4 juin 2020
Beoordelingen en keuze van de beste modellen

Beoordelingen en keuze van de beste modellen

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 89.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Moulinex Multicuiseur Intelligent Cookeo+ 6L 6 Modes de Cuisson 150 Recettes Préprogrammées Jusqu'à ...

amazon
192.60
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
4

Robot Cuisine Multifonction 1100W 3 Vitesses avec Impulsion et 3.5 L Bol (Hachoir Multifonctions, Cr ...

amazon
99.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
5

VonShef Robot Multifonction 750W - Robot de cuisine avec blender, mixeur, centrifugeuse, lame de pét ...

amazon
67.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

U bent op zoek naar de beste keukenmachine die u kunt kopen.

Dit is de eerste keer dat je zo’n apparaat hebt gekocht en het is niet eenvoudig om de verschillende modellen uit te zoeken. Er zijn veel vergelijkingen op sites van verkopers, maar ze bevatten zo weinig criteria dat het niet duidelijk is waarom de prijzen zo veranderen.

Dus, ik heb voor jou, alleen voor jou, een compleet dossier samengesteld. Deze koopgids over voedselverwerkers zal proberen beantwoord al uw vragen.

Ik presenteer u de beste modellen, de relevante criteria, maar ook de prijzen, voor- en nadelen van een dergelijke aankoop. Dus, Kenwood, Moulinex of Magimix, wie wordt je toekomstige keukenpartner?

De beste promoties van het moment:

Promotie – 58%

EZIchef® Mixeo one multifunctionele robotkoker

Promotie – 33%

Faure FKC-3L1D1 Magic Air Cooking Food Processor …

Promotie – 14%

Moulinex HF802AA1 Multifunctionele robotkoker …

Promotie – 45%

Instant Pot IP-DUO60, programmeerbare snelkookpan 7 …

Wat is een keukenmachine?

Maak een rondleiding door uw keuken en inventariseer de verschillende apparaten die u heeft.

In de meest klassieke apparaten is er de elektrische mixer (voor sneeuwwit), de handblender (om soep te maken) en de blender. Zonder de panbatterij en hun deksels te vergeten.

Vervang nu alles door een enkele robot in de vorm van een grote pot. Daar heb je een keukenmachine. Dit is’een veelzijdige keukenmachine. Afhankelijk van het model mengt, hakt, snijdt, kneedt. Vervolgens kookt het met stoom, het suddert, kookt, bruint, verwarmt of kookt het gewoon op laag vuur.

Alles is klaar inductie koken die de warmte zo nauwkeurig mogelijk verdeelt. Kortom, je kunt alles doen met een keukenmachine, zelfs jam!

Onze favoriete keukenmachines

Als er veel robots te koop zijn, raad ik je aan je mogelijkheden te beperken door hieronder de favoriete voedselrobots van G-lezers te ontdekken die voor jou zijn getest.

Moulinex Companion HF802AA1 – Eenvoudig en compleet

Moulinex is een van de benchmarkmerken, een beetje voor de Franse productie, veel voor de kwaliteit van zijn apparaten. En dit model, de Moulinex Companion HF802AA1-robot is geen uitzondering op de regel.

Enerzijds hebben we een compleet en krachtig apparaat. Hij stelt voor zes programma’s en een handmatige modus. Je kunt koken, sudderen, stomen, kneden, mixen en bruinen. Allemaal met een vermogen van 1400 watt. De temperatuur varieert van 30 ° tot 130 ° C en de programmeertijd varieert van 5 seconden tot 2 uur. Het is zelfs mogelijk blijf warm gedurende 45 minuten.

Afgezien van dit Moulinex robot is extreem eenvoudig te hanteren. De verschillende knoppen op het bedieningspaneel combineren tekst + symbool, je kunt niet fout gaan. Alle benodigde accessoires zijn inbegrepen: een stoommand van 2 liter, een mixer, een breekmes, een mixer en een flessenborstel. En tot slot bevat het een boekje met 300 recepten, variërend van voorgerecht tot nagerecht. De gerechten zijn gevarieerd, goed gepresenteerd en het is een geweldige manier om het apparaat te leren kennen.

Deze robot heeft een inhoud van 4,5 liter, d.w.z. voor 6 tot 8 personen.

Promo

Vergelijking van de beste keukenmachines
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Kenwood kCook – Eenvoudig en economisch

Als de Moulinex in toppositie erg compleet is, hebben we hier een meer basaal model, geschikter voor mensen die niet teveel willen koken en die alleen een robot willen om tijd te besparen. Aan de andere kant kost het ook driemaal goedkoper.

De Kenwood kCook-robot snijdt, bereidt en bakt met zijn drie accessoires, een hakmes, een blender en een stoommandje (plastic). Het biedt daarom drie programma’s (sudderen, soep en stoomkoken) en een handmatige modus. Via de handmatige modus kunt u de duur (tot 3 uur), de temperatuur (65, 92 of 100 ° C) en het type programma instellen. Het is dan mogelijk om blijf warm het gerecht maximaal dertig minuten.

Als u er spijt van heeft dat u geen brooddeeg kunt bereiden, kunt u met de Kenwood kCook nog steeds alle babypuree, veel soepen en een grote verscheidenheid aan gerechten bereiden. Het wordt verkocht met een receptenboekje, erg handig om mee te beginnen. Deze robot heeft een inhoud van 2,4 l, indien aangekondigd voor 4 personen is het eerder 2 volwassenen en 2 kinderen of zo 3 personen.

Vergelijking van de beste keukenmachines
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Magimix Cook Expert – Inductiekoken

Deze robot Magimix Cook Expert is eigenlijk een multifunctionele robot met inductiekoken. Het is zeer compleet en nauwkeurig en biedt 12 programma’s anders en een handmatige modus. Het is dus mogelijk om soepen (fluweelachtig of niet) te bereiden, stoofschotels, brooddeeg, brioche of pizza, cakes, sneeuwwitje etc.

Het wordt ook gebruikt als blender. Eindelijk kunt u het raspen, hakken, hakken en het blijf warm. En in tegenstelling tot sommige te lichte robots, bereidt de Cook Expert efficiënt zware deegwaren (type brooddeeg)! De beste koks onder ons kunnen er ook mee overweg grote precisie deze robot. De temperatuur wordt aangepast tot op de graad nauwkeurig, van 30 tot 140 ° C, terwijl de timer is geprogrammeerd met een amplitude van vijf seconden tot twee uur.

De Cook Expert-robot heeft een inhoud van 3,5 l, wat garandeert dat u kunt koken voor 4 personen en mogelijk tot 6 personen. Het wordt verkocht met alle accessoires die nodig zijn voor een goede werking, dus er zijn geen extra kosten om te plannen.

Vergelijking van de beste keukenmachines
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Hoe kiest u uw multifunctionele robotkooktoestel?

Het eerste criterium is de prijs. Er is zo’n verschil tussen eerste prijzen en professionele apparaten dat je al moet weten wat je wilt doen voor een keukenmachine. Maar dan, in dezelfde prijsklasse, zijn er wel voedsel verwerkers heel anders en daarom heb ik alle nuttige dingen opgesomd om naar te kijken.

Capaciteit kom

De kommen hebben een inhoud variërend van 1,5 tot 7 liter. Voor een stel is het noodzakelijk om minimaal 1,5 liter te plannen. Voor vier personen heb je minimaal 2,5 liter nodig. Controleer ook het materiaal van de kom.

De Magimix cook expert robot wordt verkocht met drie transparante kommen van de 1,2 tot 3,6 liter container. Het bevat ook een roestvrijstalen thermosfles van 3,5 liter.

Het aantal programma’s

De programma’s zijn eigenlijk het soort koken dat beschikbaar is. Voor sommige mensen, drie programma’s zijn meer dan genoeg. Voor anderen is het niet genoeg om hun gewoonten te behandelen. De Moulinex I-companion foodprocessor is een geconnecteerde foodprocessor met 10 programma’s en 13 snelheden.

De accessoires

We moeten een balans vinden tussen niet te veel en niet genoeg. We kunnen ontvangen met de robot een blender, een weegschaal, diverse kommen, etc. Maak een balans op van uw keuken (en de grootte), uw favoriete menu’s en de exacte inhoud van de robot van uw dromen.

De Kenwood kCook is perfect voor beginners. Het bevat een metalen kom van 2,4 l, een stoommandje, een hakmes, een mixer, een maatbeker en een spatel.

De aanwezigheid van een kookboek

Koken met een keukenmachine wijkt iets af van de gewoonten die je zonder neemt. Om alle mogelijkheden te benutten, kiest u in eerste instantie voor een robot die wordt verkocht met kookboek. Door dit te doen zul je het leren gebruiken.

Motorkracht

Zoals altijd moet je kijken naar het vermogen uitgedrukt in watt. Uiteindelijk verschilt het per model echter weinig.

Onderhoud, demontage

Het doel is om de keuken te vereenvoudigen, te controleren of de verschillende elementen vaatwasmachinebestendig zijn en of het geheel eenvoudig te demonteren is. U heeft geen enkele uren nodig om de apparatuur op te bergen!

Ontwerp

Tot slot, zelfs als het ontwerp van model tot model weinig verschilt, vergeet dan niet dat de keukenmachine in het midden van uw keuken zal zitten en dat hij er altijd zal zijn. Kies dus een model dat je mooi vindt of in ieder geval de kleur. De meest toegankelijke zijn rood, wit en zwart.

De top 5 best verkochte robotkokers

Hier is een ranglijst van de beste voedselverwerkers. Hun prijs verschijnt onmiddellijk, omdat het een belangrijk criterium is of we het nu leuk vinden of niet. Maar hij wordt vergezeld huidige promoties om te kopen tegen de goedkoopste.

Deze top 5 wordt regelmatig geüpdatet en is gebaseerd op de mening van consumenten zoals jij en ik.

Waarom een ​​keukenmachine kopen?

Over het algemeen zijn we op zoek naar een keukenmachine Maak het leven makkelijker. En het werkt heel goed. Er wordt echt tijd bespaard. Terwijl de robot aan het mixen is, kun je de tafel dekken of de ingrediënten eruit halen voor later.

We vinden het leuk om alles zelf voor te bereiden zonder er uren aan te hoeven besteden.

Wat is de prijs van een robot?

Als u een hoogwaardige keukenmachine voor privégebruik wilt kopen, moet u plannen een budget van 200 € tot 1000 €. Er zijn echter goedkopere modellen, vaak van onbekende merken en met weinig mogelijkheid en geen garantie.

En er zijn ook duurdere modellen, waarvan wordt gezegd dat ze professioneel zijn en een zeer krachtige motor hebben. Ze zijn gemaakt om de hele dag mee te koken.

Hoe gebruik je een keukenmachine?

Elke robot heeft zijn eigen mogelijkheden, variërend met zijn lijst met materialen en heeft daarom zijn eigen instructies. Zo leer je de juiste accessoires te koppelen aan het juiste programma en geniet je ervan.

De verschillende soorten foodprocessors

Er zijn verschillende soorten voedselverwerkers en het is het beste om de details in te voeren voordat u bestelt.

De foodprocessor is een veelzijdige robot die zich voorbereidt en kookt.
De multi-cooker robot zorgt alleen voor de keuken, maar biedt verschillende soorten koken. Omgekeerd, de multifunctionele robot bereidt alleen en kookt niet. Tenslotte de banketrobot bereidt ook alleen, maar met meer kracht en gereedschappen die specifiek zijn voor gebak en gebak.

Elk heeft zijn voor- en nadelen, dus kies uw aankoop op basis van de apparatuur die u al heeft en uw smaak.

Conclusie

Ik hoop dat ik al je vragen heb beantwoord en dat je nu alle informatie hebt die je nodig hebt om te weten welke robotkoker je moet kiezen voor je keuken.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 89.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Moulinex Multicuiseur Intelligent Cookeo+ 6L 6 Modes de Cuisson 150 Recettes Préprogrammées Jusqu'à ...

amazon
192.60
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites