1 octobre 2020
Polti Vaporetto Eco Pro 3.0: beoordeling en mening

Polti Vaporetto Eco Pro 3.0: beoordeling en mening

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Door een dienst aan een zwangere en bedlegerige vriend te doen, kon ik de Italiaanse stoomreiniger meerdere keren testen, codenaam Polti PTEU 0260. Over het algemeen wordt hij verkocht onder de naam Polti Vaporetto Eco Pro 3.0.

En ik heb maar één ding te zeggen: pas op!
Het is zo gemakkelijk te gebruiken en zo effectief dat je op zoek gaat naar vuil om te zien hoe ver het kan gaan …

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Presentatie van de Polti Vaporetto stoomreiniger

Ik heb voor je getest ... de Polti Vaporetto Eco Pro 3.0 stoomreiniger

Voor degenen die dit type apparaat nog niet kennen, weet dat een stoomreiniger stoom stuwt om ziektekiemen, bacteriën en mijten te neutraliseren, maar ook om vuil te verwijderen, zowel op de ramen als op de grond. Om dit te doen, gebruikt het de eigenschap stoom en een hele reeks verschillende accessoires.

De Polti vaporetto stoomreiniger is een high-end en super krachtig apparaat. Het is uitgerust met een drukketel, met een tank van 2 l, een druk van 4,5 bar en een stoomstroom van 110 g / min. Dus dat betekent natuurlijk dat je het ongeveer 10 minuten moet geven om op te warmen, je kunt het niet vullen terwijl het heet is, maar echt, dat zijn de details van hoe effectief het is.

Omdat met de kracht van de diffusie van de damp wordt geassocieerd veel accessoires : twee multifunctionele borstels (een grote en een kleine), een stoompijpje (perfect op moeilijk bereikbare oppervlakken), een stoomstarter, een raamwisser met 2 tips (van twee verschillende maten), enz. En andere accessoires zijn beschikbaar als optie, afhankelijk van uw behoeften (maar er is echt genoeg te doen in de eerste set).

Met zijn 4 wielen, het is gemakkelijk te verplaatsen door het huis. Het wordt alleen beperkt door een wat kort netsnoer (6 meter).

Wat betreft de zijne autonomie, het is één tot twee uur (het hangt ervan af of u continu spuit of niet). Kortom, er zijn veel dingen die je kunt doen met een volle tank. Je hoeft alleen maar te voorkomen dat je besluit om het hele huis op dezelfde dag te doen.

Ten slotte is dit stoomapparaat door de British Allergy Foundation goedgekeurd als een effectieve oplossing tegen allergieën.

Wat voor nut heeft Polti’s vaporetto?

Ik heb voor je getest ... de Polti Vaporetto Eco Pro 3.0 stoomreiniger

De lijst met mogelijkheden is echt verrassend. Ik heb niet alles getest (mijn vriendin zou me voor een gekke vrouw hebben gehouden), maar er is veel meer dan het reguliere onderhoud van een huis:

  • het reinigen van de bekleding (gordijnen, banken, etc.);
  • maak de vloer schoon (zoals bij een dweil);
  • schone tapijten en vloerkleden;
  • was de ramen ;
  • was de wanden van de douchecabine;
  • ontvet de barbecue;
  • de auto wassen (voorruit, stoelen, alles);
  • maak het terras schoon;
  • enzovoort.

Alleen op de trap is deze stoomreiniger niet te gebruiken, want hij is vrij zwaar en het handvat is niet erg comfortabel.

Mijn mening over Polti Vaporetto

Ik heb voor je getest ... de Polti Vaporetto Eco Pro 3.0 stoomreiniger

Aan de slag gaan is een koud kunstje, net als de bediening. Dus om de vloer schoon te maken, wordt hij gebruikt als stofzuiger. Op de ramen is er een beetje hulp, maar dan is het snel en effectief. In feite verdampen we overal stoom en dan gebruiken we de vloerwisser om water en vuil te verwijderen.

Het is nogal verrassend hoe stomen levens kan veranderen. Aan de andere kant, mijn vriend die dit apparaat al langer gebruikt dan ik, dringt aan op de stroom. En ik controleerde, de vaporetto-stoomreiniger is dat inderdaad een van de krachtigste apparaten momenteel te koop. Om beter te worden, moet je meer dan 500 € uitgeven, zoals we kunnen zien in deze selectie van beste stoomreinigers.

Afgezien daarvan, ondanks het hoge einde van het apparaat gebruiken we de dweilen die we willen. We kunnen alles en alles daar repareren en dus hergebruiken wat we al op voorraad hebben zonder extra kosten te maken.

En natuurlijk hoeft u geen wasmiddel te kopen. Het gebruik van stoom elimineert het gebruik van chemicaliën die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Dat zeg ik Ik was overweldigd door het gebruik en de resultaten. Je kunt hem zelfs gebruiken als stoomgenerator!

Hoeveel kost een premium stoomreiniger?

Ik heb voor je getest ... de Polti Vaporetto Eco Pro 3.0 stoomreiniger

Tellen is noodzakelijk momenteel 250 € om Vaporetto Eco Pro 3.0 online te kopen. Het is duurder dan de overgrote meerderheid van stoomreinigers. Het is echter niet de duurste (meerdere apparaten kosten tussen de 500 en 700 €), ook al hebben we de zekerheid dat we alles efficiënt kunnen reinigen.

Maar als u liever een goedkopere reiniger heeft, de Kärcher SC3 kan je gelukkig maken. Door nadelen is het iets minder krachtig, terwijl het toch veel accessoires biedt.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een effectieve oplossing voor een huis dat niet alleen schoon is, maar ook gezonder, aarzel dan niet om de Vaporetto bij Polti te bestellen. Het reinigt, valt bacteriën en geuren aan, met onthutsend gemak!

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites