1 octobre 2020
Beoordelingen en keuze van de beste 2020-modellen

Beoordelingen en keuze van de beste 2020-modellen

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Je wilt vervangen uw thermische grasmaaier door een efficiënter model en aangepast aan de grootte van uw tuin? Snel en moeiteloos uw gazon maaien?

Dus de elektrische grasmaaier is zonder twijfel het product dat je nodig hebt! U hoeft hem namelijk alleen maar aan de sector aan te sluiten om uw tuin te kunnen onderhouden.

Als je op zoek bent naar anderen vergelijking van gemotoriseerd tuingereedschap, Ik stel voor dat je mijn ontdekt selectie van de beste robotmaaiers van het jaar.

De beste promoties van het moment:

Promotie – 23%

BLACK + DECKER BEMW481BH-QS Kabelmaaier – 6 …

Promotie – 25%

Bosch ARM 37 draadgebonden grasmaaier met stuur …

Promotie – 23%

【Spring Selection】 TACKLIFE Tondeuse …

Promotie – 30%

【Spring Selection】 TACKLIFE Tondeuse …

Wat is een elektrische grasmaaier?

Een elektrische grasmaaier is een apparaat waarmee u dat kunt doen maai uw tuingazon. Dit type maaier is perfect geschikt voor een maaigebied van minder dan 1000 m2.

In het geval dat uw tuin groter is, moet u voor grotere ruimtes een thermisch model of zelfs een maaitractor gebruiken.

Onze favoriet ❤

Promo

Vergelijking van de beste elektrische grasmaaiers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Hoe kiest u uw elektrische grasmaaier?

Voordat’koop uw elektrische grasmaaier, het is essentieel om enkele aankoopcriteria te bestuderen om uw keuze voor het meest geschikte model te maken.

Om u te helpen duidelijker te zien, raad ik u aan de 5 essentiële punten te ontdekken waarmee u rekening moet houden.

De maaibreedte van uw elektrische maaier

Maaibreedte is een belangrijk detail om rekening mee te houden, afhankelijk van de grootte van uw land. Hoe belangrijker het is, hoe sneller het maaien zal zijn.

Voor een elektrische maaier heeft u de keuze uit breedtes van 30 tot 45 cm.

Een maaier met of zonder accu?

Dan heeft u de keuze tussen twee soorten elektrische maaiers: de bedrade versie of de batterijversie. Ook hier is de grootte van uw tuin doorslaggevend.

Kies voor een tuin met een oppervlakte tussen de 500 en 1000 m2 een draadgebonden maaier. Met een accu-aangedreven maaier kunt u niet al het maaien tegelijk doen.

Een zelfrijdende maaier

Als uw land schuin afloopt, dan is de aankoop vaneen zelfrijdende elektrische maaier zou een heel goede zaak kunnen zijn.

Deze laatste is namelijk uitgerust met gemotoriseerde achterwielen waarmee u het hellende deel van uw tuin gemakkelijker kunt maaien.

De mulchfunctie

Als u geen bak op uw elektrische maaier wilt hebben, dan de mulchfunctie zou erg nuttig voor je moeten zijn.

U kunt het gras namelijk in zeer kleine stukjes hakken, die dan tijdens het maaien op uw gazon worden afgezet.

Opties voor elektrische maaier

Eindelijk kan dat kies uw elektrische grasmaaier volgens de aangeboden opties. Zo vindt u maaiers met verstelbaar stuur afhankelijk van de grootte van de persoon die verantwoordelijk is voor het maaien van het gazon.

De top 5 best verkochte elektrische grasmaaiers

Wil je direct weten welke producten ik voor jou heb geselecteerd? Nou, ik stel voor dat je in de kern van de zaak komt de top 5 van de beste elektrische grasmaaiers van het jaar 2020.

Om je toe te staankoop uw maaier in de best mogelijke omstandigheden, houd er rekening mee dat alle producten in deze vergelijking zijn gekozen uit de catalogus van de online winkel van Amazon, bekend om zijn hoge betrouwbaarheid.

Bovendien wordt deze rangschikking zeer regelmatig bijgewerkt, zodat u te allen tijde kunt profiteren van de beste beschikbare aanbiedingen.

Waarom een ​​elektrische grasmaaier kopen?

Als de oppervlakte van uw land minder dan 1000 m2 is, de elektrische maaier zal veel interessanter zijn dan de thermische maaier. Het heeft namelijk het voordeel dat het eenvoudiger te gebruiken is en de grootte ervan is over het algemeen vrij beperkt.

Vanwege zijn kleine formaat heeft het ook toegang tot relatief smalle gebieden. Als u veel borders of bloembedden heeft, dan is dit type maaier ideaal.

Wat is de prijs van een elektrische grasmaaier?

De prijs van een elektrische grasmaaier is redelijk betaalbaar. Wat uw budget ook is, u zult gemakkelijk een model vinden dat voor u is gemaakt.

Zo vindt u elektrische instapmaaiers voor een prijs van rond de 50 €.

Voor een krachtiger model moet u een budget van ongeveer € 200, – besteden.

Hoe gebruik je een elektrische grasmaaier?

Om uw elektrische maaier te gebruiken, moet u eerst uw apparaat op het lichtnet aansluiten met een verlengsnoer. Kies er een van goede kwaliteit en vergeet niet deze volledig uit te rollen.

Dan pas de maaihoogte van uw maaier aan. Afhankelijk van het apparaat dat u hebt gekocht, kunt u uit verschillende oplossingen kiezen.

Denk er ten slotte aan om de kabel in de daarvoor bestemde ruimte te bevestigen en zorg ervoor dat u nooit op uw elektrische kabel loopt.

De verschillende soorten elektrische grasmaaiers

Er zijn drie soorten elektrische maaiers: de luchtkussenmaaier, de elektrische maaier met snoer en de batterijmaaier.

De elektrische luchtkussenmaaier heeft het voordeel dat u gemakkelijk over kleine obstakels op uw terrein kunt vliegen. Het is echter niet geschikt voor tuinen groter dan 400 m2.

De bedrade elektrische maaier zal perfect zijn voor iets grotere tuinen (tot 1000 m2). In de batterijversie kunt u uzelf ook de aanwezigheid van de elektrische kabel besparen.

Welk merk elektrische grasmaaier om te kiezen?

Elektrische maaier, er zijn veel merken op de markt. Niet alle bieden hetzelfde type apparaat, dus het is belangrijk om een ​​model te kiezen dat wordt verkocht door een van de volgende merken: Bosch, Makita, Skil, Einhell, Black & Decker of Flymo.

Conclusie

Tot slot, als u op zoek bent naar een effectieve manier om dat te doen maai een tuin met een oppervlakte van minder dan 1000 m2, dus het kopen van een elektrische grasmaaier is een geweldige oplossing.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites