1 octobre 2020
Abdo express: prijs en recensies

Abdo express: prijs en recensies

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Na het aanvallen van mijn cellulitis die wortel schoot op mijn dijen de Vibraluxe Pro, Ik heb besloten om mijn kleine uitstulpingen te overwinnen op buikniveau.

Ik oefen thuis zoals je zou moeten weten als je me regelmatig leest, maar het is te lang en verliezen op een bepaald gebied is ingewikkeld. Dus ik keek een efficiënt apparaat natuurlijk maar met resultaten die snel zijn.

Ik weet dat ik veeleisend en ambitieus ben en mijn man vertelde me zelfs dat ik naïef was en dat er geen wonderen bestaan. En aangezien ik hem graag irriteer, ging ik op zoek naar het apparaat waarmee ik (eindelijk) in mijn kleine (eindelijk te strakke) zwarte jurk kan passen.

Ik ging in de richting van buikriemen. Waarom ? Omdat ik een paar centimeter verloor zonder enige moeite te doen, beviel me.

Ik zag voor het eerst de MeaBelt 400-riem, maar uiteindelijk wendde ik me tot de Abdo express ook gekend als EZ Tone slim Pro-V. ik zag het in een telewinkelprogramma en ik was ervan overtuigd omdat het leek te passen bij wat ik zocht. Is dat zo? Ik vertel het je in deze volledige Abdo express-test.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Mijn elektrostimulatieband in detail

belt-electrostimulation-abdo-express
De Abdo express waar EZ Tone slim Pro-V is daarom een elektrostimulatieband. Ze bezit twee grote elektroden die de spieren in uw heupgordel samentrekken.

Het heeft 5 programma’s en 40 intensiteitsniveaus. Selecteer gewoon een van de programma’s volgens uw behoeften.

Elk programma heeft 3 vooraf ingestelde reeksen : warming-up, intensief werk en een spierontspanningsfase.

Een digitaal scherm kunt u uw programma’s volgen. De tailleomtrek van de riem kan zijn eenvoudig verstelbaar van 70 tot 160 cm wat meer is dan de Beurer EM35 riem.

Het werkt met 3 1,5 V AAA-batterijen die bij het apparaat worden geleverd (dit is zeldzaam, dus ik moet zeggen). Deze riem voor het bouwen van de buikspieren weegt alleen 240 g. Je hebt dus geen excuses meer om het niet mee te nemen in je koffer op vakantie.

Deze abdominale elektrostimulatieband wordt geleverd met 60 ml contactgelRaad ik de uitstekende ABGYMNIC geleidende gel aan in een set van 5 flesjes van 100 ml.

Hoe gebruik je deze riem om buikspieren te bouwen?

Je zult zien dat dit Abdo express slim pro-v riem is super eenvoudig te gebruiken. Dit zijn de stappen:

  • Plaats eerst de batterijen in het apparaat
  • Vervolgens moet u de zwarte elektroden nat maken met de meegeleverde heupgordel-gel (of met water als u klaar bent)
  • Leg uw riem om uw middel en zorg ervoor dat de elektroden tegen uw huid worden gedrukt
  • Bevestig de klittenband stevig
  • Druk op de aan-knop. U hoort een pieptoon en het digitale scherm wordt ingeschakeld
  • De eerste keer start het A-O1-programma. Als u het programma wilt wijzigen, drukt u gewoon op de « P » -knop
  • Verhoog met de pijl de intensiteit of verlaag deze volgens uw voorkeuren
  • Als je je sessie wilt stoppen, druk je gewoon twee seconden op de uit-knop

Zie je, het is echt niet ingewikkeld om te gebruiken.

Hoe werkt deze Abdo Express-riem?

Dit apparaat werkt op de principe van spierelektrostimulatie (E.S.M).belt-to-lose-belly

Het zal genereren zachte pulsen. Je spieren zullen samentrekken en ontspannen zoals in een sportschool. Behalve dat je geen enkele moeite doet. In feite deze impulsen imiteer het natuurlijke werk van spiercontracties.

Doet het pijn ?

Dit is de vraag die mij vaak wordt gesteld, dus ik wilde je vertellen hoe het voelt als de riem voor het bouwen van de buikspieren werkt en werkt.

Dus nee, het doet geen pijn. Ik geef toe dat het eerst raar was. De spiersamentrekkingen zijn verrassend, maar als je eraan went. Als je vindt dat de weeën te sterk zijn, verlaag gewoon de intensiteit.

Is de riem voor het verliezen van buik effectief?

Deze vraag wordt mij ook vaak gesteld en het is normaal. Dus om erachter te komen of het voor mij effectief is geweest, moet je even wachten tot ik je mijn mening geef (spanning).

Ondertussen vertel ik je wat ze belooft. Dus volgens de fabrikant werden tests uitgevoerd bij 30 mensen die de riem 30 dagen droegen, er werd een afname van de omtrek van de navel gevonden tot – 6 cm (en – gemiddeld 2,06 cm) en een afname van de sub-navelstreng tot – 6 cm (en – 2,15 cm gemiddeld).

En voor uw informatie is 90% van de ondervraagden gevonden winst in spierspanning.

Mijn mening over deze Abdo express riem

abdo-express-belt-for-muscle-building-the-abs Dit is het deel waar je naar uitkijkt, ik weet het zeker. Ik zal je al vertellen over de prijs. Goedkoop abdo express voor zo’n apparaat. Bovendien, aangezien ik altijd volg waar het het goedkoopste is, Ik heb het besteld op de Amazon-site. Elders is het duurder.

Ik vind deze abdominale elektrische stimulatieriem echt super eenvoudig te gebruiken. Het is erg comfortabel om te dragen. In termen van pulsaties tintelt het eerst een beetje, maar niets ergs.

Ik heb het 3 keer per week gebruikt en het resultaat is … – 3 cm verloren in mijn buik. Dus ik ben gelukkig en ik heb geen spijt van mijn aankoop.

Dus ik denk dat het geen wonder is zoals mijn man dacht, maar omdat het echt is een effectieve riem. En een buikje verliezen, zonder te zweten in de sportschool, daar ben ik het mee eens.

Als je een paar kleine kralen hebt of je buik wilt versterken, Ik raad het aan met je ogen dicht.

Als u andere mogelijke keuzes van buikgordels wilt zien, raad ik de classificatie aan die door de Electroguide-site is gemaakt: De 7 beste buikgordels op Electroguide.com

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites