27 octobre 2020
Presentatie van de beste Rowenta 2020-steelstofzuigers om slim te kopen

Presentatie van de beste Rowenta 2020-steelstofzuigers om slim te kopen

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
101.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 79.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Decen Robot Cuisine 1100W Robot Multifonction 11 en 1, 3 Vitesses Réglables et Fonction Pulse, 3,5 L ...

amazon
115.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
4

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
5

Robot Pâtissier, Kealive Robot Cuisine Multifonctions à 8 Vitesses avec le Bol 5.5L et le Bouclier d ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Rowenta steelstofzuiger

Rowenta is een vertrouwd merk voor woninginrichting. En daarom wilt u een Rowenta-steelstofzuiger hebben.

Dit merk van Duitse afkomst biedt het allemaal een volledig assortiment vloeronderhoudsapparaten. Het bevat verschillende soorten stofzuigers, waaronder een echte keuze aan draadloze en zakloze stofzuigers. U hoeft dus alleen maar uit te zoeken hoe u ze van elkaar kunt onderscheiden, zodat u weet welke u moet kopen op basis van uw budget en behoeften.

Rowenta, prestaties en design binnen de SEB-groep

Rowenta is een merk opgericht in Duitsland. Ze eert ook de uitdrukking « van Duitse afkomst » wat de stevigheid en betrouwbaarheid van producten prijst.

Als de geschiedenis van het merk echter goed begint in 1884 in Duitsland, kreeg het in 1988 een keerpunt door zich aan te sluiten bij de Franse groep SEB. Door zich bij deze internationale groep aan te sluiten, kon zij haar ontwikkeling voortzetten en bepaalde waarden verdedigen ten gunste van de consument. Net als alle andere SEB-merken, Rowenta garandeert toegang tot reserveonderdelen waardoor een product gedurende 10 jaar kan worden gerepareerd.

De meningen over Rowenta-producten zijn buitengewoon positief, alle categorieën gecombineerd. Het biedt voornamelijk mid-range apparatuur met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor de gebruiker.

De beste aanbiedingen van dit moment:

Promotie – 47%

Rowenta Air Force 360 ​​draadloze steelstofzuiger …

Promotie – 52%

Rowenta Air Force Extreme draadloze stofzuiger …

Promotie – 31%

ROWENTA AIR FORCE 460 ALL IN ONE, steelstofzuiger …

Promotie – 13%

ROWENTA AIR FORCE FLEX 560 DIER, vacuüm …

Wat zijn de voordelen van een steelstofzuiger?

De steelstofzuiger is een echte stofzuigerdat wil zeggen dat het geschikt is voor alle oppervlakken: tapijten, parket, tegels, enz. Het kan daarom voor het hele huis of een heel professioneel pand worden gebruikt.

Het andere voordeel van het gebruik van een steelstofzuiger komt door zijn vorm en grip. Het is een ergonomisch en praktisch apparaat. Het is gemakkelijk op te bergen, gemakkelijk te hanteren en vereist minimaal onderhoud. Anderzijds is dit praktische aspect te danken aan de batterij en dus aan het ontbreken van draad. Dit betekent dat u de autonomie van het apparaat goed moet bekijken voordat u een vacuümborstel kiest in plaats van een andere.

Eindelijk in het kader van een klein appartement of accommodatie compact, is het gemakkelijker om een ​​steelstofzuiger op te bergen dan een bus.

De verschillende reeksen Rowenta steelstofzuigers

Alle Rowenta steelstofzuigers zijn apparaten uitgerust met een lithium-ion batterij en met cycloontechnologie. Meestal biedt Rowenta aan een model verkrijgbaar in drie kleuren. Er zijn echter twee reeksen met meer stofzuigers met elk verschillende opties.

Hier zijn bijvoorbeeld twee zeer goede modellen die elk verkrijgbaar zijn in drie kleuren, maar zonder enige variatie beschikbaar door technologische elementen of accessoires.

Air Force Flex 560-reeks

Rowenta RH9474WO Air Force Flex 560 Animal

Overal stofzuigen

Rowenta RH9474WO Air Force Flex 560 Dierlijke mededeling
De Rowenta Air Force Flex steelstofzuiger is een nieuwe generatie stofzuiger in de zogenaamde stokmodellen. Op het eerste gezicht lijkt het inderdaad op alle anderen, met mogelijk gewoon een plattere zuigkop. Maar in werkelijkheid kan het midden van het handvat van de stofzuiger een elleboog vormen. Het is dan mogelijk omzuig tot 5 keer verder onder de lage meubelen.

De LED’s op de zuigkop maken het ook mogelijk om niets te missen, zelfs op donkere plaatsen. Het stof kan zich niet langer in het midden onder het bed verzamelen om je te bespotten of je te dwingen het meubilair te verplaatsen. En om niet zo ver weg schoon te maken, kan hij omgevormd worden tot een handstofzuiger. Bovendien is dit een model krachtig, met cycloontechnologie en een batterij. Hiermee kunnen alle vloeren worden schoongemaakt, inclusief de banken waar dieren graag zitten. Draadloos, het heeft 35 minuten autonomie (behalve boost-functie) voor 3 uur opladen.

De beoordelingen van dit Air Force Flex 560 Animal-model zijn echt heel positief, of het nu gaat om zuigkracht, bediening of zelfs het geluidsniveau. Het is echter een relatief high-end model en je moet er de prijs voor betalen.

▷ Kenmerken van Rowenta RH9474WO

Drums : Lithium-ion
Laad tijd : 3 uur
Autonomie : 35 min max.
Gewicht : 3 kg
Accessoires : Spleetzuigmondstuk, mini-elektrische borstel, borstel, oplaadbasis
Zuigkop : Rechthoekig
Stofbak : 0,4 l
Geluidsniveau : 82 dB
Bonusmateriaal : Opvouwbare handgreep, LED, handstofzuiger
Opmerkingen :

▷ Overzicht van voor- en nadelen van Rowenta RH9474WO

Promo

Vergelijk Rowenta Stick-stofzuigers om er maar één te bewaren
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Air Force 460 All-In-One-reeks

Rowenta RH9252WO Air Force 460 All-in-One

Compleet en krachtig

Rowenta RH9252WO Air Force 460 All-In-One kennisgeving
Dit is niet het geval bij alle Rowenta steelstofzuigers, maar de Air Force 460 All-in-One is een serieus en betrouwbaar alternatief voor een Dyson-model. Het is inderdaad een krachtig apparaat dat wordt verkocht veel accessoires praktisch in te stellen en te gebruiken. Het pakket bevat dus naast de Power Slim Vision gemotoriseerde vacuümkop, een kleine deltakop, twee multifunctionele borstels, een lange spleetzuigmond, een set van drie borstels (genaamd textiel, intensief en respectvol), een oplaadstation en muuropslag.

Dit product kan op een conventionele manier worden gebruikt, zoals hand stofzuiger en ook voorafzuiging van hoge oppervlakken of zelfs vanaf het plafond. Daarvoor heeft het twee handvatten die het vasthouden in alle veiligheid verbeteren. De levensduur van de batterij is maximaal 20 of 30 minuten, afhankelijk van het feit of een gemotoriseerde borstel. Er wordt ook een boost-optie aangeboden.

Wat online uit de gepubliceerde recensies naar voren komt, is het gebruiksgemak en de volledig correcte autonomie voor een draadloos apparaat. De LED op de zuigkop zijn ook handig om kruimels of stof niet te missen. En het is ook effectief bij het stofzuigen van dierenhaar.

▷ Kenmerken van Rowenta RH9252WO

Drums : Lithium-ion
Laad tijd : 3 uur
Autonomie : 30 min max.
Gewicht : 2,8 kg
Accessoires : Deltakop, 2 multifunctionele borstels, spleetzuigmond, set van 3 borstels, oplaadbasis
Zuigkop : Rechthoekig
Stofbak : 0,4 l
Geluidsniveau : 85 dB
Bonusmateriaal : Handstofzuiger, LED
Opmerking :

▷ Overzicht van voor- en nadelen van Rowenta RH9252WO

Promo

Vergelijk Rowenta Stick-stofzuigers om er maar één te bewaren

ROWENTA AIR FORCE 460 ALL IN ONE, multifunctionele steelstofzuiger, draadloos, zonder zak, autonomie 30 min, 21,9V, accessoires voor elk type oppervlak,[Klasse[Clas

 • Multifunctionele draadloze stofzuiger zonder zak, ingebouwde handstofzuiger voor effectieve reiniging bij …
 • Licht en handig ontwerp, Ergonomische bediening zonder de trekker te behouden, Power Sli zuigkop …
 • Gepatenteerde cycloontechnologie voor optimale filtratie, Power Boost digitale motor met 2 efficiënte snelheden …
 • Lithium-ionbatterij (21,9 V) voor een autonomie van maximaal 30 minuten, snel opladen op muurbasis geleverd in 3 uur …
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

⇨ Air Force 360-bereik

De Air Force 360-lijn is een van de series die Rowenta’s krachtigste draadloze en zakloze stofzuigers biedt. De steelstofzuigers worden verkocht tussen 300 en 400 EUR.

De kracht is duidelijk het sterke punt van elke Rowenta Air Force 360 ​​steelstofzuiger. Verder is het mogelijk om het model te kiezen dat specifiek geschikt is voor alle bodems ((alle verdiepingen) met extra accessoires en opties. Of u kiest voor de bijzonder effectieve steelstofzuiger tegen dierenhaar met de optie Dierenzorg. Ten slotte wordt deze serie ook aangeboden met accessoires voor het onderhoud van de auto ((omdat zorg).

Air Force 360-reeks

Rowenta RH9057WO Air Force 360 ​​All Floors & Plus

Voor alle verdiepingen

Rowenta RH9057WO Air Force 360 ​​All Floors Plus kennisgeving
De Air Force 360 ​​Alle vloeren & Plus steelstofzuiger is het basismodel, compleet voor gebruik op verschillende bodems. Hiervoor is hij uitgerust met de Power Slim Vision-borstel die overal mee naartoe kan, ook onder de dressoirs.

Het is een draadloos, zakloos product. Het is voorzien vaneen digitale motor, cycloon Air Force-technologie en een lithium-ionbatterij die via de muurbasis in ongeveer 3 uur wordt opgeladen (voor een volle batterij). Dit zorgt voor een maximale autonomie van 30 minuten met minimale snelheid. Als je kiest voor aspiratie boost (de krachtigste), dan heb je maar 12 minuten autonomie. De stofbak is relatief klein, met een inhoud van 0,4 liter. Er worden verschillende accessoires meegeleverd: de muursteun, een spleetzuigmond en een borstel voor de banken.

Qua wegligging is dit een model handig. Hij is 1,14 meter lang en weegt 2,8 kg. Het is mogelijk om er een handstofzuiger van te maken en weegt dan slechts 1,9 kg. Zie dit voor meer informatie over het gebruik ervan Rowenta Air Force 360 ​​beoordelingen.

▷ Kenmerken van Rowenta RH9057WO

Drums : Lithium-ion
Laad tijd : 3 uur
Autonomie : 30 min max.
Gewicht : 2,8 kg
Accessoires : Bankborstel, kierenzuigmond, oplaadvoet
Zuigkop : Rechthoekig
Stofbak : 0,4 l
Geluidsniveau : 85 dB
Bonusmateriaal : LED
Opmerking : 4.3

▷ Overzicht van voor- en nadelen van Rowenta RH9057WO

Promo

Vergelijk Rowenta Stick-stofzuigers om er maar één te bewaren

Rowenta Air Force 360 ​​multifunctionele draadloze stofzuiger, 0,4 liter, wit [Classe énergétique A] RH9057WO

 • Multifunctionele draadloze stofzuiger zonder zak, ingebouwde handstofzuiger voor effectieve reiniging bij …
 • Licht en handig ontwerp, Ergonomische bediening zonder de trekker te behouden, Power Sli zuigkop …
 • Gepatenteerde cycloontechnologie voor optimale filtratie, Power Boost digitale motor met 2 efficiënte snelheden …
 • Lithium-ionbatterij (21,9 V) voor een autonomie van maximaal 30 minuten, snel opladen op muurbasis geleverd in 3 uur …
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Air Force 360-reeks

Rowenta RH9079WO Air Force 360 ​​Animal Care

Tegen dierenhaar

Rowenta RH9079WO Air Force 360 ​​Animal Care review
Het Air Force 360 ​​Animal Care-steelstofzuigermodel bevat alle kenmerken van de apparaten in het assortiment, met alleen nuances in de accessoires. Het is dus draadloos, met een lithium-ionbatterij laadt in 3 uur op voor 12 tot 30 minuten autonomie. Het heeft een krachtige digitale motor en Cyclone Air Force-technologie waardoor het zonder zak kan. Het heeft daarom een ​​stofopvangbak van 0,4 liter, die gemakkelijk te legen is. En hij bezit een schuimfilter om het vrijkomen van stof in de lucht te beperken. Dit filter is uitneembaar en is gemakkelijk af te wassen met water.

Op het niveau van de zuigkop is er standaard Power Slim Vision-kop wat beide extreem is vlak (om onder het meubilair te gaan) en met leds (om de kruimels op te lichten om ze te laten verdwijnen en er geen te missen). Bovendien ontvangen we bij dit product als accessoire een mini-elektroborstel, dat wil zeggen een kleine specifieke borstel die is ontworpen voor zuigen dierenhaar.

De recensies prijzen de lichtheid en wendbaarheid van de stofzuiger. Hij weegt inderdaad 2,8 kg in zijn volledige formaat en 1,9 kg in de handversie. En het is echt effectief tegen dierenhaar.

▷ Rowenta RH9079WO specificaties

Drums : Lithium-ion
Laad tijd : 3 uur
Autonomie : 30 min max.
Gewicht : 2,8 kg
Accessoires : Mini-elektroborstel, spleetmondstuk, oplaadbasis
Zuigkop : Rechthoekig
Stofbak : 0,4 l
Geluidsniveau : 85 dB
Bonusmateriaal : LED, handstofzuiger
Opmerking :

▷ Overzicht van voor- en nadelen van Rowenta RH9079WO

Vergelijk Rowenta Stick-stofzuigers om er maar één te bewaren
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Air Force 360-reeks

Rowenta RH9086WO Air Force 360, Car Care

Bijzondere auto

Rowenta RH9086WO Air Force 360 ​​Car Care-kennisgeving
Een andere mogelijkheid in dit assortiment: de Air Force 360 ​​Car Care stofzuiger, dat wil zeggen met accessoires voor auto-onderhoud. Concreet vinden we de kracht en de elementen die het tot een krachtig product maken voor alle vloeren. Maar we krijgen nog twee accessoires speciaal voor stofzuigen in een auto. Het is een flexibele spleetzuigmond XL die absoluut overal kunnen sluipen zonder zelf de slangenmens te hoeven spelen. En daar is een mini elektrische borstel waardoor stoelen en tapijten diep gereinigd kunnen worden.

Omdat het een steelstofzuiger is met een lithiumbatterij en kan worden omgevormd tot een handstofzuiger, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u naar uw auto gaat om schoon te maken. Aan de andere kant is autonomie allemaal hetzelfde 12 tot 30 minuten alleen, afhankelijk van de gekozen zuigkracht. U kunt het net zo goed en snel krijgen.

Aan de kant van het productonderhoud komt het stof terecht in een speciaal compartiment van 0,4 liter dat je gewoon in de prullenbak moet legen. Het filter is gemaakt van schuim en is wasbaar door het onder stromend water te laten lopen. Recensies bekritiseren voornamelijk het geluidsniveau, 85 dB.

▷ Kenmerken van Rowenta RH9086WO

Drums : Lithium-ion
Laad tijd : 3 uur
Autonomie : 30 min max.
Gewicht : 2,8 kg
Accessoires : Flexibel spleetmondstuk, mini-elektrische borstel, plat mondstuk, oplaadbasis
Zuigkop : Rechthoekig
Stofbak : 0,4 l
Geluidsniveau : 85 dB
Bonusmateriaal : LED
Opmerking :

▷ Overzicht van voor- en nadelen van Rowenta RH9086WO

Promo

Vergelijk Rowenta Stick-stofzuigers om er maar één te bewaren
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

⇨ Air Force Extrême-assortiment

De Rowenta Extreme-serie steelstofzuigers is de andere bijzonder goed geleverde serie. De modellen worden verkocht tussen 180 en 250 €. Hierbij staat veelzijdigheid voorop. Elke steelstofzuiger uit de Extreme-serie heeft een zuigkop driehoekig (het heet DELTA-hoofd) om absoluut overal naartoe te gaan.

Afhankelijk van de gekozen opties, de autonomie kan oplopen tot 65 minuten. Het is ook mogelijk om een ​​laag geluidsniveau te prefereren (toch 77 dB, dus we kunnen niet spreken van stilte). Eindelijk is er een groot aantal kleuren beschikbaar.

Air Force Extrême-assortiment

Rowenta RH8872WO Air Force Extreme Vision Pro

Lange autonomie

Rowenta RH8872WO Air Force Extrême Vision Pro recensie
De Rowenta Air Force Extreme Vision Pro steelstofzuiger is een snoerloos model met een lithium-ion batterij. Zijn maximale autonomie is 65 minuten bij minimaal vermogen. Men kan inderdaad kiezen tussen drie verschillende bevoegdheden, waaronder turbo vermogen. Maar de zuigkracht hoeft zelden sterk te zijn, omdat de zuigkop is uitgerust met een gemotoriseerde borstel die het schoonmaken vergemakkelijkt. Aan de andere kant moet worden gedacht aan ongeveer 6 uur laden van de batterij via een krik.

Aan de onderhoudszijde heeft de stofzuiger een wasbaar schuimfilter. De zuigkop is afneembaar om hem gemakkelijk in goede staat te houden. Ten slotte, aangezien het een zakloos model is dat werkt met een gepatenteerd cycloon systeem, is er een vuilopvangbak die rechtstreeks in de prullenbak wordt geleegd.

Op dit specifieke model in het assortiment valt de zuigkop op. Het is driehoekig voor een betere doorgang in de hoeken en rond het meubilair. Door nadelen is het relatief dik in vergelijking met sommige dressoirs. Het andere voordeel is dat het hoofd is uitgerust metLED verlichting waardoor je geen stof of kruimels hoeft te missen. Het kan op alle vloeren worden gebruikt, vooral harde vloeren.

▷ Rowenta RH8872WO specificaties

Drums : Lithium-ion
Laad tijd : 06.00 uur
Autonomie : 65 min max.
Gewicht : 3,6 kg
Accessoires : /
Zuigkop : Driehoekig
Stofbak : 0,5 l
Geluidsniveau : 80 dB
Bonusmateriaal : LED, wasbaar schuimfilter
Opmerking :

▷ Overzicht van voor- en nadelen van Rowenta RH8872WO

Vergelijk Rowenta Stick-stofzuigers om er maar één te bewaren

Rowenta, snoerloze steelstofzuiger, zakloos, 1u05 autonomie, cycloontechnologie, 25,2 V, Air Force Extreme Lithium Vision Pro RH8872WO

 • Krachtige draadloze stofzuiger zonder zak met gemotoriseerde borstel (6.200 tpm) voor het reinigen …
 • Ultra-modern en licht ontwerp voor maximaal comfort, praktische parkeerpositie om ruimte te besparen wanneer …
 • Dunne en 180 ° draaibare Delta-kop met LED-verlichting, Praktische driehoekige vorm in de hoeken, Filtratie …
 • Lithium-ionbatterij (25,2 V) voor autonomie tot 1u05, opladen via jackplug geleverd in 6 uur, niveau …
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Air Force Extrême-assortiment

Rowenta RH8828WO Air Force Extreme

Goedkoop

Rowenta RH8828WO Air Force Extrême notice
De Air Force Extreme stofzuiger is de goedkoopste in de Rowenta-lijn. Het is ook het minst autonoom. De batterij heeft 10 uur opladen nodig om een ​​scala aan te bieden 45 minuten. Hoe het ook is energieklasse A.

Het heeft een goede driehoekige zuigkop die 180 ° kan worden gedraaid om zo veel mogelijk plaatsen te passeren. Het is relatief dik, dus het is niet geschikt voor alle onderkanten van meubels, maar het is praktisch voor hoeken en gaat langs meubels die op de vloer zijn geplaatst. Het afzuigen gebeurt zonder zak, het stof komt terecht in een opvangbak met een inhoud van 0,5 liter. Dan is hij gemakkelijk direct in een prullenbak te legen.

Hij weegt een beetje meer dan 3 kg. Maar, zoals je hierin kunt zien Air Force Extreme beoordelingen, dit is niet het punt dat het meest wordt bekritiseerd. Het is eerder de afwezigheid van accessoires die teleurstelt, het zou minstens één plat element nodig hebben dat gebruikt zou kunnen worden om bijvoorbeeld onder het bed te stofzuigen. Voor het overige is de prijs-kwaliteitverhouding relatief consistent.

▷ Rowenta RH8828WO specificaties

Drums : Lithium-ion
Laad tijd : 10 uur
Autonomie : 45 min max.
Gewicht : 3,38 kg
Accessoires : /
Zuigkop : Driehoekig
Stofbak : 0,5 l
Geluidsniveau : 80 dB
Bonusmateriaal : Wasbaar schuimfilter
Opmerking :

▷ Overzicht van voor- en nadelen van Rowenta RH8828WO

Vergelijk Rowenta Stick-stofzuigers om er maar één te bewaren

Rowenta, snoerloze steelstofzuiger, zakloos, autonomie 45 min, cycloontechnologie, 25,2 V, Air Force Extreme Lithium RH8828WO

 • Krachtige draadloze stofzuiger zonder zak met gemotoriseerde borstel (6.200 tpm) voor het reinigen …
 • Ultra-modern en licht ontwerp voor maximaal comfort, praktische parkeerpositie om ruimte te besparen wanneer …
 • Delta driehoekige 180 ° draaibare zuigkop met nauwkeurige toegang in de hoeken, Optimale filtratie …
 • Lithium-ionbatterij (25,2 V) voor een autonomie van maximaal 45 minuten, opladen via jackplug geleverd in 10 uur, niveau …
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Air Force Extrême-assortiment

Rowenta RH8929WO Air Force Extreme Silence

Solide en stil

Rowenta RH8929WO Luchtmacht Extrême Stilte-kennisgeving
Een conventionele Air Force Extreme steelstofzuiger stoot in principe meer dan 80 dB uit. Rowenta dit Silence zendt hoogstens uit 77 dB. Het is niet erg discreet, maar dit simpele verschil is zeer merkbaar.

Bovendien is het een model stevig, praktisch en elegant in zijn geheel grijze kleur. De zuigkop heeft een vorm driehoekig uniek om zo dicht mogelijk bij muren en meubels te passen. En tegelijkertijd is hij uitgerust met een gemotoriseerde borstel zodat er geen kruimels doorheen gaan. De set werkt met cycloontechnologie en dus zonder tas. Het stof wordt opgevangen in een tank met een inhoud van 0,5 liter. Het leegt dan in de prullenbak en dat is waar de enige negatieve beoordeling is. Dit compartiment is moeilijk te openen.

De lithium-ion batterij laadt in 6 uur op en geeft toegang tot 55 minuten autonomie (bij minimaal vermogen). Er kan gekozen worden tussen 3 zuigniveaus om het apparaat op alle verdiepingen te kunnen gebruiken. Let op, dit is een product dat geen accessoires bevat. Hij is dus niet multifunctioneel, hij verandert ook niet in een handstofzuiger.

▷ Rowenta RH8929WO specificaties

Drums : Lithium-ion
Laad tijd : 06.00 uur
Autonomie : 55 min max.
Gewicht : 3,6 kg
Accessoires : /
Zuigkop : Driehoekig
Stofbak : 0,5 l
Geluidsniveau : 77 dB
Bonusmateriaal : Wasbaar schuimfilter
Opmerking :

▷ Overzicht van voor- en nadelen van Rowenta RH8929WO

Vergelijk Rowenta Stick-stofzuigers om er maar één te bewaren

Rowenta RH8929WO Snoerloze steelstofzuiger, Zakloos, Autonomie 55 min, Cycloontechnologie, 25,2 V, Air Force Extreme Silence

 • Zakloze en krachtige draadloze stofzuiger, gemotoriseerde borstel voor optimale dagelijkse reiniging …
 • Ultra modern en licht ontwerp voor maximaal comfort, ergonomische handgreep en handige parkeerpositie …
 • Gepatenteerde cycloontechnologie voor optimale filtratie, universele motor met 3 snelheden, zelfs op de …
 • Lithium-ionbatterij (22 V) voor een levensduur van de batterij tot 55 min. Opladen via jackplug geleverd in 6 uur, Magazijnbak …
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Air Force Extrême-assortiment

Rowenta RH8971WO Air Force Extreme Silence

Stilte en lange autonomie

Rowenta RH8971WO Luchtmacht Extrême Stilte-kennisgeving
Hoewel niet alle Rowenta Air Force Extreme Silences hetzelfde geprijsd zijn, is het niet alleen een kwestie van kleur. Elke stofzuigerborstel heeft namelijk zijn eigen kracht, een specifieke motor en dus een andere autonomie. Dit model, verkrijgbaar in blauw, is van energieklasse A +++ en biedt 65 minuten autonomie. Hij weegt net iets minder dan 5 kg en het heeft een totale hoogte van 1,2 m. Dit zijn bijna de enige nuances in vergelijking met andere apparaten.

De lithium-ionbatterij heeft dus 6 uur opladen nodig. Het schuimfilter is wasbaar. En alles werkt dankzij cycloontechnologie, zakloos en draadloos. De opvangbak kan tot 0,5 liter stof bevatten en het is een beetje lastig om hem te openen om hem in de prullenbak te legen. Het uitgezonden geluidsniveau is 77 dB.

Een van de bijzondere kenmerken van dit assortiment is de delta-zuigkop en is zeer praktisch. Het heeft een gemotoriseerde borstel en verlichting op basis van LED. We zien dus al het stof (het licht strijkt om niets te missen) en we zijn er zeker van dat de bezem alles goed zal stofzuigen.

▷ Rowenta RH8971WO specificaties

Drums : Lithium-ion
Laad tijd : 06.00 uur
Autonomie : 65 min max.
Gewicht : 4,9 kg
Accessoires : /
Zuigkop : Driehoekig
Stofbak : 0,5 l
Geluidsniveau : 77 dB
Bonusmateriaal : LED, wasbaar schuimfilter
Opmerking :

▷ Overzicht van voor- en nadelen van Rowenta RH8971WO

Vergelijk Rowenta Stick-stofzuigers om er maar één te bewaren
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Air Force Extrême-assortiment

Rowenta RH8919WH Air Force Extreme Silence

Roze, licht en discreet

Rowenta RH8919WH Luchtmacht Extrême Stilte-kennisgeving
De Rowenta Air Force Extreme Silence stofzuigerborstel roze valt op door zijn kleur en gewicht. Terwijl de andere modellen in het Silence-assortiment ongeveer 5 kg wegen, weegt deze slechts dan 3,22 kg, wat prima is voor regelmatig gebruik. Het kan zelfs op trappen worden gebruikt zonder het risico te worden gedestabiliseerd door het gewicht (met respect voor de principes van gezond verstand voor uw veiligheid). Trouwens, hij heeft een parkeerstand om het een paar minuten in de wacht te zetten of zelfs op te bergen.

Aan de andere kant, als het hetzelfde geluidsniveau heeft als de andere (77 dB), heeft het minder autonomie. Dus voor 6 uur opladen, je krijgt alleen het maximum 45 minuten d’autonomie à la puissance minimale. Ce temps diminue si l’on opte pour l’une des deux autres puissances d’aspiration. De tête d’aspiration delta avec brosse motorisée convient pour toutes les surfaces.

Ce produit est comme tous les autres une solution sans sac qui repose sur la technologie cyclonique brevetée par Rowenta. Puisqu’il fait partie d’une gamme relativement ancienne de Rowenta, il y a régulièrement une offre promotionnelle sur Amazon pour l’acheter moins cher.

▷ Caractéristiques du Rowenta RH8919WH

Batterie : Lithium-ion
Temps de charge : 6 h
Autonomie : 45 min max.
Poids : 3,22 kg
Accessoires : /
Tête d’aspiration : Triangulaire
Bac à poussières : 0,5 l
Niveau sonore : 77 dB
Fonctions bonus : Poignée de transport, filtre mousse lavable
Opmerking :

▷ Synthèse des avantages et inconvénients du Rowenta RH8919WH

Promo

Comparer les aspirateurs balais Rowenta pour n’en retenir qu’un seul

Rowenta, Aspirateur Balai Sans Fil, Sans Sac, Autonomie 45 min, Technologie Cyclonique, 18 V, Air Force Extrême Silence RH8919WH

 • Aspirateur balai sans sac et sans fil haute performance, Brosse motorisée pour un nettoyage quotidien optimisé…
 • Design ultra-moderne et léger pour un confort maximal, Poignée de transport ergonomique et position parking pr…
 • Technologie cyclonique brevetée pour une filtration optimale, Moteur universel 3 vitesses efficace même sur la…
 • Batterie Lithium-Ion (18 V) pour une autonomie jusqu’à 45 min, Recharge par prise jack fournie en 6h, Bac à po…
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Existe-t-il un aspirateur balai Rowenta qui aspire et qui lave ?

Promo

Comparer les aspirateurs balais Rowenta pour n’en retenir qu’un seul

ROWENTA CLEAN&STEAM aspirateur balai vapeur, assainissant anti-bactérien 1700W, 3 niveaux de vapeur, Blanc/Argenté RY7557WH

 • Nettoyeur vapeur 2-en-1 avec aspirateur pour un nettoyage 2x plus rapide et en profondeur des sols durs et tap…
 • Puissance d’aspiration exceptionnelle (1700 W) avec technologie cyclonique, Débit de vapeur adaptable pour des…
 • Cordon de 7,5m pour les grands espaces, Vapeur activable après 30sec de chauffe par pression sur la gâchette, …
 • Bac à poussière de 0,4 L, Réservoir de 0,7 L pour une autonomie de 40 min (100m²), Filtre anti-calc avec 2 car…
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

La gamme de produits Rowenta Clean & Steam est considérée comme faisant partie des nettoyeurs vapeur par Rowenta et donc par les revendeurs.

Il s’agit d’un appareil de nettoyage qui a un design très similaire à un aspirateur balai. Dat is hij 2-en-1, car il permet au choix d’aspirer la saleté ou de laver à la vapeur. Il a une très bonne réputation, car il est puissant et ergonomique sur les deux options.

Il est vendu avec un support de rangement pour le laisser en position parking avec sa lingette encore humide le temps d’une courte pause par exemple. Notez que cet aspirateur balai bien spécifique a un prix assez similaire à un aspirateur balai Rowenta plus classique.

Le truc en + des aspirateurs balais Rowenta

Dans chaque comparatif, ce qui ressort de la marque Rowenta c’est la puissance offerte par rapport au prix de l’aspirateur balai. On en a vraiment pour son argent, sans avoir besoin de se ruiner pour l’aspirateur balai.

Grâce à la puissance cyclonique, chaque aspirateur est vraiment efficace sur sol dur et les accessoires permettent également de nettoyer tapis ou moquettes ou de faire disparaître les poils des animaux.

Enfin les aspirateurs balais Rowenta sont solides sur la durée. Ce n’est pas un achat qu’il faudra renouveler au bout d’un an ou deux. Mais n’hésitez pas à comparer avec les autres marques d’aspirateur balai.

comparatif aspirateur balai dyson rowenta

Comment choisir un aspirateur balai Rowenta ?

Trouvez quel aspirateur balai Rowenta choisir à partir des caractéristiques techniques de chaque produit. En comprenant leur impact sur l’utilisation régulière de l’aspirateur vous pourrez les comparer avec justesse.

✓ Batterie

Puisqu’il s’agit d’un appareil sans fil, il faut regarder en détail la batterie au lithium-ion incluse dans l’aspirateur balai qui vous intéresse. Cela consiste à comparer l’autonomie exprimée en minutes, le temps de charge et le mode de chargement. Y a-t-il un socle de chargement ou faut-il brancher un câble sur l’aspirateur ?

✓ Prise en main

Un aspirateur balai est supposé être un appareil facile à utiliser. Pour cela il doit être léger (soit un poids de moins de 5 kg), facile à attraper et à ranger (tient-il debout ?). Regardez également où se trouve le bouton de mise en marche.

✓ Puissance

Quand elle est exprimée en watts, la puissance est celle du moteur et informe surtout sur la consommation électrique. Il faut regarder la note (de A à F) sur la capacité d’aspiration sur sol dur, la capacité d’aspiration sur tapis/moquettes et la classe énergie.

✓ Types de sol

En même temps que vous regardez la puissance comme décrite ci-dessus, vérifiez si cela correspond aux types de sols sur lesquels vous souhaitez passer votre futur aspirateur balai.

✓ Capacité

La contenance ou la capacité correspond à la taille du bac de récupération de la poussière puisqu’il n’y a pas de sac. Elle peut varier de 0,2 à 1 litre. Plus le bac est petit, plus il faut le vider. Plus il est gros, plus l’aspirateur devient lourd. Trouvez votre juste milieu.

✓ Filtre

Il y a toujours un système de filtration interne sur un aspirateur, mais les performances de l’un à l’autre peuvent être très variables. Les filtres HEPA sont un très bon choix pour limiter l’émission de poussières. Par ailleurs il est aussi possible d’avoir affaire à un filtre lavable.

✓ Accessoires inclus

Le balai aspirateur fonctionne grâce à une tête d’aspiration, dite souvent brosse motorisée. En plus de cette tête d’aspiration, différents accessoires peuvent être inclus pour aspirer dans des endroits précis : suceur long, brosse spécial poils d’animaux, mini-brosse, etc.

Un système de rangement est également très apprécié, qu’il s’agisse d’un socle au sol ou d’un système de fixation murale.

✓ Options incluses

Il y a peu d’options incluses et du coup elles peuvent faire toute la différence entre deux aspirateurs. Vous pouvez ainsi avoir plusieurs forces d’aspiration, la possibilité de le transformer en aspirateur à main, une gâchette, des LED pour éclairer le sol, etc.

✓ Niveau sonore

Le bruit, exprimé en décibel, est un autre critère à étudier avec soin. Et même si en termes de chiffre la différence entre deux appareils semble mince, à l’oreille elle s’entend de suite. Par contre, ne vous attendez pas à un aspirateur silencieux, tant qu’il émet plus de 55 décibels !

✓ Prix

Les appareils Rowenta sont tous sensiblement du même prix, entre 150 et 400 €. Cependant quand il ne vous reste plus que deux appareils dans votre sélection, autant aller au plus économique !

quel est le meilleur aspirateur balai rowenta

Notre avis : aspirateur balai Rowenta ou la concurrence ?

Si votre budget est entre 200 et 400 €, alors un aspirateur balai Rowenta est parmi les meilleurs choix que vous pouvez faire. En effet, avec un prix ne dépassant pas 300 €, vous aurez vraiment du matériel avec une excellente qualité d’aspiration, des accessoires pratiques et du matériel solide.

Pour un modèle Philips ou Dyson, il faudra tout de suite payer plus cher (parfois beaucoup plus cher), sans pour autant que la différence qualitative soit énorme.

À l’inverse, il y a une vraie différence qualitative entre Rowenta et les marques premiers prix. Oui, il est possible d’acheter un aspirateur balai à moins de 100 € (de la marque H. Koenig par exemple), mais l’aspiration ne sera pas la même et il faudra aspirer plus longuement pour un résultat satisfaisant. L’économie réalisée ne vaut pas vraiment le coup.

meilleur prix aspirateur balai rowenta

Où acheter un aspirateur balai Rowenta pas cher ?

Les produits Rowenta peuvent être achetés dans un très grand nombre d’enseignes : Électro Dépôt, Darty, Boulanger, Conforama, Cdiscount, Amazon, de Fnac, Rue du Commerce, La Redoute, BUT, enz.

Pour trouver le meilleur prix pour votre futur aspirateur balai, il n’y a pas vraiment un magasin meilleur qu’un autre. En effet chacun offre le prix qu’il veut, y compris pour les frais de livraison. Et il peut y avoir une promo exceptionnelle à tout moment dans n’importe quelle boutique.

Pour plus de facilité, vous pouvez également privilégier la période des soldes, de Black Friday ou les French Days pour faire votre achat. À cette occasion il y a des prix cassés un peu partout.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
101.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 79.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Decen Robot Cuisine 1100W Robot Multifonction 11 en 1, 3 Vitesses Réglables et Fonction Pulse, 3,5 L ...

amazon
115.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites