1 octobre 2020
Beoordelingen en vergelijking om het beste 2020-model te kiezen

Beoordelingen en vergelijking om het beste 2020-model te kiezen

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Of u nu een vakman bent of een klein bedrijf, en elke cent die eruit komt te tellen, u heeft besloten uw leven te vereenvoudigen door te investeren in een stof- en waterstofzuiger. Moet het niet zo ingewikkeld zijn om een ​​efficiënte stofzuiger te kopen?

En toch is het ingewikkeld. Er is zoveel keuzes, we weten niet aan welke heilige we ons moeten wijden. Kärcher, Bosch, Klarstein, Philips, Rowenta zijn slechts enkele van de merken die ervoor zorgen dat we het beste van de beste water- en stofzuigers bieden. Dus wie moet je geloven?

Laten we het eens zijn, hier heb ik het niet over stofzuigers in brede zin, maar strikt over stof- en stofzuigers, ook wel bouwstofzuigers genoemd. En Ik zal proberen niets te vergeten zodat u weet hoe u de verpakking moet ontsleutelen en het juiste apparaat kunt kopen.

De beste promoties van het moment:

Promotie – 54%

TACKLIFE Stof- en waterzuiger, 18,9L …

Promotie – 50%

H.Koenig Stofzuiger zonder zak TC120 Eau …

Promotie – 45%

TACKLIFE Stofzuiger voor water en stof, 18.5Kpa …

Promotie – 44%

Water- en stofzuiger, 18.5KPA 20L 1200W …

Wat is een water- en stofzuiger?

Ze worden ook site-stofzuigers of multifunctionele stofzuigers genoemd. Ze zijn inderdaad ontworpen voor de professionele wereld, voor bouwplaatsen waar grind op de grond snel moet worden verwijderd, voor werkplaatsen waar zaagsel wordt opgestapeld, voor inrichtingen die met water worden weggespoeld.

In feite zijn dit stofzuigers streef alles na : nat of droog vuil, water, modder, puin … Ze zijn vaak tankvormig op wielen. Ze zijn behoorlijk indrukwekkend. Hun bruikbaarheid in een persoonlijke context is beperkt, maar ze zijn realtime besparingen voor veel vakmensen en andere professionals.

Onze favoriet ❤

Promo

Vergelijking van de beste water- en stofzuigers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Hoe de stofzuiger van uw site kiezen?

Er wordt ons altijd verteld om te vergelijken. Er zijn duizenden recensies online over alles en nog wat. Technisch gezien kunnen we allemaal twee stofzuigers vergelijken.

Het is lastig om de relevante vergelijkingscriteria te kennen die echte informatie geven over de kwaliteit van het apparaat.

Daarom heb ik voor jou een lijst gemaakt de criteria waarmee rekening moet worden gehouden zodat u uw eigen stof- en stofzuigers kunt vergelijken.

De kracht

Er zijn twee criteria om naar te kijken: zuigkracht (niet te verwarren met opgenomen vermogen) en luchtstroom. Samen laten ze je weten of je stofzuiger wel of niet goed kan stofzuigen.

De accessoires

We prijzen vaak de apparaten die worden verkocht met een veelvoud aan accessoires. Maar laat je niet overdonderen door de overvloed, focus op kwaliteit en wat je echt nodig hebt.

Je moet dus naar de buis en de slang kijken: hun lengte kan belangrijk zijn, maar ook de diameter. Om bijvoorbeeld dode bladeren op te zuigen heb je een grote diameter nodig. Overweeg ook om koppen, borstels en het opbergsysteem te vergelijken.

De opties

Op dit moment denk je misschien alleen aan het opzuigen van vuil. Maar houd er rekening mee dat sommige stofzuigers meer doen. Zo is het mogelijk om een ​​model te kiezen waarmee ook de tapijten kunnen worden gewassen. Of neem een ​​stofzuiger die ook blaast (oa voor dode bladeren) zoals de Kärcher WD3P.

Het filter

Het filter is essentieel voor de goede werking van de stofzuiger, omdat het verantwoordelijk is voor het scheiden van stof van vloeistoffen. Wat u moet controleren, is het onderhoud, de werking, of het moet worden gewijzigd, of het gemengd is, enz.

De Karcher WD6P Premium stofzuiger heeft een automatisch reinigend filter. Dat doet een ding minder.

Het interview

Dit gaat over het kijken naar twee dingen: de capaciteit van de tank en hoe deze te legen.

Afhankelijk van uw wensen heeft u wellicht een stofzuiger nodig met een zeer grote tank, zodat u deze niet elke dag hoeft te legen. De Klarstein IVC-50 heeft een tank van 50 liter, wat een zeer grote capaciteit is.

De Einhell TE-VC 2230 van zijn kant heeft een super vereenvoudigd drainagesysteem. Druk gewoon op een knop, het is niet nodig om de stofzuiger te kantelen (een goede zaak, omdat het over het algemeen zware stofzuigers zijn).

De stroomkabel

Bekijk de lengte van de stroomkabel, afhankelijk van het te reinigen oppervlak en het aantal beschikbare stopcontacten.

Het lawaai

Over het algemeen zijn multifunctionele stofzuigers luider dan stofzuigers zonder zak. En zelfs, ze kunnen de 70 dB overschrijden. Sommige modellen slagen er echter in om onder de 70 dB te komen. Het is aan jou om de informatie te controleren, vooral voor een stofzuiger die binnenshuis wordt gebruikt.

De top 10 bestsellers van water- en stofzuigers

In de stofzuigerwereld zijn er de klassiekers stofzuigers met zak. Dit zijn de eerste prijzen en daarom essentieel voor jongeren. Maar tegenwoordig maken ze niet langer deel uit van de top 5 stofzuigers, omdat het heel gemakkelijk is om beter te vinden, zonder altijd veel meer uit te geven.

Met de onderstaande vergelijking kunt u dat doen ontdek de beste water- en stofzuigers in één oogopslag en krijg een eerste idee van de modellen die bij u passen.

Waarom een ​​bouwstofzuiger kopen?

De beste reden om een ​​nat en droog stofzuiger te kopen, is om je leven gemakkelijker te maken. Het is inderdaad niet langer nodig om de dweil door te geven om de dweil te dweilen of een hark te nemen om de bladeren te verzamelen. We kunnen zuig alles op, zonder problemen van de ene ruimte naar de andere gaan.

Dus ik heb een vriend die heel blij was om er een te hebben tijdens de upgrading voor gehandicapten in zijn atelier. Hij kon het stof stofzuigen, maar ook al het grind dat de arbeiders elke dag achterlieten. Dit alles terwijl u de klassieke schoonmaak in de andere kamers blijft doen.

Wat is de prijs van een multifunctionele stofzuiger?

Door de jaren heen zijn de prijzen geleidelijk gedaald om deze stofzuigers voor het grootste aantal toegankelijk te maken. We kunnen dus stofzuigers vinden minder dan 100 € (over het algemeen tussen 80 en 100 €) en modellen boven 300 €.

Door te kiezen voor een first price model kiezen we natuurlijk voor een minder resistent of minder compleet toestel. Beoordeel dus goed uw behoeften voordat u prijs een prioriteit maakt.

Hoe gebruik je een water- en stofzuiger?

Dat is zo eenvoudig als een conventionele stofzuiger. Er is een startknop, die de afzuiging start.

De wijzigingen zijn zichtbaar in het onderhoud van het apparaat. Het is uitgerust met een filter dat in sommige gevallen moet worden vervangen. Er is ook de tank die met water (of vloeistof) wordt gevuld en die daarom regelmatig moet worden afgetapt. Er zijn zoveel manieren om dit te doen als er stofzuigers zijn.

Conclusie

Ik hoop dat je, door alles te doorlopen tot de laatste regels van deze pagina, in staat bent geweest om je geest te zuiveren over je behoeften en je verlangens. De modellen verschillen van de ene keer op de andere, maar met een duidelijk idee van het nut dat u van deze stofzuiger zult hebben, zult u zonder moeite het model vinden dat u nodig heeft!

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites