1 octobre 2020
Beste stepper 2020: Top 10 en vergelijkend

Beste stepper 2020: Top 10 en vergelijkend

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Als iedereen weet dat traplopen in plaats van de lift je in vorm houdt, woont niet iedereen op de tiende verdieping.

Wat uw motivatie ook is, u zoekt er naar koop een stepper en je weet niet welk model je moet kiezen. Er zijn veel mogelijkheden en het is niet altijd eenvoudig om te weten welke criteria echt relevant zijn.

Dit is waarom ik dit bestand heb geschreven: om u tijd te besparen. U kunt direct een van de beste steppers van het moment kopen of uw eigen vergelijking maken, afhankelijk van uw budget, maar ook van uw profiel.

De beste promoties van het moment:

Promotie – 42%

HAOT Stepper, Stepper – Red Fitness Stair …

Promotie – 33%

etm vloermat fitnessapparatuur | Tapijt …

Wat is een stepper?

De stepper is de kleinste en meest discrete fitnessapparatuur. Het is degene die je het gemakkelijkst kunt kopen dankzij de lage prijs. Bovendien kan hij door zijn formaat gemakkelijk onder een bed of onder een kledingkast worden opgeborgen. En wie zegt dat het makkelijk op te bergen is, zegt ook dat het gemakkelijk is om het meerdere keren per week te gebruiken.

Het is een cardio-apparaat waarmee je je figuur kunt vormen. Het spieren voornamelijk de bilspieren en dijen, maar ook de buikspieren. En op een model met extenders is het mogelijk om het bovenlichaam te werken.

Raadpleeg onze voor een completer apparaat vergelijking op appartementroeiers.

Onze favoriet ❤

Vergelijking van de beste steppers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Hoe kies je je persoonlijke stepper?

Om uw fitnessapparatuur te kopen, is het belangrijk om inventariseer uw doelen. Wil je fit blijven? Gewicht verliezen ? Je benen versterken? Ben je een beginner of gevorderde?
Met deze antwoorden in gedachten, helpt het volgende u precies te weten welke stepper voor u geschikt is.

Stepper of mini-stepper

Het verschil tussen de twee is de aanwezigheid van hoge handgrepen. Deze spelen op positie, maar ook op trainingsmogelijkheden.
Voor regelmatig en serieus gebruik is het beter om een ​​stepper te nemen (het meest complete model). Anders is een mini-stepper meer dan genoeg.

Natuurlijk kan de grootte van uw huis of appartement u ook helpen bij het kiezen van het ene of het andere model.

Het maximaal toegestane gewicht

De stepper werkt met zuigers en daarom wordt er een maximaal gewicht geadverteerd om te voorkomen dat het apparaat breekt tijdens het plaatsvinden.
De Ultrasport Up Down mini-stepper accepteert geen gebruikers die meer dan 100 kg wegen.

Beschikbare informatie

Bijna alle steppers hebben een scherm (te controleren voor aankoop). De informatie die daar te lezen is, is echter lang niet altijd hetzelfde. Zo kunt u de duur van de sessie, het aantal verbrande calorieën, de afgelegde afstand, het aantal stappen enz. Volgen.

Het verzet van de markten

Hier is een belangrijk detail, vooral voor beginners. De weerstand van de treden is zeer zelden instelbaar. Het is dus mogelijk om jezelf te vinden op een apparaat dat je niet kunt bedienen.

Dit is niet het geval bij de MAXOfit Greenline MF-15, waarvan de weerstand gemakkelijk te wijzigen is.

De opties

De mini-steppers zijn vaak degene met de meeste opties, omdat het in principe echt heel simpele apparaten zijn. We kunnen dus hopen dat we riemen hebben om de armen te werken. Of sensoren om je hartslag te volgen.

Het gewicht van het apparaat

Als u twijfelt, volgt hier het detail dat u kan helpen kiezen tussen twee modellen. Hoe zwaarder de stepper, hoe stabieler hij is en hoe gemakkelijker het is om dynamische sessies te doen.

De top 10 best verkochte steppers en mini steppers

Ik stel voor dat je tijd bespaart in je onderzoek door je te laten leiden door de keuzes van internetgebruikers. Hieronder vindt u de beste steppers en de beste mini steppers van dit moment. Dit zijn apparaten van verschillende merken, Ultrasport, David Douillet, Kettlerdie allemaal hun eigenaars hebben gewonnen na daadwerkelijk gebruik.

Waarom een ​​mini-stepper kopen?

De mini-stepper is perfect voor degenen die niet van de geur van sportscholen houden of in de winter wandelen. Het is geschikt voor wie dat wil bewegen terwijl u tv kijkt of luisteren naar hun favoriete muziek.

Dat is super makkelijk te gebruiken en iedereen kan er plotseling op springen en een sessie houden. Dus in het begin moet je natuurlijk de tijd nemen om jezelf te leren strekken voor en na de stepper. Maar dan heb je niemand nodig die voor je lichaam en je hart zorgt.

Hoeveel kost een stepper?

Voor een mini-stepper moet je rekenen van 30 tot 100 €. De prijs van de stepper begint bij 50 € en kan oplopen tot 200 €.

Hoe gebruik je een stepper?

Stepping is echt heel simpel. Stap er gewoon op en begin te lopen.

Maar om optimaal te profiteren van de voordelen van de stepper en te voorkomen dat u gewond raakt of pijn heeft, zijn er enkele tips die u moet volgen.
Het is altijd beter om voorzichtig te beginnen met een warming-up op de grond of op de stepper. Blijf flexibel op de enkels, span niet. Plan ten slotte na de sessie een terugkeer naar rust.

Als het doel is om af te vallen met behulp van een stepper volgen hier drie aanvullende tips:

  • het dieet kan alleen worden gedaan met sport, heroverweeg uw dieet;
  • wees regelmatig, plan uw sessies en verhoog de voortgang langzaam;
  • wees zacht voor jezelf, eis niet teveel, respecteer je lichaam en doe rustig aan.

De verschillende soorten stepper

Er zijn drie soorten stepper.

De volledige stepper is samengesteld uit een basis met twee treden en twee handvatten die een goede grip vergemakkelijken. Het is een duurder apparaat, maar beter geschikt voor regelmatig gebruik.

De mini stepper bestaat eenvoudig uit twee stappen. Het kan worden geweigerd schuine mini-stepper, dat wil zeggen met meer mobiele treden die een laterale functie hebben. Deze twee stepper formaten zijn geschikt voor incidenteel gebruik en / of voor beginners.

Conclusie

De stepper is het eerste fitnessapparaat dat ik gebruikte. Het is klein en discreet. Het is absoluut niet intimiderend en je klimt erop zonder angst en zonder prestaties te zoeken. En ja, aangezien het scherm aan onze voeten ligt, lopen we totdat ons lichaam ons zegt te stoppen en niet met de blik gericht op onze vooruitgang.

En gezien de prijs is het ook een goede manier test je motivatie. Niet nodigkoop de beste loopband als u niet zeker weet of u het vaker dan driemaal per jaar zult gebruiken. Daar zijn de kosten beperkt en weet u snel of sport thuis een activiteit voor u is of niet.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites