1 octobre 2020
Beste Segway 2020: Top 5 en vergelijkend

Beste Segway 2020: Top 5 en vergelijkend

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Op zoek naar een Segway, maar weet niet eens waar te beginnen. Bovendien werd je verteld om niet op zoek te gaan naar een « segway », maar naar een Segway, want dat is de echte naam van deze elektrische machine.

Over het algemeen is het tijdens de vakantie dat de mogelijkheid om te proberen komt. Omdat als de Segway is een middel voor stedelijke en ecologische voortbeweging, het is vooral populair bij toeristenbureaus en andere lokale toeristenbureaus. Deze laatsten organiseren rondleidingen waarbij elke toerist op een machine wordt geïnstalleerd. Meestal duurt het slechts 5 minuten voordat iedereen weet hoe het moet worden gebruikt.

Het is echter elke dag dat dit type elektrische machine erg praktisch is, om te bewegen zonder vervuilende uitstoot, zonder rommel en met een zekere wendbaarheid. Je moet nog steeds weten welke Segway je moet kopen om te krijgen waar je voor betaalt. En daarom stel ik voor dat je onze volledige koopgids op Segways leest. U moet de specifieke kenmerken van deze apparaten beter begrijpen en weten wat u nodig heeft.

De beste aanbiedingen van dit moment:

Promotie – 15%

Elektrische Segway (lithium-ionbatterij) UIT …

Promotie – 27%

Segway – Segway Ninebot Zelfbalancerend …

Promotie – 34%

Magic Vida elektrisch skateboard Bluetooth 6.5 …

Promotie – 8%

NINEBOT BY SEGWAY One S2 Gyroroue Adult Unisex, …

Wat is een elektrische Segway?

De Segway is een apparaat dat moeilijk te classificeren is. Het heeft een platform om op te klimmen, twee redelijk grote wielen en een handvat voor handling en rijden.

Als het beperkt is tot 6 km / h, is dat zoeen niet-gemotoriseerd voertuig die op dezelfde manier als voetgangers op de trottoirs kunnen circuleren. We kunnen het zien als een hulpmiddel voor mensen die slecht ter been zijn of die overdag echt veel kilometers te voet moeten afleggen.

In werkelijkheid worden Segways zelden met een hoofdstel verkocht. Dus kunnen ze rijd met 15 of zelfs 20 km / u.

Er bestaan ​​andere niet-vervuilende apparaten om gemakkelijk door de stad te bewegen. Als je het niet zeker weet, voltooi je lezing dan met onze vergelijking op gyroroues (slechts één wiel uitgerust met een soort pedaal aan elke kant) of aan het beste hoverboard (alleen het platform en de twee wielen).

Onze favoriet ❤

Vergelijking van de beste Segways
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Dit model heeft ons gewonnen omdat het er ongeveer om gaat eerste prijs van het merk Segway. Dus nee, dit is geen klassieke Segway, maar een mini Segway. Hij weegt dus slechts 12,8 kg en is dankzij de telescopische handgreep gemakkelijk op te bergen in de kofferbak van een auto. Het kost slechts € 699, dat is de helft van de prijs van een klassiek model.

Na een oplaadtijd van 4 uur heeft het een autonomie die het toelaat reis 30 tot 40 km. Hij kan met een maximumsnelheid van 18 km / u rijden, maar het is ook mogelijk om hem te beperken om te voldoen aan de wetgeving om hem als een niet-gemotoriseerd voertuig te beschouwen.

Aan de apparatuurkant is het heel gemakkelijk te beheren via een app beschikbaar op iOS en Android en via een Bluetooth 4.0-verbinding. De belangrijkste dingen zijn echter automatisch, zoals de LED-koplampen aan de voorkant (die oplichten afhankelijk van het omgevingslicht) en de stoplichten en knipperlichten aan de achterkant

Hoe kiest u uw Segway?

De Segway is een apparaat dat is ontworpen door het merk Segway en het klopt dat dit merk voorlopig de markt lijkt te domineren. Het is echter niet de enige en dat is het ook mogelijk om verschillende modellen te vergelijken om een ​​Segway te vinden die binnen uw budget past en die nog steeds van kwaliteit is.

✓ Stedelijk of alle terreinen

De overgrote meerderheid van Segways is ontworpen voor de stad, bijvoorbeeld op zeer gladde trottoirs. Sommige modellen hebben echter bredere en hogere wielen die geschikt zijn voor elk terrein.
De maat van het wiel geeft je al veel informatie over de mogelijkheden die voor jou beschikbaar zijn. Hoe groter de diameter, hoe stabieler het is om van de stoep af te komen en in de stad te manoeuvreren.

✓ De batterij

Ideaal is een lithiumbatterij. Het is lichter en resistenter. Maar dit simpele detail is niet genoeg.
Vergelijk ook de oplaadtijd en de verkregen autonomie. Laten we zeggen dat een middenklasse-model na 2 uur opladen in staat moet zijn om u tot 30 km autonomie te bieden.

✓ Maximale snelheid

Zoals hierboven te zien, moet de Segway, om op trottoirs te reizen, worden beperkt en beperkt tot 6 km / u. In werkelijkheid kiezen sommige Segway-eigenaren voor snellere apparaten en kiezen ze voor fietspaden. Het is dus mogelijk om een ​​Segway aan te schaffen tot 18 of 20 km / u.

✓ De opties

Van het ene model naar het andere heeft de Segway verschillende opties. Ze kunnen worden uitgerust met LED-koplampen, indicatoren, Bluetooth-verbinding, enz. Sommige opties zijn belangrijker dan andere, inventariseer uw toekomstige reizen en uw behoeften.

✓ Maximaal gewicht

Over het algemeen denken we niet na over dit detail, maar er is een maximaal gewicht dat niet mag worden overschreden om op dit of dat model te kunnen monteren. Deze limiet varieert van de ene Segway tot de andere, maar is altijd rond de 100 kg.

De top 5 best verkochte Segways

Deze selectie biedt De favoriete apparaten van internetgebruikers. Het is echter moeilijk om een ​​strikte selectie van Segways vast te stellen, omdat deze term vaak ten onrechte wordt gebruikt voor alle elektrische mobiliteitsapparatuur. De markt wordt grotendeels gedomineerd door Segway en Ninebot (die hun krachten hebben gebundeld), maar we kunnen ook terecht bij andere merken zoals Weebot, Nova of Razor.

Waarom een ​​Segway kopen?

Het is een voertuig waarmee je kunt bewegen ecologisch in de stad, zonder je auto achter te laten, zonder vergunning, zonder moe te worden. In regio’s met veel fietspaden (zoals de Elzas bijvoorbeeld en steeds meer steden overal), is het comfortabel en veilig.

We besparen tijd, voorkomen dat we moe worden en uiteindelijk kunnen we meer doen op één dag.

Wat is de prijs van een Segway?

Vergelijk de Segway qua prijs met een elektrische fiets. Met andere woorden, je moet tellen meer dan 1000 € zie minimaal 1500 € voor een correct model. De prijs kan gemakkelijk oplopen tot 3000 €.
Door nadelen zijn er mini Segways, dat wil zeggen compactere modellen, iets minder comfortabel qua draagkracht hierboven, maar ze kosten minder. De eerste prijzen zijn vanaf € 500.

Hoe gebruik je een Segway?

De eerste keer is het beter om te plannen een paar minuten behandeling voordat je op avontuur gaat. De Segway wordt gestuurd door de beweging van het lichaam en meer precies van het handvat. Dus we leunen naar voren om vooruit te gaan en we leunen terug om te remmen. Sommige apparaten zijn min of meer gevoelig.

Wat is het verschil tussen hoverboard en Segway?

Beide apparaten hebben een vergelijkbare basis.
Het hoverboard heeft een platform dat uit twee segmenten bestaat, één voor elke voet. Aan het uiteinde zijn twee wielen bevestigd. Klim er gewoon op om te rollen. Over het algemeen is het hoverboard erg populair bij jongeren.
De Segway is een groter apparaat, dat in principe een handvat heeft, al is de definitie niet altijd even duidelijk. Vanwege zijn prijs komt hij vooral voor in kantoorwijken.

Conclusie

Om een ​​goede Segway te kiezen, moet je niet bang zijn om je geld uit te geven. Inderdaad, de goedkope modellen zijn vaak te kwetsbaar en te gevoelig om dagelijks te gebruiken.
Het is geen echt alternatief voor het openbaar vervoer of de auto, zolang wij dat maar doen kies een serieus merk.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites