20 septembre 2020
Nivea Pure Skin: prijs en recensies

Nivea Pure Skin: prijs en recensies

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

De Nivea Pure Skin gezichtsborstel werd eind 2017 met veel tamtam uitgebracht. Voor deze gelegenheid had het merk veel influencers uitgenodigd om zoveel mogelijk vrouwen te bereiken. Als gezichtsreinigingsborstels al een paar jaar bestaan ​​en veel worden gebruikt in Japan en Korea, in Frankrijk, gebruikt slechts 5% van de vrouwen er een.

Maar Nivea had niet alleen op communicatie vertrouwd om zijn penseel bekend te maken en de kwaliteit was er. Dit verklaart gemakkelijk waarom een ​​paar maanden later de Nivea Pure Skin-borstel werd verkozen tot Product van het Jaar 2019 in de consumentenenquête georganiseerd door PoyFrance.

Ontdek op zijn beurt de voordelen van deze gezichtsborstel voordat u besluit om een ​​Nivea Pure Skin voor uzelf of als cadeau te kopen.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Volledige presentatie van de Nivea Pure Skin-borstel

De overgrote meerderheid van de gezichtsreinigingsborstels heeft dezelfde vorm en dit model is daarop geen uitzondering. Het is een accessoire dat eruit zou kunnen zien als een babyhaarborstel, met een ronde (borstel) kop.

Dit model van Nivea werkt van micro-oscillaties, met een snelheid van 310 bewegingen per seconde. Het is waterdicht en kan daarom voor de spiegel of onder de douche worden gebruikt.

Aangezien het een elektrisch apparaat is, moet u van plan zijn het regelmatig op te laden. Hiervoor wordt een oplader meegeleverd en deze wordt op het lichtnet aangesloten. Voor dagelijks gebruik moeten ongeveer twee kosten per maand worden overwogen.

Momenteel wordt het apparaat standaard verkocht met een borstel voor een gevoelige huid. Deze borstel moet ongeveer elke drie maanden worden vervangen en het is mogelijk om weer een speciale gevoelige huidkop te kopen of om een ​​hoofd voor een normale huid te verkiezen.

Hoe werkt de reinigingsborstel van Nivea Pure Skin?

De voordelen van de Nivea Pure Skin gezichtsreinigingsborstel

Dankzij micro-oscillaties hoeft de borstel alleen maar 70 seconden om het gezicht goed te reinigen. Volgens tests uitgevoerd door Nivea is het 7 keer effectiever dan conventionele reiniging.

En bovenal werkt de borstel met elk schoonmaakmiddel, klassieke zeep, gel, etc.

Om het te gebruiken, moet je dan je gezicht nat maken breng zeep aan op de huid of haren van het apparaat. Tijdens het opstarten beginnen de oscillaties. Het is noodzakelijk om het gezicht op een georganiseerde manier schoon te maken, eerst het voorhoofd, dan de neus en kin, en uiteindelijk de ene wang na de andere.

Om onderhoud te vereenvoudigen zonder de huid te verzwakken, een timer is inbegrepen. Een trilling wordt uitgezonden wanneer het tijd is om het gebied van het gezicht te veranderen. Er zijn dus 20 seconden voorzien voor de eerste twee zones, daarna 15 seconden per wedstrijd, wat een totaal is van 70 seconden.

Na deze tijd wordt de borstel automatisch uitgeschakeld.

Spoel vervolgens het gezicht en het apparaat grondig af met water. Vervolgens kunt u, afhankelijk van de tijd, uw gebruikelijke verzorging, dagcrème of nachtcrème aanbrengen.

Welke accessoires worden meegeleverd met de Nivea-reinigingsborstel?

De voordelen van de Nivea Pure Skin gezichtsreinigingsborstel

Als de doos eenvoudig blijft, is er alles wat je nodig hebt. Het apparaat zelf werd geleverd met een reinigingskop voor een gevoelige huid. Naast hem zijn:

  • 20 ml Nivea reinigingsgel;
  • een beschermhoes;
  • een oplader;
  • een bericht.

De reinigingsgel lijkt meer op een monster, omdat er geen verplichting is om deze te gebruiken.

Door nadelen is het daarna nog steeds noodzakelijk om de reguliere aankoop van een vervangend hoofd te plannen. Omdat het net als een tandenborstel vaak moet worden vervangen voor meer efficiëntie en respect voor de huid.

Wat zijn de voordelen van Nivea Pure Skin?

Dit soort producten is bedoeld om te worden geïntroduceerd in een schoonheidsroutine. Alleen op deze manier kan de borstel echt effectief zijn. Anderzijds zijn de resultaten vrij snel, want vanaf de eerste week is de huid stralender.

Micro-oscillaties maken het echt mogelijk verdrijf onzuiverheden in de diepte, poriën ontstoppen en daardoor de huid zacht, schoon en volledig gereinigd laten. Het feit dat het apparaat waterdicht is, maakt het nog gemakkelijker om het in elke routine te integreren, of het nu in de ochtend of laat in de middag is.

De vorm van het apparaat zorgt voor een goede grip en de interne timer beperkt de risico’s van mechanisch gebruik.

De tip voor de gevoelige huid is eigenlijk de tip die geschikt is voor het grootste aantal huiden. En je moet echt met deze beginnen, ongeacht je echte huidtype.

En wat zijn de tekortkomingen van deze Nivea-borstel?

Er zijn twee dingen die verbeterd kunnen worden.

Allereerst is het laden gedaan met een basiskabel. De Beurer FC65 borstel wordt geleverd met een oplaadstation en is veel handiger. Hierdoor kunt u de borstel plaatsen / opbergen tijdens het opladen.

Bovendien is het noodzakelijk om tussen de 60 en 70 € te voorzien voor de nieuwe aankoop van dit schoonheidsaccessoire. Dat blijft een vrij fors budget voor een merk dat alle jonge vrouwen wil bereiken.

Wat is de prijs-kwaliteitverhouding van de borstel?

De voordelen van de Nivea Pure Skin gezichtsreinigingsborstel

De adviesprijs is € 69, -. Er is ook een gelimiteerde versie met bloemen op het handvat van de borstel die iets duurder wordt verkocht. In feite wordt het voornamelijk aangeboden voor € 65 op verschillende handelssites zoals Amazon, Fnac, enz.

Naast de initiële prijs, kost het 20 tot 30 € voor de set van twee reserve opzetborstels, een aankoop die ongeveer elke zes maanden nodig is.

Voor de gel zijn alle reinigingsmiddelen geschikt en degene die door Nivea wordt aanbevolen, is 11 € voor beide buizen.

Conclusie

Als de Nivea Pure Skin-borstel is opgemerkt en gewaardeerd door consumenten, dan is dat voor haar eenvoud.
Het is elegant en geschikt voor zowel mannen als vrouwen, het is gericht op een jong publiek dat er voor wil zorgen en uiteindelijk heeft het slechts 2 minuten per dag nodig.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites