24 octobre 2020
Proto-col: Test & beoordelingen

Proto-col: Test & beoordelingen

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
101.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 79.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot Pâtissier, Kealive Robot Cuisine Multifonctions à 8 Vitesses avec le Bol 5.5L et le Bouclier d ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
4

Decen Robot Cuisine 1100W Robot Multifonction 11 en 1, 3 Vitesses Réglables et Fonction Pulse, 3,5 L ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
5

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Als je al mijn artikelen en mijn tests leest, heb je zeker gemerkt dat ik er nu een paar weken voor heb besloten zorg voor maik en mijn lichaam.

Ik ben begonnen met sporten (een evenement) door de fitnessmachine te kopen Rock Gym, maar ik besloot ook om voor mijn huid te zorgen. Omdat goed afgelopen 40, het lijkt erop dat dit nu het moment is.

Ik geef toe dat ik maar een paar kleine, hele kleine rimpeltjes heb, maar ik zeg tegen mezelf dat dit het begin is en dat dit geen goed teken is.

Dus in plaats van depressief te worden op mijn gevorderde leeftijd (dixit mijn kinderen), besloot ik de leiding te nemen. Maar hoe te doen, wat te nemen, pff Ik was een beetje verdwaald. Dus kocht ik een apparaat: de Derma stim waarover ik later met je zal praten en ik wilde zoiets als collageen capsules.

Ik zou me laten verleiden door de Collagen Marine-capsules waarover een vriend me had verteld, maar ik ben van gedachten veranderd. Ik ben een tv-shopfan en ik zag de advertenties van Proto-col-capsules. In twee fasen en drie hopbewegingen Ik heb ze op Amazon besteld (ze zijn goedkoper).

Ben je nieuwsgierig of benieuwd wat ik ervan vind? Om mijn mening te kennen? Wilt u meer informatie over dit type capsules? Dus hier gaan we, ik vertel je alles.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Wat is collageen?

Dus waarom heb ik ervoor gekozen om collageencapsules te nemen? Ik zal het je uitleggen. Collageen, je weet het misschien niet, is het meest voorkomende bestanddeel van de huid. Het is een eiwitmolecuul dat verantwoordelijk is voor het verbeteren van celherstel en behoud de stevigheid en elasticiteit van onze huid.

production-de-collagene

Door de jaren heen neemt het niveau van collageen in ons lichaam af en verandert het uiterlijk van onze huid. Het wordt minder stevig, het verliest elasticiteit en er verschijnen rimpels. De oplossing ? Neem wat collageen supplementen. We kunnen ook kiezen voor collageeninjecties, maar ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik vind het niet leuk, maar dan helemaal niet.

Nu weet je waarom het belangrijk is om vanaf een bepaalde leeftijd collageen supplementen in te nemen.

Wat informatie over de proto-col collageenkuur

Het is niet altijd gemakkelijk om capsules in te nemen die op het net worden gevonden en u vermoedt waarschijnlijk argwaan. En je hebt gelijk. Men moet dit soort producten niet nemen zonder er een minimum van te kennen. Ik verzeker je, toen ik erover begon na te denken, Ik vroeg om de mening van mijn arts. Aarzel niet om hetzelfde te doen.

collagene-verslechtering Ik zal u alvast de lijst met ingrediënten geven, we hebben niet weet nooit of u overgevoelig bent voor een van hen. Dus de capsules bevatten : Amidozuren, Alanine, Arginine, Asparaginezuur, Glycine, Histidine, Hydroxylysine, Hydroxyproline, Isoleucine, Leucine, Methionine, Fenylaine, Proline, Serine, Threoline, Tyrosine, Valine. Als ik het zou moeten samenvatten, zou ik zeggen dat ze zeecollageen en rundergelatine bevatten.

Hoe werken ze? Door de aanmaak van collageen te stimuleren en je helpen het hoog te houden. Je huid zal daarom zachter en resistenter worden externe agressies en tekenen van veroudering (veroudering van de huid, rimpels) worden vertraagd.

Mijn tips voor gebruik

Voor een effectieve proto-collageenkuur is het raadzaam om te nemen 3 per dag en voor het slapen gaan. Waarom voor het slapengaan? Ik heb het mijn dokter gevraagd. Weet in feite dat het tijdens is De eerste 90 minuten slapen terwijl het lichaam herstelt. Merk ook op dat ze blijkbaar effectiever zijn als u niet eet binnen 90 minuten na het innemen van de capsules.

Pas op dat u de dosis niet overschrijdt. Alleen omdat u meer neemt, betekent nog niet dat u minder rimpels heeft. Het zou te gemakkelijk zijn.

De prijzen van antirimpelcapsules

Dus voor 90 capsules of een maand behandeling betaalde ik iets meerongeveer dertig euro bij Amazon, wat goedkoper is dan elders. Wees heel voorzichtig waar u dit type product koopt.

Amazon is een veilige site en de recensies zijn er (naast de mijne) om u te vertellen dat het geen product is dat schadelijk is voor uw gezondheid en dat het effectief is.

Mijn mening over collageencapsules

Dus na iets meer dan een maand behandeling … verdict … raad ik het aan. En ja, ik ben er tevreden mee. Ik leg het je uit.

Wees gerustgesteld, geen bijwerkingen niets dus het zijn echt geweldige en natuurlijke producten. Ik neem het zoals voorgeschreven, 3 keer per dag, ‘s avonds voordat ik in slaap val.

Efficiëntieniveau, ik weet dat ik daarover met u wil praten, ik ben gelukkig. Ik heb al resultaten. Mijn huid is veel helderder dan voorheen. Het is ook veel steviger. Het verschil is echt te zien.

proto-col-collagen-capsules-avis Als ik naar mezelf in de spiegel kijk, zeg ik tegen mezelf » oh ja, mijn huid is beter « . Maar ik was bang om niet neutraal te zijn, dus ik vroeg mijn dierbare mening en zacht.

Omdat ik wist dat als Proto-Col collageencapsules geen effect op mij hadden, hij het me zou hebben verteld en mij de schuld zou hebben gegeven dat ik voor niets geld had uitgegeven.

Zijn oordeel? Hetzelfde als de mijne. Hij voegde er zelfs aan toe dat mijn huid zachter was en dat Ik zag er veel minder moe uit. Hij zei limiet, het lijkt erop dat je op vakantie bent. Het is tenminste duidelijk.

Eerlijk gezegd had ik geen resultaten verwacht zo snel. Voor mijn rimpels merkte ik dat de kleine rimpels die ik had waren een beetje vervaagd. Ik zal het daarom blijven gebruiken om te zien of de Proto-Col-capsules na verloop van tijd nog effectiever zijn.

Ik was van plan de Neocell Super Collagen + C-capsules te kopen, maar uiteindelijk blijf ik bij het protocol. Waarom sindsdien veranderen Ik ben erg blij.

Ik raad je daarom zonder aarzelen aan deze pure collageencapsules. Je zult zien dat de veranderingen er zijn. En dan het kost minder dan op vakantie gaan.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
101.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 79.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot Pâtissier, Kealive Robot Cuisine Multifonctions à 8 Vitesses avec le Bol 5.5L et le Bouclier d ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites