1 octobre 2020
Beste elliptische trainer 2020: Top 10 en vergelijking

Beste elliptische trainer 2020: Top 10 en vergelijking

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Nadat je verschillende fitnessapparaten hebt uitgeprobeerd, heb je besloten een elliptische trainer te kopen.

Helaas moet je nog een keuze maken en beslissen welk model te bestellen. Tussen de verschillende merken, de voorwielen en de achterwielen, is het onmogelijk om te weten waar je rekening mee moet houden en wat alleen een kwestie van design is.

Om u te helpen uw weg gemakkelijk en efficiënt te vinden, bied ik een complete gids voor elliptische trainers. Aan het einde van je lezing weet je zonder aarzeling welke elliptische trainer je moet kiezen!

De beste promoties van het moment:

Promotie – 43%

Proform Trainer 7.0 crosstrainer, voorwiel, …

Promotie – 50%

CARE FITNESS – Elliptische gemotoriseerde fiets …

Promotie – 50%

CARE FITNESS – Elliptische gemotoriseerde fiets …

Promotie – 54%

CARE FITNESS – Gemotoriseerde hometrainer …

Wat is een elliptische trainer?

Persoonlijk doet de elliptische crosstrainer me helemaal niet aan een fiets denken, maar aan een stepper. Het is een behoorlijk groot sporttoestel. Wij staan staande op twee pedalen (zoals kleine stapjes) en je moet het stuur of beweegbare handvatten vasthouden. In zijn volledige functie bewegen de voeten en armen in principe samen in een soort zwaai.

Hiermee kunt u 80% van de spieren in één sessie trainen. Ontdek andere fitnessapparatuur thuis, inclusief onze artikelen over de beste spinningfiets en de beste hometrainer.

Onze favoriet ❤

Vergelijking van de beste elliptische trainers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Hoe kies je je opvouwbare elliptische trainer?

Om een ​​crosstrainer te kiezen, moet u eerst weten waarom je er een wilt kopen. Is het als onderdeel van een revalidatieprogramma, om af te vallen, vaker te sporten, naast een aanhoudende sportactiviteit?
Uw redenen wijzen u eerder op bepaalde modellen dan op andere.

De grootte van het apparaat

Bovenal moet je goed kunnen bewegen, dus idealiter heb je een model nodig dat meer dan een meter lang is. Voor mensen ouder dan 1,80 m en zelfs voor sportliefhebbers, verdient een elliptische trainer van meer dan 1,30 m de voorkeur.

Inbegrepen programma’s

Alle apparaten zijn uitgerust met een console die verschillende informatie biedt, maar waarmee ook trainingsprogramma’s kunnen worden gestart. Niet alle apparaten bieden dezelfde dingen. De We R Sport Traverser elliptische trainer heeft twaalf verschillende programma’s. Er is dus een goede kans om degene te vinden die bij je past.

Het trapbereik en het vliegwiel

Als je een beginner bent, is een kleine amplitude voldoende. Het beperkt echter de mogelijkheden van progressie.
En de positie van het vliegwiel bepaalt het type training dat je doet. Het voorwiel wordt dus gebruikt voor spieropbouw. Dit zijn zeldzamere en duurdere modellen. Omgekeerd, wanneer het vliegwiel op de rug zit, worden we geconfronteerd met een vrij klassiek model, perfect voor beginners en voor diegenen wiens doel is om af te vallen.

Stuur

In principe hebben we het niet echt over sturen, maar over grepen omdat ze met dezelfde snelheid bewegen als de pedalen. Sommige modellen bieden echter een vast stuur om alleen het onderlichaam te werken. Anderen hebben alleen verplaatsbare handvatten. Ten slotte zijn er ook de elliptische trainers waarop de twee systemen naast elkaar bestaan, zoals op de elliptische trainer KS Cycling.

Het totale gewicht

Het is verleidelijk om een ​​licht model te willen bestellen voor gemakkelijke opslag. Maar hoe zwaarder het apparaat, hoe stabieler het is en hoe gemakkelijker het is om te oefenen. Voor opslag, geef de voorkeur aan een opvouwbaar model, mogelijk uitgerust met wielen om het te verplaatsen.

De top 10 best verkochte elliptische trainers

Om tijd te besparen, zou u dankzij deze selectie een goedkope elliptische trainer moeten kunnen vinden beste modellen volgens internetgebruikers. Dit zijn mensen zoals jij en ik die hun mening hebben gedeeld na persoonlijk en thuisgebruik. De lijst wordt regelmatig bijgewerkt om u alleen apparaten te bieden die nog in de uitverkoop zijn en alleen de beste!

Alle merken kunnen verschijnen vanaf Hamer, Bij DOMYOS, Langs Proform, Zorg, NordicTrack, Striale waar Ultrasport. Alleen de kwaliteit van hun elliptische crosstrainers voegt of verwijdert ze uit deze top 10.

Incidenteel of regelmatig gebruik

Kies voor incidenteel gebruik eerst een makkelijk op te bergen model met een vrij licht wiel. Voor regelmatig gebruik gaat de prioriteit naar een wiel van meer dan 15 kg met de mogelijkheid om de weerstand eenvoudig aan te passen.

Waarom een ​​elliptische trainer kopen?

Elke sport is goed voor ons lichaam. In dit geval worden de voordelen van de elliptische trainer gecombineerd fysieke activiteit respect voor de gewrichten en stimulatie van 80% van de spieren.

Trouwens, de elliptische trainer is dat ook voorgeschreven in het kader van revalidatie, naast de klassieke wens om gewicht verliezen.

Hoeveel kost een persoonlijke elliptische trainer?

Er zijn veel goedkope elliptische trainers minder dan 200 €. Maar voordat u een eerste prijsmodel kiest, moet u altijd eerst de beoordeling online controleren.

De meest geavanceerde modellen kunnen meer dan 1000 € kosten!

Hoe gebruik je een elliptische trainer?

Een elliptische trainer berijden is als sporten. Je moet er dus voor zorgen rekken voor en na de sessie en goed gehydrateerd zijn.

Prioriteit gaat naar de regelmaat van uw sessies. Het is beter om het driemaal per week gedurende 20 minuten te doen dan af en toe een uur non-stop. Neem de tijd om de verschillende programma’s in uw fiets te leren kennen en de nuances te begrijpen om de voor u beste te volgen.

De verschillende soorten elliptische trainers

Elliptische trainers zijn gerangschikt volgens twee criteria : de positie van het wiel of het type rem.
Dus we kunnen hebben een elliptische trainer voor of achter op het vliegwiel.
Wat betreft de rem is het mogelijk om te hebben een magnetische weerstandsrem, een gemotoriseerde magnetische weerstandsrem (die wordt bediend vanaf de console) of een elektromagnetische rem (de meest betrouwbare en solide, ook de duurste).

Conclusie

Of je nu wilt afvallen, je hart en ademhalingssysteem wilt versterken of gewoon weg wilt van het slechte weer door thuis te blijven, de elliptische trainer voldoet aan veel verzoeken. Om hiervan te profiteren, kies je een comfortabel apparaat waarmee je jezelf volledig kunt ontwikkelen, ongeacht je niveau.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites