het gemakkelijk maakt om hulp te krijgen bij het repareren, het kopen van een vervangend of extra accessoire of het hebben van details over een specifiek item.

welke dysonstofzuiger te kiezen

Hoe een Dyson-steelstofzuiger kiezen?

Om te weten welke Dyson steelstofzuiger er zijn, zijn hier de verschillende criteria waarmee rekening moet worden gehouden. Het zijn de technische kenmerken die het verschil maken.

✓ Batterij

De steelstofzuiger is een draadloos apparaat dat wordt gevoed door een lithium-ionbatterij. Je moet zowel de autonomie (de maximale gebruikstijd als deze vol is) als de oplaadtijd vergelijken. Controleer of de autonomie voldoende is in vergelijking met het oppervlak dat u regelmatig wilt stofzuigen met uw toekomstige Dyson-apparaat.

✓ Laden

De oplader wordt vaak aangeboden in een opslagbasis. Dus zet de steelstofzuiger gewoon op de basis om hem op te bergen en de batterij op te laden. Dit is echter niet de enige mogelijkheid, het opladen kan worden gedaan via een draad die moet worden aangesloten van het stopcontact op de stofzuiger.

✓ Ergonomie

Kijk goed naar de grip en het algemene gebruik van de stofzuiger. Wat is het gewicht? Wat is de vorm? Hoe is het handvat? Zijn er kleine wieltjes om de beweging te vergemakkelijken?

✓ Capaciteit

Een steelstofzuiger heeft geen opvangzak, maar een tank. Je moet kijken naar de capaciteit (ook wel capaciteit genoemd). Het is niet nodig om meer dan één liter te leveren, omdat de tank bij het vullen het gewicht van de steelstofzuiger buitensporig zal verhogen.

✓ Stroom- en elektrisch verbruik

Als het vermogen soms wordt uitgedrukt in watt, is het meest interessant om te kijken naar de opmerking van het product die u interesseert, afhankelijk van het type grond en zelfs voor energie-efficiëntie.

✓ Bodemsoorten

Zoals hierboven vermeld, ontvangen alle stofzuigers beoordelingen, van A tot F, afhankelijk van hun efficiëntie. Ze worden vermeld op harde vloeren en op tapijten / vloerkleden. Maak uw keuze uit de materialen waaruit de verschillende te reinigen oppervlakken bestaan.

✓ Filter

Het filter van een steelstofzuiger is vooral belangrijk als je thuis een stofallergie hebt. Inderdaad, de beste filters houden deeltjes zo fijn vast dat de lucht gezond is. Anders moet u van plan zijn het raam te openen en de allergische persoon vragen om na het schoonmaken een paar minuten niet binnen te gaan.

Dyson-stofzuigers hebben filters van hoge kwaliteit, maar niet altijd hetzelfde, van vacuüm tot vacuüm.

✓ Opties

De opties op een steelstofzuiger lopen sterk uiteen. Het kan een vermogensvariator zijn, de mogelijkheid om hem te gebruiken als handstofzuiger, een hygiënisch systeem voor het legen van de tank, speciale filters (HEPA of andere), een eco-modus, etc.

✓ Lawaai

Het geluidsniveau wordt uitgedrukt in decibel. Een steelstofzuiger is nooit stil, in tegenstelling tot wat sommige adverteerders proberen te doen geloven. Maar het kan discreet zijn en niet al te veel moeite doen. Hiervoor moet je zoeken naar het laagst mogelijke cijfer.

✓ Prijs

Dyson biedt mid- en high-end steelstofzuigers. De prijs kan daarom variëren van eenvoudig tot drievoudig. Blijf binnen uw oorspronkelijke budget.

aspirateur balai dyson lequel choisir

Notre avis : aspirateur balai Dyson ou Rowenta ?

Dyson et Rowenta sont deux marques de référence pour s’acheter un aspirateur balai ou non. Elles proposent toutes les deux des appareils d’excellente qualité et les avis des clients sont très positifs sur tous leurs appareils.

Cependant là où Dyson est relativement haut de gamme, Rowenta reste milieu de gamme et n’a pas de modèles à plus de 500 €. Le prix peut donc être un élément vous incitant à acheter l’un plutôt que l’autre.

Toutefois au niveau des enquêtes menées par des associations de consommateurs, c’est bien Dyson qui arrive dans le top 3 des meilleures marques tant pour la solidité que pour la satisfaction client. Les appareils Dyson sont d’une qualité supérieure à ceux de Rowenta et finalement ceci explique la différence de prix.

Du coup, quand on peut choisir en toute liberté, Dyson reste la meilleure marque. Mais si on n’a pas les moyens, un aspirateur balai Rowenta est une alternative vraiment très intéressante.

aspirateur balai dyson promo

Où acheter un aspirateur balai Dyson pas cher ?

En termes d’aspiration, Dyson est une marque incontournable et ses aspirateurs balais sont vendus dans quasiment tous les magasins d’électroménager. Vous pouvez donc vraiment faire votre achat dans votre boutique préférée : Électro Dépôt, Darty, Boulanger, Conforama, Cdiscount, Amazon, de Fnac, Rue du Commerce, La Redoute, BUT, enz.

Cependant si vous cherchez à acheter au meilleur prix, il est préférable de ne pas juste aller voir votre vendeur préféré, mais de comparer les tarifs d’une boutique à l’autre. Cette comparaison est facile à faire en ligne et elle permet dans le même temps de voir s’il n’y a pas une promo en cours quelque part.

Comparez aussi les frais de livraison (autant opter pour une livraison gratuite) ou vérifiez s’il est possible de retirer l’aspirateur balai directement en magasin. Assurez-vous qu’aucune garantie payante n’est discrètement incluse à votre panier de commande.

Enfin, n’oubliez pas que les soldes ont des dates annoncées longtemps à l’avance, de même que le Black Friday. Cela reste la meilleure période de l’année pour acheter un aspirateur balai Dyson neuf pas chère.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
101.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 79.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot Pâtissier, Kealive Robot Cuisine Multifonctions à 8 Vitesses avec le Bol 5.5L et le Bouclier d ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites