20 septembre 2020
Beoordelingen en vergelijking om het beste 2020-model te kiezen

Beoordelingen en vergelijking om het beste 2020-model te kiezen

Promo
1

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 89.98
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
2

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
3

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
4

Moulinex Cookeo Multicuiseur Intelligent 100 Recettes Préprogrammées 6 L Jusqu'à 6 personnes 6 Modes ...

amazon
229.99 € 160.00
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
5

Robot Cuisine Multifonctions, DECEN 2L Robot Hacho, Options à 4 Vitesses Robot Menager Cuisine Hacho ...

amazon
57.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Hmm, de zoete geur van gebraden kip! Een geur die je hongerig maakt en een goede familiemaaltijd aankondigt.
Een gebraden kip vergt echter een beetje voorbereiding en vooral een heel specifieke bereiding die de oven niet kan vullen (tenzij hij is uitgerust met een multifunctionele oven).

Want voor een goede gebraden kip, gebruik dan een verticale braadpan. Dit kookgerei is relatief goedkoop, makkelijk te gebruiken en biedt vele andere mogelijkheden.

Dus, om u te helpen de best mogelijke braadpan te kopen, raadpleegt u onze gids, maakt u uw eigen vergelijking en kiest u het apparaat dat het beste bij u past.

De beste promoties van het moment:

Promotie – 24%

PEM FE-202R Rode verticale braadpan

Wat is een verticale braadpan?

Er zijn verschillende namen voor de verticale brander: spit-brander, kebabgrill, gebraden kipgrill, tafelgrill of gyros / doner-grill. Ik beloof je echter dat er geen grill op zit.

Integendeel, het principe van de braadpan is gebaseerd op spil. Het eten (meestal vlees, maar niet alleen) kookt dankzij de warmte die eromheen wordt verspreid. Idealiter draait het spit zodat het voedsel aan alle kanten gelijkmatig gaart.

Dit principe laat ook een stroom van vetten toe die niet in contact blijven met het voedsel. Daarom is elke braadpan uitgerust met een vetopvangbak (ook wel universele braadpan genoemd).

Het is een vrij klein kooktoestel die we het meest binnenshuis gebruiken.

Onze favoriet ❤

Vergelijking van de beste verticale branders
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Hoe kiest u uw verticale braadpan?

Om een ​​spitbrander goed te kopen, moet je verschillende elementen met elkaar vergelijken zonder je culinaire voorkeuren uit het oog te verliezen. Een kebabliefhebber zal waarschijnlijk niet hetzelfde model kiezen als een gebraden kipfan.

Formaat / broche

U moet een apparaat kiezen waarmee u kunt koken wat u wilt koken. Meestal vragen de modellen voor individuen hoe maximaal 2 of 3 kg kip mag worden beperkt. De pinnen zijn min of meer lang. En ze draaien niet altijd.

De kracht

Hoe krachtiger het apparaat, hoe sneller het koken.

De accessoires zijn inbegrepen

Het ideaal is om een ​​setje spiesjes te hebben die je in de braadpan kunt steken.

De opties

De beste modellen hebben een timer en maken handmatige temperatuurregeling mogelijk. Goedkope branders hebben slechts een aan / uit-knop.

Het interview

De uitneembare elementen zijn in principe gemaakt van RVS en zijn vaatwasmachinebestendig. Maar zoveel om zeker te zijn voordat u koopt. En als braadovens zelfreinigend zijn, bestaat deze optie niet voor verticale branders.

De top 5 bestsellers van verticale branders

Na het vergelijken van verticale branders, bieden we u een selectie van de beste apparaten. Hiervoor vertrouwden we mensen die een braadpan kochten en hun deelden de mening. Deze opmerkingen zijn geassocieerd met Amazon bestsellers. En het geheel wordt regelmatig bijgewerkt.

Waarom een ​​verticale braadpan kopen?

Het uitgangspunt is waarschijnlijk de delicatesse en de liefde voor thuis koken.

De verticale braadpan is relatief compact die in een keuken kan worden geïnstalleerd als het onmogelijk is om te barbecueën. Bovendien moet worden opgemerkt dat de braadpan niet uitzendt geen rook.

Het is ook de enige manier om je eigen kebab of gebraden kip te maken. Ten slotte is de verticale positie uitstekend geschikt om het vet in voedsel te beperken, omdat het uit zichzelf wegloopt.

Waar koop je een goede verticale braadpan?

Koop in het ideale geval een verticale braadpan online. U kiest eenvoudig het merk en de kwaliteit volgens uw budget. Kijk hiervoor op Cdiscount, Rue du Commerce, La Redoute, Amazon of Électro Dépôt.

Het is echter niet altijd gemakkelijk om een ​​verticale braadpan te vinden supermarkt. Het is geen product het hele jaar door en de keuze kan beperkt zijn. Het is echter nog steeds mogelijk om een ​​tour te maken bij Leclerc, Lidl, Auchan. Jullie zullen allemaal hetzelfde geluk hebben bij Darty, Boulanger, Conforama, But, etc.

De prijs van een verticale kipbrander?

De gemiddelde prijs voor een verticale braadpan is 70-100 €. Het is echter mogelijk om meer basismodellen te vinden vanaf € 50 en zeer geavanceerde (of professionele) branders voor honderden euro’s.

Waar vind je een goedkope verticale braadpan?

Het is geen geheim dat je voor een goede verticale braadpan meer moet betalen dan de eerste supermarktprijzen. Maar ik raad je aan om te wachten verkoop en zwarte vrijdag geld sparen. Of u kunt ook online bladeren om hiervan te profiteren Amazon-specials.

Wat zijn de beste merken staande branders?

Verticale branders worden gemaakt door verschillende merken, vaak weinig bekend bij het grote publiek. Ontdek ze hieronder om hun bijzonderheden te kennen.

Oneconcept verticale braadpan

OneConcept is een bedrijf voor huishoudelijke apparaten, over het algemeen vrij discreet, behalve voor kebabbranders. Dit zijn producten middenbereik, met een zeer ruime keuze en sommige koffiebranders staan ​​vermeld in alle beoordelingen voor de beste koffiebranders.

Domoclip verticale brander

Domoclip is een Frans merk dat ook veel huishoudelijke apparaten aanbiedt. De branders zijn elegant met altijd verschillende opties. Het is daarom noodzakelijk om een ​​budget van ongeveer honderd euro te plannen.

Rosenstein & Söhne rechtopstaande brander

Rosenstein & Söhne is een Duits merk dat bekend staat om het aanbieden van keukenaccessoires ergonomisch en elegant. Hetzelfde geldt voor zijn assortiment gyros-grill. En de prijzen zijn best aantrekkelijk.
Het is ook een goede keuze als u zelfgemaakte rotisserie wilt maken voor een groot gezin.

Syntrox Duitsland verticale brander

Dankzij het internet dat de wereld kleiner maakt, kan men een verticale grill van Syntrox Germany kopen. Dit Duitse bedrijf is niet specifiek georganiseerd om in Frankrijk te verkopen. De aankondigingen zijn daarom soms exclusief in het duits en engels. De kwaliteit van de branders maakt het echter een interessant alternatief.

Hoe gebruik je een verticale braadpan?

Elke gebraden kipgrill is anders. Het is daarom belangrijk om de instructies te raadplegen om zeker te zijn van de hoeveelheid vlees die gekookt kan worden en de verschillende instellingen.

Maar het principe is voor iedereen hetzelfde.

Eerst bereiden we het vlees. We bestrijken het met kruiden en olie, afhankelijk van het gekozen recept. Ondertussen voorverwarmen het apparaat. Vervolgens plaatsen we het vlees op het spit en bevestigen het spit in de braadpan. Als het apparaat geen timer, vergeet niet om er toch een te starten.

Wat kun je koken in een elektrische verticale braadpan voor individuen?

Het meest klassieke gebruik van de braadpan is om te koken kip of vlees aan kebab (zeg ook gyros of doner).
Maar onder de recepten voor verticale braadpan zijn er ook spiesjes en het bereiden van ander gevogelte.

Om een ​​barbecue te starten of om een ​​speenvarken te koken, kun je een braadpan gebruiken. Het is echter geen verticale braadpan, maar eerder een braadpan voor buiten met het spit horizontaal geïnstalleerd.

De kooktijd voor een verticaal gebraden kip?

De kooktijd is zeer variabel, afhankelijk van het gewicht van het vlees en hoe je het wilt koken. Over het algemeen zijn we van mening dat het voor een kip noodzakelijk is om te plannen 60 tot 120 minuten.

De verschillende soorten verticale branders

Er is weinig variatie onder verticale branders. Ze zijn in principe onderverdeeld in twee categorieën, voor professionals en voor individuen. Maar dit zijn namen en een individu kan een professioneel model kopen.

Professionele verticale rotisserie

Dat is de capaciteit die een professionele braadpan bepaalt. Het maakt het mogelijk om meerdere kippen tegelijkertijd te maken of om in groter vlees te lanceren.

Elektrische verticale brander voor particulieren

De elektrische brander is ontworpen om te zijn geïnstalleerd in een keuken en voor gebruik door een gezin dat plezier wil hebben. Je kunt er verschillende dingen koken, maar nauwelijks een kip voor 10 personen.

Verticale rotisserie of barbecue plancha

De verticale braadpan en de barbecue plancha zijn accessoires die gezond en gastronomisch koken mogelijk maken. Het is echter niet dezelfde keuken of dezelfde kookmethode. Het is dan ook niet verwonderlijk dat sommige families beide hebben.
De keuze tussen het een of het ander is dus persoonlijk.

Hoe onderhoud je je braadpan?

In de braadslede zitten twee losse elementen.

De verwijderbare elementen passeren het vaakst in de vaatwasser. Het kan nodig zijn om ze af te spoelen, maar meer niet. Terwijl de buitenkant met elektrische elementen niet met water kan worden weggespoeld. Dit vereist dezelfde technieken en dezelfde uitrusting als een elektrische oven. Dus we kunnen gewoon een snelle foto makenspons met afwasmiddel na elk gebruik.

Conclusie

In een benadering die erop gericht is te weten wat we eten, in termen van herkomst en kwaliteit, is de braadpan een kooktoestel waarmee we onze genoegens kunnen variëren. Dit is des te aangenamer omdat er geen talent van de chef nodig is om een ​​goede maaltijd te bereiden!

Promo
1

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 89.98
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
2

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
3

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites