1 octobre 2020
Kärcher WV5 Premium White: beoordeling en mening

Kärcher WV5 Premium White: beoordeling en mening

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Het was tijdens een vakantie dat ik de Kärcher WV5 Premium, een glasstofzuiger, kon testen. Ik had het al in de winkel gezien, maar het was mijn eerste poging.

Ik had er zelfs voor gekozen om de schoonmaakkosten niet te betalen en om voor vertrek onze gîte te repareren. En het was in de badkamer dat ik de WV5 premium glazenwasser ontdekte met een paar tips van de eigenaar.

Het apparaat is in de badkamer opgeslagen en al opgeladen. Ik had maar één ding te doen, het aanzetten en een smetteloze badkamer achterlaten.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Maak kennis met de WV5 Premium Karcher

Ik heb voor u getest ... de Kärcher WV5 PremiumDe WV5 Premium-kit bestaat uit twee objecten. Aan de ene kant zit een sproeier met een microvezeldoek voor reinigen en schrobben. Aan de andere kant hebben we een glasstofzuiger met daarop een wisser om te drogen zonder een spoor achter te laten.

De stofzuiger, d.w.z. de elektrische ruitenreiniger, het hart van het product, wordt verkocht met twee rakels. De ene meet 28 cm en de andere is slechts 17 cm. Dat is een draadloos apparaat met een autonomie van 35 minuten.

Dus het lijkt erop dat we reinigt driemaal sneller dan bij een klassieke methode op basis van elleboogvet.

Het hele assortiment van glazenwasser Karcher WV is geweest verkozen tot product van het jaar 2017. Dit assortiment omvat meerdere producten en men kan zich het verschil tussen afvragen de WV2 plus karcher en WV5 premium.

De autonomie is niet hetzelfde en ze hebben ook niet hetzelfde aantal rakels. Alle raamstofzuigers van Karcher zijn echter compatibel met de verschillende beschikbare accessoires, zoals de telescopische verlenging.

Hoe wordt de WV5 Premium gebruikt?

Dit type elektrische ruitensproeier werkt op alle vlakke horizontale en verticale oppervlakken: ramen, veluxramen, de buitenkant van een aquarium, spiegels, betegelde oppervlakken, enz.

Dus in mijn geval werd de test gedaan in een badkamer. De Karcher-reiniger was er voor de douchecabine en de grote spiegel.

Het gebruik van WV5 Premium is kinderspel.

Vul eerst de veldspuit met water en product (glas of antikalk). Product royaal spuiten. Wrijf als grondige reiniging vereist is.

Zet het vacuüm aan en gebruik de vloerwisser om het hele oppervlak te drogen. Om dit te doen, brengt u de wisser gelijkmatig aan, van boven naar beneden.

Voer ten slotte een snelle veegbeweging uit als er een paar druppels of sporen zijn.

Apparaatonderhoud is net zo snel.

De microvezeldoek op de sproeier is machinewasbaar op 60 °. De lippen van de wisser moeten goed worden schoongemaakt en gedroogd, omdat alle resultaten afhangen van hun goede staat.

En dat is alles !

Voordelen van de Karcher WV 5 premium

Ik heb voor u getest ... de Kärcher WV5 PremiumKiezen voor een glazenwasser is een eenvoudige keuze als u tijd wilt besparen. De financiële investering (en ook deze toestellen zijn niet duur) betaalt zich snel terug.

Je kunt het ook hebben ramen met onberispelijke resultaten. Het werkt natuurlijk het beste bij licht vervuilde ramen, want de reiniging wordt verzorgd door de sproeier en zijn doek, wat in feite is wat iedereen al doet.

De stofzuiger zorgt alleen voor het drogen, maar dat is tenslotte wanneer de sporen verschijnen, weet je, de sporen die je ziet zodra er een zonnestraal verschijnt.

Eindelijk is het een apparaat licht en redelijk discreet. Hij weegt 700 g en er is geen risico dat de uitgeputte armen te ver langs de ramen gaan. Op het geluidsniveau kan vooruitgang worden geboekt, maar het heeft een niet al te storend geluid. We horen nog steeds kinderen als we het gebruiken …

Dit is slechts een eerste mening over een karcher-glazenwasser, maar u wilt er wel een kopen.

Wat is de prijs-kwaliteitverhouding van de WV5-premie?

Ik heb voor u getest ... de Kärcher WV5 PremiumIk heb onderzocht of ik zo’n apparaat kon kopen. Zoals ik hierboven zei, vind ik de vrij redelijke prijs.

Het WV5 premium witte model is een van de duurste modellen in het karcher-assortiment en kost slechts 80 €!

U moet weten dat we in kwaliteiten profiteren:

  • Karcher’s ervaring en service na verkoop;
  • de zekerheid om lang en gemakkelijk accessoires te vinden;
  • van een product toegekend door een consumentenonderzoek (aangezien het werd verkozen tot product van het jaar).

Conclusie

Worden glazenwassers gebruikt om geld te verdienen voor bedrijven en om huisstof te verzamelen?

Nee, ik denk het helemaal niet. Elektrische ruitenreinigers besparen echt tijd zonder concessies te doen aan de kwaliteit van uw onderhoud. We worden geconfronteerd met een apparaat dat is multifunctioneel en die niet veel ruimte in beslag neemt. Het werkt onverschillig op ramen, in de badkamer, op de salontafel.

Naar mijn mening is dit een apparaat dat zijn plaats heeft onder mensen die meer tijd willen besteden aan het genieten van hun gezin dan aan huishoudelijk werk!

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites