1 octobre 2020
Derma Wand / Derma Stim: beoordeling en mening

Derma Wand / Derma Stim: beoordeling en mening

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

derma-stim-apparaat-verjonging-face-home Ca daar is het mijn Derma Stim / Derma Wand apparaattest. Onthoud, ik heb je hierover verteld tijdens mijn test van Proto-Col capsules.

Dus waarom heb ik dit apparaat gekocht? Omdat ik in de veertig ben, wordt het tijd dat ik denk aan mijn rimpels (voordat zij degenen zijn die teveel aan mij denken) en mijn huid in het algemeen. De tweede reden waarom ik deze gezichtstensor heb gekocht, is dat we het overal zien. Heel eenvoudig.

We zien het in telewinkelprogramma’s, in tijdschriften, op internet, enz. Dus ik hield mezelf voor dat het zo succesvol was, het was niet voor niets. Vooral sinds dit type apparaat zijn er tientallen op de markt zoals bijvoorbeeld de Oxy Care gezichtsverjonger. Als het opvalt, dan is dat een goed teken, toch?

Dus ik heb het gebruikt voor meerdere weken na aankoop bij Amazon. Wil je weten of ik mijn gladde huid heb gevonden toen ik 20 was? We zullen even moeten wachten om erachter te komen en mijn hele test te lezen.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Dit apparaat voor rimpels in detail

coffret-derma-stim Ik heb je veel te vertellen over de Derma Stim. Weet al dat je hem op verschillende namen zult zien, waaronder Derma Wand bijvoorbeeld, maar ook Tense N Lift. Wees gerust, het is hetzelfde apparaat.

Ik weet niet of u ooit in een instituut bent geweest voor dit soort zorg, maar het is belangrijk om te weten dat de Derma Stim gebruik maakt van dezelfde technologie als professionele apparaten. Ik zal proberen het je allemaal uit te leggen. Eigenlijk, het combineert verschillende technieken om veroudering van de huid tegen te gaan.

Dit zijn deze technieken: massage, stimulatie, warmtebehandeling en zuurstof. De punt van dit rimpelapparaat stimuleert en masseert de huid. Het zal vitale voedingsstoffen terugbrengen naar het huidoppervlak door te creëren een thermisch effect. Deze actie zal stimuleren de productie van collageen en elastine en dus rimpels verminderen (volgens de fabrikant. Om erachter te komen, zullen we moeten wachten op mijn mening).

Derma Stim maakt het ook mogelijk kleine onvolkomenheden verminderen zoals huiduitslag, acne, roodheid, etc.

Onder de verschillende beloften van dit radiofrequentieapparaat voor thuis is er een realiteit eye lift : vermindering van donkere kringen, rimpels rond de ogen. Derma Stim zou ook de poriën verfijnen, rimpels in het gezicht verminderen en zwelling van het gezicht verminderen.

Hoe werkt deze gezichtstensor?

Weet eerst dat het beter is doe een vochtinbrengende crème op de huid voor en na de sessie. Hierdoor kunt u de effecten van het apparaat verlengen en voorkomen dat de huid te strak wordt.

U zult dat zien Het gebruik ervan is heel eenvoudig en je hoeft geen professional te zijn om het te gebruiken. Het eerste belangrijke ding is om te onthouden om de dop van het apparaat te verwijderen (nee, ik ben het niet vergeten, nee, nee, nooit).

Zet het in de laagste positie dat wil zeggen op de « 1 » en sluit nu de Derma Stim aan. Plaats vervolgens de kleine bol op je hand. Hiermee kunt u het apparaat testen. Je zult zien dat je zult voelen beetje tintelingen. Dit is volkomen normaal, maar maak je geen zorgen, want de sessies gaan voorbij. Ik geef aan dat deze goed zijn tintelingen, geen pijn. Het is onaangenaam, maar schreeuwt niet van de pijn. Het zou meer nodig zijn dat de sessie een marteling wordt.

Kortom, zodra de test is voltooid, plaatst u de lamp op uw gezicht op de te behandelen gebieden. U kunt ook Derma Stim gebruiken nek, decolleté, armen, benen en buik. Het kan u helpen de huid steviger te maken en de glans te herstellen.

Als je de tintelingen niet meer voelt, u kunt het vermogen vergroten stap voor stap.

De voordelen van dit antirimpelapparaat

professional-anti-rimpel-apparaat Het eerste voordeel dat ik vind met dit apparaat is het gebruiksgemak. Ik heb andere apparaten geleerd, zoals het UltraMed-echografie-apparaat en ik denk dat de Derma Stim een ​​van de eenvoudigste is.

Het levert 168.000 micro-pulsen per seconde, wat toelaat een zachte massage en grotere efficiëntie.

Handig en ergonomisch. Het is heel eenvoudig aan te passen qua intensiteit. Een sessie duurt maximaal 5 minuten.

Het kan natuurlijk gebruikt worden door vrouwen als door mannen.

En tot slot zou ik zeggen dat het niet pijnlijk is. De eerste tintelingen vervagen na een paar sessies (3 voor mij), wat geweldig is.

De prijs van een gezichtsverjongingsapparaat voor thuis

De Derma Stim / Derma Wand is ongelooflijk geprijsd € 75,94 op Amazon momenteel in plaats van € 99,99 (besparing € 24,05). Ik heb het niet goedkoper gevonden en op sommige sites is het 25 € duurder. Ik vergat het je te vertellen, maar weet dathet wordt geleverd met een verklarende dvd en een schattig zakje om het altijd en overal te dragen.

Mijn mening over dit antirimpelapparaat

Ah eindelijk mijn mening. Ik voel dat je ongeduldig en ongeduldig was. Eerlijk gezegd Ik vind het effectief. Mijn donkere kringen zijn zeker naar de buurman gegaan omdat ik er niet meer heb.

Ter informatie, Ik gebruik het twee keer per dag (Max. 5 min) en ik geef toe dat ik verrast ben door het resultaat. Mijn huid is steviger, mijn poriën worden elke dag strakker en dat moet ik toegeven mijn kleine fijne lijntjes vervagen geleidelijk.

Dus ik vind het een effectief model, Derma Stim is niet duur gezien de resultaten is het eenvoudig te gebruiken en te hanteren, pijnloos en maakt het zijn belofte waar.

Dus OK, ik heb mijn huid uit de jaren twintig niet gevonden (het tegenovergestelde zou me hebben verrast), maar eerlijk gezegd het verschil is er. Ik zal het in ieder geval elke dag blijven gebruiken om nog meer resultaten te krijgen.

De enige kleine klacht is dat het geen aan / uit-knop heeft. Je sluit hem aan en hij is aan. Om het uit te schakelen, moet u het loskoppelen. Ah ja! de handleiding is in het Engels, maar je vindt het in het Frans op internet.

Om mijn test af te sluiten, zal ik zeggen: ga ervoor, dit apparaat is geweldig, maar vooral effectief !

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites