1 octobre 2020
Koken verbonden met de Cookeo + Connect CE857800 multikoker

Koken verbonden met de Cookeo + Connect CE857800 multikoker

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

In de Cookeo-familie worden vooral de Cookeo + -modellen aanbevolen omdat ze krachtiger en sneller zijn. Maar dat laat je niet toe om een ​​bepaald model te kiezen, want er zijn meerdere fornuizen onder deze naam.

Hier kunt u de specificaties en kenmerken van de Cookeo + Connect CE857800 multikoker, een product dat is verbonden met Bluetooth, inventariseren. Is zo’n optie het echt waard? En hoe zit het met de andere uitvoeringen van dit Cookeo-fornuis?

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Technische presentatie van de Cookeo + Connect CE857800

Cookeo + Connect CE857800 presentatie

De Cookeo + Connect CE857800 is een Moulinex kookrobot geschikt voor gezinnen van 2 tot 6 personen. Het is inderdaad een zwart apparaat van 6 kg dat permanent in de keuken moet worden geïnstalleerd. Dagelijks gebruik is perfect mogelijk, zowel voor de eenvoudigste maaltijden als voor uitgebreide menu’s.

Dit product wordt verkocht met een keramische tank met een inhoud van 6 liter. Het heeft twee zijhandgrepen voor een goede grip en het is vaatwasmachinebestendig om tijd te besparen tot het einde.

Aan de voorkant van het fornuis zit een LCD scherm kleur en een knop om te selecteren wat u wilt in het menu. Er zijn vier programma’s (recepten, favorieten / bibliotheek, ingrediënten, handleiding) en zes kookmodi.

U kunt kiezen voor de snelle modus (koken onder druk), maar ook om te koken met stoom, om te sudderen, om te bruinen, om langzaam te koken, om opnieuw op te warmen. Optioneel zijn de uitgestelde start van maximaal 15 uur en het warmhouden gedurende 1 uur 30 beschikbaar.

Waarom is onze mening betrouwbaar?

Alle meningen en bestanden die op G zijn gepubliceerd, zijn voor u getest. Productkennis, onderzoek en raadpleging van de vele online recensies hebben voorrang op de rest. Deze website wordt niet gefinancierd door fabrikanten van apparaten.

Onze prioriteit gaat uit naar onze lezers en naar de relevantie van de informatie die we aan hen communiceren. Bovendien gebeurt de financiering van de site via het verzamelen van commissies door online winkels, dat wil zeggen alleen als onze meningen nuttig voor u zijn. Meer informatie gebruiksaanwijzing.

Waarin verschilt de Cookeo + Connect CE857800 multikoker van de andere?

gebruik Cookeo + Connect CE857800

Deze Moulinex multikoker onderscheidt zich van andere modellen in hetzelfde assortiment door de eenvoudige aanwezigheid van een verbinding tussen het fornuis en de smartphone (of een tablet). Hiervoor is het noodzakelijk om vooraf de speciale applicatie te downloaden en de apparaten met elkaar te verbinden via Bluetooth.

Met de applicatie kunt u de productie van recepten beter beheren. Dit wordt gevoeld op twee niveaus.

Eerst hebben we toegang tot een hoger aantal recepten die volledig zijn geïllustreerd met foto’s van goede kwaliteit. De tekst is nauwkeurig en we weten hoe we voedsel moeten bereiden en hoe we het fornuis moeten programmeren.

Zodra alles in de Cookeo + multikoker zit, kunt u met de applicatie volg het koken zonder er vlak naast te hoeven blijven. Omdat de verbinding tot stand is gebracht via Bluetooth, moet je dichtbij blijven, maar het is mogelijk om kinderen te helpen met hun huiswerk, huishoudelijk werk te doen of zelfs onder te dompelen in een goed boek.

De Cookeo + Connect wordt soms als overbodig voorgesteld in vergelijking met een simpele Cookeo + CE851500. Er moet echter worden opgemerkt dat deze opmerkingen afkomstig zijn van mensen die zich echt op hun gemak voelen in de keuken en nog meer bij een Cookeo. Wanneer je dit type smart cooker voor het eerst ontdekt of wanneer je geen bijzondere affiniteit hebt met koken, zijn de applicatie en de aansluiting een grote hulp. We leren echt koken.

Wat kun je koken met de Cookeo + Connect CE857800?

Dit is vooral fantastisch met deze Cookeo + multikoker: je kunt er bijna alles mee koken, zonder dat je een professional in de keuken hoeft te zijn.

Ten eerste is er 200 voorgeprogrammeerde recepten in het fornuis, dat is al veel. Concreet is het mogelijk om voorgerechten, gerechten, desserts te maken van zeer Franse of meer exotische recepten.

Dan is het mogelijk, zelfs geadviseerd, om de in de applicatie opgeslagen recepten te gebruiken. Moulinex heeft met chefs samengewerkt om 500 verschillende recepten aan te bieden, origineel of traditioneel, vegetarisch of niet. En dat is er nog steeds meer dan 2000 andere recepten tot uw beschikking dankzij de Cookeo-gemeenschap.

Iedereen is uitgenodigd om hun beste recepten rechtstreeks in de app te delen. Zo kun je genieten van een oma-recept aangepast aan Cookeo, een recept uit het einde van de wereld en vele andere gerechten.

Of je nu veganist bent, op dieet bent, een grote familie, er zijn recepten voor jou!

En alsof dat nog niet genoeg is, is het nog steeds mogelijk om er een bij te kopen kookboek Speciale Cookeo, om te onderzoeken receptenites en foodblogs of zelfs om je eigen ervaringen op te doen.

Hier zijn enkele recepten op Cookeo die je kunnen laten kwijlen: minestrone, gnocchi met tomaat, pompoensoep, garnalensoep, andouillette in witte wijn, gekruide peren, kokosmelkvla, chocoladetaart, etc.

Wat is de prijs-kwaliteitverhouding van het Moulinex Cookeo + Connect CE857800 fornuis?

Cookeo + Connect prijs CE857800

De adviesprijs van het Moulinex Cookeo + Connect CE857800 fornuis is ongeveer 370 EUR. Het is daarom duurder met meer dan 100 EUR vergeleken met andere niet-verbonden Cookeo. En er wordt geen accessoire meegeleverd.

We kunnen niet voor u kiezen wat het is beste cookeo, omdat het voor een groot deel afhangt van uw behoeften en de prijs is een criterium van keuze zoals elk ander. Maar als de vraag zich niet voordoet, dan is deze multikoker een uitstekende keuze die we aanbevelen, vooral als u uw dieet wilt verbeteren en uw gerechten wilt variëren.

Minder dan 300 EUR, een prijs die soms wordt aangeboden tijdens Black Friday of verkoop, de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en u moet niet aarzelen om van deze gelegenheid gebruik te maken om uw aankoop te doen. Omdat het op Amazon, Darty of Cdiscount staat, blijft het een zeldzame prijs (maar waardoor het in veel winkels gratis kan worden bezorgd).

Conclusie: Cookeo + Connect CE857800 eindoordeel

Deze Cookeo + Connect multikoker is een uitstekende keuze voor beginners in de keuken. Het is compleet en uiterst praktisch in gebruik. U hoeft dus alleen maar te zoeken naar de beste prijs om een volledige multikoker bij u thuis.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites