1 octobre 2020
Beurer EM 37: prijs en recensies

Beurer EM 37: prijs en recensies

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Om spieren op te bouwen zijn er momenteel twee trends: loop- en elektrostimulatiebanden. Bovendien zijn de twee compatibel, zowel voor beginners als voor degenen die willen afvallen en voor echte atleten. We kunnen de dag dus heel goed beginnen door ons om te draaien in het park en de maaltijd af te maken terwijl we de Beurer EM 37-riem dragen.

De EMS Beurer EM 37 riem is inderdaad een riem voor dagelijks gebruik. We dragen het terwijl we iets anders doen. Maar is het comfortabel en effectief?

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Presentatie van Beurer EM 37 abdominale elektrische stimulatieriem

Ontwerp je buikspieren effectief met de Beurer EM 37 riem

De EMS Beurer EM 37 riem is een compleet model zonder extra kosten.

Dus met de aankoop die we krijgen een riem voorzien van vier elektroden contact en twee extra zelfklevende elektroden. Er is ook Inclusief 3 AAA-batterijen te gebruiken bij ontvangst.

De afstandsbediening is afneembaar voor eenvoudig onderhoud. Het LCD-scherm is minimalistisch en gemakkelijk af te lezen. Er zijn 5 programma’s vooraf opgenomen en er zijn 40 intensiteitsniveaus.
De riem is geschikt voor een tailleomtrek van 70 tot 140 cm en het hangt met een kras.

Om het te gebruiken, is het niet nodig om een ​​contactgel te kopen, zelfs niet als bepaalde winkeliers u adviseren bij het bevestigen van uw bestelling.

Met deze riem kun je werken de centrale en schuine buikspieren. Ze staat toe afvallen, vet verbranden en / of buikspieren trekken.

Hoe een elektrostimulatieband gebruiken?

Beurer heeft zijn riem zo ontworpen dat hij zo gebruiksvriendelijk mogelijk is. Het is dus niet nodig om gel te gebruiken en het is zelfs niet nodig om de elektroden te bewaken, omdat ze antislijtage zijn, dus er wordt geen verandering verwacht.

Allemaal hetzelfde, bevochtigen zeer lichtjes de elektroden en de huid voordat u de riem direct in contact brengt met de huid. Dan gewoon selecteer een programma overeenkomstig uw verwachtingen (verlies van vetmassa, onderhoud, bodybuilding).

Dan moeten we kies de intensiteit dat werkt het beste. Daarvoor moet je het gevoel hebben dat er iets gebeurt zonder dat het pijnlijk is. Na verloop van tijd zullen de spieren sterker worden en daarom zal het mogelijk zijn om de intensiteit te verhogen.

Tenslotte doen we een t-shirt over de riem en gaan we door met onze activiteiten.

Maak geen misbruik. Als het programma is afgelopen, verwijder dan de riem, reinig de elektroden snel met een eenvoudige doek en berg deze op. Vergeet niet om de riem eenmaal per week met de hand schoon te maken (na het verwijderen van de verwijderbare afstandsbediening).

Beurer EM 37 hoe vaak per dag?

Ontwerp je buikspieren effectief met de Beurer EM 37 riem

Om spieren op te bouwen heeft het lichaam tijd nodig om te rusten. Wat betekent dat je het niet elke dag moet gebruiken. Een ritme van 2 of 3 dagen gebruik gevolgd door een rustdag is bijzonder interessant.

En om te beginnen mag u de EMS-riem maar één keer per dag gebruiken. Na verloop van tijd kunt u echter twee keer per dag gaan en nooit meer doen om uw gezondheid en uw lichaam te respecteren.

Hoeveel kost de Beurer EM 37 riem?

De adviesprijs is € 59,99. Dit is de prijs die door de fabrikant wordt voorgesteld, maar dan staat elke winkel vrij om de prijs van zijn keuze in te stellen. Hierdoor kan het goedkoper worden gevonden (en van tijd tot tijd zelfs duurder).

Voor minder dan € 55 zou je in principe geen moeite moeten hebben om het te kopen.

Waar een Beurer EM 37 riem kopen?

De elektrostimulatie buikgordels zijn steeds vaker aanwezig in sport-, wellness- en fitnesswinkels.

Het is ook gewoon mogelijk om het online te bestellen. U kunt dus de buikgordel kopen – EM 37 bij Darty, Cdiscount, Amazon, Boulanger en vele anderen.

Welke moet je kiezen? Beurer EM 35 of 37?

boter em 35 of 37

De riem EM 37 is de riem net daarna uitgevondenEM 35. Het wil daarom efficiënter, moderner zijn.

De verschillen tussen de twee zijn echter esthetischer dan wat dan ook. Er is slechts een kleine impact op het gebruik en de resultaten. Dus neem voor dezelfde prijs ook de EM 37 riem, maar zo niet, neem dan de goedkopere van de twee.

Hoe de EM 37-riem reinigen?

Aan de voorkant van de riem zit het bedieningsblok dat niet in het water mag gaan. Bovendien is het afneembaar om de rest van de riem zonder schade te kunnen reinigen.

Gebruik lauw water (iets koeler dan water voor een douche) en een beetje zeep. Wrijf en spoel grondig. Laat het vervolgens aan de lucht drogen.

Leg de riem nooit in de wasmachine of in de droger.

Is het de moeite waard om een ​​EM 37 Beurer riem te kopen?

Ontwerp je buikspieren effectief met de Beurer EM 37 riem

Als we het principe voor het eerst ontdekken, vragen we ons direct af of een elektrostimulatieband werkt of niet. Het antwoord zit zelden in het apparaat (nou ja, toch een beetje) en veel in je eigen motivatie.

Deze riem van Beurer is niet duur en zo geschikt voor beginners of als je geen plannen hebt om een ​​doorgewinterde atleet te worden. Het is gemakkelijk te gebruiken, het heeft geschikte en gemakkelijke programma’s. En als je het regelmatig serieus gebruikt, krijg je binnen drie weken zichtbare resultaten.

En uiteindelijk is het interessanter dan de Abdo Express-riem omdat, voor gelijke prestaties, de Beurer niet beweert meer gel te kopen!

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites