1 octobre 2020

6 betrouwbare kachels – vergelijking

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

De petroleumkachel is een back-upoplossing voor het verwarmen van zelden gebruikte ruimtes, zonder verwarming of elektriciteit. Zo kan hij in een doe-het-zelf werkplaats, veranda, tuinhuisje etc. geplaatst worden. Het blijft alleen om het model te vinden dat het beste bij uw persoonlijke ruimte past.

Daarom hebben we de tijd genomen om de verschillende momenteel beschikbare oliekachels te vergelijken om de beste producten te bepalen. Deze studie is zorgvuldig uitgevoerd, zodat u een voordelige back-upverwarming kunt vinden voor aankoop en gebruik. En als in onze ogen, de oliekachel ZIBRO LC-300 is waarschijnlijk een van de beste modellen, we presenteren andere even serieuze alternatieven.

  • Welke oliekachel kies je?
  • Economische oliekachel of niet?
  • Hoe een oliekachel kiezen?
  • Wat is het beste merk kerosinekachel?
  • Wat is de prijs van een oliekachel?

Vind alle informatie die u moet weten voordat u een goede oliekachel koopt.

Promo oliekachel beste prijs-kwaliteitverhouding:

Promotie – 30%

Perel TC84100N Kerosineverwarmer -…

Waarom zijn onze meningen betrouwbaar?

Om de selectie van de beste oliekachels te maken, hebben we gewerkt aan nauwkeurige, objectieve criteria en dus vrij van invloeden van buitenaf. Het is een van de G-waarden voor u getest : wij werken voor geen enkel merk. Dus meningen worden strikt gegeven vanuit de kwaliteit van de producten.

Hiervoor zijn veel externe bronnen nuttig voor ons, zoals de site Wat een energie. Ze zijn gevarieerd om volledige informatie te vinden. En we houden ook rekening met de recensies die zijn geplaatst in online winkels zoals Amazon, Darty of Boulanger, terwijl we natuurlijk alleen de opmerkingen raadplegen van mensen van wie de aankopen zijn gecontroleerd.

Vergelijking van oliekachels / Onze TOP 3

De beste middenklasse

Het beste high-end

Extreem compleet voor zijn prijs, hij heeft een 24-uurs programmeerbare timer, een thermostaat, een anti-kantelbeveiliging en een kooldioxide gasdetector. De autonomie is 65 uur.

Veilig, ergonomisch en met thermostaat heeft deze kachel een autonomie van 21 tot 67 uur dankzij de 9 liter tank en het vermogen van 4000 watt. Het is geschikt voor een oppervlakte tot 65 m².

Elektronische kachel, het werkt door brandstofvergassing. Dankzij de energiebesparende modus kan de autonomie 69 uur zijn. Het zorgt ervoor dat de temperatuur stabiel is in de kamer.

ZIBRO LC-300 Oliekachel Grijs

Extreem compleet voor zijn prijs, hij heeft een 24-uurs programmeerbare timer, een thermostaat, een anti-kantelbeveiliging en een kooldioxide gasdetector. De autonomie is 65 uur.

De beste middenklasse

Qlima - SRE8040C laserbrandstofkachel

Veilig, ergonomisch en met thermostaat heeft deze kachel een autonomie van 21 tot 67 uur dankzij de 9 liter tank en het vermogen van 4000 watt. Het is geschikt voor een oppervlakte tot 65 m².

Het beste high-end

Inverter 7747 Elektronische oliekachel, 4650 W, grijs

Elektronische kachel, het werkt door brandstofvergassing. Dankzij de energiebesparende modus kan de autonomie 69 uur zijn. Het zorgt ervoor dat de temperatuur stabiel is in de kamer.

Hoe verloopt de selectie?

Onder de back-up verwarmingsoplossingen is de oliekachel vaak een economische oplossing. Het energieverbruik is inderdaad lager dan bij een ventilator kachel en zelfs dat met een elektrische verwarming. Sommige hebben bovendien geen stopcontact nodig en kunnen daarom tijdens het werk en op een plaats zonder elektriciteit worden gebruikt, waardoor ze zich onderscheiden van de oliebad radiator.

Maar dit zijn slechts algemeenheden en om er optimaal van te profiteren, moet je een goed apparaat kopen. Hier zijn de criteria waarmee we de verschillende modellen oliekachels kunnen vergelijken en die in alle objectiviteit kunnen zeggen dat deze beter is dan deze.

De werking

Er zijn drie verschillende formaten kerosinekachels, elk met voor- en nadelen.

De pit pan wordt ook wel een eenvoudige verbrandingskachel genoemd. De ontsteking gebeurt met een lont en batterijen. Het is een economisch product en daarom gemakkelijk te kopen voor minder dan 150 EUR. Hij is degene die de meeste geur afgeeft. En u moet ongeveer één keer per jaar de lont en de batterijen vervangen.

De dubbele verbrandingskachel is de laminaire kachel. Net als de pitkachel kan hij op zichzelf staan ​​en hoeft hij niet op het lichtnet te worden aangesloten. Hij heeft nog steeds een batterij. De geur is discreet. Er is geen instelling mogelijk.

De elektronische oliekachel is het duurste formaat, maar ook het meest modulaire. Het heeft een thermostaat en een ventilatiesysteem. Het is precies, het is geschikt voor grote oppervlakken en geeft weinig geuren af.

Het vermogen en het verwarmingsoppervlak

Hoe krachtiger een apparaat, hoe geschikter het is voor een grote kamer. Het vermogen moet worden gekozen afhankelijk van de plaats van installatie van de oliekachel, vooral bij de goedkope modellen die niet verstelbaar zijn.

In principe geeft de beschrijving van het product het optimale oppervlak aan. Raadpleeg anders het wattage en plan voor ongeveer 100 W per m².

Het reservoir en de autonomie

De brandstoftank is slechts één element waarmee rekening moet worden gehouden met betrekking tot autonomie en verbruik. Inderdaad, een grote tank zal niet erg interessant zijn als dit betekent dat de kachel twee keer zoveel verbruikt als een concurrerend product.

Door nadelen kunt u een idee krijgen van de ergonomie van het apparaat. Een autonomie van tien uur is dus bijzonder geschikt voor een apparaat met zeer incidenteel gebruik.

De consumptie

Zoals hierboven vermeld, kan het verbruik enorm variëren. Elektronische oliekachels bieden de grootste variatie, van 0,1 tot 0,4 l / uur. Wick-kachels verbruiken over het algemeen tussen 0,2 en 0,3 liter per uur.

Veiligheid

Hoe veiliger het apparaat is, hoe vrijer u het kunt inschakelen. Het kan een slot hebben (kindveiligheid genoemd), anti-kantelbeveiliging, een gasdetector, een stop bij oververhitting, etc.

De opties

Oliekachels van de beste prijs hebben zelden opties. Daarvoor moet je in prijsklasse stijgen. Dan kunt u desgewenst profiteren van een vertraagde start, een afstandsbediening, een timer, de zogenaamde Inverter-technologie (die automatische regeling biedt op basis van de kamertemperatuur), een booster, enz.

Denk eraan om te kiezen op basis van uw behoeften. Dus als je bent uitgerust meteen goed weerstationis de optie om de temperatuur met niets meer weer te geven waarschijnlijk niet de moeite waard.

En natuurlijk moet je rekening houden met de prijs. Dit kan enorm verschillen van winkel tot winkel en het is altijd beter om te bestellen tijdens de verkoop of Black Friday.

De beste goedkope oliekachels

Een goedkope oliekachel is een product dat in het algemeen voor minder dan 200 EUR wordt verkocht. Het heeft weinig opties, maar het zorgt ervoor dat het kan verwarmen zonder de bank te breken.

1. ZIBRO LC-300: de beste goedkoop

ZIBRO LC-300 kennisgeving

MEEST

✓ Programmeerbare timer
✓ Thermostaat inbegrepen
✓ 65 uur autonomie
✓ Laag verbruik
✓ Verwarmt in 5 minuten

De Zibro LC-300 oliekachel staat op de grens van goedkope en middenklasse apparaten. Het bereikt inderdaad niet de grens van 200 EUR, maar bijna. Dit verklaart waarom het zo compleet en zo praktisch in gebruik is. Inderdaad, het heeft verschillende opties die de verwerking op lange termijn vereenvoudigen.

Het is inderdaad een kachel met een thermostaat. U kunt een temperatuur kiezen en wanneer deze wordt bereikt, wordt deze uitgeschakeld. Het is daarom niet nodig om de thermometer te bewaken. En daarom is het geschikt in ruimtes met een oppervlakte variërend van 15 tot 75 m² (d.w.z. tot 120 m³ volume). Het heeft ook een timer programmeerbaar tot 24 uur. Dit is dus een andere manier om het automatisch te stoppen zonder direct in te grijpen.

Qua brandstofverbruik biedt het een aantrekkelijk rendement. Hij verbruikt 0,2 l / uur. Hij heeft een Tank van 5,4 liter wat maakt een 65 uur autonomie. Het warmt op in minder dan 5 minuten en het opstarten is snel. Het vullen van de tank duurt niet langer dan 5 minuten, aangezien er een pomp is inbegrepen om de tank te vullen. Voorspellen is dan geen enkel probleem.

Toyotomi, die de oorsprong is van het Zibro-assortiment, is een Japans merk dat producten in Japan produceert, met inachtneming van alle Europese normen. Het apparaat bevat dus een kooldioxide-detector. Als het gasdebiet te hoog in de lucht is, is het onmogelijk om het te bedienen voordat het goed is geventileerd. Evenzo wordt het apparaat uitgeschakeld bij valgevaar (d.w.z. bij stoten of kantelen). Zodra de kachel is teruggekeerd naar zijn uitgangspositie, duurt het slechts een minuut voordat hij weer kan worden aangestoken.

Ten slotte is het een vrij compact model. Hij is 42 cm hoog en weegt 8 kg. Het heeft handvatten aan de zijkant om het probleemloos te verplaatsen.

De beste oliekachels, 6 betrouwbare back-upverwarmers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

2. ZIBRO LC-DX320: het goedkope alternatief

ZIBRO LC-DX320 kennisgeving

MEEST

✓ Tot 65 uur autonomie
✓ Voor grote oppervlakken
✓ Goed toegankelijk bedieningspaneel
✓ Thermostaat inbegrepen
✓ Warmt snel op

DE MINDER

✓ Geurloos apparaat niet erg effectief bij ontsteking

Zibro LC-DX320 is efficiënte langdurige verwarming. In feite kan deze oliekachel een gastenkamer effectief een paar dagen uitrusten of uw centrale verwarming probleemloos gedurende een week vervangen. Hij is uitgerust met een tank van 5,4 liter waardoor hij een autonomie van 17 tot 65 uur afhankelijk van het gebruikte vermogen. Het maximale verbruik is dus 0,32 l / u.

Om het te gebruiken, moet de oliekachel zijn aangesloten op het lichtnet. Het is de elektriciteit die het bedieningspaneel en de thermostaat en gasdetector van stroom voorziet. Beginnen is snel. U kunt een ideale temperatuur kiezen en automatische regeling zorgt ervoor dat de kachel stopt wanneer deze temperatuur is bereikt. Daarnaast kunnen we tijdens de opstart een toename van ongeveer voorzien 3 ° in 30 minuten (in een kamer van 50 m³).

De kracht van de kachel is geschikt voor een oppervlakte van 50 tot 120 m³ wat meestal overeenkomt met een ruimte variërend van 20 tot 48 m². Een intern ventilatiesysteem zorgt voor een goede warmteverdeling. Je moet er nog voor zorgen dat de kamer goed geventileerd is. Wetende dat hij 8 kg weegt, is het het beste om hem de eerste keer dat u hem gebruikt op de juiste plaats te plaatsen. Twee handvatten vergemakkelijken echter de beweging.

Ten slotte een anti geur systeem is inbegrepen, maar bij het opstarten is het niet erg effectief. De geur is nog steeds aanwezig. De beste manier om dit te beperken is simpelweg door aardolie van goede kwaliteit te kopen, dat wil zeggen een speciale stookolie zonder geur.

De beste oliekachels, 6 betrouwbare back-upverwarmers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

De beste mid-range oliekachels

Dit zijn de olieverwarmers die de meest interessante criteria hebben voor een prijs van ongeveer 300 EUR. In deze categorie wordt de beste prijs-kwaliteitverhouding gevonden.

3. Qlima – sre8040c: de beste middenklasse

Qlima - sre8040c bericht

MEEST

✓ Programmeerbare thermostaat
✓ Tot 65 m²
✓ Eenvoudig te verwijderen tank
✓ Warmt snel op
✓ Relatief compact

DE MINDER

✓ Trillingsgeluid (38 dB)

Hier is een zuinige oliekachel. Het Qlima-sre8040c-model heeft een laag brandstofverbruik. Dankzij de thermostaat werkt hij alleen als het nodig is. Dus consumeert hij tussen 0,13 l en 0,4 l per uur en het heeft een autonomie van 21 tot 67 uur. Het kan worden geplaatst in een kamer met een 65 m² maximale oppervlakte of een inhoud van maximaal 170 m³.

De tank heeft een 9 liter inhoud. Het is gemakkelijk te verwijderen en te vullen dankzij de meegeleverde handmatige pomp. Evenzo is aan de slag gaan intuïtief. Een handleiding is nog aanwezig (of gratis verkrijgbaar in het Frans op de website van Qlima. Er worden tegelijkertijd twee temperaturen weergegeven, die van de kamer (dankzij de meegeleverde thermometer) en die welke moet worden bereikt.

Het is een relatief compacte verwarming. Het meet dus 46,6 cm lang en 44,5 cm hoog. Hij weegt 12 kg. Het heeft een anti-geursysteem genaamd Confort Plus. Het gaat over een ventilatie die geurtjes beter beheert wanneer het apparaat wordt in- en uitgeschakeld. In combinatie met een goede brandstof maakt dit het mogelijk om niets meer te voelen.

Voor de veiligheid is de oliekachel volledig uitgerust : CO2-detector, kinderbeveiliging, anti-kipsysteem, antivriesbeveiliging. Het heeft ook de functie automatische reiniging. De enige fout die eraan is gericht, is het trillingsgeluid dat min of meer hoorbaar is, afhankelijk van de kracht van het apparaat. Geluid varieert van 25 dB (nauwelijks hoorbaar) tot 38 dB (door iedereen te horen in een rustige omgeving zoals een slaapkamer). Het is daarom niet per se geschikt voor iedereen, afhankelijk van waar je het wilt installeren.

De beste oliekachels, 6 betrouwbare back-upverwarmers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

4. ZIBRO LC-400: het mid-range alternatief

ZIBRO LC-400 kennisgeving

MEEST

✓ Groot bedieningspaneel
✓ Elegante kleuren
✓ Grote kracht

De in Japan gemaakte Zibro LC-400 oliekachel is een vierkant frontmodel (43 cm voor een diepte van 31 cm) genoeg elegant. Het roept degelijkheid op en wekt vertrouwen. Het is gemaakt van zwart en zilver van kleur. En net als alle andere Zibro-producten geldt een garantie van 4 jaar. Hij heeft een groot, gemakkelijk toegankelijk bedieningspaneel omdat helemaal bovenaan het apparaat. De ventilatie staat centraal. Dankzij twee zijhandgrepen kan hij gemakkelijk worden opgetild (hij weegt 11 kg).

Het is een verwarming voor middelgrote oppervlakken. Het verwarmt inderdaad goed op een oppervlakte tot 50 m². Het heeft een 4000 W vermogen. De tank heeft een inhoud van 5,4 l en biedt 65 uur autonomie. Omdat het een oliekachel is met een thermostaat, moet deze op een stopcontact zijn aangesloten om te kunnen werken. Dit is essentieel, omdat hierdoor ook de CO2-detector kan worden ingeschakeld en daarom groen licht geeft voor het opstarten.

Dankzij thermostaatzal de kachel stoppen zodra de gewenste temperatuur is bereikt. Hiervoor worden twee temperaturen weergegeven op het bedieningspaneel, de temperatuur in de kamer en de temperatuur die je moet hebben. Hierdoor is het mogelijk om zonder thermometer bij de hand te hebben. Dit scherm wordt ook gebruikt om de foutcode weer te geven in geval van een probleem.

De vulling van de tank is ergonomisch. Een handpomp wordt meegeleverd en het kost niet veel tijd. U moet brandstof kiezen die is bestemd voor petroleumkachels en het verdient de voorkeur om te kiezen voor een brandstof die zo min mogelijk geur afgeeft, omdat er niets rechtstreeks aan de kachel wordt geleverd.

De beste oliekachels, 6 betrouwbare back-upverwarmers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

De beste high-end oliekachels

Om je geest 100% gratis en met een minimum aan onderhoud te verwarmen, moet je klaar zijn om high-end te kopen. Dit zijn duurdere modellen, maar we begrijpen snel waarom door hun beschrijving te ontdekken.

5. Inverter 7747: de beste high-end

Omvormer 7747 bericht

MEEST

✓ Geurloos
✓ Booster-modus
✓ « Hot feet » modus
✓ Tot 69 uur autonomie
✓ Speciale grote gebieden

DE MINDER

✓ Matig geluid

De omvormer 7747 is een elektronische oliekachel, dus het moet zijn aangesloten om te kunnen werken. In tegenstelling tot goedkopere modellen werkt het niet met een lont, maar met de brandstofvergassing. Het is een efficiëntere technologie dan het gebruik van een lont, het beperkt de verstopping van het apparaat en verhoogt daardoor de levensverwachting. Qua verwarming zijn de resultaten er echt.

Deze Inverter elektronische kachel kan een ruimte met een volume verwarmen tot 186 m³. Het vermogen is echter zodanig dat het niet echt geschikt is voor kleine ruimtes (minder dan 20 m²). Met zijn 7,2 liter tank en het juiste verbruik heeft een maximale autonomie van 69 uur. Voor optimaal gebruik kan het voor 7 dagen worden gepland. De elektronische thermostaat houdt een stabiele kamertemperatuur. En het is ook mogelijk om de modus te kiezen energiebesparend of modus booster. Een andere functie, op het eerste gezicht een beetje gimmicky, maar aangenaam om in te leven, is de « hot feet » -modus. Het is een kwestie van de luchtuitlaat naar beneden richten en niet altijd naar boven.

Op het niveau van veiligheid, alles is aanwezig: kinderslot, CO2-detector, anti-tilt of anti-oververhitting stop. En wanneer het stopt, wordt systematisch een foutcode weergegeven om de situatie zo effectief mogelijk te verhelpen. Indirect gekoppeld aan veiligheid, maar wel handig om te weten: de wanden zijn goed geïsoleerd en zo ontworpen dat ze zo warm mogelijk blijven. Brandwonden worden voorkomen door eenvoudig contact.

Er wordt slechts één defect gemeld en er wordt over gedebatteerd. Sommige mensen vinden dat het zoemende geluid te merkbaar is. Anderen vinden het redelijk draaglijk en vooral relatief correct in vergelijking met concurrerende producten.

De beste oliekachels, 6 betrouwbare back-upverwarmers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

6. ZIBRO LC-SL530: het high-end alternatief

ZIBRO LC-SL530 kennisgeving

MEEST

✓ Zeer lange autonomie (70 uur)
✓ Booster-modus
✓ Inclusief afstandsbediening
✓ Meerdere beveiligingssystemen
✓ Goede ventilatie

DE MINDER

✓ Het formaat en het gewicht

Qua ontwerp lijkt de Zibro LC-SL530 petroleumkachel sterk op het LC-400-model dat in het middensegment is geselecteerd. Maar laat er geen misverstand over bestaan, het prijsverschil gaat gepaard met een echte toename van kracht, autonomie en algemene ergonomie. Het vermogen is dus 4650 watt en daar profiteren wij van tot 70 uur autonomie (d.w.z. het voorgestelde maximum tussen de 6 hier gepresenteerde apparaten). Het is ook een iets langer apparaat, het meet 55 cm x 44 cm aan de voorkant, 33 cm diep en 13 kg.

Dankzij goede ventilatie kan warmte worden verdeeld in een meetruimte tot 70 m² (klassieke plafondhoogte), d.w.z. een inhoud van 190 m³. Het ventilatiesysteem kan worden aangepast aan het gewenste vermogen: met booster of met energiebesparing. Wat de SAVE-modus wordt genoemd, is bijzonder interessant. Het gaat erom de kamer op dezelfde temperatuur te houden. Als het huis goed geïsoleerd is, werkt de oliekachel heel weinig.

Veel opties zijn inbegrepen en een van de meest interessante is 7-daagse programmering. Het is mogelijk om maximaal 3 starts en stops per dag te plannen. De enige fout is dat bij een stroomstoring de programmering alleen wordt onthouden als de stroomstoring minder dan 10 minuten duurt. Daarnaast heeft deze oliekachel ook een timer, een thermostaat, een automatische reiniging en zelfs een afstandsbediening.

Beveiligingskant alles is er ook. Zo zijn er twee zekeringen (om overspanning te voorkomen), een kinderslot, een kantelbeveiliging, twee vlamindicatoren, een oververhittingsbeveiliging, een branderautomaat en een automatische stop bij kantelen.

De beste oliekachels, 6 betrouwbare back-upverwarmers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

En waarom niet…

Voordat we hier besluiten, zijn er nog drie andere oliekachels, allemaal van het merk Zibro dat zijn producten in Japan produceert en dat een echte referentie in het veld is. Deze verwarmingskeuzes hadden in de toppositie kunnen zijn. Daarom presenteren we ze u toch om u meer keuzes te bieden. Ze zijn misschien meer in uw budget of u kunt ze in de uitverkoop vinden.

ZIBRO RS-220

De Zibro RS-220 oliekachel is een geschikt model voor een oppervlakte van 14 tot 32 m² met een klassieke plafondhoogte. Hij heeft een uiterst eenvoudige ontsteking, met pizo. Dat wil zeggen, u hoeft alleen maar aan de knop te draaien om een ​​vonk te creëren. Minder dan 5 minuten later is het apparaat warm en begint het temperatuurverschil te voelen. Druk op de rode knop om het uit te schakelen.

Het is een 800 ° brander met één kamer. Hij heeft er een verbruik van 0.229 l / h welke is correct. Hij kan niet op een stopcontact worden aangesloten, maar het is absoluut noodzakelijk om nieuwe batterijen te leveren voor de geïntegreerde CO2-detector. Als de batterijen niet worden gebruikt, werkt de detector niet en voorkomt een veiligheidssysteem dat de kachel start. Ten slotte is het een product dat 7 kg weegt en relatief discreet is (de gevel meet 44 × 42 cm).

De beste oliekachels, 6 betrouwbare back-upverwarmers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Zibro RS-30

Het model Zibro RS-30 oliekachel werkt met een elektrische batterijontsteking. Het heeft daarom batterijen nodig om te werken. Het heeft een vermogen van 3000 W en een verbruik van 0,31 l / h. Het heeft een tank met een inhoud van 4 liter die een bereik van 12,8 uur biedt. De temperatuur is niet instelbaar en het is daarom niet mogelijk om de geplaatste brandstof te sparen.

Het is een product dat geschikt is voor een kamer van ongeveer 30 m² (van 24 tot 44 m² afhankelijk van de beschrijving). Het heeft twee beveiligingsniveaus. Ten eerste is er een anti-tip veiligheid die het bij de minste schok dooft. En er is een thermische bescherming die de bovenkant van het apparaat « lauw » houdt (dat wil zeggen warm, maar niet zo veel als de voorkant, het wordt nog steeds afgeraden om het aan te raken). Bovendien vindt de uitschakeling onmiddellijk plaats, of dit nu wordt veroorzaakt door het beveiligingssysteem of door de gebruiker.

De beste oliekachels, 6 betrouwbare back-upverwarmers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

ZIBRO RC-320

Dat wil zeggen voor een groot gebied vanaf 40 m²is de Toyotomi Zibro RC-320 oliekachel een zeer goede keuze. Het vermogen is zodanig dat het niet wordt aanbevolen voor kleinere gebieden. Het is ook een imposanter model dan de andere. Het meet dus iets meer dan 50 cm zijkant en 28 cm diep. En hij weegt 11,5 kg. Het verdient daarom de voorkeur om deze direct op de juiste plaats te plaatsen.

Hij heeft een 5,5 l tank die toegang geeft tot een 18,5 uur autonomie. De ontsteking is bijzonder eenvoudig. Je moet aan de knop draaien om de pit te openen en dan klikken. De temperatuur stijgt slechts een paar minuten. Het apparaat heeft echter absoluut batterijen nodig die niet zijn inbegrepen. Nog een detail om te weten, na het vullen van de tank moet je minimaal 10 minuten wachten voordat je hem kunt inschakelen.

De beste oliekachels, 6 betrouwbare back-upverwarmers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Conclusie: welke oliekachel moeten we kopen?

Na vergelijking en zonder te proberen het meest luxueuze model te kopen, de oliekachel die we lijken te bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding is de Zibro LC-300. Net als alle andere producten in dit assortiment wordt hij gemaakt in Japan en voldoet hij aan alle Europese normen.

Het is inderdaad een petroleumkachel die veelzijdig genoeg is om effectief te zijn in een kleine slaapkamer of een grote woonkamer. De thermostaat bespaart energie omdat de kachel alleen werkt als dat nodig is. En zijn grote autonomie maakt het mogelijk om er niet vaak mee om te gaan.

Het heeft veel gemeen met de oliekachel Qlima – sre8040c, maar we denken dat het prijsverschil (het Qlima-model is duurder) te groot is in vergelijking met de behaalde winst op vermogen en algemene kwaliteit. Dit is niet het geval bij de elektronische oliekachel Omvormer 7747. Het kost echt meer, maar ook het kwaliteitsverschil is erg belangrijk. Laten we zeggen dat als u geen budgetlimiet heeft, u de voorkeur geeft aan dit laatste model om u de hele winter te verwarmen!

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites