24 octobre 2020
Minci sauna: Review & Opinie

Minci sauna: Review & Opinie

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
101.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 79.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot Pâtissier, Kealive Robot Cuisine Multifonctions à 8 Vitesses avec le Bol 5.5L et le Bouclier d ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
4

Decen Robot Cuisine 1100W Robot Multifonction 11 en 1, 3 Vitesses Réglables et Fonction Pulse, 3,5 L ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
5

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Op dit moment heb ik niet te veel tijd (of motivatie) om te sporten. Dus ik zoek naar oplossingen om mijn figuur moeiteloos te verfijnen. Nee nee ik droom niet, deze oplossingen bestaan. Het bewijs heb ik een paar centimeter verloren de Abdo Express heupgordel.

Maar nu wil ik de dijen en buste aanpakken terwijl ik mijn werk op de buik voortzet.

De trend van de afgelopen maanden is afslankende kleding. Je kent degenen die je de hele dag laten zweten, zoals slipjes of leggings. Maar ik wilde mezelf ook niet verpesten.

Dus ik zocht een efficiënte, goedkope en comfortabele panty. Ik kon niets in de winkel vinden. Ik zag het afslankende slipje Minci Sauna in een telewinkelprogramma. Ga op Amazon, toch enige aarzeling met de Hot Shapers en bestel dan hiervoor Minci Sauna.

Voor wie een afslankend dameskledingstuk wil, voor wie dat zoekt een slipje tegen cellulitis, voor degenen die een effectief en goedkoop afslankkleding willen, hier is mijn complete test van de Minci Sauna.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Dit afslankende panty in detail

Je moet al weten dat dit slipje is geleverd met beha en dus is ze een vrouwelijk model (sorry heren). De top en het slipje zijn ontworpen in thermoflex. Ken je deze stof niet? Ik leg het je uit. Dit noemen we een « intelligent » weefsel.

vetement-pour-emigrir In feite neemt het toe de kerntemperatuur van uw lichaam en helpt je daardoor meer te zweten. Het werkt als een hoes: het houdt de warmte vast en maakt het mogelijk om het zweten te vergroten terwijl het de bloedcirculatie bevordert.

Het saunabroekje en de top zijn daarom van thermo flex maar ook van polyester, nylon en katoen.

Het slipje is natuurlijk verkrijgbaar in verschillende maten : S (maat 36), M (maat 38), L (maat 40), XK (maat 42), XXL (maat 44) en XXXL (maat 46). Voor het wassen zet je hem op 30 ° C in je machine. Ik raad je af om in de droogtrommel te strijken.

Wanneer draag je deze mini sauna?

Dus ik zal je vertellen wanneer ik dit afslankende slipje en de top ervan draag. Ik doe hem aan als ik mijn huiswerk doe, als ik tuinier, als ik ga wandelen of als ik met de kinderen op de fiets ga. In het kort als ik beweeg.

Als ik het thuis draag, doe ik er gewoon een T-shirt op. Als ik hem buiten draag, heb ik hem natuurlijk onder mijn kleren. Als je aan sport doet, draag die dan. De effectiviteit is optimaal.

Kleine verduidelijking: je moet ondergoed dragen onder je slipje.

Wat zijn de beloftes van deze sweat legging?

legging-sudation-minci-sauna Voordat ik u vertel wat ik denk en u mijn mening geef, zal ik deze nader toelichten wat deze afslankende vrouw belooft.

Zoals ik je hierboven vertelde, bevordert en stimuleert het zweten wanneer de binnenvoering in contact komt met de huid.

Dit slipje zou daarom wateroverbelasting elimineren en dus waterretentie, maar niet alleen.

Hij zou het toestaan om gifstoffen te verwijderen die zich ophopen op onze huid en die verantwoordelijk zijn voor de vorming van kuiltjes (cellulitis). Het belooft ook een gezondere, strakker en stevigere huid te hebben.

Deze mini-sauna zou daarom het silhouet verfijnen waardoor we dat kunnen zweet 3 keer meer dan normaal.

Deze beloften zijn ambitieus en daarom heb ik hem gekocht. Dus is het een effectief afslankkledingstuk? Welke resultaten krijgen we? Nog steeds een beetje spanning….

De prijs van dit afslankkledingstuk voor dames

Als ik het niet op een site voor thuiswinkelen had gekocht, komt dat simpelweg omdat het veel duurder was dan elders. Wat onderzoek later, Ik vond het 20 € goedkoper op de Amazon-site.

Het is het waard, toch? Dus ik kan je al vertellen dat dit zo is een goedkope panty. En zelfs een van de goedkoopste op de markt.

De voordelen van deze Minci Sauna slip

Ja, het heeft voordelen en dus begrijp je, het heeft me verleid. Dit zijn de sterke punten:

  • Zijn prijs
  • Het comfort
  • De effectiviteit ervan op bepaalde niveaus
  • Textielkwaliteit

De nadelen van deze afslankende panty

Ik zal eerlijk zijn en u vertellen wat ik hem kan verwijten:

  • Het heeft een lage taille (het staat niet op de sites vermeld)
  • Hij valt klein uit

Mijn mening over dit afslankende kledingstuk

Dus om u meteen te vertellen, u verliest geen 10 cm aan taille, borst of dijen. Als je dit wilt, raad ik de Lanaform Slimming LEGGING aan.

Aan de andere kant ben ik er erg blij mee op andere niveaus en in het bijzonder op het uiterlijk van mijn huid. Ze is veel steviger en ik heb het gevoel dat ze is veel soepeler. Dus dit slipje heeft een drainerend effect zeker.

minci-sauna-kleding-afslank-efficiënt

Ik vind het ook erg comfortabel. Het stoort niet als je beweegt en het materiaal is aangenaam op de huid.

Als het op zweten aankomt, is het waar dat we meer zweten. Dus als je het draagt, realiseer je het je niet echt. Maar als je het uittrekt, is het gewoon heel nat.

Voor meer efficiëntie en voor meer zichtbare resultaten, raad ik je aan om het te dragen aanvulling op een sportsessie en een gezond dieet hebben.

Als u besluit de sprong te wagen en het te kopen, weet dan dat het een maat groter is dan het uwe, aangezien het klein is. Weet ook dat hij een lage taille heeft. Ik zeg dit omdat ik weet dat niet alle vrouwen fan zijn van dit soort kleding.

Het is ook robuust en na meerdere wasbeurten is het net als de eerste dag.

Ondanks enkele kanttekeningen, Ik raad deze afslankende panty aan. Het uiterlijk van mijn huid op de dijen en buik is echt veranderd en is veel steviger en dat is geweldig. Bovendien is het echt een goedkope panty, dus het zou verkeerd zijn om jezelf te beroven!

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
101.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 79.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot Pâtissier, Kealive Robot Cuisine Multifonctions à 8 Vitesses avec le Bol 5.5L et le Bouclier d ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites