24 octobre 2020
Rock Gym: Review & Opinie

Rock Gym: Review & Opinie

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
101.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 79.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot Pâtissier, Kealive Robot Cuisine Multifonctions à 8 Vitesses avec le Bol 5.5L et le Bouclier d ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
4

Decen Robot Cuisine 1100W Robot Multifonction 11 en 1, 3 Vitesses Réglables et Fonction Pulse, 3,5 L ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
5

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Na het testen van de Wonder Core Smart, Ik geef toe dat ik met dit type apparaat aan sport ben begonnen en dat ik daardoor anderen wilde testen en om verschillende oefeningen te doen.

Dus hier ben ik met veel te vertellen over Rock Gym. Dat is een fitnessapparaat. Ik wilde dit type redelijk complete bank proberen. Zoals gewoonlijk deed ik wat onderzoek op het internet en kwam deze tegen in een telewinkelprogramma dat er reclame voor maakte.

Ik aarzelde met de Ab Celerate 6 in 1 Pack die ik herken. Maar de laatste was duurder, dus uiteindelijk gaf ik de voorkeur aan de Rock Gym.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Mijn fitnessapparaat in detail

rock-gym-2 Dan zal ik de beest. Dus het is een fitnesstoestel. Kortom, je kunt ermee doen werk alle spieren van het lichaam : buikspieren, armen, benen en billen. Dat wil zeggen dat het compleet is.

Dankzij het veersysteem en de elastische banden kan ik garanderen dat je geen excuses meer hebt om je lichaam niet te laten werken. Dit trainingsapparaat (ja ik train, ik weet niet wat, maar ik train) heeft een bestand samengesteld uit super comfortabele foam rollers en een bovenste hoofdsteun die goede ondersteuning biedt tijdens de oefeningen.

Ah ja, zolang ik erover nadenk, als je lang haar hebt, bind het dan vast of je hangt het op de rollers (ik weet dat het naar ervaring ruikt).

Deze halterbank bestaat uit een solide modulair frame en een flexibele rugleuning (het kantelt 120 °) en biedt een echte sportsessie dankzij de vele oefeningen die je ermee kunt doen.

Hij weegt 9,5 kg en is 120 cm lang, 40 cm breed en 110 cm hoog. Het vouwt gemakkelijk om hem in een hoek of onder een bed op te bergen.

Voor wie ?

Ik vind deze Rock Gym-fitnessmachine bijzonder goed voor mensen zoals ik. Laat het me uitleggen. Het is geschikt voor diegenen die geen tijd hebben om naar een fitnessles te gaan of die zichzelf niet willen verpesten in een sportschool, enz.

Anders kan het door iedereen worden gebruikt. Mannen, vrouwen, jong en oud, ervaren atleten of beginners. Hoe moet ik dat weten? Omdat mijn man het testte, deden mijn zus en mijn 58-jarige buurman dat ook. En u hoeft zich nergens zorgen over te maken of pijn te doen.

Een ruime keuze aan oefeningen met Rock Gym

rock-gym-1 Met het Rock Gym-apparaat kunt u het doen een veelvoud aan oefeningen. Je gaat je buikspieren, biceps, triceps, benen en uw bilspieren door middel van 6 oefeningen aangeboden door het apparaat. Je kunt bijvoorbeeld push-ups doen of been om te ontwikkelen.

Dankzij de drie weerstandsniveaus op de benen kunt u om in je eigen tempo te gaan en beetje bij beetje vooruitgang te boeken. Met de weerstandsbanden kun je de oefeningen in de armen intensiveren.

De voordelen van mijn trainingsapparaat

Wilt u weten wat de voordelen zijn van het gebruik van mijn Rock Gym-machine? Dat is goed, ik zal het je vertellen.

Om te beginnen zou ik zeggen dat we dat kunnen doe veel oefeningen met één apparaat. Het is nog steeds geweldig om alles te doen zonder aan het einde van elke oefening van apparaat te hoeven wisselen.

Het is ook zeer makkelijk te gebruiken. Er wordt een handleiding meegeleverd en hoe elke oefening te doen is echt niet moeilijk te begrijpen. Ik was een beetje bang dat ik de gereedschapskist van mijn man moest verwijderen om hem te monteren, maar helemaal niet. De montage is eenvoudig en je hoeft niet Bob de bouwer te zijn. Het vouwt net zo gemakkelijk op als het monteert.

Het is comfortabel, vooral op het niveau van de rollen en de hoofdsteun. We kunnen maar een dutje doen. Oké, ik overdrijf, maar eerlijk gezegd comfort niveau het is top, welke positie u ook inneemt om een ​​oefening te doen.

En tot slot wil ik zeggen dat het feit dat het door iedereen gebruikt kan worden een grote troef is die ik niet mag vergeten te vermelden.

De prijs van de Rock Gym bank

Voor zijn prijs zou ik zeggen dat het afhangt van waar je het koopt. Ik ging waarheen het is de goedkoopste : Amazon. Ik heb ervoor betaald 119 euro. Dus natuurlijk vind je goedkopere banken, maar qua stevigheid weet ik niet zeker of de kwaliteit er is.

De dag zal komen dat ik zo verslaafd zal zijn aan sporten dat ik de Kraftstation Halterbank zal kopen. Maar ik zal wat moeten besparen en dan is het voor één keer een oorlogsmachine.

Wat ik van dit apparaat vind

rock-gym-3 I’ll Geef me nu mijn mening. Toen ik het bestelde, was ik super enthousiast om het te ontvangen en te testen. Mijn eerste trainingsbank eindelijk! Eenmaal ontvangen, opende ik de doos, las de instructies en presto in twee stappen drie bewegingen was mijn bankje in elkaar gezet. Dus al een goed punt voor hem. En als een kind dat speelgoed krijgt, heb ik het meteen getest.

Ik hou van de eenvoud. Eerlijk gezegd hoef je niet in sportscholen te zijn of een hometrainer te hebben om te weten hoe je het moet gebruiken. hij is ook super comfortabel. Als je erop zit, zit je super comfortabel.

En de resultaten? Dus het belangrijkste voor het einde. Ik heb het lichaam van Adriana Karembeu nog niet, maar ik wanhoop niet. Meer serieus, met dit apparaat heb ik resultaten gezien eerst op de armen. Ze zijn steviger en ik heb een beetje verloren, denk ik, op dat niveau. Dat heb ik ook gevonden mijn dijen zijn gespierder. Over het algemeen zou ik zeggen dat Rock Gym me een goed gevoel heeft gegeven. Eindelijk speciaal voor mijn lichaam.

Na uren testen, wat zweten, veel flessen water, Ik ben overtuigd door deze complete gewichtsmachine en ruimtebesparend. Van mijn hele lichaam zal ik je vertellen: aarzel niet om het te kopen, je zult niet teleurgesteld zijn. Ik weet het 100% zeker.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
101.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 79.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot Pâtissier, Kealive Robot Cuisine Multifonctions à 8 Vitesses avec le Bol 5.5L et le Bouclier d ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites