1 octobre 2020
Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2: Review & Review

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2: Review & Review

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

De Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2-stofzuiger is een bus, balvormig, stofzuiger zonder zak, voor dierenliefhebbers. Omdat achter de technologieën die op veel modellen van het merk Dyson aanwezig zijn, accessoires en een eigen kracht voor het schoonmaken in een huis waar katten en honden leven, schuilgaat.

Om u te laten controleren of deze stofzuiger voor u gemaakt is, stel ik voor dat u direct een complete presentatie van de cinetic big ball animal pro stofzuiger en een kritische mening ontdekt.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Introductie van de Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 Vacuum

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 Stofzuiger zonder stofzakDeze stofzuiger van Dyson bevat de klassiekers van het merk: hij is zakloos en krachtig. Maar bovenal valt het op met twee specifieke punten.

Allereerst is het een stofzuiger zonder filter. Het vermogen van de motor is voldoende voor het afzuigen van de fijnste deeltjes. Dit beperkt het onderhoud van het apparaat en het risico dat er aan alle kanten stof ontsnapt. Plots ontstond er ook een log systeem om de tank te legen. Als het niet eenvoudig is, staat het vooral toe heb geen stofverlies.

Daarnaast heeft de stofzuiger een pneumatische borstel die zich automatisch aanpast aan elk type grond. Er is geen vermogensvariatie, geen borstelvariatie voor dagelijks onderhoud. Dit is ook mogelijk dankzij de verschillende meegeleverde accessoires: een wisser, een zelfontklittende borstel (voor haren en haren), een harde vloerborstel en een roterende borstel.

Ten slotte meet het elektrische snoer 7 m, de stofzuiger weegt iets minder dan 8 kg en stoot 80 dB uit (iets meer dan wat een groot aantal stofzuigers uitstoot).

Hoe gebruik je de Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 zakloze busstofzuiger?

Als de stofzuiger heel eenvoudig te gebruiken is (hij rolt goed, hij zuigt goed en er is geen onderhoud nodig), moet u eerst de rol van de verschillende borstels begrijpen.

Inderdaad wordt de stofzuiger verkocht met verschillende tips en gebruik degene die het beste bij uw bodem past en het soort stof dat moet worden opgezogen.

  • De anti-ontwarrende borstel wordt gebruikt op oppervlakken met borstelharen en haar, omdat dit voorkomt dat het haar het borstelmechanisme blokkeert.
  • De roterende borstel is geschikt voor zeer fijne deeltjes op harde vloeren of voor stof ingebed in tapijten en vloerkleden.
  • De harde vloerborstel is, zoals de naam al doet vermoeden, voor alle harde vloeren. Zijn kop draait om gemakkelijker alle hoeken te bereiken of onder een stoel door te gaan.
  • Ten slotte is de pneumatische borstel de standaardborstel, waarmee u van de ene kamer naar de andere kunt gaan zonder al te veel na te denken.

Hoe krachtig is de Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2?

In termen van vermogen heeft de motor 700 W, wat niet veel betekent, omdat het systeem anders is dan andere stofzuigers met hetzelfde officiële vermogen, maar veel minder efficiënt. U moet weten dat het krachtig, effectief is en geen zuigverlies registreert wanneer en wanneer het wordt gebruikt.

Hoeveel kost deze Dyson-stofzuiger?

Het aanbod van Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 ligt over het algemeen rond de € 530. U moet nog steeds weten dat de adviesprijs (die op de Dyson-website staat) € 629 is!

Waar koop je de goedkope Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2?

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 Stofzuiger zonder stofzakAls u op zoek bent naar de Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2-stofzuiger die te koop is, moet u zich eerst wenden tot beroemde en belangrijke winkels zoals Amazon, Darty, Amazon en zelfs Cdiscount. Inderdaad, de prijs is altijd lager dan in een kleine winkel of zelfs een ultra gespecialiseerde winkel.

Maar meer dan de winkel, om echt een goede deal te sluiten, is het de tijd van aankoop die er toe doet. Aan het einde van het jaar zou je Black Friday moeten verkiezen. Dan zijn er de winter- of zomerverkoop.

Welke moet je kiezen: Dyson v8 of Cinetic Big Ball?

We vergelijken hier twee zeer verschillende modellen.
Als we aarzelen tussen Dyson v8 of Cinetic Big Ball, we aarzelen eigenlijk tussen een steelstofzuiger en een busstofzuiger.

In termen van efficiëntie is de stofzuiger met bus krachtiger en efficiënter in minder tijd. Maar de V8-stofzuiger is beter beheersbaar. Het is zeer geschikt voor mensen die geen zwaar vacuüm kunnen trekken of naar voren kunnen leunen. De keuze is dan ook heel persoonlijk.

Hoe maak ik mijn Dyson Cinetic Big Ball-stofzuiger schoon?

Alleen de opvangbak hoeft gereinigd te worden. Eerst moet je het goed legen. Laat de doorzichtige opvangbak dan gewoon in koud water lopen en droog hem af. Cyclonen mogen daarentegen niet in contact komen met water. En er mag geen product worden gebruikt.

Als het onderhoud voorbij is, hoeft u alleen maar alles weer op zijn plaats te zetten.

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 eindoordeel: is het het waard of niet?

Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 Stofzuiger zonder stofzakWe hebben al een artikel gepubliceerd vergelijking op stofzuigers zonder zak. Hier is de vraag of dit specifieke model het waard is.

Aan de ene kant het is duur. Dit is zelfs de grootste fout, evenals de geschatte effectiviteit op tapijt. Aan de andere kant is het dat wel zeer effectief met dierenhaar is het compact en gemakkelijk te hanteren.

Het is dus waar dat als we het budget hebben, we streven naar kwaliteit en we dieren thuis hebben, dit model een interessante oplossing is die u voldoening zou moeten geven.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites