1 octobre 2020

6 betrouwbare producten – Vergelijking

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Of u nu een kit zonder afval naait, kleding voor een kind maakt of het hele gezin aankleedt, u zoekt een nieuwe naaimachine. Dit apparaat wordt al lang geassocieerd met de activiteiten van grootmoeders, maar aangezien zelfgemaakt weer in opkomst is, is het hebben van een naaimachine bijna de basisuitrusting.

Maar net zoals er tientallen manieren zijn om te naaien, is er ook een grote selectie naaimachines. Om er optimaal van te profiteren, is het beter om een ​​model te kiezen dat bij je past en daarom presenteren we 6 verschillende producten met de naaimachine in gedachten. Zanger Initial geschikt voor zowel beginners als mensen die willen verbeteren.

  • Welke naaimachine kiezen?
  • Welk merk naaimachine om te kiezen?
  • Hoe kiest u uw naaimachine?
  • Welke naaimachine kies je voor dikke stoffen?
  • Wat is de prijs van een naaimachine?

Maak een balans op van de belangrijke elementen en vind nu uw toekomstige naaimachine.

Promo naaimachine met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Promotie – 41%

Spoelen voor Singer Brother naaimachine …

Waarom zijn onze meningen betrouwbaar?

Om u een selectie van kwaliteitsproducten te kunnen aanbieden, werken wij vanuit een lijst met nauwkeurige en objectieve criteria. Ze zijn geschikt voor alle naaiprojecten. De selectie is dus inderdaad gemaakt van naaimachines en niet van een specifiek merk. G voor u getest is een volledig onafhankelijke site (Meer informatie gebruiksaanwijzing).

Ons onderzoek wordt daarom uitgevoerd vanuit bestanden zoals die van Wat te kiezen, van video’s van naaisters en rekening houdend met de vele recensies van klanten die online zijn geplaatst op Amazon, Boulanger, Darty, Fnac, enz.

Naaimachine vergelijking / onze TOP 3

De beste middenklasse

Het beste high-end

Bernina Bernette Sew & Go 8

Referentiemodel voor beginners, tieners en volwassenen, deze naaimachine biedt toegang tot 18 verstelbare steken, 10 programma’s, LED-verlichting, een automatisch 4-staps knoopsgat, enz.

Deze elektronische naaimachine is ontworpen voor beginners die snel vooruitgang willen boeken en heeft 70 verschillende steken en een naaldinrijger. Hij kan zelfs zonder pedaal worden gebruikt.

Ideaal voor quilten en patchwork, deze elektronische naaimachine geeft toegang tot 197 steken, 1 alfabet en 7 knoopsgaten. Het biedt een mooie werkruimte en een vrije arm.

Singer Initial White Sewing Machine 18 verstelbare steken met 2 uur artesane naai cursus inbegrepen

Referentiemodel voor beginners, tieners en volwassenen, deze naaimachine biedt toegang tot 18 verstelbare steken, 10 programma’s, LED-verlichting, een automatisch 4-staps knoopsgat, enz.

De beste middenklasse

Brother CX70PE (Patchwork Edition) - Elektronische naaimachine met 70 steken (nuttig, elastisch, decoratief), automatisch naaien, multifunctioneel scherm

Deze elektronische naaimachine is ontworpen voor beginners die snel vooruitgang willen boeken en heeft 70 verschillende steken en een naaldinrijger. Hij kan zelfs zonder pedaal worden gebruikt.

Het beste high-end

Bernette Sew & Go 8 - Naaimachine met pedaal, 197 verschillende steken en naaiprogramma's (nuttige steken, elastische steken, decoratieve steken), LCD-scherm en cruise control

Bernina Bernette Sew & Go 8

Ideaal voor quilten en patchwork, deze elektronische naaimachine geeft toegang tot 197 steken, 1 alfabet en 7 knoopsgaten. Het biedt een mooie werkruimte en een vrije arm.

Hoe verloopt de selectie?

De naaimachine is het basisapparaat voor het maken van kleding. Het wordt gebruikt in verband met een ijzer en een strijkplankomdat de stof voor het knippen perfect glad moet zijn. En als al deze producten nodig zijn voor een nauwkeurig resultaat, zijn de belangrijkste stappen gebaseerd op het gebruik van de naaimachine.

Daarom moet met de onderstaande kenmerken rekening worden gehouden voordat u een nieuwe naaimachine aanschaft.

Mechanisch en elektronisch

Dit wordt vaak gepresenteerd als de eerste vraag die je jezelf moet stellen voordat je een naaimachine koopt.
De mechanische naaimachine heeft handmatige instellingen en het is goedkoper. De elektronische naaimachine past zich aan met een scherm, wat vaak als gemakkelijker wordt gezien. Ineens is de machine duurder.

Het andere verschil om rekening mee te houden is dat het vaak mogelijk is om zelf een reparatie uit te voeren op een mechanische naaimachine terwijl dat bij een elektronisch model bijna onmogelijk is.
Er is dus niet één maat beter dan de andere, maar twee verschillende producten.

Motorkracht

Vermogen is niet altijd een essentieel element op een naaimachine, maar dit geeft je wel een idee van het risico op oververhitting. Als u gordijnen voor het hele huis wilt naaien, zal het werk eenvoudig zijn (meestal zomen), maar lang. Met een krachtige naaimachine kunt u urenlang zonder problemen recht, snel en goed naaien.

Aantal steken en knoopsgaten

Slechts twee naaisteken zijn absoluut essentieel op een naaimachine: de rechte steek en de zigzagsteek. Het is fijn om ook een stretchsteek (voor het naaien van jersey) en een steek voor het maken van een knoopsgat te hebben. Alle andere punten zijn comfort en decoratie. Het is leuk om ze te hebben, maar het is niet essentieel totdat je patchwork doet.

Opties en accessoires

Het eerste te vergelijken element is het aantal koevoeten (of drukvoeten) en de specifieke kenmerken van elk.
Maar er kunnen nog veel meer, min of meer praktische elementen zijn: een naaldinrijger, een speciale ritsvoet, een set naalden, een LCD-scherm, de grote snelheidsvariatie, etc.

Merk op dat het makkelijker is om accessoires te kopen voor een Singer of Brother naaimachine dan voor een onbekend merk.

Het formaat

Het gaat om vergelijken grootte, gewicht, ergonomie algemeen en zelfs het ontwerp van elke naaimachine. Als u een werkplaats heeft en de naaimachine permanent is geïnstalleerd, maakt het niet uit of deze meer dan 10 kg weegt. Maar als u het onder in een kast moet wegleggen, kan overgewicht een belemmering vormen voor regelmatig gebruik.

Evenzo zal het niet werken als het te groot is en u het niet kunt opbergen of installeren. Dit zijn persoonlijke criteria. Als u niet voor u kunt kiezen, krijgt u deze informatie zoveel mogelijk.

Het talent van de naaister en de projecten dat ze wil leiden zijn ook essentieel bij de aankoop van een naaimachine.

Dus als je net begint en alleen van plan bent om af en toe te gebruiken, volstaat een instapmodel. Hetzelfde geldt als u alleen eenvoudige projecten wilt uitvoeren (zoals reinigingsdoekjes). En als je twijfelt vanwege de prijs, wacht dan op de verkoop of Black Friday om je aankoop te doen.

De beste naaimachines – 6 gedetailleerde presentaties

1. Initial Singer: de beste goedkoop

Zanger Eerste bericht

MEEST

✓ Metalen blikhouder
✓ 0 programma’s
✓ 18 verstelbare punten
✓ Vereenvoudigd inrijgen
✓ LED-verlichting

DE MINDER

✓ Geen dekking

De Singer Initiale naaimachine is het instapmodel van het bekende merk Singer en is specifiek bedoeld voor beginners. Alles wordt gedaan voor een snelle en gemakkelijke bediening, ook al is de enige hulp die we hebben een tutorial op YouTube. Er is dus een vereenvoudigd inrijgen en de voorbereiding van de machine is snel. De blikhouder is gemaakt van metaal voor meer robuustheid en betere positionering. Het werkplan profiteert van a LED verlichting. En er zijn 6 transporteurhoofden.

Qua beschikbare punten is er keuze tussen 18 verschillende puntendat wil zeggen de rechte steek, de zigzagsteek en diverse decoratieve steken. De lengte is handmatig instelbaar. Tegelijkertijd profiteren we van 10 programma’s. Ten slotte kunt u in vier stappen een automatisch knoopsgat maken. Het vermogen is 70 watt, wat relatief correct is.

Het formaat van deze Singer naaimachine is comfortabel: klein, maar niet te klein. Hij meet dus 37,31 x 17 cm en weegt 7 kg. Vanwege het formaat is het erg populair bij adolescente meisjes, petite dan volwassenen. Aan de andere kant heeft de naaimachine geen hoes en het is daarom nodig om er snel een te naaien om hem tegen stof te beschermen en onderhoud te beperken. Een mini-accessoirekit is nog steeds inbegrepen. Dit is vooral geschikt voor degenen die helemaal opnieuw beginnen met naaien.

Ten slotte biedt Singer als cadeau aan bij aankoop van dit model a online naaicursus zeker de Artesane-site. Dit is een beginnerscursus waarmee je aan een eerste project kunt beginnen of jezelf kunt aanbieden. Het is bijzonder interessant om deze cursus te volgen waarmee je veel tips en technieken onder de knie kunt krijgen of ontdekken. Omdat het een online cursus is, waar u ook woont, kunt u er uw voordeel mee doen.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

2. Brother CS10: het goedkope alternatief

Brother CS10 merkt op

MEEST

✓ 40 verschillende punten
✓ 5 stijlen van automatische knoopsgaten
✓ Dubbele LED-verlichting
✓ Elektronisch model
✓ Praktische accessoires

DE MINDER

✓ Geen dekking
✓ zeer licht

Het is een eindeloos debat, tussen broer of zanger, elke naaister heeft haar voorkeur en verandert die nooit. De Brother CS10 naaimachine is een model elektronisch wat ook geschikt is voor beginners. DeLCD scherm is het middelpunt van de naaimachine. Dit is waar de vier knoppen worden gebruikt om het type steek, de lengte, de breedte en het type voet te kiezen. De samenvatting van de punten wordt direct op de machine gepresenteerd (op het onderdeel dat de motor verbergt). Er is 40 steken, waaronder 5 knoopsgatstijlen. Het maken van een knoopsgat is 100% automatisch. Het scherm is vrij klein en er is geen achtergrondverlichting, maar het blijft wel goed leesbaar.

Voor de installatie van de machine is het eerste positieve punt dat er een geïntegreerde naaldinrijger. Het is niet meer nodig om de draad zelf in het oog te schuiven. Ter vereenvoudiging is de spoel horizontaal gepositioneerd, wat iedereen ermee eens is om eenvoudiger dan verticale positionering te vinden. Dit maakt het ook gemakkelijker om de hoeveelheid resterende draad op de spoel bij te houden.

EEN dubbele led-verlichting moet een betere monitoring van de uitgevoerde werkzaamheden mogelijk maken. Sommige meningen geven echter aan dat de helderheid onvoldoende is en het kan nodig zijn om te plannen om op een goed verlichte plaats te gaan zitten of om de meegeleverde LED’s te vervangen.

Bij de naaimachine krijgen we een instructie-dvd en een Accessoireset voor Brother. Dit omvat naalden, voeten (voor zigzagsteken, ritssluiting, overlock) en enkele elementen voor het onderhoud van de machine. Het kan worden gekocht met of zonder hoes.

Het echte negatieve punt is de lichtheid. Deze naaimachine weegt slechts 5 kg en heeft geen bevestigingssysteem (zoals zuignappen). Dus wanneer u aan een grote hoeveelheid stof werkt (op een tafelkleed of een gordijn) of aan dikke stof (jeans, fluweel), wordt de machine enigszins aangedreven door de stof.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

3. Brother CX70PE (Patchwork Edition): de beste middenklasse

Brother CX70PE bericht

MEEST

✓ 70 punten
✓ Inclusief naaldinrijger
✓ Dubbele LED-verlichting
✓ Robuuste roterende haak
✓ Werkt zonder pedaal

DE MINDER

✓ Redelijk licht

De Brother CX70PE naaimachine is een compleet elektronisch model voor beginners en gevorderden. Het biedt een grote flexibiliteit. Dus 70 punten zijn beschikbaar en ze worden allemaal weergegeven op de schaal om ze zo gemakkelijk mogelijk te kiezen. De instellingen worden gemaakt met 4 knoppen rond het LCD-scherm. Als in het begin, vooral wanneer u begint te naaien, de handleiding (in digitaal formaat) essentieel is, wordt het gebruik snel natuurlijk en intuïtief gedaan.

Om de draad op te zetten, hebben we een geïntegreerde naaldinrijger. De plaatsing van de spoel is ook vereenvoudigd en wordt plat gedaan. Het deksel boven de spoel is transparant zodat de draad kan worden afgewikkeld. De 6 transporteurhonden laat toe om vrij dikke stoffen te bewerken (zonder naar leer te gaan). Het is echter een redelijk lichte machine. Als dit detail praktisch is om het voor elk gebruik te installeren en op te bergen, betekent dit dat u niet te snel moet gaan met dikke stoffen of zeer grote stukken stof.

Het is mogelijk om de naaimachine te bedienen zonder het pedaal te gebruikend.w.z. alleen met de start / stop-knop. De achteruitnaaitoets bevindt zich ernaast. De machine is ook uitgerust met een automatische opwinder en het is mogelijk om de positie van de naald (omhoog of omlaag) te kiezen wanneer deze is gestopt. Er is ook een vrije arm en een stevige roterende haak.

Diverse accessoires worden bij deze Brother naaimachine geleverd, inclusief verschillende pootjes, naalden, deksel, schroevendraaier, tornmesje, spoel, enz. Standaard wordt het verkocht zonder een aanschuiftafel, maar hetzelfde model is verkrijgbaar met een aanschuiftafel voor ongeveer 30 EUR meer.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

4. Singer Brilliance 6160: het mid-range alternatief

Singer Brilliance 6160 notice

MEEST

✓ 60 punten
✓ 4 verschillende knoopsgaten
✓ Dikke stoffen transporteur
✓ Automatisch inrijgen
✓ Quiltsteken

DE MINDER

✓ Ultra basic hoes

De Singer Brilliance 6160 naaimachine is een elektronisch model wie telt 60 verschillende punten. Het is bedoeld voor amateurs, beginners of bevestigd. Het scherm en de bedieningsknoppen bevinden zich net boven de lijst met beschikbare punten. Dit omvat 4 knoopsgaten, 8 stretchsteken en steken voor volledig borduren, quilten, quilten of gewoon decoratie.

Het is ontworpen om werk aan zoveel mogelijk stoffen (door de juiste naalden aan te schaffen), omdat het transporteurs heeft die bijzonder geschikt zijn voor dikke stoffen. Recensies over de Singer Brilliance 6160 laten zien dat deze kan worden gebruikt op kleine projecten met leer of jeans.

Aan de slag gaan met de Singer-machine is eenvoudig met een automatisch inrijgen en een heel eenvoudig systeem om de koevoet te veranderen. A helder LED-licht geeft goede zichtbaarheid op de lopende naad. Alles staat goed aangegeven op de machine, ook als het nodig is om eventueel de handleiding te raadplegen, zeker als je begint en vooral om de verschillende instelknoppen onder de knie te krijgen.

De toebehoren zijn niet erg talrijk, maar het bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen en een persoonlijk idee te krijgen van wat je nodig hebt. Er zijn dus twee reservebussen, naalden, een verticale extra spoelhouder, een vilten ring, een kloskap, een knoopsgatopening (met tang en overlockscheur), een schroevendraaier voor de naaldplaat , een stopplaat, een ritsvoet en een knoopsgatvoet. Het belang van het merk Singer is dat het in geval van nood eenvoudig is om een ​​artikel in fournituren te kopen.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

5. Bernina Bernette Sew & Go 8: de beste high-end

Bernina Bernette Sew & Go 8 beoordelingen

MEEST

✓ Heel mooi
✓ 197 verschillende punten
✓ 7 knoopsgaten
✓ 15 naaldposities
✓ Voor professioneel gebruik

Het Bernina Bernette Sew & Go 8 model is een professionele elektronische machine, voornamelijk bedoeld voor mensen die patchwork en quilten maken. Het is ideaal voor deze twee activiteiten, omdat er alles aan wordt gedaan om het naaiwerk gemakkelijker te maken. Er is dus een grote werkruimte. Een start / stop-knop is net naast de naald geplaatst om het pedaal te verwijderen en vooral om met de grootste precisie te handelen. Er is zelfs een draadknipper.

Onder andere moet worden opgemerkt dat het LCD-scherm lang en nauwkeurig is. Het geeft toegang tot 197 verschillende steken, waaronder een alfabet en 7 soorten knoopsgaten (inclusief een ronde vorm). Er zijn veel knoppen om tijd te besparen bij het programmeren van de machine (bij de eerste prijsmodellen zijn er vaak pijlen om door de programma’s te scrollen). U kunt ook de lengte en breedte van de steken wijzigen.

Alle stoffen kunnen namelijk worden genaaid 7 transporteurhonden zelfs bij dikke stoffen. En de vrije arm maakt het gemakkelijk om zomen te naaien of reparaties uit te voeren, zelfs op vaak smalle kinderkleding.

Online voldoet deze machine alleen aan positieve recensies. De zeldzame fouten die kunnen optreden, worden onmiddellijk opgelost door de klantenservice of met behulp van nauwkeurige informatie over het gebruik van het product. De prijs is volledig gerechtvaardigd en zodra u regelmatig en serieus gebruik wilt maken, is het de moeite waard om eerst naar deze naaimachine te zoeken.

Qua accessoires ontvangen wij alle benodigdheden voor een goede grip of voor regelmatig onderhoud. Er is dus een standaard naaivoet, een sledevoet voor knoopsgaten, een voet voor onzichtbare zoom, een voet voor knoop, een voet voor overlock, een open voet voor borduurwerk, een voet voor ritssluiting, een tornmesje, een assortiment naalden, drie blikken, schroevendraaier, extra garenpen, etc.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

6. Brother FS100WT: het high-end alternatief

Brother FS100WT bericht

MEEST

✓ LCD-scherm met achtergrondverlichting
✓ Automatisch inrijgen
✓ 7 transporteurhonden
✓ 100 punten en 1 alfabet
✓ 7 voet inbegrepen

DE MINDER

✓ Puntenkeuze niet erg praktisch

Nogmaals, onze keuze viel op een Brother-naaimachine. Het Brother FS100WT-model is een naaimachine elektronisch compleet met een aanschuiftafel voor quilten en patchwork. Bovendien is het een zeer stabiele machine, ongeacht uw naaiwerk. Het blikje is heel eenvoudig horizontaal geplaatst.

Via deLCD-scherm met achtergrondverlichting en de knoppen eromheen, we kiezen tussen 100 verschillende punten. Alle punten worden direct op de machine gepresenteerd. Er zijn ook 8 soorten knoopsgaten en een alfabet. De tweelingnaaldfunctie geeft toegang tot meer personalisatie. De lengte van de steken (tot 5 mm) en de breedte (tot 7 mm) kunnen worden gewijzigd. Een power variator wordt meegeleverd en de machine kan gebruikt worden met of zonder pedaal. De aan / uitknop is handig gepositioneerd om erbij te komen zonder uw naad om te leiden.

In tegenstelling tot de andere modellen in deze selectie, wordt deze Brother naaimachine verkocht met een stijve beschermhoes. Het is niet per se essentieel, het hangt allemaal af van de opslag waartoe u toegang heeft. Maar het biedt meer bescherming tegen alledaagse ongevallen (of je nu met katten of kinderen leeft). Er is ook een handvat en alle accessoires die je nodig hebt om te beginnen zijn inbegrepen. Het is ook gemakkelijk om ze in fournituren te kopen.

Eindelijk is het een naaimachine past zich nog steeds aan vele projecten aan. Hij kan gebruikt worden met de vrije arm of met een aanschuiftafel. Het licht imiteert echt daglicht om goed te verlichten zonder te verblinden. De aanpassing van de draadspanning is handmatig. En als je aarzelt om aan de slag te gaan, wordt er een inleidende dvd meegeleverd die toegang biedt tot veel manipulaties.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

En waarom niet…

De naaimachines hieronder ontbreken niet aan bezittingen en charme. Sommige hebben heel specifieke functies. Anderen hebben een prijs die niet per se verschrikkelijk is. Dus, afhankelijk van uw behoeften of als u een coole promo vindt, aarzel dan niet!

Zanger decoratief

De Singer Decoratieve naaimachine is een mechanisch model bestaande uit 31 verstelbare steken (d.w.z. u kunt de lengte wijzigen). Het is een machine die uitermate geschikt is voor mensen die net beginnen, veel projecten voor ogen hebben en nog niet precies weten voor welk soort naai ze bedoeld zijn.

Er is dus een vereenvoudigde inrijging, we kunnen een 4-staps automatisch knoopsgat en er zijn 19 programma’s inbegrepen. Aan de slag gaan is snel en eenvoudig en om uw eerste project te voltooien, geeft de aanschaf van deze Singer-naaimachine toegang tot een online naaicursus van twee uur op de Artesane-website. Eindelijk is het een model dat 7 kg weegt, een vermogen heeft van 70 watt en een biedt verlichting van het werkplan.

De beste naaimachines, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Toyota PowerFabriq

Deze naaimachine is een klein wonder voor het naaien van dikke stoffen. Het zal veel minder interessant zijn om een ​​lichte katoenen jurk te maken, maar je kunt er zonder problemen een leren tas van maken. Zo kunt u canvas tot 6 mm dik naaien, leer tot 4,5 mm en tot 12 lagen jeans (geen zorgen meer over zomen!). Het is mogelijk om koord in te rijgen.

Het is een mechanisch model en alle aanpassingen zijn gemaakt met een muis wieltje rechts gepositioneerd. 17 punten zijn verkrijgbaar inclusief een 4-staps knoopsgat, twee decoratieve steken en twee stretchsteken. Het wordt ook verkocht met een paar accessoires, waaronder zes koevoeten en twee blikjes. Ondanks zijn gewicht van 5,7 kg heeft hij een goede stabiliteit en is hij robuust. Een lichthoes wordt meegeleverd.

De beste naaimachines, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Zanger Heavy Duty

Dit Singer naaimachinemodel onderscheidt zich van de andere modellen van het merk, omdat het steviger en efficiënter is wanneer het wordt geconfronteerd met dikke stoffen. Het is een naaimachine mechanisch met twee wijzerplaten om het type steken en hun lengte te kiezen. 32 punten zijn beschikbaar, d.w.z. nuttige steken en decoratieve steken en andere voor jersey. Er worden vier koevoeten meegeleverd.

Het is een model dat goed werkt, dat wil zeggen wie trekt de stof goed, wat natuurlijk gaat van jeanszomen, etc. De naaimachine is ook krachtig en snel. Het gewicht van 6,6 kg zorgt voor een goede stabiliteit. Aan de andere kant moet worden voorzien dat de handleiding alleen in digitaal formaat beschikbaar is en dat de accessoires niet erg talrijk zijn (maar alle essentiële zaken zijn aanwezig).

De beste naaimachines, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Veel gestelde vragen (FAQ)

Tot slot volgen hier nog enkele aanvullende elementen waarmee u echt het antwoord op al uw vragen kunt krijgen.

✅ Welke naaimachine om te starten?

Om te beginnen koop je best een mechanische naaimachine. Het is goedkoper, u kunt veel tests doen door op de hoogte te zijn van elke instelling en elk resultaat.

Je hoeft niet te beginnen met tientallen verschillende punten. Werken met de machine is slechts een van de vele elementen om een ​​kledingstuk te maken. Je moet ook de tijd nemen om een ​​patroon te lezen, over te dragen, etc.

✅ Overlock- of naaimachine?

Met een naaimachine en een overlockmachine doe je niet hetzelfde. En bovenal is een overlockmachine iets gecompliceerder om mee om te gaan.

Als je wilt beginnen met naaien en nog geen uitrusting hebt, moet je beginnen met een naaimachine.

Aan de andere kant, als u al een eerste naaimachine heeft, zelfs een kleine die van uw grootmoeder is geërfd en u complexere projecten wilt maken met meer delicate afwerkingen, dan kan het interessant zijn om een ​​overlockmachine te kiezen.

✅ Brother vs Singer naaimachine?

Brother en Singer bieden verschillende naaimachines aan met prijzen voor alle budgetten. U kunt een Brother-machine van hoge kwaliteit vinden voor een beetje goedkoper dan zijn Singer-equivalent. Dit merk bevat ook nog een paar nieuwe technologieën.

Maar onmogelijk om tussen hen te beslissen en we zouden minder de vraag van het merk moeten stellen dan de relevantie van de machine met onze wensen en behoeften. U kunt net zo goed uw eerste naaiprojecten en uw budget over deze vraag laten beslissen.

✅ Hoe een spoel in een naaimachine plaatsen?

De spoel is een klein allround accessoire dat bij de naaimachine wordt geleverd. Plaats eerst wat draad (degene die u gaat gebruiken) en steek deze vervolgens in de machine.

De spoel bevindt zich onder de naald. Het is belangrijk om het in de goede richting te plaatsen en de draad iets naar buiten te laten komen. Laat de naald dan één keer vallen / breng deze omhoog om de draad correct te plaatsen.

Let op, de richting waarin de spoel moet worden geplaatst, verschilt per machine. Het is daarom noodzakelijk om de instructies te raadplegen. Maak bij twijfel altijd een paar puntjes op onbelangrijke stof om te controleren of deze op de juiste plaats zit.

✅ Hoe een naald op een naaimachine rijgen?

Zorg voordat u de naald inrijgt dat u een kant-en-klare spoel heeft.

Voor het overige is het ideaal om de handleiding van uw machine direct te raadplegen, aangezien deze van model tot model verschilt. Maar meestal wordt het pad gevolgd door de draad aangegeven op de machine.

Overweeg de eerste paar keer een paar punten te maken over een weefselval voordat u aan uw project begint. En als de spanning niet correct is, begint u opnieuw met het inrijgen van de naald en plaatst u de spoel.

✅ Hoe uw naaimachine oliën?

Allereerst heb je naaimachineolie nodig. U kunt een naaimachine niet smeren met bakolie of fietsolie. Dan moet u nadenken over regelmatig onderhoud: jaag het stof uit elke hoek (ook rond de spoel) en vervang de naalden, zelfs als deze niet in tweeën is gedraaid.

Ten slotte kunt u uw naaimachine één keer per jaar oliën, een detail om de instructies voor uw machine te raadplegen. De plaatsen waar de olie moet worden gestort, worden ook gespecificeerd in de instructies, omdat voor sommige machines deze reiniging wordt vereenvoudigd. Na het toevoegen van de olie moet de accu-machine op schroot worden bediend.

Wees voorzichtig met het invetten van uw machine voordat u hem gebruikt en niet voordat u hem laat rusten. De olie kan bevriezen en bij de volgende start een probleem veroorzaken.

Conclusie: welke naaimachine moeten we kopen?

Realiseren basis naaien, dat wil zeggen het maken van kinderkleding, maar ook kleine projecten zoals taartzakken of mooie kits, zonder enige aarzeling de naaimachine Zanger Initial zal perfect zijn.

Dit mechanische model is relatief compact en het gebruik is intuïtief. Daarnaast hebben we een online naaicursus van 2 uur om ons eerste project te realiseren. Dit Singer-model wordt regelmatig gekocht, gebruikt en gewaardeerd door een grote verscheidenheid aan doelgroepen (kinderen, adolescenten, volwassenen, mannen en vrouwen).

Aan de andere kant als je dat wilt beginnen met een elektronische naaimachine, kiest u bij voorkeur voor middenklasse om direct een compleet en duurzaam model als de Broer CX70PE. En als je van plan bent professioneel worden, met een specialisatie in patchwork of quilten, dan heb je de naaimachine nodig Bernina Bernette Sew & Go 8. C’est un produit assez exceptionnel à tout niveau (mais bien plus cher).

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites