20 septembre 2020

6 betrouwbare kachels – vergelijking

Promo
1

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 89.98
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
2

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
3

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
4

Moulinex Cookeo Multicuiseur Intelligent 100 Recettes Préprogrammées 6 L Jusqu'à 6 personnes 6 Modes ...

amazon
229.99 € 160.00
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
5

Robot Cuisine Multifonctions, DECEN 2L Robot Hacho, Options à 4 Vitesses Robot Menager Cuisine Hacho ...

amazon
57.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Om snel een kamer te verwarmen, en zonder overrompelen, is de luchtverhitter een zeer nuttige hulpoplossing. Het is klein, relatief onopvallend en het kost maar een paar minuten om de temperatuur van een badkamer met minstens 5 ° te verhogen.

Om u te helpen bij uw keuze, hebben we de prestaties van de momenteel beschikbare luchtverhitters vergeleken met hun technische specificaties. Deze analyse is gebaseerd op nauwkeurige criteria en volledige bestanden die door veel professionals zijn ontwikkeld, waaronder Que Choisir.

De resultaten van onze vergelijking tonen zes producten, gerangschikt op prijsklasse, waarvan de beste is Rowenta SO9265F0 Mini Excel Eco Safe. Ondanks zijn kleine formaat biedt deze kachel de beste prestaties, zoals u zelf kunt zien.

  • Welke luchtverhitter te kiezen?
  • Hoe kies ik een luchtverhitter?
  • Zijn er echt betrouwbare criteria om ze te kiezen?
  • Kunnen we een luchtverhitter in een badkamer plaatsen?
  • Tegen welke prijs krijg je een goede luchtverhitter?

Ontdek meteen de beste luchtverhitters van dit moment.

Promo luchtverhitter beste prijs-kwaliteitverhouding:

Promotie – 24%

Pro Breeze ™ mini keramische ventilatorkachel …

Promotie – 17%

Elektrische luchtverhitter Tristar KA-5039 …

Promotie – 7%

Tristar KA-5914 convectorradiator – 2.000 W …

Waarom zijn onze meningen betrouwbaar?

Om u producten te kunnen bieden die echt de moeite waard zijn om te kopen, werken wij zelfstandig. Dat wil zeggen, de G-site die voor u is getest, evenals de redacteuren, heeft geen verbinding met fabrikanten en merken. Er zijn geen gesponsorde producten, geen producten aangeboden in ruil voor een positieve presentatie.

Financiering gebeurt alleen via commissies die zijn verzameld door de winkels die we aan u presenteren (Amazon, Boulanger, Darty, enz.). We hebben ook geen specifieke links naar de ene winkel in plaats van naar de andere. Als u uw product retourneert, moeten we bovendien de ontvangen commissie terugbetalen. Meer informatie gebruiksaanwijzing.

Ons doel is om u echt te helpen, en dit is alleen mogelijk door betrouwbare en hoogwaardige producten te presenteren.

Luchtverhitter vergelijking / Onze TOP 3

De beste middenklasse

Het beste high-end

Rowenta SO2320F2 Instant Comfort Compact

Rowenta SO9265F0 Mini Excel Eco Safe

Deze radiator en ventilator kunnen het hele jaar door gebruikt worden. Het heeft twee modi: eco / stilte (44 dB) en max, evenals mechanische temperatuuraanpassing.

Dit apparaat verspreidt alleen warmte, maar met een gecontroleerd elektrisch verbruik en in een compact, licht en gemakkelijk te verplaatsen formaat. Beginnen is gemakkelijk en veilig.

Compleet, met afstandsbediening en zeer ergonomisch, deze radiator is een echte kachel voor alle kamers van het huis dankzij de verspreiding van warme lucht op 360 ° of 180 °, naar wens.

Rowenta SO2320F2 Radiator en ventilator Blower Instant Comfort Compact Extra verwarming en ventilatie Warm koud 2 snelheden 2000W Stil grijs

Rowenta SO2320F2 Instant Comfort Compact

Deze radiator en ventilator kunnen het hele jaar door gebruikt worden. Het heeft twee modi: eco / stilte (44 dB) en max, evenals mechanische temperatuuraanpassing.

De beste middenklasse

Rowenta SO9265F0 Keramische ventilatorkachel Mini Excel Eco Safe Extra verwarming 2 instellingen Hete temperatuur Energiebesparende modus Koude ventilatieventilator 1800W Zwart

Rowenta SO9265F0 Mini Excel Eco Safe

Dit apparaat verspreidt alleen warmte, maar met een gecontroleerd elektrisch verbruik en in een compact, licht en gemakkelijk te verplaatsen formaat. Beginnen is gemakkelijk en veilig.

Het beste high-end

Honeywell HZ445E Keramische 360 ​​° -omrandverwarming met afstandsbediening / slimme thermostaat, 1800 W, zwart

Compleet, met afstandsbediening en zeer ergonomisch, deze radiator is een echte kachel voor alle kamers van het huis dankzij de verspreiding van warme lucht op 360 ° of 180 °, naar wens.

Hoe verloopt de selectie?

Een luchtverhitter is een kleine back-upverwarming. Hij neemt niet veel ruimte in beslag en verbruikt veel elektriciteit. Het is handig in het tussenseizoen of in ruimtes die moeilijk te verwarmen zijn, of zelfs in ruimtes die niet langer dan een paar minuten per dag verwarmd hoeven te worden, zoals de badkamer. Het verschilt daarom van elektrische verwarming of oliebad radiator die gericht zijn op verwarming over een langere periode. Het is ook een meer geruststellend systeem als je kinderen hebt dan de oliekachel.

Om te bepalen welke de beste luchtverhitter is, is een lijst met criteria opgesteld. Het biedt nauwkeurige en relevante vergelijkingselementen. U kunt ook deze lijst en enkele tips volgen om uw eigen vergelijking te maken.

De kracht

Fabrikanten geven prioriteit aan het elektrische vermogen dat het elektrische verbruik over het jaar berekent. Dit is echter ook informatie over de verwarmingssnelheid van het apparaat.

Een luchtverhitter kan een vermogen hebben van 1000 tot 2500 W. Met 1500 tot 2000 W bereikt u zeer bevredigende resultaten, u hoeft niet meer te nemen en daardoor ziet uw elektriciteitsrekening veel meer stijgen. De energieklasse is ook een heel interessant punt om rekening mee te houden.

Thermostaat en / of vermogensinstelling

Afhankelijk van het assortiment zal er een simpele knop zijn om het vermogen aan te passen of een thermostaat om een ​​ideale temperatuur te kiezen. De thermostaat kan mechanisch, elektronisch, digitaal zijn (het verschil staat op deze site vermeld). Het vereist vaak de aanwezigheid van een scherm en een thermometer, niet altijd nodig als je je huis al hebt uitgerust met een goed weerkanaal.

De eerste prijzen hebben vaak geen precieze instelling, wat niet ideaal is, omdat het juist leidt tot een zeer groot stroomverbruik, niet altijd relevant.

De programmeur / timer

Een programmeur wordt gebruikt om de tijd voor het in- en uitschakelen van het apparaat in te stellen. Dit vereist dat het apparaat altijd aangesloten en vooral op het juiste moment is ingesteld. Dit is vooral interessant wanneer u uw dag begint door bijvoorbeeld door de badkamer te gaan, vooral in de winter.

De timer wordt alleen gebruikt om de duur van de radiator in te stellen, bijvoorbeeld 5 of 10 minuten. Dit is vaak een mechanische timer, zoals wat je vindt in kookketeltimers.

Het netsnoer

Door de lengte van de draad weet u waar u deze moet installeren. De luchtverhitter werkt het beste wanneer hij op de vloer wordt geplaatst. Hierdoor kan het koude lucht aanzuigen, terwijl de afgevoerde warme lucht op natuurlijke wijze omhoog komt.

In de badkamers zijn de stopcontacten echter om veiligheidsredenen normaal gesproken hoog. We moeten daarom een ​​oplossing vinden om alles veilig in de kamer te plaatsen. Bovendien is de IP21-standaard een manier om ervoor te zorgen dat het apparaat nergens bang voor is als het een beetje spat als je uit de douche stapt. In ieder geval zal het nooit een waterdicht apparaat zijn omdat het bedraad is.

Automatische veiligheidsuitschakeling

Verschillende modellen bieden een of twee beveiligingssystemen. Er kan dus een automatische uitschakeling plaatsvinden bij oververhitting. De andere mogelijkheid is de automatische stop bij een val, vooral aanbevolen als u huisdieren heeft.

Formaat en ergonomie

Een luchtverhitter is vaak een apparaat dat wordt verplaatst. Hij is in een kamer als je terugkomt van vakantie, in de badkamer als het koud is, etc. Het is daarom noodzakelijk om een ​​relatief licht model te hebben, met een handvat waardoor het kan worden verplaatst. En aangezien het overal kan plaatsvinden, is het beter om voor een sober ontwerp te kiezen.

De beste goedkope luchtverhitters

Dit zijn de goedkoopste kachels van het moment, dat wil zeggen minder dan 50 EUR, die de beste prestaties bieden.

1. Rowenta SO2320F2 Instant Comfort Compact: de beste goedkoop

Rowenta SO2320F2 Instant Comfort Compacte kennisgeving

MEEST

✓ Adem warme of koude lucht in
✓ Stille modus
✓ Goede luchtverdeling
✓ Lange stroomkabel
✓ Temperatuurregeling

DE MINDER

✓ Handvat verkeerd geplaatst
✓ Stopt regelmatig

De Rowenta Instant Comfort Compact-luchtverhitter is een back-upoplossing die het hele jaar door kan worden gebruikt. Inderdaad als zijn belangrijkste functie is verwarmen, het kan ook gebruikt worden als een kleine ventilator voor vernieuwen tijdens de zomer. Hiervoor zijn de bedieningselementen ideaal bovenop geplaatst en zijn ze zeer expliciet, tussen symbolen en korte teksten. Eén knop past het vermogen aan, de andere past de temperatuur aan.

Om u niet te storen, wordt het laagste vermogen genoemd mode eco is ook een bijzonder stille modus. Het zendt alleen uit 44 dB, wat erg discreet is. En het stroomverbruik is slechts 1000 W. Het maximale vermogen is 2000 W. Hierdoor kunt u het verbruik van het apparaat te allen tijde onder controle houden en niet alleen de temperatuur. Het moet echter duidelijk zijn dat de stille modus de kamer minder snel zal verwarmen.

Het is relatief gemakkelijk om er een plek voor te vinden, omdat het een stroomkabel heeft van 1,40 m. A klein handvat is aanwezig op de achterzijde. Het heeft de verdienste discreet te zijn en daarom een ​​esthetisch ontwerp te bieden, maar het is niet het gemakkelijkst te begrijpen.

Tenslotte luchtverspreiding is optimaal. De warme lucht wordt niet alleen aan de voorkant van het apparaat aangedreven, maar ook aan de zijkanten om de hele kamer te verwarmen. Aan de andere kant lijkt het te zijn uitgerust met een automatische stop zodra het oververhit raakt (of te lang opwarmt), wat verrassend is, omdat het zonder duidelijke reden lijkt te stoppen.

De beste luchtverhitters, 6 betrouwbare back-upverwarmers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

2. Pro Breeze PB-H01-EU: het goedkope alternatief

Pro Breeze PB-H01-EU-kennisgeving

MEEST

✓ Diffuse lucht met oscillatie
✓ Lange kabel
✓ Keramiek
✓ Discreet (57 dB)
✓ Automatische veiligheidsstop

DE MINDER

✓ Verminderde levensverwachting bij lang gebruik

Voor een goedkope luchtverhitter is de Pro Breeze PB-H01-EU een model efficiënt en veilig. Het heeft dus een dubbele bescherming. Het stopt automatisch wanneer het apparaat omvalt en er gevaar voor oververhitting bestaat. Wat betreft de effectiviteit, het komt voornamelijk door de constructie. De verwarming wordt verzorgd door keramische verwarmingsschijven, waardoor de temperatuur sneller stijgt.

Op de bovenkant van het product zitten twee knoppen om in de een of andere richting te draaien. Met de eerste kunt u de temperatuur kiezen, van koud tot warm. Met de tweede kunt u kiezen tussen twee vermogens (1200 of 2000 W) en twee modi. Inderdaad een systeem van60 ° oscillatie zorgt voor een betere warmteverdeling in een kamer. Maar het is mogelijk om de stationaire modus te prefereren.

Online beoordelingen prijzen hun discretie als een prioriteit. Het zendt niet uit dat 57 dB. Dat wil zeggen dat weliswaar wordt gehoord dat het in werking is, maar het stoort een discussie of het luisteren naar de radio niet bijzonder. Het is ook gemakkelijk te verplaatsen dankzij het grote handvat en de 1,5 meter lange elektrische kabel.

Het is echter echt een ontworpen radiator Los problemen op of om slechts een paar minuten te verwarmen. Dus gebruikers die het alleen in de badkamer plaatsen, met continu gebruik gedurende 30 minuten, zijn verheugd en melden geen zorgen. Maar degenen die het de hele dag of tenminste enkele uren aanzetten, verklaren dat de radiator binnen een week buiten dienst is.

Promo

De beste luchtverhitters, 6 betrouwbare back-upverwarmers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

De beste mid-range luchtverhitters

Het middensegment omvat producten tussen de 50 en 70 EUR. Ze zijn daarom geavanceerder, maar dat mag ze niet energiezuiniger maken!

3. Rowenta SO9265F0 Mini Excel Eco Safe: de beste middenklasse

Rowenta SO9265F0 Mini Excel Eco Veilige melding

MEEST

✓ Functie eco-energie
✓ Stilstand
✓ Voor ruimtes tot 20 m²
✓ Wasbaar filter
✓ Elektronische thermostaat

DE MINDER

✓ Handig handvat

Dit is een hoogwaardige luchtverhitter die zowel een kleine badkamer als een kamer tot 20 m². Hiervoor werkt het met een op keramiek gebaseerd systeem. De temperatuur stijgt daardoor erg snel. De instellingen zijn gemaakt met een elektronische thermostaat die een zeer hoge precisie biedt. Wanneer de gewenste temperatuur is bereikt, gaat het apparaat in stand-by. Er wordt zelfs een vorstdetector meegeleverd.

Twee verschillende bevoegdheden zijn beschikbaar. Laag stroomverbruik is de eco-energiemodus waarmee het stroomverbruik kan worden verlaagd. Het vermogen is 1000 W. Het vermogen 2 is 1800 W. Het apparaat is in energieklasse A ++.

Er is een stille positie die de geluidsemissie beperkt tot 49 dB. Door nadelen in het geval van zorgen, zou het niet al te verrassend moeten zijn, omdat het is uitgerust met een geluidssignaal. Bij een storing schakelt de radiator zelfs uit en geeft een pieptoon. Bij oververhitting stopt het gewoon automatisch. Een merkbaar beveiligingssysteem.

Eindelijk is het een radiator compact en ergonomisch, ontworpen om lang mee te gaan. Aan de achterkant kan het rooster dat lucht doorlaat gemakkelijk worden geopend om het filter met leidingwater te reinigen. Door het regelmatig te doen zorgen we voor de algemene goede werking van het apparaat. Er is ook een handvat aan de achterkant voor gemakkelijke beweging. En de knoppen zijn gemakkelijk te hanteren, het is niet nodig om de handleiding bij de hand te houden. Het is heel intuïtief!

Promo

De beste luchtverhitters, 6 betrouwbare back-upverwarmers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

4. Rowenta SO6520F2 Instant Comfort A: het mid-range alternatief

Rowenta SO6520F2 Instant Comfort Een mededeling

MEEST

✓ Warme of koude lucht
✓ Auto-boost-functie
✓ Stille modus
✓ IP21-standaard (tegen vochtigheid)
✓ 2 krachten naar keuze

DE MINDER

✓ Pieptoon bij het stoppen
✓ LED altijd aan

De Rowenta Instant Comfort Een backup heater is een apparaat dat kan zijn gebruik het hele jaar omdat het zowel warme als frisse lucht verspreidt. De ventilatie kan namelijk alleen worden gestart om in de zomer af te koelen. Aan de verwarmingszijde warmt het zeer snel op en biedt het een zeer goede warmteverdeling, in alle richtingen.

U kunt deze op vier manieren gebruiken. De minimaal vermogen wordt ook stilte-modus genoemd. Het is op 1200 watt en het geeft slechts 45 dB uit. De maximale kracht is op 2400 watt. Eindelijk is er de automatische boost-modus wat 30 minuten efficiëntie biedt. Eerst warmt het apparaat maximaal 10 minuten op, daarna werkt het langzamer gedurende 20 minuten voordat het automatisch wordt uitgeschakeld. Het is een perfecte manier om effectief te douchen zonder al te veel energie te verspillen. Ten slotte is de laatste modus, zoals hierboven aangegeven, alleen ventilatie, om lucht aan te drijven en een beetje frisheid te brengen.

Bovendien is deze luchtverhitter gemaakt om in een badkamer te worden geplaatst, aangezien hij de IP21-standaard wat een zekere weerstand tegen vochtigheid garandeert. Daarnaast is het bedieningspaneel beschermd met een transparante kap. Deze laatste is gemakkelijk te hanteren en biedt extra veiligheid.

Er is maar één fout te weten, het apparaat zendt uit enkele piepjes wanneer u het volledig uitschakelt. Het is best verrassend en onnodig. Aan de andere kant bevestigt dit dat het niet in stand-by staat, maar inderdaad is gestopt.

Promo

De beste luchtverhitters, 6 betrouwbare back-upverwarmers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

De beste high-end luchtverhitters

High-end luchtverhitters zijn het type radiator dat de voorkeur geniet om een ​​bijzonder discreet apparaat te vinden en daarom met optimaal comfort.

5. Honeywell HZ445E: de beste high-end

Honeywell HZ445E kennisgeving

MEEST

✓ 360 ° diffusie
✓ Timer variërend van 1 tot 8 uur
✓ Koud handvat
✓ Afstandsbediening met opslag
✓ Elektronische thermostaat

DE MINDER

✓ Niet voor natte ruimtes

De Honeywell HZ445E luchtverhitter is een echte oplossing voor verwarm verschillende kamers om thuis te wonen. Aan de andere kant is het, in tegenstelling tot alle andere producten in deze selectie, de enige die niet geschikt is voor de badkamer, omdat het geen natte ruimtes op prijs stelt. Een belangrijk detail voordat je koopt!

Het is een kachel die midden in de kamer geplaatst kan worden. Inderdaad, de hete lucht wordt op de bovenkant van het apparaat verspreid op 360 °, dat wil zeggen in absoluut alle richtingen. En als je hem alleen tegen een muur kunt plaatsen, is het dan mogelijk om hem aan te passen voor een diffusie van 180 °, dat wil zeggen voor en aan de zijkanten. U haalt dus in ieder geval het meeste uit de warmte.

Met een elektronische thermostaat is het heel gemakkelijk om hem in de hand te nemen, direct op het apparaat of met de afstandsbediening. Er worden twee bevoegdheden voorgesteld, bij 1200 of 1800 watt. EEN timer is inbegrepen en maakt het programmeren van de bedrijfstijd mogelijk. Het is mogelijk om te kiezen tussen 1 uur, 2 uur, 4 uur of 8 uur. Na de geselecteerde tijdsduur wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld. Bovendien gaat hij ook uit als de gewenste temperatuur is bereikt, maar het verschil is dat hij weer aan gaat zodra hij afkoelt.

Ingebouwd keramiek, het warmt heel snel op. En het handvat is ontworpen om te allen tijde koel te blijven. U hoeft niet te wachten als u hem wilt verplaatsen. Bovendien weegt hij slechts 2,4 kg, wat relatief comfortabel is binnen handbereik.

De beste luchtverhitters, 6 betrouwbare back-upverwarmers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

6. Rowenta SO9420F0 Intense Comfort Hot: het high-end alternatief

Rowenta SO9420F0 Intense Comfort Hot beoordelingen

MEEST

✓ Zeer hoog
✓ 90 ° oscillatie
✓ 3 verschillende bevoegdheden
✓ Afstandsbediening
✓ Uitgestelde start

DE MINDER

✓ Zwaarder dan gemiddeld
✓ Geen batterijen meegeleverd in de afstandsbediening

Na aarzeling hebben we ervoor gekozen om dit te integreren blower toren in deze selectie van luchtverhitters. Inderdaad onderscheidt het zich door zijn formaat van de andere, maar in werkelijkheid zijn er verschillende soorten luchtverhitters, waaronder een muurformaat. Maar hier gaat het niet om. De Rowenta Intense Comfort Hot radiator is een hoog toestel. Het meet dus 81 cm hoog. In principe werkt het precies zoals alle andere producten hier.

Er zijn drie bevoegdheden beschikbaar 1000, 1400 en 2400 watt. U kunt ook kiezen voor de eco-functie die het mogelijk maakt om op 19 ° te houden, dat wil zeggen met automatische uitschakeling en ontsteking om de temperatuur op peil te houden, maar met een lager energieverbruik. De set heeft een optimaal gebruik in een kamer minder dan 35-40 m².

Deze keramische verwarmingstoren wordt ofwel direct bovenop het apparaat bediend, ofwel met een meegeleverde afstandsbediening (maar zonder batterij wat, gezien de prijs, jammer is). We kunnen een programmeren vertraagde start tot 24 uur. We kunnen ook gebruik maken van de timer elektronisch tot 24 uur. Dit zijn twee handige functies om alleen op het juiste moment te verwarmen.

De toren presteert a 90 ° oscillatie om warmte in een groot aantal richtingen te sturen. Wees voorzichtig, de toren weegt nog steeds bijna 5 kg, dus je kunt hem het beste voor eens en altijd plaatsen. Het is niet gemaakt voor regelmatig reizen. Aan de andere kant, wetende dat het geluid bij een minimaal vermogen 42 dB is, is het mogelijk voor minder gevoelige mensen om het in een kamer te plaatsen.

Promo

De beste luchtverhitters, 6 betrouwbare back-upverwarmers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

En waarom niet…

Moeilijk om je te beperken tot twee producten per prijsklasse, dus hier sommige luchtverhitters die ons ook hebben gewonnen met hun optredens en hun ergonomie.

Pro Breeze Mini compacte ventilatorkachel

Je zou kunnen denken aan een gadget omdat het zo is kleine. De Pro Breeze mini-luchtverhitter is een desktopmodel. Hij is 16,5 cm hoog, 19 cm diep en 10 cm breed. Het blaast de hete lucht naar boven om te voorkomen dat de papieren worden gestolen. Het is ook geschikt voor een zeer kleine badkamer (bijvoorbeeld in een studentenstudio).

Het is ook heel erg discreet aangezien hij slechts 47 dB afgeeft en hij verbruikt slechts 500 W. Hij is echter efficiënt en betrouwbaar, met een systeem van veiligheid anti-oververhitting en automatische stop bij kantelen. Het is zelfs mogelijk om de verkregen temperatuur te variëren.

Promo

De beste luchtverhitters, 6 betrouwbare back-upverwarmers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Rowenta SO9280 ​​F0 Excel

De Rowenta F0Excel SO9280 ​​radiator is een oplossing elegant speciaal ontworpen voor de badkamer. Het is inderdaad uitgerust met een spatbescherming, die veilig gebruik mogelijk maakt na het douchen of baden, ook met kinderen. Hij bezit twee verschillende bevoegdheden (1000 W en 2000 W). Uitgerust met een thermostaat stopt hij wanneer de gewenste temperatuur is bereikt.

In de meer merkwaardige kleintjes heeft het een wasbaar filter gemakkelijk toegankelijk en een handvat. De temperatuur stijgt snel doordat hij werkt met keramische elementen. Hij is 33 cm hoog en weegt slechts 2,1 kg. Het geheel is robuust en geruststellend.

De beste luchtverhitters, 6 betrouwbare back-upverwarmers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

DeLonghi DCH7993ER-BC

Deze DeLonghi luchtverhitter is een kachel geschikt voor kamers tot 70 m², omdat het een basis heeft met oscillerende rotatie. Hierdoor is een optimale verspreiding door de kamer mogelijk. Bovendien kan hij gemakkelijk in een woonkamer worden geïnstalleerd, omdat hij is uitgerust met de Silence + -technologie, waardoor hij extreem extreem is discreet. Bij maximaal vermogen is het niet hoger dan 41 dB (waar de concurrentie vaak 45 tot 50 dB biedt bij minimaal vermogen).

Het is ook een heel model esthetisch met een geheel zichtbaar en gemakkelijk te bedienen bedieningspaneel aan de voorkant van het apparaat. We kiezen onder andere de gewenste temperatuur (die blijft staan) en er is zelfs een afstandsbediening om niet te bewegen.

De beste luchtverhitters, 6 betrouwbare back-upverwarmers
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Conclusie

Als het aan ons lag, zouden we uit deze selectie de radiator kiezen Rowenta SO9265F0 Mini Excel Eco Safe.

Het belangrijkste defect van deze producten is namelijk vaak het stroomverbruik. Hier is het energieklasse A ++ en het heeft een kracht die de kamer zachtjes naar 21 ° C brengt terwijl hij voorzichtig met energie omgaat. Dit is de functie eco-energie. We waardeerden ook de algemene discretie, de ergonomie en het formaat.

Veel meer, zelfs als het een mid-range model is, is het relatief eenvoudig om het voor een zeer goede prijs te vinden, dat wil zeggen voor ongeveer 50 EUR.

Promo
1

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 89.98
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
2

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
3

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites