3 août 2020
Seb FR404800 Filtra Pro Design: beoordeling en mening

Seb FR404800 Filtra Pro Design: beoordeling en mening

Promo
1

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 89.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
2

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot Cuisine Multifonctions, DECEN 2L Robot Hacho, Options à 4 Vitesses Robot Menager Cuisine Hacho ...

amazon
59.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
4

DECEN Robot Cuisine Multifonction 1100W, 3 Vitesses Réglables et Fonction Pulse, 3.5 L Bol (avec Cro ...

amazon
119.99 € 89.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
5

Moulinex Découpe Légumes Electrique Fresh Express3 en 1 Râper Emincer Gratter Mandoline Légumes Frui ...

amazon
57.99 € 39.96
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Wat is er beter dan frites? Niets na mijn kinderen! Als ze konden, aten ze het als ontbijt. Behalve dat het een beetje vettig en niet erg gezond is. Ik doe geen moeite om met mijn vetvrij te koken Tefal Ingenio kookgerei als niet.

Dit alles om u te vertellen dat mijn friteuse een paar weken geleden is overleden en dat het thuis drama was. Echt. Na twee dagen kon ik het niet meer aan en was ik het beu om ze te aaien te horen dat ik besloot niet te lang uit te stellen om een ​​nieuwe te kopen.

Maar welke ? Pfiou, er zijn tientallen modellen. Ik was voor het eerst geïnteresseerd in een olievrije friteuse (nog steeds in mijn strijd tegen vet). De Seb AL8010000 Actifry. En uiteindelijk, na overleg met mijn man en mijn kinderen, besloot ik toch om een ​​Seb, maar Filtra Pro.

Het is de best verkochte op Amazon in zijn categorie dus normaal nam ik geen risico’s. Dus hier ben ik een paar weken later om je te vertellen over deze Seb Filtra Pro friteuse en om je mijn mening te geven.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Alle kenmerken van deze Seb friteuse

seb-filtra-pro-design-3 Je hebt een grote familie? U bent minimaal 4? U ontvangt vaak? Dus de capaciteit van deze Seb friteuse zal u verleiden: 1,3 kg bevroren friet en 1 kg verse friet in één tour.

Ze beschikt over een filterscherm die, zoals de naam al doet vermoeden, de olie filtert en resten verwijdert om de olie langer schoon te houden.

Zijn controlevenster kunt u uw frietjes tijdens het koken in de gaten houden. Deze Seb Filtra Pro friteuse heeft een regelbare thermostaat. Afhankelijk van wat je bakt, kun je een temperatuur van kiezen bakken tussen 150 ° C en 190 ° C.

De friteuses worden snel vies. Maar niet bij dit model, want de tank is afneembaar en vaatwasserbestendig net als de mand, het deksel en het filter.

Zijn kracht is 2300 watt voor een kortere opwarmtijd en voor een optimale bereiding.

En tot slot, weet dat deze Seb friteuse met zijn ultracompacte afmetingen niet te veel ruimte inneemt op je aanrecht: 20,9 cm lang, 44,5 cm breed en 30,6 cm hoog. Zijn gewicht? 3,8 kilo.

Ter info: om uw friteuse te vullen heeft u ongeveer 4 liter olie nodig.

Mijn gebruik met de SEB roestvrijstalen friteuse

Ik weet zeker dat je het jezelf vertelt, maar wat zegt ze? Met de friteuse maakte ze noodzakelijkerwijs frietjes. Het is waar. Maar niet alleen. En aangezien ze een heeft zeer efficiënt filterscherm, Ik zou andere dingen kunnen doen met mijn friteuse zonder me zorgen te maken dat het mijn olie zou vervuilen.

Dus ik heb een heleboel donuts gemaakt (het kan je ideeën geven). Donut met appels, bananen, creolen, courgette, inktvis, etc. Eerlijk gezegd, de temperatuurinstelling is top en laat veel voorbereidingen toe een geschikte temperatuur precies wat we voorbereiden.

De voordelen van deze Seb friteuse

seb-filtra-pro-design-1 Deze friteuse is d ‘aan boord ontwerp. Zolang er ook op dit niveau zoveel plezier te beleven valt. Velen worden zelfs verleid door zijn professionele uitstraling. Het klopt dat het lijkt op de friteuses die we in restaurants zien.

Zijn temperatuurkeuze is ook een grote troef. Zeker als je de friteuse niet gebruikt, maak je alleen maar frietjes Het is een van de criteria waardoor ik het toch heb gekocht.

De capaciteit is ook erg praktisch. Voor 4 personen, je kunt frietjes maken een keer, wat niet het geval is bij alle friteuses, verre van dat.

Het feit dat alles gemakkelijk kan worden verwijderd om vaatwasmachinebestendig te zijn, is geweldig. Niets is zo vervelend als een friteuse schoonmaken omdat hij zo vettig is. Daar trek je tenminste je haar niet uit.

Zijn kracht, zijn prijs, zijn compacte formaat zijn ook de charme van deze friteuse.

De prijs van mijn RVS friteuse

Ik heb deze Seb friteuse gekocht voor de prijs van 69 euro op Amazon. In deze categorie roestvrijstalen friteuses is er de Riviera & Bar QD574A, maar deze was niet geschikt voor mijn budget. Dus ik vind dat de Seb-friteuse redelijk geprijsd is zijn kwaliteit.

Wat ik van deze Seb RVS friteuse vind

seb-filtra-pro-design-2 Nu je alles weet over dit model, is het tijd voor mij om je te vertellen wat ik ervan vind. Ik heb er geen spijt van helemaal niet degene die ik had afgebroken. Waarom ? Omdat ik deze Seb friteuse echt lekker vind.

Ik word verleid door zijn vermogen om een ​​kilo friet te maken. Het is perfect omdat er vier zijn. Omdat het in tweeën doen erg moeilijk is. De eerste zijn koud als de laatste heet zijn. Kortom, bij deze Seb friteuse is dat niet het geval.

Ik hou vooral van de keuze van de temperaturen. Ik maak graag verschillende donuts en vooral groenten zoals courgette voor een tapas aperitief en deze functie doet me een plezier.

Ik hou van de semi-professionele uitstraling, zijn roestvrij staal dat geeft stijl aan mijn friteuse en dat maakt klasse in mijn keuken. En tot slot vind ik dat dit friteuse-model heeft uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Promo
1

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 89.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
2

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot Cuisine Multifonctions, DECEN 2L Robot Hacho, Options à 4 Vitesses Robot Menager Cuisine Hacho ...

amazon
59.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites