1 octobre 2020
Cooking Chef Gourmet KCC9063S: Test & beoordelingen

Cooking Chef Gourmet KCC9063S: Test & beoordelingen

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Moeilijk om de Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9063S-robot te classificeren. Is het een keukenmachine? Een banketrobot? Het merk presenteert het als in staat om beide te doen en gezien de prijs hopen we dat dit de realiteit is en niet alleen een marketinguitdrukking.

Dus hier is een volledige presentatie over deze keukenmachine om u te helpen bepalen of het voor u geschikt is.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Volledige presentatie van de Kenwood Cooking Chef Gourmet robot

De Cooking Chef Gourmand-robot is een multifunctionele banketrobot. Hiermee kunt u in een wok zowel gebakjes als banketbakkersroom of groenten maken.

De temperatuur is zeer nauwkeurig, tot op de graad nauwkeurig, omdat het apparaat werkt met inductiekoken. En het gaat van 20 ° tot 180 ° C. 24 programma’s zijn opgenomen in het apparaat. De motor heeft een vermogen van 1500 W evenals de inductie.

Deze robot wordt verkocht met 13 accessoires. Zo ontvangen we een ballongarde, een K-klopper, een kneder, een 1.8 l thermoresist blender, een 6.7 l kom, een multifunctionele kom met een mes en 6 schijven, een elektronische weegschaal, twee spatels, een bodem kom, mixer, flexibele klopper en stoommand. Eindelijk ontvangen we ook een receptenboek.

Hoe gebruik je de Kenwood Cooking Chef Gourmet?

Bakken en bakken met Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9063SGeconfronteerd met de vele mogelijkheden van deze robot zijn de eerste toepassingen niet ingewikkeld, maar vereisen een beetje concentratie.

Daarom is het beter om bekijk echt de handleiding en gebruik de verstrekte recepten. Gebruik altijd het juiste accessoire en de juiste kom, zowel om het gewenste resultaat te bereiken als om schade aan het apparaat te voorkomen.

Je kunt klein beginnen door een slagroom te monteren of vlees te hakken. Maar alleen door te oefenen weet je welke accessoires je toegankelijk moet laten, welke je achterin de kast kunt opbergen. En het duurt niet lang voordat je bepaalde functies instinctief gebruikt.

Wat zijn de 24 Kenwood Cooking Chef Gourmet-programma’s?

Hier is de volledige lijst met programma’s in deze robot:

  • stoom koken
  • zacht koken op hoge of lage temperatuur
  • wok, risotto, soepen, stoofschotels
  • bechamelsaus, hollandaise, klassiek
  • wit / melk of pure chocolade
  • soezendeeg, brooddeeg, briochedeeg
  • Italiaanse of Zwitserse meringue
  • jam of fruitpasta
  • vla, vla, sabayon
  • popcorn, bombeslag.

Ondanks het grote aantal programma’s, het is gemakkelijk te navigeren, omdat ze zijn onderverdeeld in vier categorieën, waarvan sommige ook subcategorieën bevatten. En ze staan ​​volledig op het controlescherm.

Wat is de prijs van de Kenwood Cooking Chef?

Bakken en bakken met Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9063SDeze robot is compleet en luxueus. Het is verkocht aan ongeveer 1080 € (in plaats van bijna 1300 € de oorspronkelijke prijs) en het is bijzonder moeilijk om het meer in promotie te vinden. Het is daarom noodzakelijk om in termijnen te betalen.

Tijdens de uitverkoop is de Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9063S soms goedkoper, maar waar Kenwood de voorkeur aan geeft is het aanbieden van een extra accessoire. Dus op het moment dat dit artikel wordt geschreven, kunt u bij sommige promoties een extra blender cadeau doen.

Waar kun je de Kenwood Cooking Chef met al zijn accessoires kopen?

Deze robot wordt verkocht in veel winkels zoals Amazon, Cdiscount, Darty, Boulanger, etc.

Wees echter voorzichtig met de wederverkopers op de site die u kiest. Op de Amazon-site (maar ook Fnac en anderen) zijn namelijk meerdere resellers aanwezig. En als die laatste in het buitenland is, is de prijs misschien goedkoper, maar dan krijgen we het kookboek in een vreemde taal …

Waarom kiezen voor een Kenwood Cooking Chef?

Er zijn nu zoveel keuzes, het is oké om te aarzelen. Magimix Cook Expert of Kenwood Cooking Chef Gourmet ? Of waarom niet helemaal iets anders? Kenwood Cooking Chef Gourmet of Moulinex Companion ?

Uiteraard moet je rekening houden met je wensen, je kookgewoonten. Maar let op één ding: Kenwood is het enige merk dat momenteel een banketrobot aanbiedt die ook een fornuis is.

De andere robots bakken een beetje, maar ze hebben niet de accessoires of het motorvermogen om brood goed te kneden of om een ​​mooie slagroom te maken.

Dus als bakken slechts een detail voor je is, is deze robot misschien niet de beste. Aan de andere kant, als het een belangrijk element in je keuken is, dan zal deze robot waarschijnlijk meer bij je passen.

Om u te helpen met uw denken, kunt u ook overleggen de vergelijking op robotkokers.

Is er iets mis met de Kenwood Cooking Chef Gourmet?

Bakken en bakken met Kenwood Cooking Chef Gourmet KCC9063SEr is altijd een fout, het zou een leugen zijn om het tegenovergestelde te doen.

Hier is waar u echt rekening mee moet houden voordat u koopt het grootste deel. De robot zelf is omvangrijk en weegt 13 kg. Het is ook potentieel hoog omdat de blender hierboven is bevestigd.

En bovenal zijn er veel min of meer grote accessoires. Om nog maar te zwijgen over het feit dat als u vooral een liefhebber bent van gebak, u misschien een extra kom wilt kopen (om twee delen van dezelfde cake te bereiden zonder de afwas tussendoor te doen, zonder de voorbereidingen over te dragen).

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites