21 octobre 2020
Renovator Twist-A-Saw – Multifunctioneel gereedschap

Renovator Twist-A-Saw – Multifunctioneel gereedschap

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
101.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 79.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot de Cuisine Multifonction 1100W Robot Culinaire 11 en 1, 3 Vitesses Réglables et Fonction Pulse ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
4

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
5

Robot Pâtissier, Kealive Robot Cuisine Multifonctions à 8 Vitesses avec le Bol 5.5L et le Bouclier d ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Als ik vandaag in mijn titel « onze » test schreef, is dat omdat ik dit artikel voor een keer niet volledig heb getest … maar mijn man ja. Hij zag deze multifunctionele tool in een telewinkelprogramma en het was goed voor hem om het te hebben. Gezien de prijs kreunde ik een beetje en hij zei tegen mij « heb je de prijs van je Dyson aspi gezien »? Dus uiteindelijk gaf ik toe om hem natuurlijk te plezieren, maar vooral omdat ik hem heb goedkoper gevonden op Amazon.

Dus mijn man heeft het getest, ik heb het begeleid (ik heb toch een paar dingen gedaan) en nu is het tijd om je alles te vertellen over de Renovator Twist-A-Saw.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

De Multi Power twist in detail

renovator-twist-a-saw-4 Je krijgt het begrepen, dit iseen tool die meerdere rollen speelt : het doorboort, snijdt, aardbei en puimsteen. En dat alles met slechts één handvat. Dus jij hebt meerdere tools in één.

Het heeft meer dan 280 accessoires. Ik moet toegeven dat ik ze niet heb geteld, maar het is waar dat er veel zijn. De snelheid is 5.000 tot 25.000 tpmwat volgens mijn man « niet slecht » is. Het handvat weegt iets meer dan 1 kg en de multi Power twist tool heeft een kracht van 550 watt.

Het heeft een veiligheidsstop bij oververhitting. Tot zover het technische gedeelte van de Multi Twist.

De accessoires van dit multifunctionele gereedschap

Dus ik ga nog steeds proberen je een overzicht te geven van alle accessoires die bij de multi Power twist horen. Laten we gaan !

 • 1 twist-A-Saw
 • 1 handgreep met meerdere standen
 • 1 cirkeluitsparing
 • 1 gereedschapsopname
 • 1 zuigslang
 • 1 sleutel voor 16 mm spantang
 • 1 sleutel voor 10 mm spantang
 • 3 tangen (6,35 / 4,76 / 3,2 mm)
 • 40 stencilvellen voor gravures
 • 1 dvd met uitleg
 • 1 handleiding

Het wordt ook geleverd met snijtips, veel rotatiegereedschappen, etc.

Wat je kunt doen met de Multi Twist-tool

renovator-twist-a-saw-3 Dit is de deel van mijn artikel waar je naar uit moet kijken, toch? Wat kun je doen met deze multifunctionele tool? Veel dingen. Dus ik ga niet kopiëren wat de fabrikant zegt, want ik vertrouw niet altijd merkbeschrijvingen (marketing als je me vastbindt) ns), maar ik zal je vertellen hoe we het hebben gebruikt en wat we (nou ja, het) ermee hebben gedaan.

We hebben geen grote renovaties ondergaan, dus ik ga je niet vertellen dat er bijvoorbeeld met de tegels is gesneden. Maar we gebruikten het voor kleine doe-het-zelvers van zondag. Ik had bijvoorbeeld nog een plank nodig in de kinderkast. Kom op, geen excuses meer om het niet te doen.

Dus hier gaan we naar Casto om multiplex te kopen en hier zijn we weer om te snijden. In twee shakes van een lamstaart we hebben de multi twist gemonteerd, een potloodstreek om te traceren en uiteindelijk te snijden. Ik wilde testen. Eerlijk gezegd het is super makkelijk te hanteren, niet te zwaar en de snede is duidelijk. Eerste succesvolle poging.

renovator-twist-a-saw-2 Sinds we dat deden een heleboel kleine dingen in huis. Mijn man gebruikt het veel voor uitsparingen. Hij heeft me bijvoorbeeld een badmeubel voor de badkamer gemaakt. met ronde uitsparingen en volgens hem verzekerde hij (niet hij, maar het apparaat). Ik leende het ook aan mijn buurman die zojuist een gipsplaatafscheiding had gemonteerd en hij gebruikte het om te maken de uitsparing bij de contactdoos en de schakelaar. Hij was er blij mee.

Tot zover wat we ermee hebben gedaan en opnieuw moest ik veel dingen vergeten. In ieder geval, zodra we DIY moeten doen, laten we de multi-twist los.

Ah ja ik was het bijna vergeten, ik heb het ook gebruikt om een ​​kader te maken met kinderen. Ik zorgde voor het zagen van het hout en ze versierden het. Voor een beginner of bijna in doe-het-zelf deed ik het niet zo slecht denk ik.

De voordelen van de multi twist renovator

renovator-twist-a-saw-1 Het multi-aspect functie is natuurlijk het belangrijkste voordeel. In één tool kunt u er meerdere hebben. Het is superhandig.

Het is eerlijk gezegd gemakkelijk te gebruiken. Ik dacht niet met al zijn sleutels, etc., maar uiteindelijk was het prima, ik begreep snel de truc.

Het is licht en handig en het handvat zorgt voor een goede grip.

De prijs

Dus zoals ik al zei, ik kocht het op Amazon voor iets minder dan 200 euro. Besteed aandacht aan degenen die het goedkoper aanbieden. Er zijn meestal niet zoveel accessoires. Eerlijk gezegd, voor alles wat ermee gedaan kan worden, heb ik er geen spijt van dat ik het van mijn man heb gekocht. De prijs is grotendeels gerechtvaardigd.

Onze mening

Eerlijk gezegd is het top. Mijn man gebruikt het zodra de gelegenheid zich voordoet. Hij haalt zijn andere werktuigen niet meer voor één keer weg. Voor grote klussen is het misschien niet sterk genoeg (hij twijfelt bijvoorbeeld aan het snijden van tegels) maar voor renovaties of kleine klussen is dat grotendeels het geval.

Eenvoudig te gebruiken, efficiënt, superhandig, praktisch Een goede prijs-prestatieverhouding, we kunnen u alleen adviseren.

De enige kleine kritiek die we kunnen maken, is dat de mededeling niet in het Frans is. Maar je vindt het gemakkelijk op het net. Je print het en gaat spelen! Afgezien daarvan kun je ervoor gaan, je zult niet teleurgesteld worden. Vooral als je een doe-het-zelver bent zoals ik. Het zal perfect zijn!

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
101.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 79.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot de Cuisine Multifonction 1100W Robot Culinaire 11 en 1, 3 Vitesses Réglables et Fonction Pulse ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites