1 octobre 2020
Black et Decker fsm1630: prijs en recensies

Black et Decker fsm1630: prijs en recensies

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Stoommoppen zijn echte alternatieven voor een onberispelijke hygiëne thuis, zonder producten te hoeven gebruiken die officieel als giftig zijn erkend. Dit bespaart geld en ontsmet tegelijkertijd ons interieur. Maar om er optimaal van te profiteren, is het beter om een ​​efficiënt apparaat te hebben en daarom stel ik voor dat je de Black and Decker fsm1630-stoomzwabber ontdekt.

Hieronder vindt u een gedetailleerde en kritische presentatie om u te helpen uw eigen mening te vormen. We geven je ook enkele tips om de Black and Decker fsm1630 met korting te kopen.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Presentatie van de Black and Decker fsm1630 stoommop

Black & Decker is een Amerikaans merk dat erg bekend staat om zijn tuin- en doe-het-zelfaccessoires. Het is minder bekend om zijn huishoudelijke apparaten als het een volledig assortiment biedt.

Dit model van stoomborstel fsm1630 is een oplossing voor schoon zonder schoonmaakproducten te gebruiken. Qua hygiëne is het echt effectief, want stoom doodt alles. En trouwens, we vermijden onszelf te vergiftigen met giftige producten voor ons lichaam en onze planeet.

Op technisch vlak de voordelen van de Black and Decker fsm1630 stoomreiniger?

Black and Decker fsm1630 Steam Mop Review

Deze stoomreiniger is een apparaat dat heeft een transformeerbare rechthoekige kop. Dit is het belangrijkste pluspunt. Dat wil zeggen, hij heeft een grote rechthoekige kop om bijvoorbeeld efficiënt in elke keuken te passen. Maar dan is het mogelijk om het los te haken om alleen een kleinere driehoekige kop te hebben, de deltakop genoemd. Het is geschikt om de hoek rond te gaan, rond meubels te gaan, enz.

Daarnaast is een van de voordelen van de stoommop de outfit die je krijgt als je hem gebruikt: je blijft rechtop zitten. Om dit voordeel te behouden, worden aanpassingen gemaakt aan het handvat. Black + Decker heeft het over AutoSelect-systeem. Concreet hoeft u alleen maar het type vloer te kiezen dat u wilt reinigen en de temperatuur- en vermogensinstellingen worden automatisch gemaakt.

Een optie stoomstoot is ook beschikbaar. Het verhoogt de stoom gedurende 10 seconden met 50%. Deze optie pakt hardnekkige vlekken aan.

Bij aankoop van de fsm1630 stoommop ontvangt u als accessoire twee rechthoekige kussens, een driehoekige pad, een tapijtadapter en een slaapmat. Vervangende schaatsen worden door het merk verkocht tussen 10 en 15 € voor een set van twee, terwijl een set van 4 schaatsen voor 18 € is.

Hoe werkt de Black and Decker stoommop?

De tank van deze stoommop is afneembaar. Vul het eerst met water (met inachtneming van de maximale limiet) en plaats het vervolgens terug op zijn plaats.

Zet dan de stoommop aan en laat het opwarmen. Het is extreem snel, omdat het slechts 15 seconden duurt voordat de bezem klaar is.

Om het door het hele huis te laten lopen, moet je het type vloer bij het handvat kiezen en het als een bezem hanteren. Breng hem het beste aan op een stofvrije vloer, dus net na het stofzuigen.

Is dit de beste stoommop van het moment?

Black and Decker fsm1630 Steam Mop Review

Moeilijk te zeggen of het echt zo is de beste stoommop van het moment. Het is echter zeer succesvol en het is een van de bestsellers op Amazon. Het is erg interessant vanwege de prijs-kwaliteitverhouding.

Maar het is waar dat hij wordt geconfronteerd andere zeer serieuze merken. De onbetwiste leider is dus de Italiaanse vaporetto. Maar voor de laatste is het te voorspellen budget niet hetzelfde. Directe concurrentie zit er nogal tussen een Karcher of Black and Decker stoommop, omdat het vergelijkbare producten zijn, zowel in de beschrijving als in de beoordelingen van klanten en het budget.

Om tussen hen te kiezen, moet u uw persoonlijke voorkeur laten spreken tussen het Duitse merk met het gele ontwerp en het Amerikaanse merk.

Wat is de prijs van de Black and Decker fsm1630 bezem?

De adviesprijs van deze stoommop is € 139,99. Gelukkig is het mogelijk om de Black and Decker fsm1630 bijna het hele jaar door te kopen met een korting van ongeveer € 110 op Amazon.

Als je de goedkope Black and Decker fsm1630 wilt bestellen, moet je voorrang geven aan periodes zoals de verkoop of Black Friday.

Waar vind je een Black and Decker-stoomzwabber?

Je kunt deze stoommop in veel winkels kopen, maar de prijs kan variëren. Dus zelfs als u niet van plan bent om het online te kopen, neem de tijd om de prijzen online te bekijken voordat u naar Darty, Fnac of … gaat.

Kopen we het uiteindelijk of niet?

Een van de meest voorkomende negatieve opmerkingen is dat het een niet-stomende stoomzwabber is. Klanten die een dergelijke bevinding aankondigden, hebben echter altijd gehandeld super efficiënte klantenservice en ontving vervolgens een werkend apparaat.

Er lijkt dus bezorgdheid te bestaan ​​over een reeks apparaten.

Afgezien van dit onaangename detail, is het waar, maar niet systematisch, wat moet worden onthouden over de fsm1630 stoomzwabber is zijn eenvoud.

Het is eenvoudig te gebruiken en snel te verwarmen. De bediening is zo eenvoudig mogelijk gemaakt met de instellingen binnen handbereik. De afneembare tank is eenvoudig te vullen en te verplaatsen zonder een druppel verloren water te laten vallen. Een antikalkfilter verlengt de levensduur zonder het onderhoud te compliceren. En dankzij de finesse kun je hem zelfs gemakkelijk opbergen.

Tip: schoon en geurend

Black and Decker fsm1630 Steam Mop Review

Het is erg verleidelijk om een ​​paar druppels etherische olie in het waterreservoir van het apparaat te doen. U mag het absoluut niet doen, u riskeert het permanent permanent vernietigen van interne systemen.

Het alternatief is eenvoudigweg een paar druppels op de pad van de stoommop te plaatsen, die zich aan de kop van het apparaat hecht en direct in contact komt met de grond.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites