6 juin 2020
Beste capsule / pod-machine 2020: Top 10 en vergelijking

Beste capsule / pod-machine 2020: Top 10 en vergelijking

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Ze zijn overal te vinden. Zelfs de opticien laat de patiënt nu wachten met een kopje koffie bereid door een pad of capsule-koffiezetapparaat.
Behalve dat we bij aankoop vaak aarzelen. Wat zou het beste koffiezetapparaat zijn? ? Wat als deze aankoop een kans was om van merk te veranderen, om nieuwe smaken te proberen?

Met deze gids vind je het antwoord op al je vragen in één bestand. Alle capsule- / padkoffiezetapparaten worden gescreend. We hebben het over budget, maar ook over onderhoud, merken en goede plannen om goedkoop in te kopen.

De beste promoties van het moment:

Promotie – 37%

IKOHS Italiaanse Expresso koffiemachine -…

Promotie – 44%

Bosch Tassimo TAS1402 Koffiezetapparaat 1300 W, 0,7 …

Promotie – 57%

Nespresso koffiecapsulehouder – Kan …

Promotie – 28%

Philips HD6554 / 11 Koffiepadmachine …

Wat is een pod- / capsulemachine?

Vergelijking van de beste koffiezetapparaten met pad / capsule We noemen podmachine / capsule alle machines die dat toelaten bereid een warme drank uit een pad of capsule. Dit zijn meestal elektrische apparaten met een tank. Er zijn echter ook nomadische koffiezetapparaten die je bedient met de energie van je armen.

Dit is de moderne, snelle en gebruiksvriendelijke versie van het Bodum-koffiezetapparaat, het Italiaanse koffiezetapparaat of zelfs het koffiezetapparaat van onze grootmoeders die karaffen maakten voor het hele gezin.

Onze favoriet ❤

Vergelijking van de beste koffiezetapparaten voor capsules / capsules
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Hoe een koffiezetapparaat / capsule kiezen?

Vergelijking van de beste koffiezetapparaten met pad / capsule

Om het koffiezetapparaat te kiezen dat echt bij je past, moet je naar verschillende specifieke elementen kijken. Ze staan ​​hieronder vermeld en moeten worden overwogen op basis van uw behoeften en voorkeuren in termen van drankjes.

  • De voorbereidingstijd : je moet kijken naar de duur van het voorverwarmen en de tijd die nodig is om een ​​drankje te maken (zowel een espresso als een gourmetkoffie) om een ​​precies idee te krijgen.
  • De tank en zijn capaciteit: ter informatie, we zijn van mening dat 0,7 l het mogelijk maakt om zes kopjes te bereiden.
  • De bekersteun is het verstelbaar? Welke mokgrootte kun je daar installeren?
  • De ontkalken is verplicht, maar afhankelijk van de machine is het min of meer gemakkelijk te doen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een koffiezetapparaat dat aangeeft wanneer dit moet.
  • De opties : verschillende kleine details vereenvoudigen of verbeteren uw drankjes. Je kunt er dus voor kiezen om een ​​warme of koude drank te maken, een bakje te hebben voor verse melk, etc.

De top 5 best verkochte koffiezetapparaten voor capsules / capsules

Ontdek meteen de beste elektrische koffiezetapparaten volgens consumenten zoals jij en ik.
Deze vergelijking is gebaseerd op beoordelingen online gelaten op Amazon, evenals bestsellers uit dezelfde winkel. Er is dus voor elk wat wils en vooral mensen kochten de machines echt voordat ze ze beoordeelden.

Hoe werkt een pad / capsule-koffiezetapparaat?

Als elk koffiezetapparaat zijn specifieke kenmerken heeft, is de algemene bediening hetzelfde.

  1. wij zorgen ervoor dat de tank vol is of dat er in ieder geval voldoende water overblijft.
  2. installeer uw beker en verplaats de bekersteun indien nodig om spatten rondom te voorkomen.
  3. we installeren de capsule of pod.
  4. we drukken op een knop om de bereiding te starten, eventueel nemen we de tijd om wat extra aanpassingen te doen als het koffiezetapparaat dat toelaat.
  5. we werpen de capsule uit en genieten.

Waarom een ​​koffiezetapparaat met pad / capsule kopen?

Vergelijking van de beste koffiezetapparaten met pad / capsule

Wat het meest aanspreekt bij koffiezetapparaten met pad / capsule is de eenvoud en snelheid van gebruik. Het is niet nodig om de koffie te doseren om het water te verwarmen. Alles wordt samengebracht in hetzelfde apparaat en meestal start de machine niet als u de capsule ondersteboven plaatst. Perfect voor degenen die het moeilijk vinden om wakker te worden.

Het maakt het ook gemakkelijk om drankjes te variëren zonder de kasten vol te proppen.

Aan de andere kant, als u slechts af en toe een koffiedrinker bent en de voorkeur geeft aan thee, moet u misschien liever overwegenkoop een theemachine.

Waar een pod / capsulemachine kopen?

Dit type koffiemachine wordt zo essentieel dat je het bijna overal kunt kopen: Darty, Carrefour, Auchan, Leclerc, Conforama, But, Fnac, Boulanger. Niet alle winkels bieden echter dezelfde keuze, omdat sommige merken alleen in bepaalde merken worden verkocht.

De prijs van een pod / capsulemachine?

Een pod- of capsulemachine kost tussen de € 40 en € 1000. Het volstaat te zeggen dat het budget sterk kan variëren. Maar als je echt van koffie houdt, moet je minimaal honderd euro plannen.

Voor minder duur is de enige oplossingkoop een waterkoker en instant koffie …

De belangrijkste merken van pod / capsule-machine?

Vergelijking van de beste koffiezetapparaten met pad / capsule

Er zijn verschillende merken koffiemachines en afhankelijk van de omstandigheden (en modellen) spreken we over de fabrikant, fabrikant of merk koffie. Niet makkelijk te vinden! Laten we zeggen dat we in termen van « koffie » over machines kunnen praten Senseo, Nescafe, Nespresso, Dolce Gusto, Tassimo. Vind ze allemaal bij de volgende fabrikanten:

Philips

Philips biedt verschillende soorten koffiezetapparaten, waaronder Senseo-koffiezetapparaten. Hierdoor ontstaat de associatie van een gevarieerd drankenassortiment met een serieus bedrijf dat in een groot aantal winkels solide, toegankelijk en gedistribueerd materiaal aanbiedt.

Krups

Krups is de fabrikant van Nescafé en Nespresso koffiemachines. Ieder heeft een andere stijl, bereikt een publiek met een andere koopkracht, maar de oorsprong blijft hetzelfde.

Bosch

Het bekende merk Bosch huishoudapparatuur (een Duits merk) zit achter de Tassimo koffiezetapparaten. Het wordt beschouwd als een van de meest betrouwbare merken om je huis mee uit te rusten.

Koffiezetapparaat met pad of capsule

Vergelijking van de beste koffiezetapparaten met pad / capsule

U kunt het systeem kiezen voordat u uw koffiezetapparaat koopt of er uiteindelijk weinig belang aan hechten en de keuze van het koffiezetapparaat prefereren. Omdat een podmachine geen capsules kan gebruiken en vice versa.

De capsule is inderdaad een stevige verpakking van een bepaald formaat, geschikt voor een type koffiezetapparaat. Het is de druk die de capsule doorboort en het mogelijk maakt om de drank te bereiden. De pod zit daarentegen in een flexibele verpakking, vaak rond en roept een theezakje op. Door de eenvoudige waterstroom door de pad kunt u de drank bereiden.

De meeste pods zijn composteerbaar. Door nadelen zijn alle capsules niet recyclebaar, hoewel sommige kunnen worden bijgevuld. Maar je moet nog steeds een compostbak hebben om echt een verschil te maken.

De verschillende soorten koffiezetapparaten met pad / capsule?

Koffiezetapparaten worden ingedeeld naar soort koffie of naar gebruik.

Nespresso-koffiezetapparaat

Ik vraag me af of Nespresso-pubs niet alle capsule-koffiezetapparaten goed hebben gedaan. Ze zijn inderdaad super beroemd, maar zodra je er meer achter komt, is een Nespresso-koffiemachine duur in vergelijking met andere merken. Voor zover we kijken de beste Nespresso-machine of de goedkoopste Nespresso-machinezul je snel ontdekken dat dit merk veel volgers heeft vanwege de bijzondere kwaliteit van zijn koffie.

Tassimo-koffiezetapparaat

Elk Tassimo-koffiezetapparaat heeft een unieke, sobere, maar gemakkelijk herkenbare look. Hier gaat het om het maken van koffie met precisie, zonder te proberen beter te zijn dan het technische team dat de peulen heeft gemaakt. Dankzij de barcode op elke t-disc (de naam van de capsules), Het Bosch Tassimo-koffiezetapparaat maakt perfecte koffie.

Dolce Gusto koffiezetapparaat

De Dolce Gusto-koffiezetapparaat biedt een uniek, origineel en zelfs futuristisch ontwerp voor sommigen van hen. Het is eerder een gastronomisch koffiezetapparaat, het staat een grote verscheidenheid aan warme of koude dranken toe in espressokopjes of grote mokken.

Senseo koffiezetapparaat

A Senseo-koffiezetapparaat is nog steeds een familiemodel. Elke Senseo-koffiemachine is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en om zowel koffie als een gastronomisch drankje te bereiden dat geschikt is voor kinderen. Meer pods zijn niet duur en je kunt twee kopjes tegelijk serveren.

Draagbare koffiemachine

De draagbare koffiemachine kan in twee specifieke contexten worden gebruikt. Het kan een zijn draagbaar koffiezetapparaat dat u in uw auto stopt en dat werkt met de sigarettenaansteker. Of het kan een draagbare espressomachine zijn die je in een wandeltas kunt schuiven die energiezuinig is. Er bestaan ​​verschillende modellen Handpresso waar Minipresso. We praten er soms over Draagbare Nespresso, omdat sommige draagbare koffiezetapparaten compatibel zijn met Nespresso.

Waar vind je een goede koffiepad / capsule goedkoop?

Vergelijking van de beste koffiezetapparaten met pad / capsule
Sommige koffiezetapparaten zijn erg goedkoop. Voor anderen is het mogelijk om te wachten verkoop of Black Friday.
Het is ook mogelijk om te monitoren promoties en kortingen op grote handelaarsites. Maar er is wat meer geduld voor nodig om de edelsteen te vinden.

Conclusie

Tot slot omvat vandaag de dag koffiepad / capsule veel meer dan de bereiding van koffie. Want afgezien van het Nespresso-apparaat en de nomadische koffiezetapparaten, kunt u met alle moderne koffiezetapparaten veel meer bereiden dan zwarte koffie, of u nu een liefhebber bent van thee, chocolade of gastronomische en gearomatiseerde koffie.

Trouwens, de keuze aan capsules en peulen (hun geuren) breidt zich uit en evolueert in de loop van de seizoenen, genoeg om plezier te hebben en ontdekkingen te doen zonder ooit van machine te wisselen zodra we degene hebben gevonden die bij ons past!

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites