1 octobre 2020
Beste Grinder 2020: Top 5 en vergelijking

Beste Grinder 2020: Top 5 en vergelijking

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Wil je zelf je badkamertegels leggen, maar weet je niet goed hoe je ze moet zagen? U wilt strip de reling op uw balkon voordat u het opnieuw schildert?

Goed de molen zal de tool voor jou zijn! Met dit kleine apparaat kunt u namelijk veel taken uitvoeren en zo uw leven gemakkelijker maken tijdens doe-het-zelf-werk.

Als je andere wilt ontdekken vergelijking rond elektrisch gereedschap, Ik nodig je ook uit om mijn selectie te ontdekken beste cirkelzagen en mijn top 10 van de beste excenterschuurmachines.

De beste promoties van het moment:

Promotie – 35%

Bosch professionele haakse slijper GWS …

Promotie – 25%

Einhell Haakse slijper TE-AG 230 (2350 …

Promotie – 26%

Bosch professionele haakse slijper GWS …

Promotie – 20%

Bosch Professional GWS 1000 haakse slijper (1 …

Wat is een grinder?

Een molen is een roterend gereedschap uitgerust met een schijf en waarmee u veel doe-het-zelfactiviteiten kunt uitvoeren.

Er zijn namelijk veel soorten schijven waarmee u bijvoorbeeld harde materialen kunt snijden, metalen oppervlakken kunt schuren …

Onze favoriet ❤

Promo

Vergelijking van de beste molens
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Hoe kies je je grinder?

Voordat u uw molen koopt, is het belangrijk om uzelf af te vragen wat u ermee gaat doen. Afhankelijk van het soort werk dat u zult moeten doen, heeft u inderdaad niet allemaal hetzelfde apparaat nodig.

De grootte van de slijpschijf

De grootte van de schijf op je grinder hangt af van het materiaal waarmee je wilt werken.

Voor incidenteel doe-het-zelfwerk kunt u kopen een molen met schijven van 125 mm. Deze zijn perfect voor het strippen, snijden van kleine metalen voorwerpen …

Voor zwaarder werk, zoals het snijden van platen, heeft u een apparaataanbod nodig een grotere 230 mm schijf.

De kracht van de tool

Afhankelijk van het soort taken dat je moet uitvoeren, kun je kiezen voor een min of meer krachtige grinder. Dit vermogen wordt uitgedrukt in Watt en omwentelingen per minuut.

Voor grote werken kun je kopen een molen met een vermogen van ongeveer 2000 W. en het aanbieden van een aantal omwentelingen per minuut rond 9000.

Voor kleine doe-het-zelfklussen kunt u een minder krachtig apparaat kopen, ongeveer 1000 W en ongeveer 6000 omwentelingen per minuut.

Draadslijper of accuslijper?

Het is nu op de markt draadloze slijpmachines. Deze hebben het voordeel dat ze u veel bewegingsvrijheid geven.

Deze laatste zijn echter vaak minder krachtig dan hun bedrade tegenhangers. Als u van plan bent om groot kluswerk uit te voeren, geef dan de voorkeur aan het laatste model.

Beveiligings opties

Omdat de grinder een krachtig hulpmiddel is, is het belangrijk om een ​​model te kiezen met veel veiligheidsopties, vooral als je hem nooit hebt gebruikt.

U kunt bijvoorbeeld controleren of uw product biedt een onmiddellijke schijfstopoptie, een anti-herstart bij stroomuitval of zelfs een ontkoppelingssysteem bij schijfvergrendeling.

Het type molen

Eindelijk heb je de keuze tussen twee soorten slijpmachines: de rechte slijper en de haakse slijper.

De rechte slijper is geschikt voor moeilijk bereikbare plaatsen. Het vereist meer controle dan de haakse slijper en is daarom voorbehouden aan ervaren doe-het-zelvers.

De haakse slijper is perfect voor allerlei kleine klussen : snijden van metaal of tegels, verwijderen van tegels voor verschonen, schuren of beitsen van metalen steunen…

De top 10 bestsellers van slijpmachines

Zonder verder oponthoud, stel ik voor dat je een kijkje neemt mijn top 10 van de beste molens van het jaar 2020. U zult in deze selectie onvermijdelijk een product vinden dat is aangepast aan uw gebruik en uw budget.

Merk ook op dat deze ranglijst is gemaakt op basis van de best verkochte producten op de Amazon-site. Deze laatste staat bekend om de kwaliteit van de verwerking van zijn bestellingen. Dus dat kan koop je grinder in de best mogelijke omstandigheden.

Ten slotte wordt deze top 10 zeer regelmatig bijgewerkt, zodat u te allen tijde kunt profiteren van de beste aanbiedingen.

Waarom een ​​grinder kopen?

Als u bij u thuis werkzaamheden wilt uitvoeren waarvoor een krachtig en functioneel gereedschap nodig is, dan is de molen een zeer goede keuze.

Het biedt u inderdaad veel functies waarmee u uw werk zeer snel kunt voltooien.

Snijd tegels om een ​​badkamer te vernieuwen, harde materialen schuren, metalen staven snijden, … de molen past zich aan al uw taken aan!

Wat is de prijs van een molen?

De prijs van een molen hangt af van vele criteria, waaronder degene die ik hierboven noemde. U vindt tools op instapniveau die perfect zijn voor kleine klussen. Voor grotere projecten moet uw budget groter zijn.

Dus voor een kleine instapmolen, budget ongeveer 50 €.

Voor een meer uitgebreide molen, moet u ongeveer 150 € rekenen.

Hoe gebruik je een grinder?

Aangezien een slijpmachine een relatief gevaarlijk gereedschap is, is het belangrijk om veiligheidsmaatregelen te nemen om ongevallen te voorkomen.

Om te beginnen duurt het Draag de nodige bescherming voordat u uw product gebruikt. Het dragen van een bril en handschoenen wordt inderdaad sterk aanbevolen.

Wat betreft het gebruik van de molen zelf, deze moet voornamelijk stevig worden vastgehouden, zodat hij zonder risico kan worden gebruikt.

De verschillende soorten molens

Er zijn hoofdzakelijk twee soorten maalmachines. Een wordt gezegd rechte slijper, wordt de andere genoemd haakse slijper.

Het verschil tussen beide ligt in de positie van de schijf ten opzichte van de motor. Dus als uw product een rotatieas heeft die loodrecht op de motor staat, spreken we van een haakse slijper. Anders wordt het een rechte slijper.

Welk merk grinder om te kiezen?

Om te profiteren van het best mogelijke product, is het belangrijk om kies een molen aangeboden door een erkende fabrikant. Veel merken bieden namelijk tools aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen, maar niet per se van zeer goede kwaliteit.

Ik raad je dan ook aan om een ​​grinder uit de catalogus te kiezen van een van de volgende merken: Bosch, Makita, Hitachi, Festool, Dewalt, Metabo, AEG, Parkside, Ryobi of Black and Decker.

Conclusie

Tot slot, als u op zoek bent naar een gereedschap dat in staat is om alle soorten materialen te snijden, metaal te beitsen, afdichtingen te verwijderen … de grinder zal een hulpmiddel voor je zijn !

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites