3 août 2020
Babyliss Curl Secret Ionic: Review & Opinion

Babyliss Curl Secret Ionic: Review & Opinion

Promo
1

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 89.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
2

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot Cuisine Multifonctions, DECEN 2L Robot Hacho, Options à 4 Vitesses Robot Menager Cuisine Hacho ...

amazon
59.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
4

DECEN Robot Cuisine Multifonction 1100W, 3 Vitesses Réglables et Fonction Pulse, 3.5 L Bol (avec Cro ...

amazon
119.99 € 89.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
5

Moulinex Découpe Légumes Electrique Fresh Express3 en 1 Râper Emincer Gratter Mandoline Légumes Frui ...

amazon
57.99 € 39.96
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb mijn haar steil als paaltjes en zoals alle vrouwen met dit type haar zou ik het graag gekruld willen hebben (ja, we zijn nooit blij met ons haar).

Ik had de Babyliss 2736 E al getest, maar ik was op zoek naar een efficiënter model voor mooiere krullen.

Zoals je nu wel weet, kijk ik graag naar tv-programma’s in de ochtend terwijl ik koffie drink. Dus ik zag de advertentie voor deze Babyliss geheime ionische krul en dat klopt het resultaat was verbluffend op de persoon die het op de show heeft getest.

Maar ik aarzelde. Waarom ? Voor zijn prijs die rond de 130 euro lag op de site van deze show en omdat ik destijds vooral de wou kopen Rock Gym. Dus financieel aarzelde ik. Maar uiteindelijk Ik vond het veel goedkoper op Amazon en dus viel ik ervoor.

Ik heb het gebruikt zodra ik het ontving. Denk je dat hij koning is in mijn badkamer of heb ik hem in een kast opgeborgen? Om erachter te komen, stel ik voor dat je mijn leest zeer uitgebreide test op de Babyliss curl secret ionic!

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Deze Babyliss krultang in detail

babyliss-curl-secret-ionic-3 Dit model werd verkozen tot product van het jaar 2016 en het is een van de paradepaardjes van het merk Babyliss.

Het zorgt dus voor lussen dankzij de grote klem je lont zuigen en winden. De Babyliss curl secret ionic heeft audio-indicatoren die u waarschuwen voor de opmaak van de lus.

Deze haarkrultang heeft 3 instellingen waarmee u de duur kunt kiezen om golvende, flexibele of strakke of luchtige krullen te krijgen.

De keramische coating beschermt het haar. Hij bezit ion technologie. Weet je niet wat het is? In feite elimineert het statische elektriciteit. Je haar is meer omlijst en je haar is zachter en helderder.

Zijn twee temperatuurposities op 210 en 230 ° C kunt u het aanpassen aan de aard van uw haar. Dit lusapparaat heeft ook een coating voor het verwarmingsgedeelte. hitte bestendig. Je hebt niet geen risico om jezelf te verbranden zoals het geval kan zijn met een stijltang of krultang.

Dat is alles wat er is met de kenmerken van deze geheime krultang.

Hoe dit lusapparaat te gebruiken

Ik weet dat veel mensen aarzelen om dit type haarkrultang te kopen omdat ze bang zijn dat ze het niet zullen kunnen. Wat ik kan begrijpen. Dus besloot ik je uit te leggen hoe ik het doe en hoe te gebruiken.

Je zou al moeten weten dat het, zoals ik hierboven heb uitgelegd, twee temperatuurposities heeft. Als je fijn haar hebt, raad ik je aan om 201 ° C en 230 ° C te plaatsen als je normaal of dik haar hebt. Ik koos voor 210 ° C.

babyliss-curl-secret-ionic-2 Je moet nu kiezen de verwarmingstijd. Dat hangt af van wat je wilt als krullen (golvend, flexibel of strak).

Dan moet je doorgaan streng voor streng. Je neemt er een (niet te breed en ontward) en plaatst deze in het midden van de Curl Secret. Sluit de klem en de machine wikkelt automatisch de lont. Houd de klem gesloten totdat u de indicator piept. Als ze dicht bij elkaar staan, kun je loslaten en loslaten het slot dat in een lus veranderde.

Voor welke haarlengte?

Dus dit Babyliss-apparaat werkt vooral op lang haar en halflang haar. In feite moet er natuurlijk voldoende lengte zijn om een ​​pit te vangen en om op te winden. Dus voor kort haar, het hangt gewoon af van de lengte.

De voordelen van deze Babyliss

babyliss-curl-secret-ionic-1 Wil je alle voordelen van deze Curl Secret krultang weten? Dus hier gaan we, ik vertel je alles.

Het eerste wat ik zou zeggen is dat het het haar niet beschadigt. Ik zeg het eerst omdat het voor mij een verplicht punt was, anders zou het direct zijn vertrokken. Je haar is dus glanzend en zacht en helemaal niet verbrand. Ik adviseer je om een ​​beschermende verzorging te geven als je het elke dag gebruikt.

Dat zou ik ook zeggen makkelijk te gebruiken is een onmiskenbare troef. U hoeft de folder van 3 uur niet te lezen, u hoeft geen moeite te doen en elke keer dat u hem gebruikt een arm te verliezen.

De keramische coating is top om haar te beschermen tijdens de verwarmingstijd.

En tot slot voor de voordelen zou ik zeggen de ionische technologie, de temperatuurkeuze, de instelling van de duur en het ergonomische handvat staan ​​in de lijst met sterke punten van dit apparaat.

En de prijs?

Nou, wat is de prijs? Dus zoals ik je aan het begin van het artikel al zei, het is uitgeleend van 130 euro als je het bestelt op de telewinkel site. Bij Amazon is het 90 euro ! We zeggen bedankt wie voor de 40 euro bespaard?

Het is verkocht met een schoonmaakborstel, erg handig voor het verwijderen van overtollig masker voor haar, talg of andere.

Mijn mening

Hier zijn we! Dus… ik vind hem leuk ! Eerlijk gezegd. In feite is het super mega makkelijk te gebruiken. Ik was onder de indruk. Vanaf het eerste onderdeel heb ik een mooie lus weten te maken. Ik heb zelfs het haar achter mijn hoofd gedaan.

Maar wat ik het leukst vind, is dat het echt geen haar verbrandt en dat is echt geweldig. Ik gebruik het om de andere dag en mijn haar is super glanzend.

De enige klacht die ik zou kunnen maken is dat het je haar niet glad maakt. Nou, ik heb het niet nodig aan de kant van de stijltang, maar ik weet dat sommigen beide graag op hetzelfde apparaat hebben, zoals het Philips HP8656 / 00-model (wat trouwens geweldig is, mijn zus heeft het en ze heeft geweldige tevreden).

Dus meisjes als je je steil haar beu bent, raad ik deze Babyliss-krultang aan. Eerlijk gezegd zult u niet teleurgesteld zijn, dat weet ik zeker.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Promo
1

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 89.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
2

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot Cuisine Multifonctions, DECEN 2L Robot Hacho, Options à 4 Vitesses Robot Menager Cuisine Hacho ...

amazon
59.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites