1 octobre 2020
Best Iron 2020: Top 5 en vergelijking

Best Iron 2020: Top 5 en vergelijking

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Het is dringend, je hebt een nieuw strijkijzer nodig.

Over het algemeen is het eerste strijkijzer een geschenk van een grootmoeder of tante, bezorgd over ons uiterlijk als we naar de universiteit gaan of onze eerste sollicitatiegesprekken. Het is ook gekoppeld aan het eerste appartement en we lachen royaal om het model dat we bezitten.

Behalve dat het na verloop van tijd onvermijdelijk tijd wordt om een ​​nieuwe te kopen. En ondanks de wens om de bank niet te breken, is er ook de wens om geen uren op een shirt door te brengen om toonbaar te zijn. Dus hoe kiezen we?

Volg mij, ik breng je op zoek naar het beste strijkijzer!

De beste promoties van het moment:

Geen producten gevonden.

Wat is een strijkijzer?

In mijn eerste appartement waren er alleen strijkijzers om voor kleding te zorgen. Niet dat ik zo oud ben, maar de stoomgeneratoren waren vooral voorbehouden aan professionals.

Tegenwoordig kunnen we vrij het type apparaat kiezen dat we tegen gekreukelde kleding willen. Dus verwar ijzer en niet stoomboot.

In dit geval kan het strijkijzer worden gebruikt op een strijkplank (of een beschermde tafel). Het is de hitte met een vleugje stoom en mechanische druk (of raakt het kledingstuk niet aan, je moet rechtdoor gaan) verdrijf de plooien.

Onze favoriet ❤

Vergelijking van de beste strijkijzers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Hoe een strijkijzer kiezen?

Als een strijkijzer een must is, is dit geen reden om iets te kopen. Ik onthul het je allemaal echt relevante criteria om ijzers te vergelijken en uw keuze te maken met volledige kennis van de feiten.

Stoomkracht en stroom

Het vermogen wordt uitgedrukt in watt (W) en het stoomdebiet in gram per minuut (g / min). Hoe krachtiger het strijkijzer, hoe minder werk je hoeft te doen. In feite is het een kwestie van weten hoeveel passages op dezelfde vouw, het zal verdwijnen.

Kies qua vermogen, vooral als u dikke stoffen heeft, een vermogen van meer dan 2000 W en meer dan 100 g / min stoomstroom. Het Calor FV9625C0 Ultimate strijkijzer heeft een vermogen van 2600 W en is een van de krachtigste toestellen die er zijn.

De zool

Het is bijna het belangrijkste onderdeel van het strijkijzer. De zool is niet alles, maar een slechte zool kan je kleding beschadigen. Het moet worden gekozen in roestvrij staal of keramiek. Zo beschikt u over een strijkijzer dat goed glijdt, gemakkelijk te onderhouden is en uw stoffen niet aantast.

Het Calor FV3920C0 strijkijzer is, naast een goede zool, voorzien van Durilium technologie waardoor het strijkijzer jarenlang super glijdt.

Wendbaarheid

Denk goed na over de omgang met het strijkijzer. Er zijn verschillende dingen om naar te kijken, zoals het gewicht, het type handvat, de draad (en de lengte), enz.

Zo is de Calor FV9960C0 een snoerloos strijkijzer met grote autonomie. Het is daarom super eenvoudig te gebruiken zonder ooit last te hebben van de draad.

In een heel ander genre is de Triomph ETF1498 een reisstrijkijzer. Hij weegt minder dan een kilo en het handvat is opvouwbaar.

Tankinhoud

De tanks hebben een inhoud van 200 tot 400 ml. Het mag niet te groot zijn (anders is het strijkijzer zwaar om te dragen), maar u hoeft het ook niet elke vijf minuten te vullen.
Kijk ook hoe de tank vult.

Het interview

Hier is het de vraag hoe de zool moet worden schoongemaakt, als er een antikalk- en antikalksysteem is. Wat kunt u doen om de levensduur van het strijkijzer te verlengen en goed voor uw kleding te zorgen?

De opties

Er zijn verschillende opties beschikbaar. De meest voorkomende is de aanwezigheid van een antidruppelsysteem (min of meer in punt).

Het Philips GC2040 / 79 Easy Speed ​​Plus-apparaat biedt het antidruppelsysteem en de mogelijkheid om verticaal recht te gaan. Het Calor NI5010C0 strijkijzer is een 2 in 1 apparaat, zowel een strijkijzer als een stomer.

Het hangt allemaal af van uw behoeften en gewoonten.

Ontwerp

De vorm van een strijkijzer is vrij klassiek, net als de kleuren (wit met een vleugje roze / mauve / blauw). Steeds meer fabrikanten worden echter creatief. Vergelijk de stijl van de verschillende modellen. Kies je voor het rood van de Bosch TDA503001P of het zwart en groen van de Rowenta DW6010D1?

De top 5 best verkochte strijkijzers

Voor degenen die haast hebben, is hier meteen een vergelijking van strijkijzers. Wat vinden het beste apparaat om hardnekkige plooien te verwijderen. Je vindt er de belangrijkste merken Calor, Philips, Rowenta, Bosch, de grote namen in verzorgde huizen en kleding.

Waarom een ​​strijkijzer kopen?

Een strijkijzer is een zeer economische oplossing voor goed onderhouden kleding. De eerste prijs is € 20, dus het is goedkoper dan stomerij of elk ander apparaat om thuis te gebruiken.

En het gebruik van een strijkijzer is een manier om voor jezelf te zorgen, om het beeld van iemand schoon en goed onderhouden terug te sturen.

Prijs van een strijkijzer?

Dit apparaat is echt een van de basisaccessoires voor wasverzorging. De eerste prijzen zijn dus erg laag. Exclusief promo gaat de prijsklasse van 20 € tot 150 €.

Het is meestal de prijs die een strijkijzer de voorkeur geeft een stoomgenerator.

Hoe gebruik je een strijkijzer?

Breng het strijkijzer gewoon op de kleding aan.

In werkelijkheid zijn er een paar subtiliteiten, vooral als het gaat om het strijken van een shirt. Je kunt een beetje stoom gebruiken, varieer de temperatuur afhankelijk van de stof. In geval van twijfel, kijk eens naar het label op je kleding waar onderhoudsadvies wordt gegeven.

Aan de bewegingskant vermijden we cirkelvormige bewegingen of ergere willekeurige bewegingen. Je moet van onder naar boven gaan, van de breedste naar de smalste. Op een geplooide rok beginnen we bijvoorbeeld vanaf de onderkant en gaan we de taps toelopende punt van het strijkijzer omhoog naar de plooien.

Laat het strijkijzer aan het einde van het strijken een beetje afkoelen en maak de zoolplaat schoon met een zachte doek of zelfs met een beetje zeepsop en een zachte spons. Gebruik nooit de groene kant van de spons!

Conclusie

Sommigen strijken pro’s, anderen strijken bijna nooit. Maar er is altijd een tijd dat het ijzer wordt essentieel, voor een shirt voor een interview, een jurk of een fijne stof voor een date. Dus ik hoop dat je inmiddels weet welk strijkijzer je moet kiezen voor kleding die altijd bovenop ligt.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites