20 septembre 2020
Turbo Scrub PRO 360: Test & beoordelingen

Turbo Scrub PRO 360: Test & beoordelingen

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Het was dankzij een telewinkelprogramma dat ik besloot om de Turbo Scrub PRO 360 elektrische borstel te ontdekken.

De belofte was aanlokkelijk: in minder tijd en minder moeite zou het mogelijk zijn om het hele huis schoon te maken, van de keukennaden tot de raamkozijnen en de toilettegels.

De prijs is net zo goed en dat is het ook waarom het zo gemakkelijk is om te kraken. Maar nu we weten dat zo’n schoonmaakkit bestaat, valt nog te bezien of dit model interessant is of dat het beter is om er nog een te bestellen.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Beschrijving van de pro-elektrische reinigingsset Turbo Scrub

De kit bestaat uit een handvat waarop verschillende opzetborstels zijn bevestigd. Het handvat is telescopisch en heeft een maximale lengte van 1,2 m.

De set weegt 1 kg. Om u te kunnen vergelijken, weet dat het minder is dan een klassiek strijkijzer.

Als het niet gemaakt is om ondergedompeld te worden in water, is het relatief ondoordringbaar omdat het te reinigen oppervlak eerst moet worden bevochtigd en ingezeept.

Eindelijk heeft hij een vermogen van 430 omwentelingen per minuut, meer dan zijn concurrent de Actibrush. Het is de kracht van rotatie waarmee u echt kunt reinigen, dus het is belangrijk om niet op dit criterium te beknibbelen.

Wat is de autonomie van de PRO 360 turboscrub?

Deze borstel werkt draadloos. Dit is een heel praktisch detail. Dus als je klaar bent om te beginnen met schoonmaken, ga je van plaats naar plaats in huis zonder onnodige pauze. Dus we kunnen het zelfs buitenshuis gebruiken, in de auto, enz.

Hij heeft de autonomie om het te gebruiken tot 75 minuten. Meer dan een uur schoonmaken!
En het laadt op via een oplader om op een stopcontact aan te sluiten. Aan de andere kant duurt het lang om op te laden, evenveel om het te doen voordat je het nodig hebt of ‘s nachts, de dag ervoor.

Hoe deze turboborstel gebruiken?

Turbo Scrub PRO 360 - roterende borstel

Allereerst is het bij voorkeur een elektrische borstel om de tegels schoon te maken. Maar het kan worden gebruikt voor het bad of verschillende andere oppervlakken.

Het apparaat is verkocht met verschillende borstelselk met een specifieke functie.
De ronde borstel met lange haren is multifunctioneel. Dit is waarschijnlijk degene die u het meest zult gebruiken. De puntvormige hoekborstel ontstopt naden, hoeken en krappe ruimtes. De ronde borstel met korte haren verwijdert aangekoekte vlekken.

Daarnaast heeft het toestel twee snelheden, om de rotatie aan uw behoeften aan te passen. In werkelijkheid, omdat het niet super krachtig is, raad ik je aan om het permanent op de sterkste te zetten.

Het gebruik van deze roterende borstel is een echt briesje. Breng eerst water en product aan op het te reinigen oppervlak. Het product is essentieel om de effecten van de borstel te versterken en mogelijk aanwezige bacteriën te doden.
Zet vervolgens de borstel aan en beweeg hem direct over het aangetaste oppervlak.

Spoel de borstel aan het einde van uw reiniging af en laat hem aan de lucht drogen.

Turbo Scrub review: is het echt effectief?

Turbo Scrub PRO 360 - roterende borstel

Er moeten verschillende kritiekpunten worden geuit op dit apparaat. Allereerst de borstels zijn vrij klein, dus het duurt lang om een ​​groot gebied te maken. Het volstaat om te zeggen dat als je de badkuip op het eerste gezicht schoonmaakt een goed idee lijkt, je er onderweg misschien spijt van krijgt.

Bovendien staat zijn kracht niet bepaald aan de top. Dit maakt het meer een gadgetachtig apparaat dan een krachtig apparaat.

Toch kunt u het volledige potentieel van een dergelijk apparaat realiseren. Het gaat naar plaatsen die vaak over het hoofd worden gezien vanwege hun complexe toegang, het verdrijft stof en ruimt bepaalde vlekken op.
En opeens, bovenal wilde ik kopen de Evertop-borstel die zich in een bereik hierboven bevindt, maar die alleen positieve recensies heeft en die effectiever lijkt.

Hoeveel kost een elektrische reinigingsset + Turbo-schrobborstels?

Turbo Scrub PRO 360 - roterende borstel

Het kost minder dan € 60 om deze complete kit te kopen. Alles is aanwezig om te beginnen met schoonmaken, behalve het product. Je kunt iedereen gebruiken, inclusief (en vooral) degene die al in je kasten rondslingert.

Moeilijk te beoordelen waar voor je geld. Omdat ik het niet superefficiënt vind, vind ik dat het uiteindelijk een beetje te duur is voor wat het biedt. In hetzelfde assortiment is het mogelijk om de Hurricane Spin Scrubber schoonmaakset te bestellen die nog goedkoper is. Maar als ik jou was, zou ik direct duurder en niet minder bestellen om een ​​borstel van goede kwaliteit te hebben, zoals de borstel die hierboven is genoemd (het Evertop-model).

Conclusie

In vergelijking met wat thuiswinkel belooft, zijn Turbo Scrub PRO 360-borstels niet zoals verwacht. Dit is nog steeds een hulp voor gecompliceerde ruimtes, vooral als je snel moe wordt of beperkte mobiliteit hebt. Inderdaad, dankzij het geringe gewicht en de telescopische handgreep kan een zeer groot aantal ruimtes in huis en buiten worden gereinigd.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites