24 octobre 2020
▷ De beste sapcentrifuges 2020, 6 betrouwbare producten – Vergelijking

▷ De beste sapcentrifuges 2020, 6 betrouwbare producten – Vergelijking

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
101.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 79.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot Pâtissier, Kealive Robot Cuisine Multifonctions à 8 Vitesses avec le Bol 5.5L et le Bouclier d ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
4

Decen Robot Cuisine 1100W Robot Multifonction 11 en 1, 3 Vitesses Réglables et Fonction Pulse, 3,5 L ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
5

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Of u nu meer groenten wilt eten of het maximale uit de voedingsstoffen in groenten en fruit wilt halen, u zoekt een sapcentrifuge. Er is steeds meer vraag naar dit product, omdat het een koude extractie uitvoert en daardoor een maximum aan vitamines behoudt.

Zoals elk product dat populair wordt, breidt het assortiment sapcentrifuges zich uit en het is niet de gemakkelijkste om te navigeren. Om u te helpen bij het maken van uw keuze hebben we de beschikbare apparaten uitgebreid geanalyseerd en hebben we er zes geselecteerd, de beste naar onze mening, zoals de sapcentrifuge Omega 8226.

  • Welke sapcentrifuge kiezen?
  • Horizontale of verticale sapcentrifuge?
  • Wat te kiezen sapcentrifuge of centrifuge?
  • Hoeveel kost een sapcentrifuge?

Vind uw toekomstige sapcentrifuge en het antwoord op uw vragen in dit bestand!

Promo sapcentrifuge waar voor uw geld

Promotie – 72%

AMZCHEF Fruit- en Groentesap Extractor …

Promotie – 71%

Juicer, Aicok Slow Juicer Juicer …

Promotie – 70%

Sapcentrifuge, Aobosi BPA-vrije extractor …

Promotie – 67%

Aobosi Vruchtensap Extractor en …

Waarom zijn onze meningen betrouwbaar?

Onze meningen zijn gebaseerd op een nauwgezet onderzoek naar zowel de werking van de sapcentrifuges als de recente en oude meningen over de meest geprezen producten. We zijn namelijk van mening dat de efficiëntie van een afzuiger (of een ander apparaat) niet zichtbaar is wanneer deze voor het eerst wordt gebruikt, maar na een paar weken.

Het doel is niet om een ​​wegwerpbare sapcentrifuge aan te schaffen, maar een duurzaam product.
Hiervoor raadplegen we ook complete bestanden zoals die van koken of door Wirecutter (in de versie vertaald door De wereld) en de recensies die consumenten achterlaten op verschillende sites zoals Amazon.

Onze selectie is dus volledig gemaakt uit producten. We worden door geen enkel apparaatmerk gesponsord. We ontvangen echter een kleine commissie wanneer lezers van dit artikel bestellen via een van de meegeleverde links (Meer informatie gebruiksaanwijzing).

Vergelijkende sapcentrifuge / Onze TOP 3

De beste middenklasse

Het beste high-end

BioChef Atlas Hele Slow Juicer

Met een roestvrijstalen behuizing, een brede hals en een compact verticaal ontwerp biedt deze afzuigkap een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor incidenteel gebruik.

Deze verticale afzuiger heeft een grote hals en wordt verkocht met drie zeven om sappen, sorbets, smoothies, plantaardige melk, notencrèmes te bereiden.

Met slechts twee zeven en zes gespecialiseerde tips kunt u met deze veelzijdige horizontale afzuiger sappen, puree, sorbets en zelfs verse pasta bereiden.

Verticale groente- en fruitsaptrekker GSX12 H. Koenig Noir / Inox Vitamine + Centrifuge BPA-vrij - 82 mm Grote mond - Zachte druk - 60 beurten 400 W

Met een roestvrijstalen behuizing, een brede hals en een compact verticaal ontwerp biedt deze afzuigkap een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor incidenteel gebruik.

De beste middenklasse

Biochef BCWA Juicer, 250 W, zilver

BioChef Atlas Hele Slow Juicer

Deze verticale afzuiger heeft een grote hals en wordt verkocht met drie zeven om sappen, sorbets, smoothies, plantaardige melk, notencrèmes te bereiden.

Het beste high-end

Omega 8226 Chrome Juice Extractor 36,8 x 16,5 x 39,4 cm

Met slechts twee zeven en zes gespecialiseerde tips kunt u met deze veelzijdige horizontale afzuiger sappen, puree, sorbets en zelfs verse pasta bereiden.

Hoe verloopt de selectie?

Deze selectie heeft uitsluitend betrekking op sapcentrifuges die een zeer specifieke manier hebben om fruit- en groentesap te verkrijgen. Ze moeten niet worden verward met de centrifuge, omdat de operatie en het resultaat er niets mee te maken hebben. Hetzelfde geldt voor de sapcentrifuge.

Hier zijn de vergelijkingscriteria strikt gewijd aan sapcentrifuges. Hiermee kunt u objectief kijken naar de effectiviteit en relevantie van elk kenmerk van elke sapcentrifuge.

Formaat en ontwerp

Het formaat van een sapcentrifuge heeft een directe invloed op het rommel. Verticale sapcentrifuges zijn het gemakkelijkst te plaatsen in een kleine keuken. Aan de andere kant is een horizontale afzuiger veelzijdiger, dat wil zeggen dat u hiermee een grotere verscheidenheid aan ingrediënten kunt beheren en soms zelfs puree of verse pasta kunt maken.
Het ontwerp betreft de kleur en de visuele weergave van het product.

Rotatiesnelheid

Een te snel draaiende schroef zal de groenten en fruit verwarmen en daardoor aantasten. In feite produceert elke beweging warmte, hoe sneller de beweging, hoe meer ze opwarmt. We moeten niet alleen de term ‘koude extractie’ vertrouwen, maar ook de aangekondigde rotatie vergelijken. Hier heeft macht geen interesse.

Over het algemeen kunnen we hopen een afzuigkap te vinden met een variërende snelheid 40 tot 80 omwentelingen per minuut. Er zijn ook handmatige extractors, d.w.z. je moet een hendel draaien om de schroef te activeren.

Het type schroef

De ideale schroef is de dubbele schroef, omdat hierdoor meer sap kan worden verkregen en hij perfect is voor groene groenten. Maar het is ook het duurst. Het is dan mogelijk om een ​​afzuiger te kopen met een enkele schroef of een dubbele schroef. Meer dan de naam van de schroef, kijk voor een eerste extractor naar de lijst met ingrediënten die daar kunnen worden geplaatst.

De opties

Er zijn de basisopties zoals een handvat, een druppelstopper, kruiken (voor het sap en voor de pulp) en een receptenboekje. Het is ook mogelijk om een ​​afzuigkap te kiezen met complexere accessoires, die extra verkocht of meegeleverd worden. Zo kan een sapcentrifuge worden omgezet in een aardappelstamper of een verse pastamachine.

Het geluidsniveau

Dit is informatie die zeer weinig door de fabrikanten wordt verspreid. Een werkende sapcentrifuge kan veel lawaai maken, net zoals sommige stofzuigers bijvoorbeeld. We moeten daarom proberen het officiële geluidsniveau te vinden dat is aangekondigd in dB (en altijd de voorkeur geven aan het laagst mogelijke cijfer) of de meningen online raadplegen door ze te vergelijken.

De prijs

Prijs is een laatste criterium. Natuurlijk is een sapcentrifuge van 200 EUR efficiënter dan een apparaat van 100 EUR. We kunnen dit punt echter niet voor u kiezen en daarom worden de afzuigers ingedeeld in prijsklasse.

Omgekeerd is de garantie geen relevant criterium voor een afzuigkap, omdat in Frankrijk mooie wettelijke garanties de consument beschermen. En bovenal dekken garantie-uitbreidingen zeer zelden de meest kwetsbare elementen zoals accessoires of zelfs soms de motor.

De beste sapcentrifuges – 6 gedetailleerde presentaties

1. H.Koenig GSX12: de beste goedkoop

H.Koenig GSX12 bericht

MEEST

✓ 60 tpm
✓ Verticaal formaat
✓ Grote nek
✓ Twee schalen van 1 liter
✓ Andere zeven optioneel

DE MINDER

✓ Voor incidenteel gebruik

Vergeleken met zijn prijs is de H.Koenig sapcentrifuge echt verrassend. Het biedt een echt lage snelheid, zonder verwarming: 60 toeren per minuut. Het heeft een verticaal formaat waardoor het sap kan extraheren uit een zeer groot aantal verschillende voedingsmiddelen, waaronder bladeren (spinazie) of harde groenten (bieten). Beginnen is heel eenvoudig. De hals is wijd om niet te veel na te denken over het snijden van de ingrediënten (7 x 3,5 cm). Het geluidsniveau is redelijk correct, het is een discreet product.

Het sap en de pulp van groenten en fruit worden verzameld in kommen, elk met een inhoud van één liter. Er is echter alleeneen enkele zeef inbegrepen. Hetzelfde model is echter te koop met meerdere schermen, je moet gewoon wat meer willen betalen. De accessoirelijst bevat ook een reinigingsborstel en een stamper.

Het is nog steeds een afzuigkap voor een incidenteel gebruik. Dit betekent dat als u op zoek bent naar een dagelijkse sapcentrifuge, u net zo goed meteen een duurder product kunt kopen. Het is de algemene stevigheid die intensief gebruik niet toelaat. Het is zijn algemene werking waardoor het een zeer goed product is om van tijd tot tijd te gebruiken.

Onderhoud is vrij eenvoudig, omdat alles eenvoudig te demonteren en vervangt zichzelf intuïtief. Met de borstel bereik je moeilijk bereikbare plaatsen. Er is een beetje hulp bij het losmaken van de kom, omdat er een soort inkeping is. Maar als je eenmaal het principe begrijpt, niets om over te klagen. De buitenkant is gemaakt van roestvrij staal, een spons is normaal gesproken voldoende.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

2. Aicok AMR521: het goedkope alternatief

Aicok AMR521 kennisgeving

MEEST

✓ Eenvoudig te monteren
✓ Antidruppelsysteem
✓ 80 omwentelingen per minuut
✓ Stil
✓ Vrij compact

DE MINDER

✓ Plastic worm

De sapcentrifuge van Aicok is het model perfect voor een allereerste afzuigkap, omdat het echt goedkoop is en je veel tests kunt doen (dat wil zeggen met verschillende ingrediënten). De bediening is intuïtief, er is niet veel te doen. Het fruit moet van tevoren in stukjes worden gesneden, niet per se heel klein, maar op zijn minst een beetje.

Het is een product met een plastic worm. Dit detail verklaart dat we het beschouwen als een product om de extractie te ontdekken. Op de lange termijn is de plastic schroef inderdaad niet de meest geschikte, vooral als je van plan bent hem elke dag te gebruiken.

De extractiesnelheid is 80 tpm. Het is vrij snel, maar het resultaat is prima. Dit is echter niet geschikt voor overrijpe en daarom te zachte vruchten zoals bananen. Ze worden onmiddellijk afgewezen zonder het sap eruit te halen. Qua ruis is dit ook prima, want het overschrijdt niet 60 dB. Het is geen stille afzuiger, maar het is op elk moment van de dag acceptabel.

Het interview is echt het sterke punt van deze afzuigkap. Het is heel eenvoudig om alles te demonteren en alles weer op zijn plaats te zetten. Alle verwijderbare elementen kunnen in de vaatwasser worden gewassen. Het is echter bijna sneller om alles direct na bereiding met de hand te wassen als er niets is opgedroogd. Bovendien wordt er een kleine schoonmaakborstel meegeleverd om u te helpen.

Optioneel heeft het apparaat antidruppelsysteem en omkeerfunctie. Dit laatste is erg praktisch om storingen te voorkomen. Het draait de schroef in de tegenovergestelde richting waardoor het vastzittende ingrediënt vrijkomt. Ten slotte wordt de service rechtstreeks aan het glas / de kom gedaan, die precies bij het apparaat wordt geleverd. Het glas heeft een tuit om vervolgens over verschillende mensen te verdelen.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

3. BioChef Atlas Whole Slow Juicer: de beste middenklasse

BioChef Atlas Whole Slow Juicer review

MEEST

✓ Zeer brede opening
✓ 3 verschillende zeven
✓ Verticaal formaat
✓ Solide accessoires
✓ Slechts 40 tpm

DE MINDER

✓ Voornamelijk plastic

De BioChef Atlas Whole Slow Juicer verticale extractor is een model verkrijgbaar in verschillende kleuren (zilver, rood, zwart en wit). Hij is 45 cm hoog en weegt 7,1 kg. Het is een stevig product, van goede kwaliteit en dat wekt vertrouwen. Het is voornamelijk gemaakt van stevig plastic zonder BPA. Hij heeft er een goede levensduur, de onderdelen zijn solide en resistent gedurende de maanden van gebruik.

Het echte pluspunt is het extra grote opening. Het meet 8 cm in diameter. En bovenal is het een dubbele invoer, te kiezen op basis van de vorm van het te introduceren ingrediënt (tamelijk lange zoals stukjes wortel, of eerder compact zoals stukjes appel). Een plastic stamper wordt ook meegeleverd. Met dit systeem kunt u voedsel erin zetten zonder te forceren en zonder risico op verstopping. Extractie is erg traag met 40 tpm. Sappen kunnen 24 tot 48 uur in de koelkast worden bewaard.

Drie zeven zijn inbegrepen voor extra grote veelzijdigheid bij de bereiding van groenten en fruit. Er is een fijne zeef voor sappen, een andere voor nectars en smoothies en een derde voor sorbets. Hierdoor kan in bredere zin ook notenboter en plantaardige melk worden gemaakt. EEN receptenboek is inbegrepen om gemakkelijk te leren omgaan met de afzuiger en een goed idee te krijgen van alle mogelijkheden die deze biedt.

Eindelijk ontvangen we met het apparaat twee containers (om het sap en de pulp op te vangen) en een borstel om alles schoon te maken, inclusief de gaten in de zeven. Indien nodig is het ook mogelijk om de verschillende verwijderbare elementen in de vaatwasser te doen, hoewel het de voorkeur heeft om dit direct na gebruik met de hand te doen.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

4. BioChef Axis Cold Press Juicer: het middelzware alternatief

BioChef Axis Cold Press Juicer bericht

MEEST

✓ Prachtige kleuren en design
✓ Grote nek
✓ Hiermee kunt u pasta maken
✓ Elegant ontwerp
✓ Verandering van beschikbare druk

DE MINDER

✓ Bevriest op zacht voedsel

BioChef Axis Cold Press Juicer is een zeer elegante horizontale afzuiging die we graag permanent in uw keuken plaatsen. Je kunt het zelfs in rood of wit kiezen. Zijn voetjes met zuignappen en het gewicht van 6 kg garanderen een goede stabiliteit.

Er worden verschillende accessoires meegeleverd om het een veelzijdig apparaat te maken en niet alleen een krachtige afzuiger. Zo daar is 6 verschillende tips voor het maken van verse pasta en twee zeven. Uiteraard ontvangen we ook een handleiding, een schoonmaakborstel en een duwstok. Voor sappen werkt het heel goed op bladeren (brandnetels, spinazie, peterselie, enz.) En op hard fruit en groenten (geschilde sinaasappel, appel, wortel, enz.). Hij heeft echter moeite met te zachte ingrediënten zoals bananen, rijpe peer of komkommer. Het geheel wordt te snel een puree die de schroef blokkeert. Zelfs door de omgekeerde functie te activeren (om de schroef in de tegenovergestelde richting te draaien), blokkeert niets de situatie.

Let toch op, deze sapcentrifuge is een van de weinige modellen waarop we gemakkelijk kunnen verander de uitgeoefende druk op groenten en fruit. We kunnen variëren van 0 tot 5, de maximale druk geschikt voor de meest harde ingrediënten.

Het onderhoud van het apparaat is vereenvoudigd zodat a doorgang onder de kraan kan het meeste werk doen. Met de bijgeleverde kleine kwast kun je goed afwerken. Het is mogelijk om de verschillende elementen in de vaatwasser te plaatsen. Het is echter aan te raden om na gebruik alles snel te wassen om de etensresten niet gedroogd te laten. Omdat het moeilijker is om goed schoon te maken en de vaatwasser je misschien geen voldoening geeft.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

5. Omega 8226: de beste high-end

Omega 8226 opinion

MEEST

✓ Stil
✓ 6 gespecialiseerde spuitmonden
✓ 5 cm hals
✓ Enkele schroef
✓ Zuigvoeten

DE MINDER

✓ Een beetje snel voor high-end

De Omega 8226 horizontale afzuiger is een kleurproduct chroom zilver (het is ook verkrijgbaar in het wit onder een andere referentie). Hij is erg vol, alle benodigde accessoires worden meegeleverd. Het wordt dus verkocht met 2 kruiken, 2 zeven, 6 spuitmonden en een zuiger (ook wel pusher genoemd). Hij weegt 6 kg en heeft zuigvoetjes voor een goede stabiliteit.

De extractie van het sap wordt dankzij in twee fasen uitgevoerd twee zeven. De opbrengst is dus beter en er wordt elke keer een maximum aan sap uit alle groenten of fruit gehaald. Dit is zowel zichtbaar in de kruik die het sap opvangt als daarin voor de pulp, omdat het afval dat eruit komt droog is. Bovendien maakt de snelheid van 80 omwentelingen per minuut de bereiding mogelijk zonder schuim en zonder fruit en groenten te verwarmen.

Onder de accessoires van deze sapcentrifuge bevinden zich zes gespecialiseerde spuitmonden. Ze laten toe de mogelijke bereidingen te variëren en niet alleen door de gebruikte groenten en fruit te variëren. Door het juiste mondstuk op de uitlaat van het apparaat te plaatsen, is het mogelijk om sorbets, puree en zelfs verse pasta te bereiden. Je kunt ook puree van gedroogd fruit maken.

De grip van de afzuiger, om een ​​sapje te maken of om het schoon te maken, is echt zo erg makkelijk. Je hoeft alleen maar de juiste plek te vinden om alle accessoires op te bergen zonder iets te verliezen. Wacht 10 minuten tussen demontage, reiniging en vervanging. Met een fijn borsteltje maak je moeilijk bereikbare plekken schoon.

Eindelijk is het een afzuigkap voor bijna dagelijks gebruik. Het is dus solide. Het is ontworpen om heel vaak te worden gehanteerd en het houdt goed vast. De elementen herpositioneren zichzelf correct en de enkele schroef doet het gedurende de weken goed.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

6. Omega VSJ843RS Hurom: het high-end alternatief

Omega VSJ843RS Hurom-mening

MEEST

✓ Grote hoeveelheid gewonnen sap
✓ Heel traag
✓ Dubbele schroef
✓ Zelfreinigende modus
✓ Geschikt voor plantaardige melk

DE MINDER

✓ Strikt voor sappen

Deze Omega-extractor is een van die producten die we in alle beoordelingen vinden, omdat hij al zijn gebruikers al jaren tevreden stelt. Het is ook een verticaal model, zilver en elegant. Het is ontworpen om permanent in een keuken plaats te vinden en minimaal één keer per dag te kunnen worden gebruikt.

Het sap wordt onder de best mogelijke omstandigheden gewonnen. Het apparaat heeft dus een dubbele schroef. De snelheid is erg laag om een ​​goede koude extractie te garanderen. Hij doet 43 tpm.

Door nadelen moet worden opgemerkt dat het strikt een sapcentrifuge is. Het wordt gepresenteerd als veelzijdig, maar het betreft het soort sap dat kan worden verkregen. Het is niet toegestaan ​​om pasta of sorbets te maken. Hij bezit twee zeven, een fijne zeef voor sappen en een grove zeef voor nectars. Er zijn twee plastic containers van 1 liter (één voor sap, de andere voor pulp) en een stamper. De set kan worden gedaan fruit- en groentesappen, maar ook groene sappen met zeer vezelige ingrediënten of bladeren (venkel, selderij, enz.) en plantaardige melk (amandelmelk, notenmelk, correct volgens klassieke recepten).

Tenslotte heeft deze verticale afzuiger een dop om projecties te voorkomen en vooral om de zelfreinigende functie. Voor onderhoud is niet veel te doen. Bovendien zijn alle elementen gemakkelijk te demonteren, de wormschroef houdt alles op zijn plaats, verwijder hem gewoon om toegang te krijgen tot alles. Ook het vervangen van de elementen gaat snel en eenvoudig.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

En waarom niet…

Moeilijk om jezelf te beperken tot 6 sapcentrifuges, terwijl sommige merken een groot aantal goede producten aanbieden (zoals Omega). Plots voegden we er nog 3 toe. Ze lijken niet zoveel efficiëntie te bieden als de vorige, maar afhankelijk van je smaak, je budget en zelfs de ruimte in je keuken, verbergt je toekomstige sapcentrifuge zich daar misschien.

Aicok AMR519

De Aicok AMR519 horizontale sapcentrifuge heeft een origineel ontwerp en dicht bij andere Aicok-extractors. Het is dus niet duur, dat is het wel stal (dankzij zijn 4,4 kg) is hij niet te lawaaierig (tussen 40 en 60 dB) en wordt hij verkocht met een schoonmaakborstel. Onderhoud is eenvoudig en alle verwijderbare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.

Het heeft een snelheid van 80 tpm en het heeft een omgekeerde functie om vastlopen te voorkomen. Je hoeft alleen maar te plannen om de ingrediënten in een paar stukjes te snijden en vergeet niet om de citrus en ananas te schillen. Door nadelen aandacht, in tegenstelling tot andere modellen van het merk, heeft het een vrij korte continue werking. Gebruik de afzuigkap niet langer dan 10 minuten achter elkaar en neem dan een lange pauze voordat u verder gaat.

Accessoirezijde, dit apparaat wordt verkocht met een borstel, een opvangbak voor sap van 800 ml en een opvangbak voor de pulp.

De 9 beste sapcentrifuges om thuis heerlijke sappen te maken
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Omega 8224

Omega 8224 is een sapcentrifuge veelzijdig en solide. Het wordt verkocht met twee kruiken (voor het terugwinnen van sap en pulp), twee afzonderlijke zeven en 6 spuitmonden of gespecialiseerde kegels. Dit zijn accessoires waarmee u het gebruik van de afzuiger kunt variëren. Zo is het mogelijk om puree van fruit of groenten, sorbets, verse pasta enz. Te bereiden.

De meegeleverde zeven zijn een exclusief gepatenteerd door Omega. Dit zorgt voor een betere opbrengst en de pulp die eruit komt is echt droog. Dit systeem wordt geassocieerd met een enkele schroef en een lage snelheid van 80 omwentelingen per minuut.

Het ontwerp is vrij origineel, omdat het een product is dat al jaren bestaat. Het heeft dus een onvrijwillige retro-kant. hij weegt 6 kg waardoor het een goede stabiliteit heeft. Een handvat aan de bovenkant helpt bij het hanteren en verplaatsen. Tussen het apparaat en de opvangkannen moet een totale lengte van 52 cm worden voorzien.

De 9 beste sapcentrifuges om thuis heerlijke sappen te maken
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Tribest SlowStar (SW-2000-F)

De Tribest SlowStar Juicer is een product van de bovenste plank. Dit is een model verticaal compact en elegant. Het is gemakkelijk in een keuken te plaatsen en zelfs de accessoires zijn niet erg omvangrijk. Het is gegarandeerd BPA-vrij. Hij weegt een beetje meer dan 9 kg, het is krachtig robuust en vooral erg handig. De installatie van de elementen en de reiniging zijn heel eenvoudig. Het is alleen jammer dat de nek niet iets groter is. Aan de andere kant moet je de ingrediënten goed snijden en de weerstand van de motor niet onnodig testen.

Dit Tribest-product is erg veelzijdig. De verschillende accessoires maken het mogelijk sauzen, sorbets, groentepatés en zelfs pootboter (zoals sesampasta) te bereiden. Het beheert ook gemakkelijk groenten die veel vezels bevatten dankzij de dubbele mesrol.

De 9 beste sapcentrifuges om thuis heerlijke sappen te maken
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Conclusie: welke sapcentrifuge moeten we kopen?

Moeilijk om slechts één afzuigkap te behouden, omdat het hangt er echt van af wat je verwacht. Dus laten we zeggen dat als u een betrouwbare sapcentrifuge voor de lange termijn wilt, voor bijna dagelijks gebruik, het beter is om naar de extractor te gaan Omega 8226. Het is effectief op alle soorten fruit, alle groenten en zelfs met kruiden en noten. Dit is onze eerste keuze!

Aan de andere kant, als u op zoek bent naar een extractor om twee of drie sappen per week te maken, hoeft u niet te veel uit te geven. De sapcentrifuge H. Koenig GSX12 zou u volledige tevredenheid moeten geven.

En als je twijfelt tussen de twee, als je sappen in je dagelijkse leven wilt opnemen zonder er zeker van te zijn dat je het echt bereikt, laat je dan verleiden door de extractor BioChef Atlas Hele Slow Juicer.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
101.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 79.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot Pâtissier, Kealive Robot Cuisine Multifonctions à 8 Vitesses avec le Bol 5.5L et le Bouclier d ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites