1 octobre 2020
Amibot Animal Premium H2O: prijs & beoordelingen

Amibot Animal Premium H2O: prijs & beoordelingen

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Bij het leven met huisdieren is het absoluut noodzakelijk om een ​​goede stofzuiger te hebben en deze regelmatig te gebruiken. Helaas kost het tijd en tot nu toe hielden de meeste te koop aangeboden robotstofzuigers geen rekening de aanwezigheid van dierenhaar. Dingen veranderen langzaam zoals de Amibot Animal Premium H20 robotstofzuiger en wasmachine laat zien.

Maak een balans op van de daadwerkelijke effectiviteit, de accessoires en hoe het werkt om te bepalen of het kopen van de Amibot Animal Premium H2O-robot goed voor je is of niet.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Technische presentatie van de Amibot Animal Premium H2O robot

Qua ontwerp is deze robot net als veel andere robotstofzuigers voor thuis. Hij is rond, 33 cm in diameter, weegt 2,5 kg en wordt verkocht met een oplaadstation.

Hij heeft wat accessoires zoals borstels aan de zijkanten en wat een virtuele muur te creëren.

hoe het ook is een 2-in-1 apparaat die effectief wil zijn op plaatsen waar dieren die hun haar verliezen leven. Zo is er een centrale rubberen borstel die het mogelijk maakt om maximaal haren te herstellen bij gebruik van de stofzuiger. En er is een systeem met watertank en veeg om de vloer als een dweil te wassen. De waterstroom voor het wassen kan worden gewijzigd afhankelijk van het type grond.

Van HEPA-filters beperk het vrijkomen van stof in de lucht. Er zijn vier reinigingsmodi beschikbaar via de afstandsbediening. En beweging wordt geoptimaliseerd dankzij een gyroscoop en IntuitiVe-navigatietechnologie. Hij heeft nodigeen oplaadtijd van 6 uur voor een autonomie van 3 uur 30.

Hoe gebruik ik de Amibot Animal Premium H2O-stofzuiger?

Uw huis onderhouden met Amibot Animal Premium H2O

Deze reiniger heeft twee tanks die uitwisselbaar zijn.
Het stofreservoir heeft een inhoud van 600 ml. De H2O-tank (zo heet hij) is de tank voor water en wasmiddel. Het heeft een inhoud van 300 ml. Door de grootte van de tanks kan de robotstofzuiger Amibot in één keer worden gebruikt op een oppervlakte van maximaal 140 tot 200 m².

Deze robot zal stofzuigen of reinigen, hij kan het niet allebei tegelijk. Je moet dus de juiste tank installeren. En als het doel is om te wassen, moet je ook een microvezeldoek onder de robot plaatsen. Selecteer vervolgens met de afstandsbediening een van de vier reinigingsmodi :

  • AUTO voor automatisch;
  • SPOT om een ​​bepaald gebied door te geven;
  • RAND om langs muren en hoeken te focussen;
  • MAX om de initiële efficiëntie te verhogen.

Het is ook mogelijk om het apparaat te programmeren om regelmatig in te schakelen. In tegenstelling tot de Roomba 980 het is geen aangesloten apparaat, alles gebeurt met de afstandsbediening.

Wanneer het schoonmaken is voltooid, keert de robotstofzuiger van Amibot vanzelf terug naar het oplaadstation en gaat slapen. Het keert ook terug wanneer de batterij leeg is.

Welk wasmiddel moet ik gebruiken in de Animal Premium H2O-wasmachine?

Met de Amibot-robot worden negen zakjes reinigingsproducten aangeboden. Dit zijn drie partijen met drie verschillende geuren.

Het merk adviseert natuurlijk om prioriteit te geven aan eigen wasmiddelen. Er zijn echter geen contra-indicaties voor het gebruik van iets anders.

Wat is de prijs van Amibot Animal Premium H2O?

Uw huis onderhouden met Amibot Animal Premium H2O

Deze robot wordt in eerste instantie gepresenteerd als een high-end model. De initiële verkoopprijs was dus € 800. Gelukkig is er voor deze prijs gratis verzending …

Het was een buitensporige prijs, maar gelukkig daalde de prijs na verloop van tijd aanzienlijk. Tegenwoordig wordt het volgens handelaarsites verkocht van 450 tot 500 €, een direct meer correct budget in vergelijking met het product.

Amibot Animal Premium H2O verkozen tot product van het jaar, wat betekent dat?

Elk jaar wordt er een consumentenonderzoek uitgevoerd met meer dan 10.000 Fransen. Het doel is om feedback te krijgen van mensen die een product daadwerkelijk gebruiken, niet slechts één keer voor een test.

De resultaten maken het mogelijk een lijst op te stellen van producten waarvan wordt gezegd dat ze zijn « Verkozen product van het jaar ». Het logo van deze studie kan vrij worden aangebracht op de verpakking van het product of in de beschrijvingen online. Het is onder meer te zien in de schappen van supermarkten in voedselrekken.

De robotstofzuiger en wasmachine Amibot Animal Premium H2O is uitgereikt in 2019. Dit benadrukt de effectiviteit ervan.

Is het de moeite waard om Amibot Animal Premium H2O te kopen?

Uw huis onderhouden met Amibot Animal Premium H2O

Deze robot is gemakkelijk te gebruiken, omdat hij op zichzelf veel beheert. Het beweegt dus optimaal en het detecteert obstakels. Vervolgens zuigt of wast het in de automatische modus volgens de tank op zijn plaats.

Als gebruiker hoeft u alleen de tank te beheren, de ene te legen en de andere bij te vullen.

Zuigkracht op dierenhaar (hond of kat) is echt goed. Het is een krachtig apparaat. Voor wassen door nadelen is er niets bijzonders, maar het is beter dan helemaal niet schoonmaken.

Deze robot zendt 65 dB uit. Het is niet stil, maar het is best goed, zelfs als andere modellen het beter doen.

Conclusie

Toen het in de uitverkoop ging, was de Amibot Animal Premium H2O-scrubber echt te duur om de moeite waard te zijn. Maar nu de prijs serieus is gedaald, is dit een product dat het waard is.

Het komt van een merk dat een echte maatstaf is voor huishoudelijke robots, het heeft drie jaar garantie (te zien op de Amibot-site) en het werkt goed. Wat meer ?

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites