28 septembre 2020

6 krachtige robots – vergelijking

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 89.98
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
3

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
4

Moulinex Cookeo Multicuiseur Intelligent 100 Recettes Préprogrammées 6 L Jusqu'à 6 personnes 6 Modes ...

amazon
229.99 € 160.00
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
5

Robot de Cuisine Multifonction 1100W Robot Culinaire 11 en 1, 3 Vitesses Réglables et Fonction Pulse ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Als u graag bak, voor uzelf, voor uw dierbaren of misschien om aan een professioneel project te beginnen, dan is een goede uitrusting essentieel. Hierdoor kunt u nauwkeurig, maar ook efficiënt en snel zijn. Een bakrobot lijkt een beetje op een assistent, hij helpt je bij alle moeilijke taken en bespaart je zelfs wat fysieke vermoeidheid.

Omdat gebak echter in de mode is, zijn er veel verschillende modellen. We hebben de tijd genomen om ze vanuit specifieke punten te analyseren en te vergelijken om alleen het beste te behouden. Hiervoor hebben we veel artikelen gelezen en bestudeerd en veel video’s bekeken, om u echt betrouwbare robots te garanderen, inclusief de robot KitchenAid Classic wat onze favoriet is.

  • Welke banketrobot kiezen?
  • Hoe kies je je banketrobot?
  • Welke banketrobot om brood te maken?
  • Wat is het beste merk keukenmachine?
  • Welke prijs voor een krachtige banketrobot?

Ontdek nu de beste bakrobots en hoe ze zijn gekozen.

Promo bakrobot met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Promotie – 28%

Kenwood 0W20011060 KM631 Major Classic, 900 W, 6.7 …

Promotie – 25%

Bosch MUM58L20 Gebakrobot – Machine …

Promotie – 14%

Kenwood KVL4110S Keukenmachine, 1200 W, 6.7 …

Waarom zijn onze meningen betrouwbaar?

Onze loyaliteit gaat vooral naar u, lezers. Dat wil zeggen, G getest voor u heeft geen samenwerking met apparaatmerken. Er worden geen producten aangeboden, gesponsord of reclame-items. Meer informatie gebruiksaanwijzing.

Om te functioneren, vertrouwt de site uitsluitend op de commissies die tijdens de verkoop zijn ontvangen via de geplaatste links. Concreet betekent dit dat als u van mening bent dat ons dossier van hoge kwaliteit is, wij daar iets van kunnen leren. De relevantie van ons onderzoek is daarom essentieel voor het goed functioneren van de site en is mogelijk dankzij betrouwbare bronnen zoals Que Choisir, Marmiton, etc.

Elk product dat hier wordt gepresenteerd, is gekozen vanwege zijn kwaliteiten en alleen dat.

Vergelijkende banketrobot / Onze TOP 3

De beste middenklasse

Het beste high-end

KitchenAid 5K45SSEOB Klassiek

Kenwood KVC7320S Chef Titanium

Alles wordt gedaan om intuïtief te zijn. De arm is gemakkelijk te openen, de krachten zijn aan de voorkant verstelbaar en de roestvrijstalen kom heeft een inhoud van 5,5 l.

Het beste model van het meest bekende merk met een direct aangedreven motor, een planetaire beweging en een elegant design. Mogelijkheid van optionele accessoires.

Gold Medal bij de IF Award, deze robot heeft een hittebestendige glazen blender en een kom met 2 handvatten voor een goede grip. Met LED-verlichting kunt u de voorbereiding volgen.

Cookmii Professional Pastry Robot 1800W Food Mixer Robot High Power multifunctionele keukenmachine met kom 6.5L elektrische mixer, garde, haak, deksel

Alles wordt gedaan om intuïtief te zijn. De arm is gemakkelijk te openen, de krachten zijn aan de voorkant verstelbaar en de roestvrijstalen kom heeft een inhoud van 5,5 l.

De beste middenklasse

KitchenAid 5K45SSEOB Classic Pastry Robot Zwart 4,3 L

KitchenAid 5K45SSEOB Klassiek

Het beste model van het meest bekende merk met een direct aangedreven motor, een planetaire beweging en een elegant design. Mogelijkheid van optionele accessoires.

Het beste high-end

Kenwood KVC7320S Chef Titanium Robot Zilver 4,6 L, 1500 W

Kenwood KVC7320S Chef Titanium

Gold Medal bij de IF Award, deze robot heeft een hittebestendige glazen blender en een kom met 2 handvatten voor een goede grip. Met LED-verlichting kunt u de voorbereiding volgen.

Hoe verloopt de selectie?

De banketrobot mag niet worden verward met de multifunctionele robot. Terwijl de eerste missie inderdaad is om te kneden en te kloppen, staat de tweede toe om te hakken, te mixen, enz. Plots wordt de keuze van het een of het ander gemaakt volgens de voorkeuren in elke keuken. En zodra deze eerste keuze is gemaakt, moet u zich concentreren op de specifieke kenmerken van het product. Een banketrobot is dus altijd zwaarder en met een veel krachtigere motor om dik deeg als bijvoorbeeld een pizzadeeg te kunnen kneden.

Het gewicht van het apparaat en de motor zijn niet de enige elementen die een goede banketrobot onderscheiden. Hier zijn andere criteria die tot de onderstaande selectie hebben geleid.

De motor en zijn kracht

De twee elementen zijn onafscheidelijk, omdat afhankelijk van de meegeleverde motor het benodigde vermogen niet hetzelfde zal zijn. De robot kan worden uitgerust met een riemaandrijfmotor, dat wil zeggen dat de motor in de basis is gepositioneerd en een riem verbindt met de arm. Dit resulteert in een licht energieverlies. De motor kan een directe aandrijving zijn, dat wil zeggen dat deze in de arm wordt geplaatst. Ten slotte kan het een asynchrone motor zijn, dat wil zeggen wiens vermogen zich aanpast aan het deeg.

De arm, zijn beweging en zijn opening

De arm is het deel van de robot dat het belangrijkste accessoire vasthoudt en daardoor kloppen en kneden mogelijk maakt. Er moet zorgvuldig worden gekeken naar de manier om het uit de kom te halen. Het kan naar achteren worden gekanteld of naar de zijkant worden verschoven. Het systeem moet stevig en praktisch zijn en brede toegang tot de kom geven. Bovendien moet de beweging van de arm absoluut planetair zijn, anders verliest de robot veel van zijn interesse. Dat wil zeggen dat de garde zichzelf en rondom de kom tegelijkertijd aanzet.

De kom en zijn capaciteit

Er wordt altijd een kom meegeleverd, die perfect in de robot past. Soms kunnen er andere zijn, maar in dit geval worden ze beschouwd als extra accessoires. Wat betreft de hoofdkom, het materiaal (plastic of roestvrij staal) en de capaciteit moeten worden vergeleken.

De accessoires

Met de lijst met accessoires weet je wat je precies met een robot kunt doen. Het kan interessant zijn om naar de verkochte accessoires te kijken en jezelf geleidelijk uit te rusten. Sommigen kunnen er dus een juicer bovenop plaatsen. Het voordeel van bekende merken is dat als een accessoire zoek raakt of kapot gaat, deze gemakkelijk te vervangen is.

Het gewicht

Een te licht apparaat trilt en beweegt bij het kneden van zwaar deeg. Daarom hoeft u niet bang te zijn voor gewicht, een toestel van 8 tot 12 kg is een goede keuze, ook al kan de ontvangst lastig zijn zolang u het maar op de juiste plaats zet. Bovendien, om overmatige trillingen te voorkomen, verdient het de voorkeur om een ​​product met zuignappen eronder te kiezen om het vasthouden op zijn plaats te verbeteren.

Bereik

Prijs is essentieel bij het kiezen van dit type apparaat. Met minder dan 100 euro zijn kwaliteit en efficiëntie niet genoeg voor iemand die professionele resultaten nastreeft. Het is voor voedselrobots, onmogelijk om kracht en veelzijdigheid te hebben zonder de prijs te betalen!

De beste bakrobots – 6 gedetailleerde presentaties

1. Cookmii SM-1504UK: de beste goedkoop

Cookmii SM-1504UK kennisgeving

MEEST

✓ Het elegante ontwerp
✓ Zijdelingse ventilatie
✓ Directe aandrijfmotor
✓ Kom met handvat
✓ Gemakkelijke aanpassingen

DE MINDER

✓ Niet optimale haak

Deze Cookmii robot heeft een Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Het kost slechts honderd euro (meestal aangeboden promoprijs) om een ​​banketrobot te hebben vol. Het wordt inderdaad verkocht met een roestvrijstalen kom van 5,5 l, een spatbescherming, een haak, een klopper, een garde, een siliconen spatel en een transparante hoes. De meertalige aankondiging is onder meer in het Frans.

Het is een relatief licht model, hij weegt slechts 6,4 kg. Ter compensatie heeft hij 6 antislip-pootjes 6 zuignappen houd het op zijn plaats. Zo kunnen we in alle rust zware pasta maken.

Om de levensverwachting van het product te verhogen, een dubbele ventilatie is geplaatst met een bodemopening en een zijopening. De robot kan echter maar 8 minuten continu kneden, wat perfect klopt gezien de prijs van het product. U moet dan een pauze van 10 minuten toestaan ​​voordat u doorgaat met kneden. Tijdens bedrijf is het uitgezonden geluid 76 dB. Het is vrij hoog, maar niet verrassend.

Het enige nadeel is dat de haak niet optimaal van vorm is, hij grijpt het deeg niet goed vast op de bodem van de kom. Jammer, want voor de rest zit de kracht er echt in. De 6 versnellingen kunt u zich aanpassen aan elke voorbereiding. En het handvat en de opening van de arm naar boven maken het geheel ergonomisch in gebruik. Uiteindelijk is de handleiding er meer voor onderhoud en subtiliteiten dan voor dagelijks gebruik.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

2. Moulinex QA510110 Masterchef Gourmet: het goedkope alternatief

Moulinex QA510110 Masterchef Gourmet-kennisgeving

MEEST

✓ Pulse-functie
✓ Kom met twee handvatten
✓ Speciale garde voor kleine hoeveelheden
✓ Toevoeging van accessoires mogelijk

DE MINDER

✓ Brood van max. 500 g
✓ Weinig accessoires

De Moulinex Masterchef Gourmet bakrobot is een product dat het waard is tijdens de uitverkoop en Black Friday, omdat het dan amper € 100 kost, een zeer aantrekkelijke prijs in vergelijking met zijn effectiviteit. In principe is het een eenvoudig apparaat. Het wordt verkocht met een roestvrijstalen kom van 4,6 l en het deksel, een kleine flexibele garde, een gietijzeren klopper en een gietijzeren kneder. Maar het Moulinex assortiment is erg uitgebreid en dat kunnen we dus Koop daarnaast 7 specifieke accessoires : een blender van kunststof of roestvrij staal, een sapcentrifuge, een pastakit, een mini-gehaktmolen, een vleesmolen, een groentesnijder.

De robotarm voert een planetaire beweging uit. Indien uitgerust met de flexibele garde, een gepatenteerd Moulinex-systeem, kunnen zeer kleine hoeveelheden worden beheerd en kan de bodem van de kom goed worden gemengd. Omgekeerd, aangezien de kom een 4,6 l inhoud, is het mogelijk om tot 10 eiwitten of een brood van 500 gram te bereiden. Wees voorzichtig, boven de 500 gram is het deeg te dik, het apparaat heeft moeite en wordt luidruchtig.

De snelheid wordt aan de voorkant van het apparaat aangepast met een grote, makkelijk te hanteren knop. Het is ook mogelijk om te profiteren van de pulse functie een paar seconden. Het vermogen is 1100 watt. Voor persoonlijk gebruik is dit prima. Door nadelen pas op, in tegenstelling tot wat sommige visuals suggereren, is er geen receptenboek inbegrepen. Dit is om te downloaden.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

3. KitchenAid 5K45SSEOB Classic: de beste middenklasse

KitchenAid 5K45SSEOB Klassieke kennisgeving

MEEST

✓ 10 snelheden
✓ Directe verzending
✓ Gratis app
✓ Bestand
✓ Zeer stabiel

DE MINDER

✓ Geen dekking
✓ Kleine accessoires van gemiddelde kwaliteit

KitchenAid en in het bijzonder de robot uit het Classic-assortiment zijn een essentiële referentie in de banketbakkerij, omdat ze het echt mogelijk maken om dik deeg met onthutsend gemak te kneden. Het moet gezegd dat deze robot een motor heeft directe transmissie en 10 versnellingen verschillende zijn beschikbaar. Het kneden is dan goed gedaan (dankzij de planetaire beweging) en krachtig. De robot beweegt gedurende deze tijd niet dankzij zijn 10 kg, die hem een ​​goede stabiliteit geven.

Bij de robot krijg je maar een paar accessoires. Inbegrepen zijn een roestvrijstalen kom van 4,3 liter, een garde, een deeghaak en een platte menghaak. Er is geen dekking. De kwaliteit van de kleine items is vrij gemiddeld volgens de online beoordelingen. Integendeel veel accessoires zijn optioneel, van een simpele hoes tot diverse of meer stevige accessoires: snijmachine, hakmolen, blender, maatschaal, etc.
Het biedt dus de mogelijkheid om zijn uitrusting geleidelijk te verbeteren ten opzichte van de promoties of behoeften. Een groot deel van de elementen is vaatwasmachinebestendig en de rest is eenvoudig schoon te maken met een spons.

Bovendien is KitchenAid Classic een bijzonder elegant en esthetisch model, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is ook heel erg bestendig, zelfs na meerdere jaren gebruik. Het merk heeft op de lange termijn een uitstekende reputatie. De robot zelf is gemaakt in de Verenigde Staten terwijl de accessoires uit Azië komen. Voor een betere afhandeling is een gratis applicatie beschikbaar. Het bevat veel verschillende recepten, zoet of hartig.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

4. Kenwood kMix KMX750RD: het mid-range alternatief

Kenwood kMix KMX750RD bericht

MEEST

✓ Energieklasse A +
✓ Kom met handvat
✓ Inclusief antiprojectiedeksel
✓ Zeer stabiel
✓ Toegang tot optionele accessoires

DE MINDER

✓ Moeilijk om de kom te ontgrendelen
✓ Geen unieke accessoires inbegrepen

De Kenwood kMix-robot is een mid-range model stal, robuust en eenvoudig te gebruiken. Het bevat een geborstelde roestvrijstalen kom van 5 liter met een handvat en een antiprojectiedeksel (in tegenstelling tot wat wordt aangekondigd in verschillende winkels, waaronder Amazon). We krijgen ook een patisserie, d.w.z. een garde, een klopper en een deegmenger. Veel andere accessoires zijn optioneel verkrijgbaar (zoals een hakmolen, een deegmatrijs, enz.). Ook de reeds meegeleverde accessoires zijn eenvoudig te vervangen.

Het is een krachtig model, met twee motoruitgangen. Je kunt kiezen tussen 6 versnellingen. De knop bevindt zich aan de voorkant en draai hem gewoon om de instellingen te maken. Zelfs op maximaal vermogen is het niet te luidruchtig, wat prettig is in vergelijking met de concurrentie.

Hij weegt 9,1 kg, een gewicht dat een goede stabiliteit garandeert. Door nadelen tijdens het kneden beweegt de kom lichtjes en plotseling is het bijzonder moeilijk om de kom van zijn plaats te halen. Het lijkt zo strak mogelijk en je moet spieren spelen. Een defect dat op den duur onaangenaam kan blijken te zijn.

Het kMix-assortiment van Kenwood is bijzonder interessant. Ze heeft een uniek ontwerp en daarom is het mogelijk om alle huishoudelijke apparaten in de keuken te matchen. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Tenslotte zijn de optionele accessoires gevarieerd en worden er stipt nieuwe producten aangeboden. Zo is er in de nieuwe producten voor 2020 een vleesmolen en een accessoire voor brunoise. Dit maakt deze robot een veelzijdig apparaat.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

5. Kenwood KVC7320S Chef Titanium: de beste high-end

Kenwood KVC7320S Chef Titanium-kennisgeving

MEEST

✓ Hittebestendige blender
✓ Grote kracht
✓ Komverlichting
✓ Diverse accessoires
✓ Hoge stabiliteit

DE MINDER

✓ Alleen de motor heeft 10 jaar garantie

In 2016 was de Kenwood Chef Titanium bakrobot dat Gouden medaille bij de IF Award, een internationale ceremonie die de beste producten van het jaar beloont. En het moet gezegd dat deze robot vrij uitzonderlijk is, zowel qua prestaties als qua afwerking. U begrijpt snel de aanbevolen verkoopprijs en de prijzen die deze heeft ontvangen.

Het is een krachtige robot (1500 of 1700 watt afhankelijk van het model) die werkt met een uiterst nauwkeurige elektronische vermogensregelaar die dezelfde snelheid behoudt, ongeacht de consistentie van het deeg. Van LED gepositioneerd aan de uitlaat van de arm, kan de binnenkant van de kom op verzoek worden verlicht en zonder de bereiding te verwarmen (geen warmteontwikkeling).

Qua accessoires ontvangen wij met deze banketrobot a Kom van 4,6 l met twee handvatten, het deksel, een roestvrijstalen kit (met een kneder, een garde en een klopper), een delicate mixer, een soepklopper en een blender. Deze laatste is een blender voorzien van een hittebestendig glas met een inhoud van 1,8 liter. Zo kunt u uw bereiding zonder zorgen rechtstreeks van het fornuis naar de blender overbrengen.

Daarnaast zijn er een dertigtal accessoires ontworpen en verkrijgbaar als optie om er een apparaat van te maken. schaalbaar en multifunctioneel. U kunt uzelf dus ook uitrusten met een centrifuge, een walserij, een accessoire voor een ijsmachine, een graanmolen, een spiraalvormige groentesnijder, enz.

Er wordt 10 jaar garantie op de motor aangeboden, evenals 5 jaar garantie op onderdelen en arbeid. Kenwood is erin geslaagd een grote community op te bouwen en het is vooral fijn om gemakkelijk recepten te kunnen vinden, ook op YouTube.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

6. KitchenAid 5KSM45EGD: het high-end alternatief

KitchenAid 5KSM45EGD kennisgeving

MEEST

✓ Prachtige kleur
✓ 10 snelheden
✓ Giet- en beschermhoes
✓ Makkelijk schoon te maken
✓ Volledige planetaire beweging

DE MINDER

✓ Vrij basisinhoud

Deze KitchenAid bakrobot is een heel mooi apparaat verkrijgbaar in drie kleuren, voor identieke prestaties en technische details. Er kan dus gekozen worden in grenadine rood, zilver of hemelsblauw. Het is relatief compact en gemakkelijk te plaatsen. Je hoeft alleen maar ruimte bovenin te voorzien om de arm op te kunnen tillen. Deze laatste voert een complete en relatief krachtige planetaire beweging uit. De motor staat inderdaad op directe transmissie, wat betekent dat zelfs met 275 watt er een zeer goede efficiëntie is.

De meegeleverde kom heeft een 4,3 liter inhoud. Hij is voorzien van een schenktuit en beschermhoes, dat wil zeggen anti-spat, maar wel van een opening om bijvoorbeeld makkelijker in een schaal te gieten. We ontvangen ook een garde, een platte klopper en een deeghaak. Andere accessoires zijn optioneel.

Het vermogen is instelbaar dankzij een wiel voor het aanpassen van de snelheden. Er is 10 versnellingen anders. Dit maakt het mogelijk om homogene bereidingen te maken, of we nu meer op wafeldeeg, brood, biscuit, mayonaise, etc. lijken.

Dit product weegt nog steeds 10,5 kg. Het is vrij zwaar en dit garandeert een goede houvast, zelfs bij het kneden van een kom met zwaar deeg. Gelukkig is het gemakkelijk schoon te maken met een spons, zonder dat je het hoeft te verplaatsen. En de kleine accessoires zijn allemaal vaatwasmachinebestendig.

Alle recensies op deze robot zijn echt positief. De enige reden waarom het niet de eerste in deze categorie is, is het ontbreken van andere accessoires. Gezien de prijs zou het inderdaad leuk zijn om iets extra’s te hebben, al was het maar genoeg om de groenten te raspen. Maar in werkelijkheid zijn de meeste accessoires ook vrij duur.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

En waarom niet…

Hier zijn enkele bakrobots die ons hebben verleid, niet genoeg om de beste te zijn, maar genoeg om je er snel over te willen vertellen. Aangezien uw budget immers een belangrijke overweging is op het moment van aankoop, is een van deze misschien meer geschikt voor u.

Klarstein Bella Orangina

Deze Klarstein bakrobot is regelmatig verkrijgbaar voor minder dan 100 EUR tijdens een uitzonderlijke promotie of zelfs tijdens de verkoop en Black Friday. En plotseling maakt dit het een alternatief goedkoop en heel kleurrijk als je begint met bakken. De motor van 1200 W wordt geassocieerd met een planetaire beweging om al het deeg effectief te kneden. Accessoirezijde, we ontvangen een deeghaak, een aluminium haak en een garde.

De kom is gemaakt van roestvrij staal en heeft een inhoud van 5,2 l. Bij het kloppen van het eiwit zit er een opening van ongeveer 1,5 cm tussen de bodem van de kom en de garde. Door nadelen zijn er 6 vermogensniveaus om de voorbereidingen te variëren.

De beste bakrobots, 6 krachtige kneedrobots

Klarstein Bella Argentea 2G – keukenmachine, blender, kneder, 1200 W, 5,2 l, 6 snelheden, planetaire kneder, glazen kom, snelsluiting, kom …

amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Bosch MUM54A00

Bosch biedt met deze banketrobot een origineel ontwerp verkrijgbaar in vele kleurrijke versies. Het is uitgerust met een roestvrijstalen kom van 3,9 liter, iets minder dan wat over het algemeen wordt gevonden. Aan de accessoire kant, naast de roestvrijstalen deeghaak, de mixer en de klopper, ontvangen we een stoffen koffer waarin je alles kunt opbergen op dezelfde locatie.

Het vermogen van de robot is 900 watt. Het heeft zeven verschillende snelheden en een turbofunctie voor een powerboost van enkele seconden. Dit maakt het mogelijk om een ​​groot aantal verschillende bereidingen te maken, briochedeeg, eieren in de sneeuw, tot 1 kg pizzadeeg, etc.

Promo

De beste bakrobots, 6 krachtige kneedrobots
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Aicok MK37

De Aicok MK37 robot is een bijzonder stabiel model. De kom is aan de basis vergrendeld, de robot weegt 5 kg en heeft antislip zuigvoetjes. Alles is stevig op zijn plaats, ongeacht het soort deeg dat u bereidt. De meegeleverde kom heeft een handig handvat en heeft een inhoud van 5 l. Het wordt geleverd met twee gegoten haken, een garde, een laken en een bericht.

Het vermogen is 1000 watt en dat is mogelijk kneed 20 minuten. Naast een pulsfunctie zijn 6 verschillende snelheden beschikbaar. Het kan een deeg met een gewicht tot 1 kg (ongeveer 700 gram bloem) kneden. Door nadelen is het behoorlijk luidruchtig.

De beste bakrobots, 6 krachtige kneedrobots
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Moulinex QA512G10 Masterchef Gourmet

Deze Moulinex bakrobot wordt verkocht met veel accessoires. Er zijn dus de basiselementen: een roestvrijstalen kom van 4,6 l met deksel, een kleine Flex-garde, een gietijzeren klopper en een gietijzeren kneder. En we ontvangen ook twee bonusaccessoires, d.w.z. een blender met een inhoud van 1,5 l en een groentesnijder. De snijmachine (volgens de beschrijvingen ook groentesnijder genoemd) wordt vergezeld van roestvrijstalen vaten.

Uiteindelijk is het apparaat bijzonder veelzijdig en kan het zeer regelmatig worden gebruikt om een ​​salade, brood of cake te bereiden.
Het vermogen is 1100 W en wordt geregeld via 8 snelheden en een pulsfunctie. De arm voert een efficiënte en volledige planetaire beweging uit.

De beste bakrobots, 6 krachtige kneedrobots
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Conclusie: welke snoeprobot koop je volgens ons?

Een van de elementen die bij deze selectie weinig aan bod komt, is het esthetische aspect. Door zijn formaat is de banketrobot zichtbaar gemaakt op het werkoppervlak. Het is daarom noodzakelijk om een ​​model te kiezen dat u bevalt, u persoonlijk.

En dat is waarom de KitchenAid 5K45SSEOB Klassiek is ons favoriete model. Het is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, de optionele accessoires zijn talrijk genoeg om zelf de perfecte robot te maken. En dat alles is slechts het zichtbare aspect van een krachtig, robuust model, ontworpen om jaren mee te gaan.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 89.98
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
3

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites