1 octobre 2020
Tefal Ingenio 5 set 10 stuks: Test & beoordelingen

Tefal Ingenio 5 set 10 stuks: Test & beoordelingen

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Weet je wat ? Een paar weken geleden heb ik mijn keukenkastjes gesorteerd. Resultaat? Een paar potten en pannen krijgen steeds minder ruimte voor mijn opslag (maar niet voor lang).

Sterker nog, ik had jarenlang hetzelfde keukengerei en ik was het beu om mijn haar uit te trekken omdat mijn kachels hingen, enz. Ik heb de Koken Chef Gourmet en ik zei tegen mezelf dat zo’n apparaat en keukengerei in slechte staat niet werkte.

Raad eens wat ik deed? Bingo, ik ging naar Amazon om mezelf te kopen compleet kookgerei. Pfiou is niet de keuze die ontbreekt. De 8-delige pannenset van Stoneline verleidde me. Maar slechts 2 seconden omdat 169 € te duur was voor mijn budget.

En ik kwam over de Tefal Ingenio 5 batterij. Geen één of twee, bestelling geplaatst! Na een paar weken gebruik vertel ik je alles over deze accu die voor info is de bestverkopende Amazon in deze categorie. Klaar om mijn test te lezen? Dus laten we gaan.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

De kenmerken van deze tefal set

tefal-ingenio-5-3 Dus, waar te beginnen … houd de coating vast. De pannen en potten en pannen deze set tefal is van aluminium met binnencoating anti lijm en een Diffusal Thermo-spot basis voor een homogene warmteverdeling.

Belangrijk punt : het is compatibel met alle warmtebronnen BEHALVE inductie. Het handvat is afneembaar om ruimte in uw kasten te besparen en om een ​​van de pannen zonder problemen in de oven te zetten.

En om dit kleine overzicht van deze Tefal Ingenio basisbatterij af te maken, zal ik je vertellen dat het zonder problemen gaat in de vaatwasser.

Waar is deze Tefal-batterij van gemaakt

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze batterij dat wel bestaat uit 10 stuks. Welke? Notities maken. Bij het bestellen van deze set heb je 2 potten (16 en 18 cm), 3 pannen (20,22 en 26 cm), 2 luchtdichte deksels (16 en 18 cm), een schuine spatel, een pollepel en tot slot een afneembare handgreep.

Je hebt dus iets te koken!

Wat zijn de voordelen van de Tefal-batterij

tefal-ingenio-5-1 Het eerste voordeel dat in je opkomt is natuurlijk de antiaanbaklaag. Geen vet om in potten of pannen te doen en dat is geweldig voor de lijn en voor iedereen die op zijn gewicht let of zelfs op dieet is.

Het afneembare handvat is een enorm pluspunt en een belangrijk punt voor mij. Als je van koken houdt, wat mijn geval is, wordt het ruimtegebrek snel gevoeld in de kasten. Met de afneembare handgreep kan ik je vertellen dat de ruimtebesparing enorm is. Het staat ook toe blijf warm een bereiding gekookt in een pan. Het past omdat we het handvat verwijderen.

Zijn prijs. Het komt zelden voor dat ik de prijs in voordelen stop, maar ja. 10 elementen vormen deze batterij en voor zo’n prijs vind ik het geweldig voor mijn portemonnee.

Degenen die niet van afwassen houden, zullen het geweldig vinden dat alles in de vaatwasser gaat. Ter info: de coating is antiaanbaklaag, dus niets blijft plakken met een spons.

Te gebruiken met deze Tefal set

tefal-ingenio-5-2 Mijn oude potten en pannen waren niet met antiaanbaklaag, zo leerde ik koken zonder vet. En het is waar dat we uiteindelijk hetzelfde kunnen koken. Weet je dat dit het eerste was dat ik deed? Een gebakken ei! Geschiedenis om te zien of het mogelijk was in pubs. Het resultaat zal ik u vertellen als ik u mijn mening geef. Je moet de spanning laten duren.

Voor de rest kookte ik groenten, vlees, vis. Ik heb compotes gemaakt in steelpannen, aardappelpuree, etc. Niets bijzonders, maar dat alles om te zeggen dat we alles kunnen doen.

Het nieuwe is om een ​​bereiding te maken en deze in de oven te zetten om hem warm te houden. Of het nu in een koekenpan of in een steelpan is. Ik heb bijvoorbeeld een pan met groenten gemaakt die ik vervolgens in de oven heb gezet en ik herken dat het geweldig is. Dus bedankt de afneembare handgreep.

De prijs van deze Tefal potten en pannen

Ik had dit pannenset met 10 items voor de prijs van ………….€ 49,99. Is het niet gek? Speciaal voor Tefal. Het merk is nog steeds de marktleider. Dus ik heb het besteld Amazon, want daar was het het goedkoopst.

Als je inductielampen hebt, vind je dezelfde batterij, maar geschikt voor dit type lampen voor 99 euro onder de naam Tefal Ingenio 5 PTFE Inductieset van 10 stuks. Ik zeg je dat als je jezelf wilt laten verleiden door deze batterij.

Mijn mening over de Tefal ingenio set 10 stuks zwart

Mijn ei gekookt zonder olie en bleef niet plakken! Ik wist dat je ongeduldig was om te weten. Zoals u zult begrijpen, is de antiaanbaklaag efficiënt en eerlijk gezegd geweldig. Meer vet is gezonder. En geen eetstokjes. Of het nu de groenten zijn of de rest.

Ik ben ook dol op het afneembare handvat. Je moet de klap nemen om van de een naar de ander te gaan met dezelfde hendel, maar de ruimtebesparende pfiouuuu.

Na enkele weken testen is de batterij nog steeds onberispelijk. Ze is niet een beetje bewogen en de coating houdt stand.

Zoals ik u hierboven al zei, zou u voor de prijs verkeerd zijn om uzelf te beroven, vooral dat de kwaliteit inderdaad aanwezig is.

Deze batterij slaagt zonder twijfel mijn test!

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites