1 octobre 2020
Karcher WV2 plus: beoordeling en mening

Karcher WV2 plus: beoordeling en mening

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Toen ik je vertelde over mijn test met de SC3 stoomreiniger, Merkte ik op dat er een raamwisser ontbrak. Probleem opgelost met mijn laatste aankoop: de Karcher WV2 glazenwasser.

Ik wist natuurlijk dat het bestond, maar ik had er niet naar gekeken. Omdat ik super blij en tevreden was met het merk Karcher, hier ben ik Amazon om dit item te bestellen wie is trouwens de bestverkopende Amazon in deze categorie.

Ik keek nog steeds naar andere glazenwassers zoals de Singer 438-08, maar nee. Ik bleef trouw aan het Duitse merk.

Wil je meer weten over deze Karcher wv2 Plus reiniger? Om mijn mening te kennen? Weet je waarmee ik heb schoongemaakt? Als het effectief is? Oké, ik vertel je alles over dit model en vooral wat ik denk.

Ik heb voor u getest ... de Kärcher 821314 WV2 Plus, ruitensproeier

Deze Karcher glazenwasser in detail

window cleaner-karcher-wv2-plus Deze Karcher ruitenreiniger bevat natuurlijk een wisser. Het is 28 cm wat overeenkomt met een klassieke raclette. Het heeft ook een microvezel sproeier. Vervolgens kunt u het wasmiddel op uw glas aanbrengen en het vuil met de voorruit reinigen.

De Karcher wv2 glazenwasser heeft een lithium-ionbatterij voor draadloos gebruik en bewegingsvrijheid. Zijn autonomie is 25 minuten, wat overeenkomt met een reiniging van een oppervlakte van 75 m² met dezelfde belasting.

Het heeft ookeen vuilwatertank verwijderbaar met een inhoud van 100 ml. En tot slot heeft het een gemakkelijk toegankelijke aan-uitknop en een lampje dat je waarschuwt wanneer je de batterij moet opladen.

De accessoires die bij de karcher WV2 Plus worden geleverd

Deze karcher WV2 glazenwasser wordt geleverd met een 2 in 1 sproeier, een microvezel windscherm, maar ook een accu, een oplader, een wisser van 28 cm en tot slot 4 peulen glasreiniger.

Wat gebruikt voor deze wv2 plus glazenwasser karcher

Dus ik ga je alles vertellen wat ik doe met deze Karcher ruitenreiniger. De ramen natuurlijk, maar ook de erkers in mijn woonkamer. Ik gebruik het ook voor de badkamerspiegel en een grote spiegel die ik in mijn gang heb.

Ik gebruik hem een ​​keer per week om mijn douchescherm schoon te maken, maar ook om de …… schoon te maken.Voorruit van mijn auto. Ik heb het ook gebruikt voor maak de tegels schoon vanuit de badkamer.

De voordelen van deze Karcher ruitenwasser

karcher-821314-wv2-plus-ruitenreinigerOnder de voordelen zal ik beginnen met te zeggen dat het draadloos is en dat het goed oplaadt. Hierdoor kunt u continu « werken » zonder 25 tot 30 minuten te stoppen. De draadloze kant maakt het ook mogelijk grotere wendbaarheid en bewegingsvrijheid. Vooral voor de erkers waar ik me uitstrek om het allemaal te doen.

Zijn efficiëntie is natuurlijk een onmiskenbare troef. Het feit dat het vuil water opzuigt is geweldig. Geen water meer op de grond of sporen.

Het feit dat de veldspuit is geïntegreerd het handvat en daardoor de raclette is praktisch. Je vergeet hoe het is om het product in de ene hand te hebben en de stof in de andere.

Het is gemakkelijk te hanteren en zijn ergonomie zijn ook voordelen waarmee u uw oppervlakken kunt reinigen zonder enige inspanning.

Hoe deze glazenwasser gebruiken?

Denk je dat je een BAC +5 nodig hebt om hem te gebruiken? Ik verzeker u dat dit helemaal niet het geval is. Je gelooft me niet ? OK, aangezien je erop staat, zal ik uitleggen hoe het werkt.

Dus eerst, u spuit het product op het te reinigen glas. Als het te reinigen oppervlak erg vuil is of vlekken heeft (zoals die vervloekte vogels die vooral van mijn voorruit houden), kunt u wrijven met de doek die bij de stofzuiger wordt geleverd.

Met de raclette, je zuigt gewoon het vuile water op en dat is alles.

Dus het gebruik ervan is ingewikkeld of niet?

De prijs van Karcher glazenwasser

Zoals ik al zei, ik kocht het bij Amazon. Tegen welke prijs ? 49,90 euro precies. Ik vind dat het niet duur is voor dit type product en voor een item van het merk Karcher.

In deze prijzen vind je bijvoorbeeld de glazenwasser Leifheit 51113. Ik weet niet wat het waard is, maar ik erken dat deze een goede beoordeling heeft op Amazon en goede recensies. Testen.

Onthoud dat je in de prijs accessoires en reinigingscapsules hebt.

Mijn mening over deze Karcher glazenwasser

Wil je mijn mening weten? Als ik je dat vertel ruitenreiniging is er niet meer één en die limiet, ik vind het leuk om ze te doen, denk je dat ik verleid word door deze glazenwasser of niet? Won! Ik ben er helemaal van overtuigd.

window-washer-karcher Ik hou van zijn gebruiksgemak en wendbaarheid Het werkt in alle richtingen en in alle posities zonder dat het product overal stroomt en dat is geweldig!

Het staat toe ongelooflijke tijdsbesparing, zonder enige moeite. Voor mijn erkers is het echt praktisch.

Als je sporen hebt, is dit in eerste instantie normaal. Er is wat hulp nodig, maar na twee of drie vensters kan ik je vertellen dat het resultaat er is.

Het enige dat ik jammer vind, is dat de pods niet gratis zijn (ik weet dat ik droom). Mijn tip? U kunt conventioneel glasproduct in de sproeier doen.

Succesvolle test voor deze karcher WV2 Plus glazenwasser!

Ik heb voor u getest ... de Kärcher 821314 WV2 Plus, ruitensproeier

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites