1 octobre 2020
▷ De beste oliebadradiatoren 2020, 6 betrouwbare producten – Vergelijking

▷ De beste oliebadradiatoren 2020, 6 betrouwbare producten – Vergelijking

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Om te profiteren van zachte warmte is de oliebadradiator een zeer populaire bijverwarming. Het moet gezegd dat het ook een product is dat altijd in een mobiel formaat wordt verkocht en dus overal kan worden geïnstalleerd. Het blijft om een ​​model te kiezen in plaats van een ander. Omdat de oliebadradiator ook veel energie kan verbruiken.

Kies daarom bij voorkeur voor een goed product, dat wil zeggen een model dat goed presteert zonder teveel elektriciteit te verbruiken. Het is in die zin dat onze selectie is gebouwd. En als ons favoriete product de radiator is Aigostar Oil Monster 33JHH, we bieden je genoeg keuzes om degene te vinden die het beste bij je past.

Met welke kenmerken moet rekening worden gehouden bij het kiezen van een oliebadradiator?
Welk merk kiezen?
Tegen welke prijs kun je een goede met olie gevulde radiator krijgen?

Vind meteen de antwoorden op uw vragen en selecteer uw toekomstige oliebadverwarmer.

De beste promoties van het moment:

Promotie – 56%

Aigostar Tummie 33JIE – Badradiator …

Promotie – 53%

DONYER POWER Oliegevulde radiator, zwart, 800 W.

Promotie – 33%

Delonghi V550715 Vento-serie oliebad, wit

Promotie – 25%

Tristar KA-5091 Elektrische radiator – Met …

Waarom zijn onze meningen betrouwbaar?

De selecties van G-producten die voor u zijn getest, zijn gemaakt op basis van een serieuze en zorgvuldige studie van de verschillende apparaten. Het is dus echt een kwestie van het vergelijken van een maximum aan modellen van met olie gevulde radiatoren, zonder enige fabrikant uit te sluiten. We werken inderdaad niet voor een merk huishoudelijke apparaten of andere (Meer informatie gebruiksaanwijzing).

Het schrijven van deze handleiding wordt daarom gedaan met behulp van bestanden die online zijn gepubliceerd (op aankoop- of consumentensites zoals Leroy Merlin), video’s, blogger-tips, etc. De bronnen zijn zo gevarieerd mogelijk om een ​​nauwkeurig beeld te geven van de kwaliteit van de vandaag verkochte radiatoren.

VERGELIJKEND / Onze TOP 3

De beste middenklasse

Het beste high-end

Aigostar Oil Monster 33JHH

Geschikt in een ruimte tot 20-25 m², heeft een vermogen van 2000 W met drie verwarmingsniveaus en een antivriesfunctie. Het heeft een discreet en elegant grijs ontwerp.

Zeer krachtig, je kunt kiezen tussen 1000, 1300 of 2300 watt. Het heeft ook een zacht, afgerond ontwerp, met 11 kolommen (‘s avonds 53 cm lang). Het is geschikt voor een oppervlakte tot 24 m².

Het LED-scherm maakt een zeer goede controle mogelijk: 4 modi, 3 vermogens, 1 timer. Het is in veel omstandigheden geschikt, zolang de oppervlakte niet groter is dan 25 m².

AEG RA5521 2000W elektrische oliebadradiator

Geschikt in een ruimte tot 20-25 m², heeft een vermogen van 2000 W met drie verwarmingsniveaus en een antivriesfunctie. Het heeft een discreet en elegant grijs ontwerp.

De beste middenklasse

Aigostar 33IEJ - Draagbare oliebadradiator. 11 elementen, 2300 W. 3 vermogensniveaus en regelbare thermostaat. Kleur: lichtgrijs. Exclusief design.

Zeer krachtig, je kunt kiezen tussen 1000, 1300 of 2300 watt. Het heeft ook een zacht, afgerond ontwerp, met 11 kolommen (‘s avonds 53 cm lang). Het is geschikt voor een oppervlakte tot 24 m².

Het beste high-end

Aigostar - Draagbare oliebadradiator. 13 stuks.

Aigostar Oil Monster 33JHH

Het LED-scherm maakt een zeer goede controle mogelijk: 4 modi, 3 vermogens, 1 timer. Het is in veel omstandigheden geschikt, zolang de oppervlakte niet groter is dan 25 m².

Hoe verloopt de selectie?

Een met olie gevulde radiator is een apparaat dat een reeds aanwezig systeem stipt voltooit. Er is dus een eerste keuze te maken tussen a oliekachel (met een zeer laag stroomverbruik), een elektrische verwarming, een heteluchtblazer en een met olie gevulde radiator. Let op de term oliebad heeft betrekking op de vloeistof in de radiator, een element dat altijd aanwezig is, omdat in gesloten circuit (niet zoals de brandstof die moet worden overwogen naast de oliekachel). En dit zijn allemaal elektrische producten die op het lichtnet moeten worden aangesloten.

De belangrijkste voordelen ten gunste van het oliebad zijn het mobiele formaat en het feit dat het erg stil is. De standaard is de energierekening aan het einde van de maand.

Afmeting en kracht

Het formaat van het toestel en het vermogen zijn twee relevante indicatoren betreffende het verwarmingsvermogen van de met olie gevulde radiator. Hoe groter het is, hoe meer warmte het verspreidt. Wat het vermogen betreft, het kan oplopen tot 2500 watt.

Ergonomie

Omdat het een back-upverwarming is, is het noodzakelijk om het gemakkelijk in elke kamer van het huis te kunnen installeren. Hiervoor moet rekening worden gehouden met de wielen (hun aantal en hun mobiliteit), de handgreep (blijft het koel, zijn er meerdere) en de lengte van de elektrische draad.

Instellingen

De bedieningselementen worden gebruikt om de verwarmingssnelheid en het uitgangsvermogen te definiëren. De instellingen kunnen worden gemaakt met knoppen of een draaiknop, met een scherm of een elektronische thermostaat. Er kan ook een timer worden meegeleverd.

veiligheid

De drie basisveiligheidselementen moeten een anti-kipsysteem, een oververhittingsstop en een kinderbeveiliging zijn. Deze laatste beschermt het apparaat over het algemeen tegen elke wijziging van de instellingen.

Ontwerp

Het uiterlijk van de met olie gevulde radiator is iets waar rekening mee moet worden gehouden, zelfs als het afhankelijk is van individuele smaken. Het is een type radiator dat vaak in het wit verkrijgbaar is, maar sommige merken bieden andere kleuren aan, evenals een min of meer ronde of gestileerde vorm.

Ten slotte is de prijs het laatste criterium, ook specifiek voor elk. Daarom wordt onze selectie uitgesplitst naar prijsklasse.

De beste goedkope oliebadradiatoren

Onder de goedkope oliebadradiatoren vindt u die die klein zijn en daarom vooral geschikt voor ruimtes van minder dan 20 m². Het zijn ook de eenvoudigste modellen om te gebruiken.

1. AEG RA5521: de beste goedkoop

AEG RA5521 kennisgeving

MEEST

✓ Elegant grijs ontwerp
✓ Stil
✓ Vrij compact
✓ 3 bevoegdheden
✓ Antivriesfunctie

DE MINDER

✓ Slechte kwaliteit wielen

De RA5521 oliebadradiator van het Duitse merk AEG is een model voor kleine ruimtes. Het werkt dus in een kamer tussen 15 en 25 m² (afhankelijk van de kwaliteit van de isolatie). Het maximale vermogen is 2000 watt. Met twee draaiknoppen kunt u verschillende instellingen maken. De eerste wijzerplaat (boven) is voor warmte. De tweede, net eronder, varieert de verwarmingssnelheid. Je kunt kiezen voor de power I, II of III. Ze komen overeen met 600 watt, 900 watt of 2000 watt. Het is hooguit heel erg heet en het is nog beter om het niet aan te raken, anders verbrand je jezelf.

Praktisch gezien bevat het een antivriesfunctie. Een indicatielampje brandt ook wanneer de oliebadradiator in werking is. Om het te verplaatsen, heeft het een handvat en vier wielen. Dit zijn de standaardinstellingen van dit model. Ze zijn van gemiddelde kwaliteit, dat wil zeggen dat wanneer men de radiator in een rechte lijn wil bewegen, de wielen iets te veel op zichzelf draaien. Dit is niet praktisch voor op reis, maar heeft geen invloed op de prestaties van de verwarming.

Het is een compact model. Hij is 64 cm hoog, 45,5 cm lang en 24,5 cm breed. Hij weegt 11,3 kg. Het grijze ontwerp is elegant en laat hem discreet blijven. Wetende dat hij Maak geen lawaai, het is gemakkelijk te vergeten. De stroomkabel is lang genoeg om hem relatief comfortabel overal te plaatsen.

Promo

De beste oliebadradiatoren, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

2. Delonghi TRRS0920 Radias: het goedkope alternatief

Delonghi TRRS0920 Radias merken

MEEST

✓ Vorstbeveiligingsmodus
✓ Veiligheidsthermostaat
✓ Licht (9 kg)
✓ Stil
✓ 9 kolommen

DE MINDER

✓ De handgreep warmt op
✓ Alleen voor kleine ruimtes

Deze DeLonghi TRRS0920 Radias radiator is een heater voor kleine ruimtes. Het wordt aangekondigd voor oppervlakken tot 60 m³, maar de beoordelingen getuigen van een echte effectiviteit tot 20 m² alleen (dat is in principe minder dan 60 m³, alles hangt af van de plafondhoogte).

Bovendien is het een kleine oliebadradiator. Het heeft 9 kolommen. Hij is 65 cm hoog, 47,2 cm lang en 27,7 cm breed. Het is daardoor relatief licht (9 kg) en makkelijk te verplaatsen. Hiervoor heeft hij vier stevige wielen en een handvol. In de beschrijving moet het handvat altijd fris en gemakkelijk te hanteren blijven. Hij verwarmt inderdaad minder dan de radiator zelf, maar hij warmt op. Hij kan niet worden gebruikt wanneer de radiator op volle snelheid draait.

Het maximale vermogen is 2000 watt. De instellingen zijn gemaakt met een draaiknop (voor temperatuur) en knoppen (voor stroom. Het is dus mogelijk om hem te gebruiken op 900 watt, 1100 watt of 2000 watt. vorstvrije modus is ook inbegrepen. En er is een veiligheidsthermostaat. Beginnen is redelijk intuïtief. Anderzijds stellen we geen exacte temperatuur in graden in, alleen een variatie van de warmte. Zoek dus de instelling die het beste bij u past.

Zoals alle met olie gevulde radiatoren, is dit DeLonghi-model een apparaat rustig. Het zendt slechts een paar discrete klikken uit bij het in- en uitschakelen.

De beste oliebadradiatoren, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

De beste middellange oliebadradiatoren

Middelgrote kachels zijn die met een gemiddeld budget van 100 EUR. Dankzij een promo kunnen ze minder kosten, maar ze blijven efficiënter en hebben meer opties dan instapproducten.

3. Aigosta 33IEJ: de beste middenklasse

Aigosta 33IEJ bericht

MEEST

✓ Indicatielampje onder spanning
✓ Vermogen van 2300 W.
✓ 11 kolommen
✓ Afgerond ontwerp
✓ Automatische veiligheidsstop

DE MINDER

✓ Geen kinderveiligheid

De Aigosta 33IEJ oliegevulde radiator is een middelgroot product dat vaak op promotie verkrijgbaar is. Hiermee kan een kamer met een maximale oppervlakte worden verwarmd van 20 tot 24 m² en bovenal heeft het het voordeel dat het pauzeert zodra de kamer warm is. En het begint weer zodra de temperatuur daalt. Dit bespaart energieverbruik.

Het maximale vermogen is 2300 watt. U kunt kiezen uit drie vermogensniveaus, die zelf iets hoger zijn dan normaal. Niveau 1 ligt dus op 1000 watt, niveau 2 op 1300 watt en het maximale niveau op 2300 watt. EEN thermostaat in het formaat van een wiel kunt u ook de temperatuur wijzigen. Een indicatielampje laat je weten wanneer de radiator aan staat.

In termen van beveiliging, verwarming wordt automatisch uitgeschakeld bij omkantelen of risico op oververhitting.

Eindelijk is het een mooie radiator, lichtgrijs, bijna wit met zachte, ronde vormen. Het heeft 11 kolommen. Het meet 64 cm hoog bij 53 cm lang en 28 cm breed. Hij weegt nog steeds 11,23 kg, maar beweegt met wielen met een rotatie van 360 ° en een veilige handgreep.

De beste oliebadradiatoren, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

4. Delonghi V550920 Vento: het mid-range alternatief

Delonghi V550920 Vento-melding

MEEST

✓ Zeer eenvoudige aanpassing
✓ Vermogen van 1000 tot 2500 W.
✓ Optimalisatie van warmteoverdracht
✓ Vorstbeschermingsfunctie
✓ Vrij licht en compact

DE MINDER

✓ Alleen optionele timer

De DeLonghi V550920 Vento oliegevulde radiator kan gebruikt worden in een slaapkamer tot 30 m² als de isolatie goed is (anders blijft de limiet 20-25 m²). Het is een relatief compact product. Hij meet 64 cm hoog (een zeer klassieke hoogte) voor slechts 45 cm lang en vooral voor slechts 14 cm breed. Het is geplaatst op 4 wielen die 360 ​​° draaien. Een handvat maakt het gemakkelijk om eraan te trekken. Er is ook een houder voor het opbergen van de stroomkabel wanneer het apparaat is uitgeschakeld.

Het bovenste deel is volledig afgerond. Het ontwerp is speciaal ontworpen om beter te leveren optimalisatie van het verzenden van warmte dat is 40% sneller dan met de andere producten van het merk. Pas ook op, het wordt geadverteerd als wit, maar het is eerder heel lichtgrijs of parelgrijs. Hetzelfde model is verkrijgbaar in zeer donkergrijs, bijna zwart.

De vermogensaanpassing is gedaan met één knop. Dit geeft macht tussen 1000 en 2500 watt. De kamerthermostaat moet worden getest om erachter te komen wat het beste is voor uw huis of kantoor. Het is eenvoudig en u kunt intuïtief handelen zonder de instructies te raadplegen. Een variant van dit model bestaat met een meegeleverde 24-uurs timer. Houd er rekening mee dat dit de prijs van het apparaat verhoogt.

De beste oliebadradiatoren, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

De beste hoogwaardige oliebadradiatoren

Een high-end radiator is niet alleen een duur product. Een dergelijke aankoop komt overeen met de keuze voor een verbeterde en ergonomische verwarming. De levensverwachting is ook hoger dan die van goedkopere producten.

5. Aigostar Oil Monster 33JHH: de beste high-end

Aigostar Oil Monster 33JHH notice

MEEST

✓ Inclusief afstandsbediening
✓ LED-scherm
✓ 24-uurs timer
✓ 4 modi om uit te kiezen
✓ Stopt wanneer temperatuur OK is

DE MINDER

✓ Vrij zwaar (14,8 kg)

Het is in de greep dat de Aigostar Oil Monster 33JHH oliebadradiator echt een high-end product is erg comfortabel. Het is uitgerust met een LED scherm zeer duidelijk en wordt verkocht met een afstandsbediening. Alles is gedaan voor een vereenvoudigd en economisch gebruik. Zo daar is vier verschillende modi : snelle verwarming (de radiator gaat zo snel mogelijk naar 35 ° en pauzeert dan), eco (blijft op 22 °), antivries (blijft op 5 °) en normaal (dat wil zeggen zeg handmatig).

Op het scherm heb je toegang tot de geselecteerde temperatuur, vermogen, modus en programmering. Instellingen kunnen worden gemaakt met de aanraakknop of rechtstreeks met de meegeleverde afstandsbediening. De knop licht op wanneer de kachel aan staat. Drie kleuren worden weergegeven afhankelijk van het gekozen vermogen (1000, 1500 of 2500 watt).

Ontworpen voor kamers met een oppervlakte van 20 tot 25 m², het is vrij groot en sterk. Het meet dus 64 cm hoog (klassiek) voor 61,5 cm lang en 28 cm breed. Dit vertegenwoordigt 13 buizen, wat een grotere warmtediffusie betekent. Hij weegt 14,8 kg, wat behoorlijk substantieel is. Gelukkig is hij op wielen geplaatst en heeft hij een handvat om beweging te vergemakkelijken.

Eindelijk is het een beveiligd model die automatisch stopt bij gevaar. Het stopt met andere woorden als de radiator omvalt en de temperatuur te hoog oploopt (kans op oververhitting). Het indicatielampje laat je zeker weten of het aan is. En dankzij de vorstvrije modus kan het veilig worden opgeborgen in combinatie met andere elementen die niet van kou houden.

6. Delonghi V551225 Vento: het high-end alternatief

Delonghi V551225 Vento-melding

MEEST

✓ Zeer dun (16 cm)
✓ Intrekbare zwenkwielen
✓ Voor oppervlakte tot 30 m²
✓ Vermogen tot 2500 W.
✓ Zacht ontwerp

DE MINDER

✓ Kleine aanpasbare instellingen
✓ Vrij zwaar

Bij dit model vinden we het ontwerp, de voordelen en de werking van de DeLonghi Vento-reeks. De V551225 Vento-radiator onderscheidt zich echter door bepaalde kenmerken. Dus stelt hij voor drie vermogensniveaus die allemaal behoorlijk hoog zijn. Je kunt kiezen tussen 1100, 1400 en 2500 watt. Voor een kwestie van gebruiksgemak is er alleeneen enkele startknop en instelling: een kamerthermostaat. Draai hem gewoon om de efficiëntie van de met olie gevulde radiator te verhogen of te verlagen. Daarnaast is er een vorstbeschermingsfunctie.

Zijn kracht maakt het mogelijk om een ​​ruimte van 75 m³ te verwarmen, aldus de fabrikant. Volgens recensies op Amazon werkt het goed tot 30 m² oppervlakte (het is altijd eenvoudiger om in m² te meten in plaats van in m³, maar let wel op uw plafondhoogte). Het is een radiator mobiel. Het heeft intrekbare wielen en een handvat in hoogte zodat het indien nodig gemakkelijk van de ene plaats naar de andere kan worden verplaatst. Zo kan hij de dag op kantoor doorbrengen en de nacht in een slaapkamer. Het is inderdaad bijna volledig stil (er kunnen in de minuten na het opstarten kleine geluiden worden geproduceerd).

Aan de kant van het formaat is dat zo bijzonder fijn aangezien de breedte niet groter is dan 16 cm. De hoogte is vergelijkbaar met die van andere concurrerende met olie gevulde radiatoren, namelijk 64 cm. En de lengte is 57 cm. Aan de andere kant weegt hij 16 kg. Het volstaat om te zeggen dat het zonder de wielen lastig is om het te verplaatsen.

De beste oliebadradiatoren, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

En waarom niet…

Onderstaande met olie gevulde radiatoren zijn ook goede producten, te kiezen volgens de omstandigheden of via een promotie, verkoop of Black Friday.

Aigostar 33LCJ

De Aigostar 33LCJ oliebadradiator is een product voor het meten van onderdelen van 15 tot 20 m². Het is ontworpen in een formaat dat snelle verwarming mogelijk maakt zonder energieverlies. Dus in ongeveer tien minuten is de temperatuur veel aangenamer.

Het maximale vermogen is 2000 watt, maar u kunt uit drie niveaus kiezen. Een thermostaat-complementbegrenzer zorgt voor een stabiele temperatuur. Aan de implementatiekant heeft het 360 ° wielen en een handvat dat te allen tijde koud blijft. De radiator is 65 cm hoog. Het heeft een anti-tip en anti-oververhitting beveiligingssysteem.

De beste oliebadradiatoren, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Aigostar Zwarte Woud 33JIF

Dit Aigostar oliebad radiator model is ontworpen voor oppervlakken van 21 tot 25 m². Hiervoor heeft hij een maximaal vermogen van 2500 watt welke op drie verschillende niveaus verstelbaar is. Er is ook een thermostaat om de verwarmingssnelheid te wijzigen. Deze thermostaat werkt echter niet met een precieze temperatuur, er moet een extra weerstation worden voorzien.

Tijdens het opstarten, een licht licht op en signaleert een juiste werking. De radiator wordt automatisch uitgeschakeld als er gevaar bestaat voor oververhitting of omkantelen (als het apparaat een bepaalde kantelhoek bereikt).

Promo

De beste oliebadradiatoren, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Delonghi V550715 Vento

Voor kleine ruimtes is de Delonghi V550715 Vento oliegevulde radiator ook een goede keuze. Het is geschikt voor verschillende oppervlakken tot 45 m³ (dwz minder dan 18 m² in het algemeen). Hij heeft een vermogen van 2500 watt en heeft drie verschillende niveaus. Met een thermostaat kun je ook het sfeervilt kiezen. A vorstbescherming is aanwezig.

Het formaat van deze radiator zorgt voor een betere warmteverdeling en profiteert van een goede traagheid. Dankzij de 12 kg is hij ondanks zijn 12 kg gemakkelijk te verplaatsen vier wielen 360 ° en zijn omgaan met. Desgewenst zijn de wielen intrekbaar (geruststellend met kinderen).

Promo

De beste oliebadradiatoren, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Conclusie: welke oliebadradiator moeten we kopen?

Alle bovenstaande producten zijn betrouwbare verwarmingselementen, maar ze zijn niet allemaal even prettig in het gebruik. Dus als we er maar één zouden moeten kiezen, welke zou dat dan zijn?

Zonder aarzeling onze voorkeur gaat uit naar de radiator Aigostar Oil Monster 33JHH. Het is een high-end model waar de prijs echt het verschil maakt. Het scherm is dus een pluspunt, maar het meest interessante is de mogelijkheid om het op te starten door simpelweg te kiezen tussen 4 verschillende modi.

Aan de andere kant is het twee keer zo duur als de meeste andere producten uit deze selectie. Dus als je het niet kunt betalen, dan is onze favoriet de oliebadradiator Aigostar 33IEJ wat een goede kracht biedt op een perfect correct oppervlak.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites