1 octobre 2020

6 betrouwbare producten – Vergelijking

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Het komt zelden voor dat men een luchtontvochtiger wil kopen. Dit soort apparaat maakt het mogelijk om een ​​huis te ontsmetten (zonder het te verwarren met een luchtzuiveringsinstallatie) en om ervoor te zorgen dat vocht zich daar niet ophoopt, vooral in de winter. Maar alleen omdat u er een moet kopen, betekent nog niet dat u de eerste pas moet nemen.

Om u de juiste keuze te laten maken, hebben wij de tijd genomen om de zaak serieus en nauwkeurig te bestuderen. We kunnen u dus vertellen wat een betrouwbare luchtontvochtiger is, wat het ene model beter maakt dan het andere en waarom we de elektrische luchtontvochtiger beschouwen Pro Breeze 12 L is de beste van het moment.

  • Welke luchtontvochtiger moet ik kiezen?
  • Hoe kies ik een luchtontvochtiger?
  • Wat is het beste merk luchtontvochtiger?
  • Zijn er extra kosten om op te anticiperen?
  • Welke prijs voor een efficiënte luchtontvochtiger?

Maak een balans op van de betonelementen en profiteer van onze selectie om direct de beste luchtontvochtiger voor jouw woning te vinden.

Promo-luchtontvochtiger met een betere prijs-kwaliteitverhouding

Promotie – 45%

KLARSTEIN DryFy Connect 30, luchtontvochtiger, …

Promotie – 24%

Pro Breeze adsorptieluchtontvochtiger …

Promotie – 31%

LUKO 12L luchtontvochtiger met temperatuurregeling …

Promotie – 56%

Omasi elektrische ontvochtiger 600ml lucht …

Waarom zijn onze meningen betrouwbaar?

Om onze selectie vast te stellen, beginnen we rechtstreeks met een observatie van de producten, hun prestaties, hun ergonomie en klantrecensies. Elk product mag een persoon niet behagen, maar moet geschikt zijn voor maximaal verblijf.

Bovendien richten de meningen zich alleen op de producten, zonder enige externe invloed. We werken niet met fabrikanten of groepen huishoudelijke apparaten (Meer informatie gebruiksaanwijzing). Als een merk meerdere keren in een selectie voorkomt, komt dat alleen door de verdiensten van elk product. We hebben ook geen voorkeur voor de ene winkel boven de andere en we stellen eerst de goedkoopste prijs voor die beschikbaar is, hetzij bij Amazon, Darty, enz.

Vergelijkende luchtontvochtiger / Onze TOP 3

De beste middenklasse

Het beste high-end

Zeer klein en licht, deze luchtontvochtiger is perfect voor kleine ruimtes (<15 m²). Het is gemakkelijk te gebruiken, de tank is afneembaar met een deksel. En het geheel stoot maximaal 35 dB uit.

Met een grote, eenvoudig te legen tank heeft de Pro Breeze-luchtontvochtiger een praktisch formaat voor oppervlakken tot 15 m² en evacuatie tot 500 ml per dag. Hij is ook erg discreet.

Of het nu gaat om de tank van 1,8 liter of de afvoerslang, een hoog rendement tegen vochtigheid moet worden geleverd met een beheer van 12 l / dag. Het detecteert zelfs de vochtigheid.

hysure 600 ml luchtontvochtiger Verwijdert 300 ml / dag, Afneembaar waterreservoir van 600 ml, Elektrische vochtabsorber, Opladen niet nodig, Draagbaar, Stil

Zeer klein en licht, deze luchtontvochtiger is perfect voor kleine ruimtes (<15 m²). Het is gemakkelijk te gebruiken, de tank is afneembaar met een deksel. En het geheel stoot maximaal 35 dB uit.

De beste middenklasse

Pro Breeze® Mini Compacte luchtontvochtiger 1500 ml | Anti-vochtigheid en schimmel | Huis, keuken, slaapkamer, badkamer, caravan, kantoor, garage

Met een grote, eenvoudig te legen tank heeft de Pro Breeze-luchtontvochtiger een praktisch formaat voor oppervlakken tot 15 m² en evacuatie tot 500 ml per dag. Hij is ook erg discreet.

Het beste high-end

Pro Breeze draagbare luchtontvochtiger 12 L | Luchtcompressor | 4 modi | Digitaal display | Continue evacuatie | Droger functie | Timer

Of het nu gaat om de tank van 1,8 liter of de afvoerslang, een hoog rendement tegen vochtigheid moet worden geleverd met een beheer van 12 l / dag. Het detecteert zelfs de vochtigheid.

Hoe verloopt de selectie?

DeINSEE ontdekte dat meer dan 20% van de huizen vochtproblemen heeft. Het is een ernstig probleem dat een directe impact kan hebben op de gezondheid. Het is daarom noodzakelijk om de juiste luchtontvochtiger te kiezen om direct en snel van het effect te profiteren.

Wees voorzichtig, te droge lucht is ook geen goede zaak en daarom zijn er ook luchtbevochtigers.

Dit zijn de elementen die het mogelijk maken om luchtontvochtigers objectief met elkaar te vergelijken. Op basis van deze criteria is de onderstaande selectie gemaakt.

Het overdekte gebied

Dit is het eerste element waarmee rekening moet worden gehouden en het is persoonlijk. Iedereen moet een luchtontvochtiger kiezen die geschikt is voor de kamer waarin deze zal worden geïnstalleerd. Over het algemeen wordt een bereik gegeven: 20 tot 30 m² bijvoorbeeld. In zeer grote kamers moet u twee apparaten installeren, elk in een tegenoverliggende hoek.

Optredens

De efficiëntie van de luchtontvochtiger wordt uitgedrukt op basis van drie verschillende gegevens.
Allereerst wordt bedoeld de hoeveelheid behandeld water per dag of per uur. We moeten voorzichtig zijn met de maatregel, vaak gepresenteerd in het meest gunstige licht mogelijk.

Dan moet het worden aangegeven op luchtstroom, dat wil zeggen de hoeveelheid lucht die door het apparaat vrijkomt, gemeten in m³ / h. Hoe hoger het nummer, hoe efficiënter het apparaat.

Ten slotte moeten we rekening houden met de elektrische energie uitgedrukt in watt. Hiermee kunt u een idee krijgen van het elektriciteitsverbruik en het algemene vermogen. Maar dit cijfer is het laatste dat werd bestudeerd, omdat high-end apparaten vaak minder stroom verbruiken voor betere prestaties.

Technologie

We hebben het hier over elektrische ontvochtigers. Ze kunnen werken met silicagel, met een condensor of met een compressor. Het is echter mogelijk om in het midden van deze producten een vochtabsorberend middel te vinden, dat dezelfde functie heeft, maar niet op een stopcontact hoeft te worden aangesloten.

Ten slotte kan het apparaat worden gepresenteerd als een luchtreiniger. Je moet kijken of het zowel de luchtkwaliteit als de luchtvochtigheid regelt.

De opties

Een van de meest interessante opties is de aanwezigheid van een digitaal display met de metingen in de kamer. Het is een soort van weerkanaal intern in het apparaat.

Daarnaast kunnen we een apparaat hebben met een timer, zwenkwielen, een compact formaat, een draaggreep, een zichtbaar waterpeil, een wasdrogermodus, een zeer design exterieur, enz.

Het lawaai

Omdat een ontvochtiger elektrisch is, moet deze op een bepaald moment geluid uitzenden, of het nu vochtige lucht aanzuigt of droge lucht afvoert. Het is dus belangrijk om het geluidsniveau te controleren om te zien of je last hebt van de aanwezigheid of niet.

Ten slotte is het laatste criterium dat van de prijs. En daarom is onze selectie in drie delen georganiseerd, te beginnen bij de verkoopprijs van de verschillende geselecteerde luchtontvochtigers.

De beste goedkope luchtontvochtigers

Tegen lichte vochtigheid is het niet nodig om een ​​te complex model te leveren. Dit zijn de goedkoopste en meest effectieve producten in hun categorie.

1. Hysure 600 ml: de beste goedkoop

Hysure 600ml LET OP

MEEST

✓ Klein formaat
✓ Discreet (35 dB)
✓ Afneembare tank
✓ Automatische stop als tank vol is
✓ Gemakkelijke ontsteking

DE MINDER

✓ Voor ruimtes kleiner dan 15 m²

Deze Hysure 600ml mini elektrische ontvochtiger is ontworpen om vocht uit een klein gebied te verwijderen. Het werkt dus zonder moeite in een ruimte met een oppervlakte van minder dan 15 m². Het is daarom geschikt in veel appartementen en ook in de badkamers. Het heeft ook een compact formaat om zo mobiel mogelijk te zijn. Het meet namelijk alleen 23 cm hoog en weegt slechts 1,2 kg. Het is dus mogelijk om hem zonder zorgen te verplaatsen.

Het werkt door condensatie in de lucht op te nemen. Het kan tot 300 ml water per dag behandelen. Zijn tank kan verzamel tot 600 ml. Afhankelijk van de luchtvochtigheid in de kamer is het mogelijk om het water elke twee dagen of eens per week te legen. De tank bevindt zich aan de basis van het apparaat. Eerst moet je eraan trekken, als een la. Het heeft een handig deksel om de tank naar de gootsteen te leiden. Vervolgens schuift het deksel zodat er voldoende opening overblijft voor lediging.

Deze luchtontvochtiger is alles wat er is makkelijk te gebruiken. De bovenkant is de startknop. Er is slechts één druk op nodig om de ontvochtiging te starten. Als het apparaat in werking is, brandt er een groene LED. Als de tank vol is, brandt de rode LED en het apparaat wordt automatisch uitgeschakeld. Er is geen risico dat er een plas onderin het product komt. Het principe werkt met een vlotter, een basissysteem, maar uiterst betrouwbaar.

Eindelijk wordt deze Hysure-luchtontvochtiger als stil beschouwd. Hij zendt uit maximaal 35 dB. Sommige mensen hebben absoluut geen last van zijn spinnen. Anderen zullen er niet mee kunnen slapen. Ter vergelijking: het is nog steeds minder dan de meest discrete fans. Aan de andere kant evalueren we het geluid van een geruis op 30 dB, dus het verdient de voorkeur om het zo ver mogelijk van het bed te plaatsen.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

2. Pro Breeze® 500 ml: het goedkope alternatief

Pro Breeze® 500 ml kennisgeving

MEEST

✓ Compact en klein
✓ Laag stroomverbruik
✓ Automatische stop als tank vol is
✓ Signaal volle tank
✓ Gemakkelijke bediening

DE MINDER

✓ Geen decibelmeting

Deze kleine Pro Breeze-luchtontvochtiger lijkt echt erg op de bovenstaande. Dus het is een compact model die slechts een kilo weegt en 22 cm meet. Het is geschikt voor een oppervlakte variërend maximaal 15 m². Hij kan dus in een badkamer, camper, garage etc. worden geplaatst. Hoewel deze lijst moet worden gekwalificeerd, omdat hij niet te veel van kou houdt en zijn prestaties onder 20 ° C dalen.

Het werkt niet met een compressor die het beide geeft discreet geluidsniveau (hoewel niet gemeten, maar alle meningen zijn unaniem) en laag stroomverbruik. Het vermogen is slechts 23 watt en dat is voldoende om efficiënt te zijn.

Zo neemt het tot 250 ml water per dag op. Het water wordt rechtstreeks opgevangen in de tank met een Inhoud 500 ml. De tank vormt een soort lade waarvan de voorkant transparant is. Het is dan mogelijk om het waterpeil eenvoudig te volgen en te legen voordat het helemaal vol is. Het is belangrijk om deze in de gaten te houden als je op het punt staat te vertrekken, omdat de luchtontvochtiger stopt als de tank vol is. Naast de aan / uit-knop gaat een rood lampje branden. Het legen is gemakkelijk gedaan, de tijd van een terugreis naar de gootsteen.

Het is een goede luchtontvochtiger. hij verbetert echt de kwaliteit uit de lucht in een kamer, kantoor of slaapkamer en verdrijf alle vochtigheid. De eerste stap is het bewaken van de tank. De eerste keer dat het snel vol raakt, mag het, afhankelijk van de luchtvochtigheid, alleen om de dag of eenmaal per week worden geleegd. Let op, het heeft geen verwarmingsfunctie en versnelt dus het drogen van schoon wasgoed niet.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

De beste mid-range luchtontvochtigers

De middenklasse omvat luchtontvochtigers waarvan de prijs varieert van 50 tot 100 EUR. Dit kan natuurlijk worden gewijzigd tijdens de verkoop of Black Friday. En het is altijd mogelijk om een ​​promo te vinden. Maar dat geeft u een algemeen beeld van hun kwaliteit.

3. Pro Breeze ™ 1500 ml: de beste middenklasse

Pro Breeze ™ 1500 ml kennisgeving

MEEST

✓ Grote tank
✓ Draaggreep
✓ Discreet
✓ Kracht van 500 ml / dag
✓ Eenvoudig legen

DE MINDER

✓ Voor ruimtes tot 15 m²
✓ Behoefte aan een temperatuur> 18 °

Pro Breeze heeft hetzelfde type luchtontvochtigers in verschillende formaten geweigerd, voornamelijk genoemd naar de grootte van de tank. Hier is een model dat kan bevatten tot 1,5 l water een keer. Wanneer de tank vol is, onderbreekt een vlottersysteem het apparaat direct en licht een rood lichtsignaal op.

Deafvoer is heel eenvoudig, omdat de tank werkt als een la. Het is net zo eenvoudig om het weer op de juiste plaats te plaatsen. Evenzo is de luchtontvochtiger relatief lichtgewicht en het heeft een groot handvat (aan de achterkant en dus op het eerste gezicht onzichtbaar). Het is daarom mogelijk om slechts één apparaat te hebben en dit naar behoefte te verplaatsen.

Door de kracht van het apparaat (72 watt) kan het worden geëvacueerd 500 ml per dag. Voor een optimale werking moet het echter in een ruimte met een oppervlakte van maximaal 15 m² worden geplaatst. Het verdient ook de voorkeur om het op een relatief verwarmde plaats te plaatsen, dat wil zeggen tussen 18 en 30 °, volgens de online geplaatste meningen.

Het is dus niet per se een geschikt apparaat voor een kelder, maar het kan zowel in een badkamer als in een keuken of slaapkamer worden geplaatst. Het is zelfs mogelijk om hem aan te sluiten op een programmeerbaar stopcontact (zodat hij alleen werkt als je bijvoorbeeld elke dag uit de douche stapt).

Het vocht wordt opgenomen dankzij een systeem van thermo-elektrische koeling. Dit maakt het een relatief discreet product. Het zendt echter nog steeds een hoorbaar gezoem uit dat mensen die het meest gevoelig zijn voor geluid, vooral ‘s nachts, zou kunnen irriteren.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

4. Hysure 1500ml: het mid-range alternatief

Hysure 1500ml notice

MEEST

✓ Tank van 1,5 l
✓ Automatische stop bij volle tank
✓ Voor kamers van 20 m²
✓ Een knop
✓ Deksel om de tank te vervoeren

DE MINDER

✓ Permanent spinnen (42 dB)

Deze Hysure-luchtontvochtiger lijkt in principe sterk op die van Pro Breeze met een tank met dezelfde capaciteit. Alleen de buitenkleur lijkt ze te onderscheiden. Het is een extreem eenvoudig te gebruiken model. Hij heeft inderdaad alleenéén knop, bovenaan, wat het starten en stoppen mogelijk maakt. Deze knop licht groen op wanneer het apparaat werkt en alles in orde is. Het wordt oranjegeel als de tank vol is, omdat hij dan automatisch stopt.

Het elektrische vermogen is 40 watt, wat een gecontroleerd elektrisch verbruik mogelijk maakt. De uitvoeringen zijn echter zeer correct in een zaal tot 20 m². De luchtontvochtiger kan tot wel 500 ml water per dag en het heeft een ventilatiesnelheid van 2300 tpm. Het werkt goed op de lange termijn (d.w.z. altijd aan) en het onderhoud is minimaal. Er is geen filter, geen patroon om te vervangen. Je hoeft alleen maar de tank te legen.

Bovendien heeft de tank een 1500 ml capaciteit. Het is afneembaar zodat het naar een gootsteen kan worden gedragen. En het heeft zelfs een hoes om spatten te voorkomen. De bediening is gemakkelijk te vangen, leeg te maken en weer op zijn plaats te zetten.

Door het kleine formaat kan het in elke kamer in het huis van uw keuze worden geplaatst. Dat is hij gemakkelijk te verplaatsen, met zijn handvat en licht van gewicht. Hij weegt dus 2,3 kg voor een hoogte van in totaal 30 cm. Aan de andere kant zendt hij 42 dB uit, wat relatief discreet is, maar bijna permanent hoorbaar. Het is het beste om het ‘s nachts uit te zetten als het in een kamer wordt geplaatst.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

De beste high-end luchtontvochtigers

Verkocht voor meer dan 100 EUR, een high-end luchtontvochtiger is een compleet model dat toegang geeft tot verschillende opties. Over het algemeen is het ook beter geschikt voor een groot huis, met grote kamers, dan de goedkopere producten.

5. Pro Breeze 12 L: de beste high-end

Pro Breeze 12 L merken

MEEST

✓ Extract 12 l / dag
✓ Alleen ventilator
✓ Intelligente bediening
✓ Touch-bediening
✓ Waterafvoerslang

DE MINDER

✓ Een beetje luidruchtig
✓ Zwaar (10 kg)

Hoogwaardige luchtontvochtigers verschillen vaak radicaal van de modellen voor minder dan 100 EUR, kijk maar naar het bedieningspaneel. Op de Pro Breeze 12L-luchtontvochtiger, bedieningselementen zijn tastbaar en toegang geven tot een intelligente bediening of verschillende modi om uit te kiezen. Het toestel detecteert dus vocht in de lucht en kan pas opstarten als je een vooraf bepaald tarief krijgt. De andere aangeboden modi zijn: normaal, laag vermogen, hoog vermogen en droger.

Anderszins verschillende opties zeer aangenaam zijn inbegrepen zoals de mogelijkheid om de ventilator alleen te gebruiken (aangenaam in de zomer), kinderslot, stand-by, de aanwezigheid van zwenkwielen. Er is ook een slang voorzien om het opgevangen water permanent af te voeren. Dit is een eenvoudige mogelijkheid, omdat het toestel standaard een tank heeft met een inhoud van 1,8 liter. En als het vol is, wordt de automatische uitschakeling geactiveerd.

220 watt elektrisch vermogen om te behandelen 12 liter water per dag. Het is veel en het is geschikt voor zowel een badkamer als een groot gebied. Aan de andere kant is het bij overvloedige vochtigheid absoluut noodzakelijk om de waterafvoer via de buis te gebruiken. Het enige minpunt om op te merken is dat dit vermogen gepaard gaat met een redelijk merkbaar motorgeluid.

Het is een behoorlijk groot apparaat. Hij weegt toch allemaal 10 kg en dit verklaart waarom het is uitgerust met vier zwenkwielen om het gemakkelijk van de ene plaats naar de andere te verplaatsen. De volledig witte buitenkant maakt het een sober product dat gemakkelijk in een kamer kan worden geplaatst zonder er de aandacht op te vestigen. Bovendien lijkt het bij elk type temperatuur te werken en heeft het een ontdooimogelijkheid.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

6. Inventor EVA II Pro ION 20L: het high-end alternatief

Inventor EVA II Pro ION 20L merken

MEEST

✓ Voor grote kamers
✓ Zeer grote tank
✓ Automatische herstart
✓ 24-uurs timer
✓ 3 ventilatiestanden

DE MINDER

✓ Zeer zwaar (14 kg)
✓ Lawaaierig, afhankelijk van de modi

Deze Inventor EVA II luchtontvochtiger is een ultra compleet en zeer ergonomisch model. Alle bedieningsknoppen bevinden zich aan de bovenkant voor eenvoudige bediening. Alles staat duidelijk aangegeven. Vervolgens geven afzonderlijke LED’s de huidige modus aan. En als je je niet wilt vervelen tussen de verschillende modi, is het eenvoudig mogelijk om de te kiezen intelligente ontvochtiging.

Het apparaat detecteert dus de vochtigheidsgraad en werkt op een zodanige manier dat het een juiste snelheid bereikt (te bepalen tijdens het opstarten). De vochtigheidsgraad in de lucht wordt dan weergegeven op de bovenkant van het apparaat.

De opties zijn talrijk. De ionisatorfunctie (te vinden op andere producten, luchtreiniger, airconditioning, etc.) maakt het mogelijkmaak de lucht schoon. Met de wasdroogmodus kunt u het drogen van wasgoed in een kleine kamer versnellen. Er zijn drie ventilatieniveaus: stilte, medium en turbo. Hoe meer het vermogen toeneemt, hoe meer het geluid belangrijk is en het is onmogelijk om te slapen als het in turbomodus werkt, terwijl het erg stil is bij minimaal vermogen.

Er is ook een 24-uurs timer en een automatische herstart. De set is geschikt voor winkelcentra : online gedeelde tests tonen de doeltreffendheid ervan, zelfs in een ruimte van 50 m².

De kracht zit in deze elektrische luchtontvochtiger en de opgenomen vochtigheid kan maximaal zijn 20 liter per dag. De tank op zijn zijkant heeft een inhoud van 3 liter. Een systeem maakt het mogelijk om ervoor te zorgen dat er geen overloop is.

Ten slotte moet worden opgemerkt dat dit een vrij groot apparaat is. Het meet 50 cm hoog en het weegt 14 kg. Het is de zwaarste luchtontvochtiger van deze selectie! Gelukkig is het op 4 zwenkwielen geplaatst en dankzij een bevestigingssysteem kan de elektrische kabel aan de achterkant worden bevestigd voor een veilige beweging.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

En waarom niet…

Hier zijn enkele aantrekkelijke luchtontvochtigers die ook uw aandacht verdienen, vooral als uw eerste keuze niet beschikbaar is. Denk dus eens aan een kijkje, vooral tijdens de verkoop of Black Friday. Het kan dan te koop zijn tegen zeer aantrekkelijke promotieprijzen.

DeLonghi DEX216F

De DeLonghi DEX216F luchtontvochtiger is een high-end product, elegant en efficiënt. Het is geschikt voor een volume van 75 m³ (ongeveer 30 m²) en het is bijzonder krachtig. Het werkt in een kamer met een temperatuur tussen 2 en 30 ° C. Hij verwerkt 1,6 l water per dag en de tank heeft een inhoud van 2,1 liter. Het is echter mogelijk om hem aan te sluiten op een wateruitlaat zodat je de tank niet hoeft te gebruiken en een natuurlijke stroming hebt.

Het heeft een zeer efficiënte drogeroptie. Het heeft ook dubbele filtratie om de lucht te zuiveren. Het stoffilter is wasbaar en herbruikbaar. EEN anti-allergeen filter is ook aanwezig. Het geluidsniveau is relatief discreet. Het is iets minder dan 40 dB. Hierdoor kan het helaas niet in een kamer worden geplaatst of moet het ‘s nachts worden uitgeschakeld.

De beste luchtontvochtigers, 6 efficiënte apparaten
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

KLARSTEIN DryFy 10

Hier is een geweldige luchtontvochtiger. Hij is namelijk 42 cm hoog en weegt 9,2 kg. Het is een heel compleet en krachtig model. Het heeft dus een luchtstroom van 100 m³ / u en kan absorberen tot 10 liter per dag. Aan de andere kant is de tank vrij klein, omdat hij slechts 1,8 liter kan bevatten. De uitvoeringen zijn goed en identiek in een ruimte waarvan de temperatuur varieert van 4 tot 32 ° C. Het is geschikt voor een kamer van 15 tot 20 m².

Om het gebruik zo gemakkelijk mogelijk te maken, kan deze luchtontvochtiger worden geprogrammeerd vanaf een geselecteerde luchtvochtigheid. Het start dus automatisch wanneer dat nodig is. Er is ook een timer om te kiezen of u deze voor een bepaalde periode wilt laten draaien. Op het moment van ontsteking moet u kiezen tussen twee modi: krachtig en stil. De stille modus zendt 40 dB uit. Dit is meer dan wat instapproducten uitstoten, maar de effectiviteit is niet vergelijkbaar.

De beste luchtontvochtigers, 6 efficiënte apparaten
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Hysure 2000ml

Deze Hysure 2000 ml luchtontvochtiger is een draagbaar apparaat met een bijzonder vereenvoudigde bediening. Een enkele knop wordt gebruikt om het in- en uitschakelen te beheren. De tank van een 2 l inhoud, trekt zich terug aan de achterkant van de luchtontvochtiger als een la. Het is afneembaar voor eenvoudiger onderhoud. Wanneer dezelfde tank vol is, wordt de uitschakeling automatisch uitgevoerd en wordt overlopen voorkomen dankzij een vlottersysteem. Een draagbeugel, gecombineerd met een klein gewicht (2 kg), maakt het mogelijk om het naar wens te verplaatsen.

Om bijzonder gezonde lucht af te voeren, heeft dit model een verwijderbaar filter. U moet van plan zijn om het regelmatig met kraanwater te wassen en het vervolgens weer in te brengen zodra het droog is. De algemene macht is eindelijk helemaal correct. Dit apparaat beheert tot 750 ml / dag. Het is geschikt voor middelgrote ruimtes. Integendeel het zendt 42 dB uit, wat te veel is om het in een kamer te laten draaien.

De beste luchtontvochtigers, 6 efficiënte apparaten
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Veel gestelde vragen (FAQ)

Tot slot volgen hier nog enkele aanvullende elementen waarmee u echt het antwoord op al uw vragen kunt krijgen.

✅ Hoe lang moet ik een luchtontvochtiger gebruiken?

Over het algemeen is het technisch mogelijk om het te laten werken 24 uur per dag. In werkelijkheid moet het echter worden onderbroken voor onderhoud, al was het maar om de tank te legen.

Sommige apparaten worden automatisch uitgeschakeld als de tank vol is en andere werken alleen als de luchtvochtigheid in de kamer stijgt. Ten slotte, aangezien sommige erg luidruchtig zijn, moet u zich niet schamen om het ‘s nachts uit te schakelen.

✅ Hoe werkt een luchtontvochtiger?

Er zijn verschillende soorten bewerkingen, maar het idee is altijd hetzelfde. Omgevingslucht (en vochtige) lucht wordt in het apparaat gezogen waar het zal worden behandeld, dit kan zijn silicagel of een condensor. In alle gevallen wordt de vochtigheid omgezet in water en komt in de tank terecht. De droge lucht wordt via de ventilator teruggevoerd naar de kamer.

✅ Hoeveel verbruikt een luchtontvochtiger?

Het elektriciteitsverbruik is afhankelijk van het model dat je gaat kopen, maar ook van het aantal draaiuren per dag. Het verbruik van een apparaat is zelf te berekenen.

Houd er echter rekening mee dat het gebruik van een luchtontvochtiger altijd minder verbruikt dan een toename van de verwarming in een poging de vochtigheid te bestrijden. Sterker nog, als de lucht minder vochtig is, is het warmtegevoel meteen beter.

✅ Hoe maak ik een luchtontvochtiger schoon?

Het reinigen van de luchtontvochtiger bestaat uit twee delen.

De tank moet regelmatig worden geleegd en schoon worden gehouden. Controleer ook uw handleiding om te controleren welke filters moet regelmatig worden schoongemaakt en hoe (sommige kunnen bijvoorbeeld in de machine worden gewassen).

Dat is in principe alles. Er zijn echter veel modellen, de veiligste is om te controleren of uw luchtontvochtiger niets meer nodig heeft.

✅ Hoe gebruik je een elektrische luchtontvochtiger?

Het apparaat werkt zelf. Installeer het gewoon door de instructies correct te volgen, sluit het aan en zet het aan. Het vergt slechts een beetje onderhoud, voornamelijk het legen van de tank.

✅ Wat is de ideale luchtvochtigheid in een huis?

Het zogenaamde perfecte tarief moet tussen staan 40 en 60% vochtigheid. Het volstaat om te zeggen dat dit veel mogelijkheden laat, zelfs wanneer sommige geen lucht ondersteunen met een luchtvochtigheid van meer dan 50%. Probeer voor uw eerste pogingen een tarief tussen te krijgen 45 en 50% en evolueer volgens uw persoonlijke gevoelens.

Conclusie: welke luchtontvochtiger moeten we kopen?

Alle producten hier zijn erg goed voor het bestrijden van luchtvochtigheid, daarom maken ze deel uit van deze selectie. Sommige zijn echter geschikt voor specifieke contexten (zoals het model Hoogte 600 ml die niet kan worden geplaatst in een ruimte groter dan 15 m²) of andere vereisen een aanzienlijk budget.

Dus in onze ogen, de beste prijs-kwaliteitverhouding is beschikbaar in de luchtontvochtiger Pro Breeze 12 L. Inderdaad, het is een high-end luchtontvochtiger met verschillende standen, een drogeroptie en zelfs een kinderslot. Zijn kracht is geschikt voor ruimtes van verschillende afmetingen. En het wordt verkocht tegen een extreem eerlijke prijs die het bijna in het middensegment zou kunnen plaatsen. Het volstaat te zeggen dat je krijgt waar je voor betaalt!

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites