20 septembre 2020
Cheap Revolution Pie: Review & Opinion

Cheap Revolution Pie: Review & Opinion

Promo
1

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 89.98
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
2

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
3

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
4

Moulinex Cookeo Multicuiseur Intelligent 100 Recettes Préprogrammées 6 L Jusqu'à 6 personnes 6 Modes ...

amazon
229.99 € 160.00
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
5

Robot Cuisine Multifonctions, DECEN 2L Robot Hacho, Options à 4 Vitesses Robot Menager Cuisine Hacho ...

amazon
57.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Ik weet zeker dat je denkt dat ik je een taartrecept zou geven toen ik de titel van mijn test zag. Sorry dat ik je teleurstel, maar geen recepten aan de horizon. Ik ga je echter vertellen over dit apparaat dat kunt u uw taarten bakken en goederen van andere voedingsmiddelen en preparaten.

Het is lang geleden dat ik de advertentie van dit apparaat op tv zag in een telewinkelprogramma. Maar ik aarzelde om het te kopen omdat ik de Tarte Marker H. Koenig in gedachten had. Ik besloot uiteindelijk over het Tarte Révolution-apparaat, omdat het minder omslachtig leek.

Dus ik heb het op Amazon besteld, ik heb het ontvangen, ik heb het getest en hier moet ik je erover vertellen, het in detail beschrijven en natuurlijk het beste voor het laatst: om u mijn mening te geven en het resultaat van mijn test de taartmachine zoals ik het noem.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Snel overzicht van mijn elektrische taartapparaat

tarte-revolution-1 Dus, weet al dat het zo is een 4 in 1 apparaat. Dat wil zeggen, het kan als zodanig fungeren oven voor bepaalde bereidingen, pan, crêpemaker en tenslotte plancha. Rechtsboven?

Het vereist geen controle tijdens het koken. Je zet je eten klaar om te koken, je sluit het apparaat, je stelt de timer in en hij zorgt voor de rest. Het vereist geen voorverwarmen en bezit twee kookplaten. Nu we het daarover hebben, houd er rekening mee dat u de bovenplaat kunt uitschakelen om aan uw kookbehoeften te voldoen.

De thermostaat is ingesteld op 90 tot 120 ° om te koken volgens uw wensen en volgens het eten. Hij bezit een antiaanbaklaag dubbele laag. Zijn kracht is 1500 watt, de timer is instelbaar tot 30 minuten en de plaatdiameter is ongeveer 290 mm. Tot zover het kenmerkende deel van mijn taartmachine.

Revolution pie: voor welk gebruik?

Zoals ik al zei, kan de Revolution Pie tot 4 kooktoestellen vervangen. Je kunt dus heel wat voorbereidingen doen. Welke? Geduld, ik vertel je alles.

Dus als pan kun je het koken je stukjes vlees, vis, maar ook gebakken groenten (yum I love) of garnalen, etc.

Voor het ovengedeelte zou ik zeggen dat je gemakkelijk je taarten kunt bakken (vandaar de naam), maar ook quiches, pizza’s, taarten.

Met zijn pannenkoekfunctie bereid je natuurlijk pannenkoeken, maar ook blini’s of pannenkoeken.

En tot slot kunt u met de plancha koken grills (vlees, spiesjes, etc.).

In feite je kunt bijna alles koken met dit apparaat of bijna. Afgezien van pasta of rijst, denk ik dat ik alles met mijn taartmachine heb gedaan. Of het nu gaat om vlees of groenten. Dus natuurlijk door te zoeken naar het kleine beest kunnen we zeggen dat we er niet mee kunnen stoven of stoven, maar hey.

De voordelen van mijn 4 in 1 toestel

tarte-revolution-2 Maak aantekeningen die er zijn een veelvoud aan voordelen om dit apparaat 4 keer te kopen.

Voor mij is het eerste voordeel de tijdsbesparing die men kan hebben met de Revolution Pie. Al geen voorverwarmen in tegenstelling tot bijvoorbeeld een oven en daarnaast zorg je nergens voor. Terwijl je eten kookt, kun je iets anders doen. Koken met de twee borden maakt het ook mogelijk tijd besparen met bepaalde voedingsmiddelen. En ‘s avonds ontbreekt er altijd tijd wanneer het nodig is om het diner te bereiden na een dag werken.

En hoe zit het met haar makkelijk te gebruiken. Pfiou een traktatie. Ik hou van eenvoudige apparaten en gebruiksvoorwerpen zoals deze of de Mooiere Dicer Fusion waarover ik je al vertelde.

Ik vind dat dit apparaat is economisch. Ik zag het geschreven in de beschrijving van de fabrikant, maar ik bevestig. Mijn elektriciteitsrekening is niet met 100 euro gedaald hè, maar geen voorverwarmen, sneller koken, minder stroom dan een oven voor dezelfde kooktijd vind ik super zuinig.

Onder de voordelen zal ik ook zeggen de kwaliteit van het koken van voedsel. De temperatuurstijging is homogeen en snel. Het eten is bovenop goed gaar, maar ook onderaan. Topissime.

Als je op je lijn let, zul je het leuk vinden, omdat er geen vet nodig is dankzij de antiaanbaklaag. Het is dus ook geweldig om de lijn te houden. En dat maakt schoonmaken eenvoudiger, omdat er niets hangt. Wat een geluk voor degene die de afwas doet.

De prijs van deze elektrische taartmachine

Zoals ik al zei, ik kocht het bij Amazon. Ik betaalde het binnen 78 euro. Gezien alles wat we ermee kunnen doen, vind ik deze Revolution Pie goedkoop. In dezelfde stijl is de Domoclip DOC118 goedkoper. Maar ik ken hem helemaal niet.

Mijn mening

ik hou echt van de compacte en lichte kant van dit Tarte Révolution-apparaat. Je kunt hem in het midden van de tafel zetten en hij is super vriendelijk. Mijn kinderen kunnen onder mijn toezicht pannenkoeken maken of als ik gasten heb, kan iedereen hun vlees koken zoals ze willen.

Ik denk dat het ook een apparaat is dat dat zou doen erg handig voor iemand die in een studio woont en waar geen plaats is voor meerdere kooktoestellen.

Voor de rest, Ik valideer mijn taartmachine volledig. Het koken is onberispelijk, het eten is van onder en boven goud, het is snel en het is goed! Ik hou van de eenvoud van gebruik en vooral wat ik leuk vind, is dat het voor alles kan worden gebruikt (nou ja, bijna). Ruimtebesparing gegarandeerd met dit apparaat.

Ik raad het je aan dus ogen gesloten. Te plaatsen in het midden van een tafel of voor kampeervakanties, om een ​​biefstuk of een pannenkoek te koken, om groenten te verwarmen of om een ​​taart te maken, het zijn allemaal maaltijden.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Promo
1

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 89.98
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
2

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
3

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites