3 août 2020
Karcher SC 3 EasyFix: Review, Prijs & Recensies

Karcher SC 3 EasyFix: Review, Prijs & Recensies

Promo
1

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 89.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
2

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot Cuisine Multifonctions, DECEN 2L Robot Hacho, Options à 4 Vitesses Robot Menager Cuisine Hacho ...

amazon
59.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
4

DECEN Robot Cuisine Multifonction 1100W, 3 Vitesses Réglables et Fonction Pulse, 3.5 L Bol (avec Cro ...

amazon
119.99 € 89.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
5

Moulinex Découpe Légumes Electrique Fresh Express3 en 1 Râper Emincer Gratter Mandoline Légumes Frui ...

amazon
57.99 € 39.96
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

In de winter, aangezien het koud en niet erg mooi is en ik niet in mijn tuin kan werken, zorg ik voor mijn interieur. Ik schilder een deur, ik maak planken, ik verplaats alle meubels in de woonkamer en ik loop voorbij.

Dit is waar ik mijn weekenden doorbreng zodra de winter aanbreekt. Ik maak ook van de gelegenheid gebruik om de voorjaarsschoonmaak te doen … in de winter. Ik weet dat ik soms raar ben (maar soms).

Ik kocht de Dyson DC52 Allergy, maar ik wilde al heel lang een stoomreiniger. Vooral om mijn tegelvloeren grondig schoon te maken. Maar welke moet je kiezen? Pfiou, ik aarzelde. Verschillende modellen hebben me verleid zoals de Polti Vaporetto Eco Pro 3.0.

ik weet de Duits merk Karcher is leider in deze markt en dus zocht ik eindelijk naar die kant. Ik zag dat hij was geweest verkozen tot product van het jaar 2016 (Ik vind dat als criterium leuk) en ik zag ook dat de recensies op de Karcher SC3 stoomreiniger waren meer dan positief.

Er was niet meer voor nodig Ik bestel het op Amazon. Dus hier gaan we voor mijn test van deze Karcher-reiniger.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

De kenmerken van deze stoomreiniger

karcher-sc3-1 Zoals gewoonlijk zal ik u alle details over deze stoomreiniger geven. De keuze voor het merk Karcher is nu al een garantie voor kwaliteit, I denk. We zeggen altijd « Ik heb een klap met Karcher » welk model we ook in handen hebben. Stoomreiniger en het merk Karcher zijn daarom onafscheidelijk.

Weet dat het technisch iseen verwarmingsindicator om u te informeren wanneer u de stoomreiniger kunt gaan gebruiken, maar ook een waterniveau-indicator. Zo weet je precies wanneer het tijd is om je toestel meer te drinken.

Het heeft ook een ontkalkingspatroon waardoor het water zachter wordt en dat is niet geweldig. Dat is hij compact en weegt 4,8 kg voor een efficiënte en snelle reiniging. Deze Karcher SC3 heeft een 1900 watt vermogen en een dampspanning van 3,5 bar.

De tank heeft een inhoud van 1 liter en kan tijdens gebruik gevuld worden voor ononderbroken reiniging.

Laatste detail, maar dat is belangrijk: het warmt op in slechts 30 seconden.

Accessoires geleverd bij de Karcher SC3-reiniger

steam-cleaner-karcher-sc3 Dan wordt dit Karcher-model geleverd met een buis natuurlijk, maar ook een mondstuk voor de vloer, een ontkalkingspatroon, een handsproeier en een windscherm, een ronde borstel en tot slot een potloodstraalpijp.

Ach ja, als je niet weet wat een voorruit is, is het de doek of de dweil die je aan de verschillende accessoires van het toestel hangt.

Voor mij mist het een accessoire, maar omdat ik een beetje spanning wil hebben, zal het moeten wachten om mijn mening te lezen om te weten welke het is.

De Karcher SC3: waarvoor?

karcher-sc-1020-stoomreinigerDus ik herinner je eraan dat het een stoomreiniger is en geen hogedrukreiniger zoals de Karcher k7 Compact. Ik zeg je dit, want toen ik mijn buurman vertelde dat ik het kocht, vroeg ze me haar te lenen om haar gevel schoon te maken. Behalve dat het twee verschillende apparaten zijn.
Ik zal je nu alles vertellen wat ik doe met dit Karcher-model. Ik gebruik het natuurlijk voor vloeren die zijn betegeld in de hoofdkamers (woonkamer, keuken, toilet, badkamer) en voor het parket in de kamers en voor een verdieping tapijt in een kantoor.

Ik gebruik deze stoomreiniger ook voor mijn afzuigkap, voor alles wat kranen zijn, voor de wanden van de badkamer en de douchewanden.

De voordelen van de SC3 stoomreiniger

karcher-sc3-3 Aarzel je om het te kopen? Heb je vragen? Dus ik ga je de voordelen geven die ik vind met deze Karcher-reiniger.

Het feit dat het compact is, is geweldig. Het is gemakkelijk te hanteren en kan zo gemakkelijk worden opgeborgen zonder ruimte in beslag te nemen. Meer, alle accessoires kunnen op het apparaat worden opgeborgen.

Over accessoires gesproken, ze stellen je in staat je aan te passen aan wat je maar wilt met dit type Karcher-model.

Zijn efficiëntie is natuurlijk een pluspunt, want ja het is ook effectief, net als het reinigen van een tapijt, een tegelvloer als de wanden van de douche.

Het feit dat het tijdens gebruik kan worden bijgevuld, betekent dat continue stoom wat echt niet slecht is. De opwarmtijd van 30 seconden is een prestatie van formaat en laat toe win tijd.

Hoe te gebruiken ?

Stoomreinigers zijn vaak ingewikkeld in gebruik. Dus ik vertel je hoe je verder moet gaan om je te laten zien dat het eigenlijk heel simpel is.

Eerst moet je hem natuurlijk vullen met water. Sluit de stoomreiniger aan en druk op de resetknop. Hierdoor wordt het water verwarmd. Je kunt het nu gaan gebruiken. Dus dat is het niet eenvoudig opstarten dat?

Wat is de prijs van deze stoomreiniger?

De goedkoopste waar ik het vond, is op Amazon. ik heb het gekocht tegen de prijs van 155 euro. Ter info, het heeft twee jaar garantie in geval dat.

Mijn mening

De spanning is voorbij. Het is een stoomreiniger die al zijn beloften nakomt. Ik gebruik het een of twee keer per maand voor vloeren en elke twee weken voor een grondige schoonmaak van de badkamer. Samenvattend, zodra ik het nodig heb, verwijder ik het zonder enig probleem vanwege de effectiviteit.
Ik vind het erg leuk dat het handig is en dat we met deze accessoires alles en in elke hoek kunnen doen. Zoals je kunt lezen, is het opstarten supergemakkelijk en de opwarmtijd extra.

Het enige nadeel en ik verwees ernaar toen ik het over accessoires had, is dat het voor mij een raamwisser mist. Een apart gekochte klassieke raclette doet het goed, maar hey Karcher had het kunnen voorspellen.

Anders dan dat, ben ik een fan en ik zou het je zeker een seconde (of twee) aanbevelen.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Promo
1

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 89.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
2

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot Cuisine Multifonctions, DECEN 2L Robot Hacho, Options à 4 Vitesses Robot Menager Cuisine Hacho ...

amazon
59.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites