3 août 2020
Initial Singer: Test & Reviews

Initial Singer: Test & Reviews

Promo
1

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 89.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
2

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot Cuisine Multifonctions, DECEN 2L Robot Hacho, Options à 4 Vitesses Robot Menager Cuisine Hacho ...

amazon
59.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
4

DECEN Robot Cuisine Multifonction 1100W, 3 Vitesses Réglables et Fonction Pulse, 3.5 L Bol (avec Cro ...

amazon
119.99 € 89.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
5

Moulinex Découpe Légumes Electrique Fresh Express3 en 1 Râper Emincer Gratter Mandoline Légumes Frui ...

amazon
57.99 € 39.96
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Ik ben begonnen met naaien. Dit is het goede nieuws van de afgelopen maanden. Naast het naaien van een knoop wist ik niet veel. Tot nu toe was dit voor mij geen probleem, want het was mijn moeder die mijn persoonlijke naaister was.

Maar ze wordt ouder, mijn kinderen worden ouder, maar niet te veel in centimeters en zomen wordt bijvoorbeeld essentieel voor bijna elke aankoop van broeken. Dus ik besloot er natuurlijk voor te gaan met het advies van mijn moeder.

Dus ik zocht een simpele naaimachine geschikt voor beginners Dat ben ik. Ik weet dat ik er nooit kleding mee zal maken, dus ik had geen super compleet model nodig. Dus ging ik op zoek naar DE ideale naaimachine voor mijn koffer.

Zoals gewoonlijk ging ik naar Amazon, ik keek naar verschillende naaimachines, recensies, enz. En ik sorteerde meestal. Ik vond de Singer MC Simple 3221 leuk, maar uiteindelijk koos ik voor de Initial Singer goedkoper.

Het is nu een paar maanden geleden dat ik het heb en het wordt tijd dat ik het in detail bespreek en u geef mijn mening over deze eerste Singer-machine 18 verstelbare punten.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Alle kenmerken van deze Singer naaimachine

singer-initial-2 Deze mechanische naaimachine biedt 18 verstelbare naaisteken waaronder natuurlijk rechte steken, zigzagsteken, maar ook decoratieve steken.

Om tijd te besparen die u zult waarderen, heeft u deze eerste Singer-naaimachine vereenvoudigd inrijgen. Zij heefteen vrije arm waarmee u buisstukken zoals de onderkant van broeken of mouwen kunt naaien.

Voor uw comfort is het werkplan verlicht. De 6 transporteurkoppen zorgen ervoor dat uw weefsels onder de voet en de naald doorgaan. De metalen blikhouder zorgt voor betrouwbaarheid en robuustheid.

En om af te sluiten op de kenmerken van deze Singer-naaimachine, weet dat de reostaat is elektronisch.

De accessoires van deze Singer naaimachine

De eerste Singer mc naaimachine wordt geleverd met verschillende essentiële accessoires zelfs voor een amateur naaister !

U vindt er dan ook een multifunctionele voet, een ritsvoet, een knoopsgatvoet, maar ook een L-schroevendraaier.

Maar dat is niet alles ! Wanneer je de kartonnen doos opent, heb je een borstel / naadscheur, een viltstift, een naaldhouder, een spoel, een stopplaat en tot slot een super praktische naaigids.

Alles wat ik met deze naaimachine heb gedaan

singer-initial-3 Ik had nooit gedacht dat ik dat ooit zou schrijven: alles wat ik deed met deze Singer-machine. Uiteindelijk vind ik veel dingen die ik vind. Als ik erover nadenk, sta ik versteld: of ik was gemotiveerd of de machine is supereenvoudig in gebruik (je hebt naar mijn mening het antwoord, een beetje geduld).

Dus heb ik gezoomd. Dit was het eerste dat ik aanpakte omdat het de belangrijkste reden was voor mijn aankoop. Ik heb er verschillende gedaan om te trainen. Ik heb ze zelfs ongedaan gemaakt en vervolgens opnieuw gedaan.

Toen ik eenmaal vertrouwd was met de naaimachine, pakte ik het aan gordijnen uit mijn woonkamer die ik te lang vond. En gedurende de weken maakte ik tafelkleden en een lappendeken.

Het is toch niet slecht?

De voordelen van deze Singer machine

singer-initial-1 Het grote voordeel van deze naaimachine is natuurlijk het gebruiksgemak. Zelfs voor iemand zoals ik die er nog nooit een had gehad. De meegeleverde gids is ook erg goed gedaan en de uitleg is heel duidelijk en gemakkelijk te volgen.

Het blikje laden is eenvoudig zodra we de hand en de montage van de draad hebben.

Het is een naaimachine effectief. Het is dus zeker voor beginners, maar het is niet minder effectief en zelfs als het persoonlijk is, doe ik geen ingewikkelde dingen, het speelt zijn rol tot in de perfectie.

Het aantal punten, programma’s (10), de vrije arm en de verlichting maken ook deel uit van deze voordelen.

Ontwerpniveau, ik vind het mooi. Eenvoudig, maar schattig.

De prijs van deze zanger

Zoals altijd kocht ik het waar ik het het goedkoopst vond: op Amazon. Voor net geen 150 euro Ik beschouw mezelf als een echte naaister of bijna. Bovendien wordt het voor deze prijs geleverd met veel essentiële accessoires wanneer je begint, dus het is cool.

Als je je vaardigheden wilt perfectioneren en belangrijkere naaiklussen wilt aanpakken, zul je moeten investeren in een completer model zoals de Singer Decorative, wat volgens mij niet slecht is.

Mijn mening over de Singer Initial naaimachine

singer-initial-naaimachineEerlijk gezegd, ik kon niet beter vinden gezien mijn niveau, denk ik. Ik test veel items en apparaten en ik ben zelden zo enthousiast geweest als ik met deze. Het komt precies overeen met wat ik nodig had als naaimachine.

Als ik iets niet wist, was er ongetwijfeld het antwoord in de bijbehorende gids. Het bevat vol met diagrammen en het is geweldig om meteen te begrijpen wat te doen.

Aan het einde van de tweede zoom lukte het me als een professional (of bijna) en ik wist hoe ik het moest doen, hoe ik de draad moest leggen, welk programma het beste was, enz. Als ik zeg dat het eenvoudig is, is het dat het echt zo is.

Ik denk dat ze een heeft Uitstekende waarde. Om naar andere modellen te hebben gekeken en de functies te vergelijken, is de Singer Initial naaimachine echt de beste in zijn categorie.

Over categorie gesproken, en dat zal mijn laatste woord zijn voor deze Singer-test, weet datze is de best verkochte Amazon. Is dat geen bewijs?

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Promo
1

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 89.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
2

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot Cuisine Multifonctions, DECEN 2L Robot Hacho, Options à 4 Vitesses Robot Menager Cuisine Hacho ...

amazon
59.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites