29 septembre 2020
Slimme buikspieren: testen en advies

Slimme buikspieren: testen en advies

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 89.98
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
3

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
4

Moulinex Cookeo Multicuiseur Intelligent 100 Recettes Préprogrammées 6 L Jusqu'à 6 personnes 6 Modes ...

amazon
229.99 € 160.00
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
5

Robot de Cuisine Multifonction 1100W Robot Culinaire 11 en 1, 3 Vitesses Réglables et Fonction Pulse ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Na de feestdagen neem ik altijd dezelfde resolutie: ga sporten. Dus op 1 januari zeg ik tegen mezelf dat ik de volgende dag zal beginnen en ga zo door om eindelijk mijn beroemde resolutie te ‘vergeten’. Zonder te kwader trouw te zijn, Ik heb geen tijd om te zweten in een sportschool. Rennen ? Ik haat dat. Maar echt. Dus hier zijn mijn echte (valse) excuses om niet te sporten.

En dan Ik zag een advertentie in een telewinkelprogramma voor een buikapparaat, de Wondercore Smart abs. Ik heb geprobeerd het aardig te maken. En mijn man zei tegen me: « Ik koop het van je, en als je het over een maand nog steeds gebruikt, zal ik je een restaurant betalen ». Dus daar, wanneer ik door gevoelens wordt meegenomen, ga ik ervoor (zelfs als ik niet weet hoe ik het moet nemen, het feit dat mijn man een buikmachine voor me wil kopen).

Het is een apparaat dat weet een groot gezogen dus ik had geen problemen om het op het NET te vinden. Dus hier bestel ik het bij Amazon. Denk je dat ik een maand later mijn restaurant betaald heb of niet? Ik vertel je alles op mijn test van de Wondercore Smart abs.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Deze abs-machine in detail

wonder-core-smart-2 Gezien geluid naam, u zult begrijpen, dit apparaat zou een platte buik hebben en onze buikgordel versterken als we het regelmatig gebruiken trots.

De Wondercore Smart-buikspieren zijn eigenlijk een goed gevoerde stoel en die twee scharnierende armen heeft. Deze worden bediend door twee veren. Een knop laat toe om te bezorgen 10 tot 20 kilo weerstand op beide manieren. Je kiest de weerstand door aan deze knop te draaien volgens je fysieke vorm.

De armen van dit apparaat maken het mogelijk 180 ° bewegingsbereik afhankelijk van de gekozen oefening. Je kunt oefenen terwijl je ligt of zit. Het wordt geleverd met dvd inclusief twee oefensessies en een complete gids voor oefeningen die je alles vertelt over het gebruik van deze buikmachine.

Voor wie ?

Voor mij al na mijn man. Het is zeer goed voor degenen die beginners zijn aangezien het mogelijk is om de weerstand aan te passen.

Voor ervaren atletenis het ook heel eenvoudig om de machine aan te passen om weerstand te forceren en moeilijkere oefeningen te doen.

Kortom, het past zich aan uw sportniveau aan.

Welke oefeningen kun je doen met de Wondercore Smart buikspieren?

wonder-core-smart-1 Ik kan niet geloven dat ik ga beschrijven wat we ermee kunnen, terwijl ik een maand geleden niet eens wist wat de term Crunch was (ik kende het chocolademerk met dezelfde naam ) wilde zeggen.

Dus met dit Wondercore Smart abs-apparaat heb je de mogelijkheid om 8 verschillende oefeningen te doen. Welke ? Dan kun je het volgende doen:

  • Schoenen
  • Bekleding
  • Sit Ups / Crunchs
  • Schaar
  • Knie klimt
  • Trappen
  • Arm / biceps oefeningen
  • Oefeningen voor de triceps

Je hoeft het niet allemaal te doen, hè. U kiest degene die het beste bij u past afhankelijk van het lichaamsdeel waaraan je wilt werken.

De voordelen van de Wondercore Smart abs

wonder-core-smart-3 Zelfs als Ik ben niet sportief en dat keek ik met een slecht oog aan zodra Amazon het bij mij afleverde, het heeft het nog steeds voordelen.

Het biedt een grote keuze aan oefeningen en dat is geweldig! Sommigen geven de voorkeur aan schede, terwijl anderen zich op hun armen concentreren en de keuze niet slecht is.

Het neemt niet veel ruimte in beslag dus je kunt hem van kamer naar kamer dragen of zelfs meenemen op vakantie (als je kunt) omdat hij opvouwbaar is. Bovendien alleen 50 cm breed daardoor gemakkelijk te vervoeren.

Onder deze voordelen zou ik zeggen dat het voor iedereen geschikt is, of je nu een beginner bent of niet. Ongeacht uw sportniveau, uw leeftijd, uw morfologie, uw maat of uw fysieke prestaties, het past zich probleemloos aan.

Zijn prijs

Zoals bij elk product of apparaat, vindt u het voor verschillende prijzen van de ene site naar de andere. Me Ik heb het op Amazon gekochtomdat het gemiddeld kost zo’n twintig euro minder dan op de meeste sites.

Je kunt dus geweldige buikspieren (en misschien een betaald restaurant) hebben voor een bedrag van rond € 60. Dat is redelijk gezien alle oefeningen die je ermee kunt doen.

Mijn mening over deze Wondercore Smart buikmachine

Hier zijn we dan! Mijn mening is dat …… ik mijn maaltijd in het restaurant heb gewonnen. En ja, na een maand gebruik, Ik gebruik het opnieuw en elke dag (Ja, je leest het goed).

Wat ik leuk vind aan dit Wondercore Smart abs-apparaat, is dat je de weerstand kunt aanpassen aan je fysieke conditie en vooral of je een beginner bent of niet. Het is een goed punt voor hem.

Gebruiksniveau, het is erg makkelijk en je hebt geen sportcoach nodig om uit te leggen hoe het werkt. Om de oefeningen te doen, zijn de dvd en de gids geweldig en begrijp je snel wat je moet doen en hoe het apparaat werkt.

Dus ik ga eerlijk zijn, ik verloor geen 8 pond en 5 cm op mijn buik, maar dat was niet het doel. Ik wilde een beetje sporten, in mijn eigen tempo en thuis. Ik heb nog steeds resultaten in de buikriem. Het is steviger en bovenal voel ik me beter in mijn lijf.

Ik kijk elke avond 30 minuten naar mijn film en ik kan (bijna) niet wachten. Met een beetje wil en het aantal oefeningen dat men kan doen, is het mogelijk een beetje meer spieren krijgen en niet alleen op de buik.

Mijn enige klacht is dat je geen cardio mag doen (ik praat nu als een professional).

Maar afgezien daarvan, eerlijk gezegd, ik raad het aan. Eenvoudig te gebruiken, effectief, robuust en met een grote keuze aan oefeningen wist hij me te verzoenen met sport. De enige sport die ik eerder deed, was toen ik stofzuig. Nu elke avond 30 minuten springen en ik ben er dol op. Het is te zeggen !

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 89.98
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
3

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites