1 octobre 2020
Beste elektrische verwarming 2020: Top 10 en vergelijking

Beste elektrische verwarming 2020: Top 10 en vergelijking

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Voor het hele huis of voor bijverwarming bent u op zoek naar een elektrische radiator, maar voorlopig begrijpt u het niet waarom niet alle elektrische kachels elektrische convectoren zijn en waarom sommige modellen zo duur zijn.

Om deze en vele andere vragen te beantwoorden, heb ik een volledig dossier voor u opgesteld. Hier ga ik de vraag rond om zowel de woordenschat als de specifieke kenmerken van dit type radiator te verduidelijken. En aan het einde van uw lezing zou u moeten kunnen weten welke elektrische kachel u moet kiezen op basis van uw behoeften.

Door nadelen sluit ik uit van mijn analyse ventilatorkachels dat zijn afzonderlijke elektrische modellen.

De beste promoties van het moment:

Promotie – 49%

Klarstein Bornholm Curved – Radiator …

Promotie – 50%

Berssen elektrische verwarming beperkte aanbieding …

Promotie – 44%

Cayenne NELIA10 NELIA Traagheidsradiator, 1000 …

Promotie – 45%

Klarstein Hot Spot – Slimcurve, verwarming, 80×40 …

Wat is een elektrische kachel?

Een elektrische kachel is een soort verwarming die vaak wordt gebruikt als hoofdverwarming, maar ook zoals extra verwarming. Het kan inderdaad aan de muur worden bevestigd, in de hoogte of niet, of gewoon op een standaard worden geplaatst. De grote merken van huishoudelijke apparaten zoals Rowenta, Klarstein, etc.

Het heeft het voordeel dat het snel opwarmt en bijna onmiddellijk een warm gevoel geeft. In termen van luchtkwaliteit zijn echter niet alle elektrische apparaten hetzelfde. De elektrische convector wordt daarom niet aanbevolen voor astmapatiënten.

Als dit niet het type apparaat is waarnaar u op zoek bent, vindt u alle koophandleidingen voor luchtbehandeling of gaat u rechtstreeks naar het apparaat op met olie gevulde radiatoren.

Onze favoriet ❤

Vergelijking van de beste elektrische kachels
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Hoe kiest u uw elektrische kachel?

Het ideaal is om eerst na te denken over het type elektrische kachel dat u wilt. Het detail wordt een beetje hieronder gegeven, convector, stralend of traagheid. Prijs is een tweede logische keuze.

Hier nodig ik je uit om de anderen te ontdekken en de gevolgen om dit of dat model te kiezen.

De kamer waar u deze wilt installeren

Dit is het eerste waar je aan moet denken. Laten we zeggen dat je moet kijken naar de grootte van de kamer, het gebruik, de isolatie, enz. We geven dus de voorkeur aan een handdoekverwarmer in de badkamer in plaats van elk ander model.

Merk op dat we van mening zijn dat 100 W vermogen per m² vereist is bij conventionele isolatie. Het aantal kan dalen in een goed geïsoleerde of zonnige kamer. In de badkamer heeft 125 W / m² de voorkeur.

Andere nuttige informatie vinden wij dat een enkele radiator voldoende is voor een ruimte van minder dan 30 m², voor een groter oppervlak moeten er twee radiatoren voorzien worden.

De kracht

Als direct resultaat van het vorige criterium moet het beschikbare vermogen van het apparaat zorgvuldig worden gekozen. Afhankelijk van het model varieert deze van 500 W tot 2500 W, sommige modellen zijn uitgerust met vermogensvariatoren.

De installatie

Er zijn drie mogelijkheden: op conventionele hoogte aan de muur bevestigd, op hoogte aan de muur bevestigd of op de vloer geplaatst. Er is geen betere installatie dan welke andere dan ook, het hangt allemaal af van uw behoeften.

De dimensies

Als u weinig mogelijkheden heeft om de radiator te installeren, controleer dan zorgvuldig de afmetingen.
Als u voor een traagheidsradiator kiest, hoe groter deze is, hoe beter.

De opties

De meest geavanceerde modellen bieden verschillende opties om uw dagelijks leven te vereenvoudigen: LCD-scherm, verschillende verwarmingsfasen, turbofunctie, programmering, kinderveiligheid, antivriespositie, open raam detectie, etc.

Ontwerp

Er is weinig keus, het is vaak wit of zwart. Maar sommige fabrikanten bieden modellen aan die versierd zijn met bloemen of in meer gevarieerde kleuren. Kijk rustig rond om uw radiator gemakkelijk in uw interieur te integreren.

De top 10 best verkochte elektrische kachels

Om u tijd te besparen, is het mogelijk om uw toekomstige radiator te kiezen uit de volgende selectie. Ik presenteer u de beste elektrische kachel en de modellen die het op de voet volgen. Deze ranking is gebaseerd op beoordelingen van consumenten zoals jij en ik. Het wordt regelmatig bijgewerkt om te allen tijde zo nauwkeurig mogelijk te zijn.

De verschillende soorten elektrische kachels

Over het algemeen zijn we van mening dat er drie soorten elektrische kachels zijn, hoewel het mogelijk is om nog meer details te geven. Dit zijn de drie soorten die door handelaarsites worden gebruikt om ze te classificeren.

De elektrische convector is momenteel het best verkochte model in Frankrijk, ook al is het het minst prettig. Om te werken, komt de koude lucht van onderaf het apparaat binnen, wordt het verwarmd in contact met een weerstand en komt het er van boven warm uit. Het verwarmt snel een kamer. De warmte is echter niet homogeen, er is stofcirculatie en het is een apparaat dat veel elektrische energie verbruikt.

De stralende radiator (ook bekend als een straalkachel) is een andere redelijk populaire elektrische kachel die een homogenere zachte warmte levert dan het vorige model en toch net zo snel. Het is uitgerust met een rooster aan de voorkant (waarvan de gaten de honingrijke longblaasjes van bijen oproepen) om de verspreiding van warmte door infrarood elektromagnetische straling mogelijk te maken.

traagheidsradiatoren zijn in alle opzichten veel effectiever. Dit zijn radiatoren die zijn voorzien van een verwarmingskern. Er zijn verschillende modellen (lavasteen, gietijzer, keramiek etc.). De gietijzeren kern is een permanente hotspot. Het is daarom belangrijk om een ​​apparaat te kiezen dat groot genoeg is om ervan te genieten. De meest bekritiseerde traagheidsradiatoren zijn gemaakt van gegoten aluminium. Ze zorgen voor gezonde lucht, snelle en homogene warmte en hebben een meer dan correct energieverbruik. Het wordt echter niet aanbevolen om ze in een badkamer te installeren.

Waarom een ​​elektrische kachel kopen?

Elektrische kachels toestaan onafhankelijk elke kamer in het huis beheren. U kunt ze gemakkelijk uitschakelen en opstarten.
Bovendien veranderen de traagheids- en stralingsmodellen niet luchtkwaliteit. En iedereen vertrekt heel snel.

Het is ook de beste oplossing als dat nodig is warm meteen op met een klein budget. Houd er echter rekening mee dat goedkope elektrische kachels vaak de elektriciteitsrekening verhogen!

De prijs van mobiele elektrische verwarming?

Elektrische convectoren zijn de meest economische oplossing, namelijk de eerste modellen aan 30 € over. De meest efficiënte modellen kunnen echter tot € 1.000, – kosten, alle soorten radiatoren samen.

Hoe gebruik je een elektrische kachel?

De basis van elke radiator is de aan / uitknop, dat wil zeggen aan / uit. Soms wordt het vervangen door getallen die beginnen met nul (uit) om het verwarmingsvermogen te variëren.
In een secundaire woning is het mogelijk om het apparaat op vorstbescherming of zelfs op niveau 1 te zetten om problemen met vocht en verslechtering van het pand te voorkomen.

Conclusie

Ik hoop dat je inmiddels weet dat niet alle elektrische kachels elektrische kachels zijn, maar alle convectoren zijn elektrische kachels!
U hoeft alleen het model van uw keuze te bestellen.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites