27 octobre 2020
▷ De beste luchtbevochtigers 2020, 6 betrouwbare producten – Vergelijking

▷ De beste luchtbevochtigers 2020, 6 betrouwbare producten – Vergelijking

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
101.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 79.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Decen Robot Cuisine 1100W Robot Multifonction 11 en 1, 3 Vitesses Réglables et Fonction Pulse, 3,5 L ...

amazon
115.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
4

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
5

Robot Pâtissier, Kealive Robot Cuisine Multifonctions à 8 Vitesses avec le Bol 5.5L et le Bouclier d ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Het is vooral in de winter, wanneer de radiatoren aan staan, dat de lucht droog wordt, de huid strak aanvoelt, de ogen prikken of huilen, de neus geïrriteerd raakt. De ergernis is reëel en zal niet verdwijnen totdat de luchtvochtigheid in uw kamer of accommodatie verandert. Een goede luchtbevochtiger kan het probleem vanaf de eerste dag oplossen.

We moeten in een omgeving zijn met meer dan 40% luchtvochtigheid om ons goed te voelen. Dit is vooral belangrijk op plaatsen waar men lang blijft zoals een slaapkamer. En daarom moet je een luchtbevochtiger kiezen, om goed te slapen en een betere luchtvochtigheid te hebben.

Welke luchtbevochtiger moet ik kiezen?
Hoe onderscheidt u de verschillende producten?
Is het absoluut noodzakelijk om een ​​luchtbevochtiger in de babykamer te hebben?

Vind het antwoord op deze vragen en meer door verder te lezen. We presenteren u de beste producten van het moment, waaronder ons favoriete model, de Babymoov Hygro Plus.

Promo luchtbevochtiger waar voor uw geld

Promotie – 28%

KLARSTEIN Skyscraper Horizon – Koeler …

Promotie – 15%

KLARSTEIN Maxfresh – Luchtverfrisser, …

Promotie – 20%

Babymoov – Hygro Plus, luchtbevochtiger, 22.00 uur …

Promotie – 20%

amzdeal Luchtbevochtiger 5L Fresh Steam …

Waarom zijn onze meningen betrouwbaar?

Om een ​​goed product te onderscheiden is er maar één ding te doen: de producten bekijken en vergelijken. Dit kost tijd en er moet rekening worden gehouden met een raster van nauwkeurige en objectieve criteria. Ten slotte mag er geen externe invloed zijn.

G voor u getest voldoet aan al deze voorwaarden. De financiering van de site is alleen mogelijk als de lezers tevreden zijn en besluiten om te kopen via een van de aanwezige links (Meer informatie gebruiksaanwijzing). De redactie moet daarom vertrouwen op technische en gevarieerde bestanden, zoals die van Leroy Merlin of van Health Magazine, en op talloze en gemakkelijk toegankelijke recensies op Amazon, YouTube of Darty.

Aan het einde van dit onderzoek blijven alleen luchtbevochtigers behouden die zich al bewezen hebben.

Luchtbevochtigervergelijking / Onze TOP 3

De beste middenklasse

Het beste high-end

Deze luchtbevochtiger is geschikt voor een oppervlakte tot 30 m² en heeft een timer, drie niveaus van nevel, een verstelbare diffusor, een nachtmodus en een microporeuze cartridge.

In het formaat van een groot nachtlampje werkt deze luchtbevochtiger met koude stoom en ultrageluid. Het kan 22 uur werken met handmatige of automatische instellingen.

De enige ultraviolette luchtbevochtiger in de sectie, het is ook een 2-in-1-apparaat dat in de zomer als ventilator kan worden gebruikt. Met zijn waterreservoir van 3 l kan hij 18 uur werken.

TaoTronics 4L Baby Home luchtbevochtiger, babybevochtiger met 3 nevelniveaus, timer van 1 tot 24 uur, kamerluchtbevochtiger tot 30 m²

Deze luchtbevochtiger is geschikt voor een oppervlakte tot 30 m² en heeft een timer, drie niveaus van nevel, een verstelbare diffusor, een nachtmodus en een microporeuze cartridge.

De beste middenklasse

Babymoov - Hygro Plus, luchtbevochtiger, 22 uur autonomie, stille, essentiële oliën van de diffuser

In het formaat van een groot nachtlampje werkt deze luchtbevochtiger met koude stoom en ultrageluid. Het kan 22 uur werken met handmatige of automatische instellingen.

Het beste high-end

Dyson AM10 luchtbevochtiger en ventilatortechnologie Luchtvermenigvuldiger 2 jaar garantie Wit / Zilver

De enige ultraviolette luchtbevochtiger in de sectie, het is ook een 2-in-1-apparaat dat in de zomer als ventilator kan worden gebruikt. Met zijn waterreservoir van 3 l kan hij 18 uur werken.

Hoe verloopt de selectie?

Om de verschillende beschikbare luchtbevochtigers te vergelijken, zijn we begonnen met het opstellen van een nauwkeurige lijst van objectieve en relevante kenmerken. Hierdoor kunt u eerst de modellen ertussen onderscheiden en de beste identificeren. Zo kan iedereen ook de luchtbevochtiger identificeren die het meest geschikt is voor thuis of op kantoor.

Merk op dat sommige producten « voor baby » zouden zijn. In werkelijkheid kan een goede luchtbevochtiger elke kamer efficiënt en zonder overmaat bevochtigen. Het lijkt er zelfs op dat een groot aantal eigenaren van luchtbevochtigers dit type apparaat in de kamer van een baby heeft ontdekt en vervolgens in hun eigen slaapkamer of woonkamer heeft geïnstalleerd.

Bedrijfsmodus

Er bestaan ​​verschillende technologieën om de luchtvochtigheid te verbeteren. Eerst kan de luchtbevochtiger mee werken hete of koude stoom. Koude stoom is de meest discrete optie, maar vergt ook het meeste onderhoud. Aan de andere kant kan hete stoom gevaarlijk zijn in aanwezigheid van kinderen.

Daarnaast is het mogelijk om een ​​luchtbevochtiger te hebben met echografie of UV. Echografie is heel gebruikelijk en wordt gewaardeerd, hoewel het ook zeer regelmatig onderhoud vereist. De UV-luchtbevochtiger werkt als hete of koude stoom, maar zorgt voor een gezonde luchtvochtigheid. Dit zijn duurdere modellen, maar zijn vaak de enige juiste oplossing voor mensen met allergieën of een verzwakt immuunsysteem.

Het behandelingsoppervlak / De tank

Afhankelijk van het debiet en de grootte van de tank is de luchtbevochtiger geschikt voor een optimaal oppervlak. Afhankelijk van het vloeroppervlak (in m²) kan direct informatie worden gegeven.
De grootte van de watertank geeft je ook een idee van de autonomie van het apparaat.

Handmatig of automatisch

De instellingen kunnen automatisch zijn, d.w.z. afhankelijk van de vochtigheidsgraad gemeten door de interne hygrostaat. Dit kan gaan van een volautomatisch systeem (van start tot stop) tot een simpele automatische stop wanneer de gewenste snelheid is bereikt.
Omgekeerd kan het apparaat alleen handmatig zijn en zonder de luchtkwaliteit te meten.

De opties

De aanwezigheid van opties is zeer variabel van product tot product. Hier zijn enkele veelvoorkomende opties voor luchtbevochtigers: timer, programmeur, diffuser voor etherische olie, nachtlampje, rookmachine, veiligheid voor kinderen, diffusiehoekvariator, enz.

Het geluidsniveau

In principe mag een luchtbevochtiger niet meer dan 30 dB uitstoten, waardoor hij in een kamer kan worden geplaatst. Dit verschilt echter van model tot model en het verdient de voorkeur om het uitgezonden geluid te controleren voordat u het koopt.

De beste luchtbevochtiger doet niets voor u als het probleem met de luchtkwaliteit van uw huis niet afkomstig is van een droge omgeving. In geval van twijfel, de eerste investering die zorgen baart een heel goed weerstation. Hiermee kunt u de luchtkwaliteit en de vochtigheidsgraad kennen. Afhankelijk van de resultaten weet u wat u moet kopen tussen een luchtbevochtiger, een ontvochtiger en een luchtzuiveringsinstallatie.

De beste luchtbevochtigers – 6 gedetailleerde presentaties

1. TaoTronics TT-AH001: de beste goedkope

TaoTronics TT-AH001-kennisgeving

MEEST

✓ Geïntegreerde hygrometer
✓ Voor kamers van 30 m²
✓ Verstelbare diffuser
✓ Microporeuze patroon
✓ Timer inbegrepen

DE MINDER

✓ Licht geluid

TaoTronics biedt met deze luchtbevochtiger echografie een apparaat voor een vrij grote kamer. Het werkt inderdaad in een ruimte tot 30 m², meer dan wat de meeste concurrerende producten bieden. Hiervoor heeft het een tank van 4 liter. De mistverspreider kan 360 ° worden gedraaid.

Beginnen is echt erg makkelijk. Er zijn weinig knoppen en elk heeft een specifieke functie. Er zijn dus drie mistkrachten, één timer programmeerbaar van 1 tot 24 uur, één nachtstand en automatische werking vanaf een persoonlijk te kiezen vochtigheidsgraad. Er zijn weinig lichten en de nachtmodus (zegt slaap) kunt u alles uitschakelen zodat u volledig in het donker bent.

Het waterreservoir is eenvoudig te vullen dankzij verschillende handvatten voor gebruik. Hetzelfde geldt voor het regelmatig uit te voeren onderhoud. De luchtbevochtiger werkt met een microporeuze patroon dat water zuivert. Als de tank leeg is, stopt de luchtbevochtiger automatisch. Dankzij zijn 4 liter, het biedt nog steeds een maximale autonomie van 15 uur (afhankelijk van de gekozen nevelstroom).

De enige fout met dit apparaat is mogelijk het geluid. Het stoot inderdaad uit 38 dB, wat iets meer is dan het aanbevolen geluidsniveau voor een kamer. Sommigen merken het niet op, anderen plaatsen het aan de andere kant van de kamer ten opzichte van het hoofdeinde. Bovendien is het het geluid dat wordt uitgezonden met het maximale vernevelingsvermogen (300 ml / uur) en daarom is het geluid bij het minimale vermogen veel minder.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

2. TaoTronics TT-AH002N: het goedkope alternatief

TaoTronics TT-AH002N kennisgeving

MEEST

✓ Grote tank
✓ Dubbele diffusiemond
✓ Echografie en koude damp
✓ Stil
✓ Automatische stop bij lege tank

DE MINDER

✓ Geen optie

Hier is een babyluchtbevochtiger die in werkelijkheid voor iedereen geschikt is. Het heeft inderdaad geen specifieke optie voor kinderen, aan de andere kant is het discreet en praktisch en daarom geschikt voor zowel een slaapkamer als een woonkamer. Dit vrij lichte apparaat moet als een prioriteit in hoogte worden geplaatst. Het heeft een dubbele 360 ​​° roterende sproeier. Het is dus mogelijk om de mist in twee verschillende richtingen te sturen in een hoek naar keuze.

De watertank heeft een inhoud van 3,5 liter waardoor het een autonomie van maximaal 10 uur heeft. Het heeft een ultrafijn keramisch filter die werkt tegen waterverontreinigingen en geuren. Daarnaast is het een apparaat dat mee werkt echografie en een beetje koude stoom. Dit maakt het daarom een ​​zeer discrete luchtbevochtiger en zorgt voor een gezonde en aangename luchtvochtigheid. Met een knop aan de voorkant van het apparaat kunt u het neveldebiet kiezen. Dit debiet kan maximaal 330 ml / uur bedragen. De set is geschikt voor een inhoud tot 150 m³, wat min of meer overeenkomt met een oppervlakte van 30 m² (afhankelijk van je hoogte onder het plafond).

Als de tank leeg is, heeft de luchtbevochtiger een automatische uitschakeling en een rode LED licht op om de reden van de stop te melden. Dit is echt de enige optie die dit apparaat heeft. Er is inderdaad geen timer, geen programmeur, geen vochtigheidsmeting. Het is daarom noodzakelijk om een ​​extra weerstation te voorzien en de start en stop van het product handmatig te beheren. Dit verklaart de prijs. Gelukkig is de bediening eenvoudig, ook als je het apparaat maar af en toe gebruikt en je niet elke keer de handleiding eruit wilt halen.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

3. Babymoov Hygro Plus: de beste middenklasse

Babymoov Hygro Plus-melding

MEEST

✓ Grote tank (2,5 l)
✓ 7 nachtlichtkleuren
✓ Echografie + koude damp
✓ Diffuser voor etherische olie
✓ Verlicht touchscreen

DE MINDER

✓ Korte elektrische kabel

De luchtbevochtiger Babymoov Hygro Plus is een product dat oorspronkelijk is ontworpen voor een babykamer, maar die zijn plaats heeft in een kamer voor kinderen of volwassenen. Het is een gewelfd apparaat dat een geweldig nachtlicht oproept. Hij is 36 cm hoog en heeft een 360 ° draaibare uitloop. De luchtbevochtiger kan dus overal worden geplaatst, afhankelijk van de indeling van de kamer en verdeelt de luchtvochtigheid nog steeds in de juiste richting.

Alle bedieningselementen worden gemaakt op het verlichte touchscreen en het digitale display. Je kunt kiezen tussen een instelling handmatig of automatisch. Handmatige modus geeft toegang tot 5 vochtigheidsstromen. De automatische modus wordt uitgevoerd met behulp van de vochtigheidsmeting. Het apparaat gaat dus alleen aan als dat nodig is. Het display toont ook de temperatuur.

Er zijn twee opties beschikbaar en gebruiksvriendelijk. Allereerst is het mogelijk om de nachtlichtje intern in de luchtbevochtiger. Er zijn zeven zachte kleuren die kunnen worden gescrold of gerepareerd. De helderheid is nog steeds vrij belangrijk, je moet proberen te vinden wat het beste is voor je baby. Dan kun je de luchtbevochtiger gebruiken diffuse etherische oliën. Ze moeten met zorg worden gekozen (sommige worden niet aanbevolen voor kinderen) om te kalmeren, in slaap te vallen, te ontlasten, enz.

Praktisch gezien wordt de Babymoov Hygro + aanbevolen voor ruimtes met een maximale oppervlakte van 20 m². Het zendt een maximaal geluidsniveau uit 25 dB, dat wil zeggen een licht gezoem. De tank heeft een inhoud van 2,5 liter. Indien leeg, wordt de luchtbevochtiger automatisch uitgeschakeld. Dit geeft een autonomie ongeveer 22 uur. Er is echter geen aan / uit-knop. Bij afwezigheid of om het apparaat volledig uit te schakelen, moet de stekker uit het stopcontact worden gehaald. Wanneer u het vervolgens opnieuw aansluit, moet u alle instellingen controleren die niet in één keer worden onderhouden.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

4. Philips HU4803 / 01: het middelzware alternatief

Philips HU4803 / 01 kennisgeving

MEEST

✓ Nachtmodus
✓ Automatische of handmatige modus
✓ Twee snelheden
✓ NanoCloud-technologie
✓ Digitale interface

DE MINDER

✓ Niet erg nauwkeurige hygrometer

De luchtbevochtiger echografie en koude damp Philips heeft ook de technologie NanoCloud (ontwikkeld door Philips) die bacteriën helpt bestrijden. Het doel is dat het water wordt gefilterd zodat de luchtvochtigheid zo gezond mogelijk is. Bovendien zorgt Philips ervoor dat de filters gemakkelijk toegankelijk zijn om ze regelmatig te vervangen. U moet plannen om ze na 3 tot 12 maanden te veranderen, afhankelijk van de kwaliteit van uw lucht en water. Een set van twee filters kost ongeveer 17 euro.

De bedieningselementen bevinden zich aan de bovenkant van het apparaat en worden gedaan via een digitale interface intuïtief. Alles is maximaal vereenvoudigd. Het is dus zelfs mogelijk om te kiezen voor de automatische modus. Het apparaat start en stopt afhankelijk van de vochtigheidsgraad. Dit zorgt voor een goede bevochtiging van de kamer, zonder overmaat en zelfs energiebesparing omdat het apparaat zo snel mogelijk in stand-by staat. Aan de andere kant kunnen mensen die streven naar een specifiek ideaal enigszins teleurgesteld zijn, omdat de metingen niet ultra-nauwkeurig zijn vergeleken met een weerstation.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een handmatige start. Hiervoor kunt u de snelheid kiezen en zelfs de snelheid aanpassen timer (1 uur, 4 uur of 8 uur). In alle gevallen blijft de uitschakeling automatisch wanneer het waterreservoir leeg is. Deze heeft een inhoud van 2 liter. Er is ook een nachtmodus die de helderheid van het apparaat beperkt.

Eindelijk, het laatste belangrijke detail, het is een compact, elegant en donker product. Het kan in een woonkamer of kantoor worden geplaatst zonder al te veel aandacht te trekken. Het geluidsniveau is zeer discreet omdat het slechts 26 dB afgeeft.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

5. Dyson AM10: de beste high-end

Melding Dyson AM10

MEEST

✓ Aanwezigheid van ultraviolet
✓ Fan optie
✓ 10 bevoegdheden
✓ Timer
✓ Afstandsbediening

DE MINDER

✓ Alle kunststof buitenkant

De Dyson AM10 is 2-in-1, het is beide luchtbevochtiger en ventilator. Zo kan hij het hele jaar door gebruikt worden om de luchtvochtigheid te verhogen (vooral in de winter als de radiatoren aan staan) en om af te koelen (in de zomer). Het is een solide product dat vertrouwen wekt, ook al is de buitenkant volledig van plastic. En bovenal heeft het een origineel en uniek ontwerp dat uitnodigt tot lichtheid.

De luchtbevochtiger is een product dat gebruik maakt van ultraviolette reinigingstechnologie, dat wil zeggen dat het presteert waterzuivering dankzij ultraviolet. 99,9% van de bacteriën wordt gedood voordat ze in een mist worden omgezet. Bovendien wordt de verspreiding van waterdruppels gedaan dankzij echografie. De set is intuïtief en eenvoudig te gebruiken, met discretie.

De ventilator heeft tien verschillende vermogensniveaus. Hij is ook makkelijk te gebruiken. Aan de andere kant is het een veel luidruchtigere modus en bij maximaal vermogen is het onmogelijk om ermee te slapen (het stoot dan 62 dB uit).

Alles wordt geregeld met de afstandsbediening, omdat het apparaat zelf maar één knop heeft. In tegenstelling tot wat sommige beschrijvingen aankondigen, is het geen apparaat met een batterij, maar inderdaad een luchtbevochtiger die op het lichtnet wordt aangesloten. EEN timer inbegrepen. Het is heel precies omdat u een gebruikstijd van 15 minuten tot 9 uur kunt kiezen. De tank heeft een inhoud van 3 liter, wat een maximale autonomie van 18 uur geeft.

Tijdens het opstarten, een licht licht op. Het kan niet worden uitgeschakeld, zelfs niet ‘s nachts. Het is een beetje gêne dat je uitnodigt om creatief te zijn (bijvoorbeeld met een stukje tape). Het is ook jammer dat Dyson er niet aan heeft gedacht als we worden geconfronteerd met een product dat is geperfectioneerd op de kwaliteit van de verdeelde vochtigheid.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

6. Philips AC4080 / 10 2-in-1 combi: het high-end alternatief

Philips AC4080 / 10 Combi 2-in-1 test

MEEST

✓ Luchtreiniger en luchtbevochtiger
✓ Automatische modus
✓ Geeft de luchtkwaliteit weer
✓ Vereenvoudigde bediening
✓ 3 snelheden

DE MINDER

✓ Geschatte hygrometer

De Philips AC4080 / 10 is een 2-in-1 product wat zowel werkt als luchtreiniger lucht en graag bevochtiger. Het wordt met name aanbevolen voor mensen met allergieën en mensen die erg gevoelig zijn voor luchtkwaliteit.

De luchtreiniger werkt met het VitaShield IPS-systeem. Het is uitgerust met een actief koolfilter en een HEPA-filter waarmee het de fijnste deeltjes kan opvangen. De twee filters zijn direct aan elkaar bevestigd voor eenvoudiger onderhoud. De twee veranderen tegelijkertijd. Daarnaast informeert een sensor wanneer het nodig is om de betreffende filters te vervangen.

De luchtbevochtiger beschikt over NanoCloud-technologie. De vochtigheid wordt dus naar eigen goeddunken verdampt door verdamping. De mistafgiftesnelheid is instelbaar op drie snelheden anders inclusief maximaal 300 ml / u.

EEN automatische modus kunt u zich geen zorgen maken over de goede werking van het apparaat. Zo starten zowel de luchtreiniger als de luchtbevochtiger alleen op als dat nodig is. Het is aan jou om te bepalen welke vochtigheidsgraad voor jou geschikt is Het geluidsniveau is relatief discreet en stijgt tot 36 dB op maximaal vermogen. Om echt tot rust te komen, kunt u het beste het minimale vermogen gebruiken.

De set kan worden geïnstalleerd in een kamer met een 42 m² oppervlakte tot het maximum. Het is het beste om de eerste keer de juiste locatie te kiezen, omdat het een zwaar product is en behoorlijk omvangrijk. Hij weegt dus 8,3 kg en is 60 cm hoog. De bedieningselementen zitten allemaal bovenop, gemakkelijk toegankelijk. En de luchtkwaliteitsindicator zit aan de voorkant. Het werkt met een kleurcode (blauw – goed, paars – correct, rood – slecht) zodat je niet elke keer naar de luchtbevochtiger hoeft.

En waarom niet…

Hier zijn enkele extra luchtbevochtigers die helemaal niet slecht zijn. Met deze bonuslijst lijdt het geen twijfel dat u een product zult vinden dat binnen uw budget past en geschikt is voor uw huis, zelfs als dit betekent wachten op de verkoop of tot Black Friday.

TaoTronics TT-AH024

Deze TaoTronics luchtbevochtiger is een compact en elegant model, gemakkelijk te verplaatsen en totaal handleiding. Inderdaad, het is een geheel wit product, met eventueel een draaggreep. Het heeft een grote opening om de tank gemakkelijk te vullen. Dit maakt het ook mogelijk om het snel schoon te maken.

Het is een discreet product. Hij zendt uit 27 dB maximum en het heeft geen LED’s. Zo verstoort het de rust van een kamer ‘s nachts niet.

De zeer grote tank heeft een inhoud van 4 liter. Het debiet is instelbaar met een wiel. Afhankelijk van de instelling is er een wisselende luchtstroom van 60 tot 300 ml / uur. De tank heeft dus een autonomie van 12 tot 50 uur. De diffusiemond is 360 ° draaibaar. De set is geschikt voor een kamer met een oppervlakte van 20 tot 40 m²dwz een slaapkamer, een woonkamer of een kantoor.

De beste luchtbevochtigers, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Natuurlijke Air Clevair 2

De Clevair 2-luchtbevochtiger uit het Air Naturel-assortiment is een model dat functies combineert. Hij gebruikt koude of warme stoom (40-45 °), een functie ionisator en een beetjearomatherapie. De instellingen worden direct op het apparaat gemaakt via het digitale scherm of op de afstandsbediening inbegrepen. Hierdoor kan het apparaat op de meest praktische plaats worden geplaatst, vooral omdat het mondstuk 360 ° verstelbaar is.

Inbegrepen zijn een filterpatroon en een thermometer, hygrostaat en een tank van 5 liter. Hierdoor is er geen weerstation nodig. In handmatige moduskunt u kiezen uit drie verschillende snelheden. De automatische modus laat u leiden door de genoteerde vochtigheid.

‘S Nachts is het niet het ideale apparaat voor gevoelige mensen. Het geluidsniveau is niet extreem discreet tijdens het opstarten (vooral merkbaar met de automatische modus die meerdere perioden in één nacht kan veroorzaken). En er blijven altijd een paar lampjes branden.

De beste luchtbevochtigers, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Stadler Form Eva

De prachtige Eva luchtbevochtiger van Stadler Form is een high-end product voor grote ruimtes. Het is geschikt in meetruimtes tot 80 m² (sommige mensen gebruiken het in een appartement door alle deuren te openen). Het is een ultrasoon model dat werkt met warme of koude stoom. De instellingen zijn handmatig of automatisch.

Het Eva-apparaat wordt verkocht met een afstandsbediening verbonden. Het is uitgerust met een vochtigheidssensor. Dit maakt veel nauwkeurigere en relevantere metingen mogelijk vergeleken met dezelfde sensor die direct op de luchtbevochtiger is geplaatst. Het apparaat wordt dus automatisch ingeschakeld wanneer dat nodig is. In de handmatige modus kunt u kiezen uit vijf snelheden.

De tank is groot, 6,3 liter, maar het biedt slechts ongeveer tien uur autonomie. Een vervangbaar kalkfilter wordt meegeleverd. U moet echter nog steeds te hard water vermijden. Een optie verspreiding van etherische oliën is ook inbegrepen.

Het maakt heel weinig geluid, maar het maakt af en toe een gorgelend geluid dat vooral ‘s nachts kan storen.

De beste luchtbevochtigers, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Veel gestelde vragen (FAQ)

✅ Welk water te gebruiken voor een luchtbevochtiger?

Water is afhankelijk van de modellen. Sommigen werken met leidingwater. Anderen hebben steriel water of gekookt en vervolgens gekoeld water nodig. Het hangt af van zowel het type product dat u hebt gekocht als uw verwachtingen voor gezondheid en comfort.

✅ Hoe lang moet ik een luchtbevochtiger verlaten?

Kijk niet naar de bedrijfstijd, maar echt naar de vochtigheid van de plek. In sommige gevallen duurt het dus maar een paar uur per dag om goed te bevochtigen. In andere gevallen zal het apparaat langer moeten werken. Maar het is niet nodig om het ‘s nachts aan te laten staan. Kies daarom liever voor een luchtbevochtiger met een scherm dat vocht weergeeft of een hygrometer ernaast.

✅ Hoe gebruik ik een luchtbevochtiger?

Om te beginnen, moet u de plaats van installatie van het apparaat en de bedrijfsmodus controleren (met programmeur of vochtigheidssensor?). Het is het beste om het in het midden van de kamer te plaatsen voor een betere verspreiding van de vochtigheid. Plaats hem niet te dicht bij een muur, houten meubelen of een radiator. Vertrouw vervolgens op de instructies om regelmatig de tank te vullen, het algemene onderhoud (en vooral het filter als die er is) en het programma uit te voeren.

✅ Waar plaats je een babyluchtbevochtiger?

Plaats het vooral niet tegen de wieg, ondanks wat de reclamefoto’s laten zien. Plaats het buiten het bereik van het kind en op ongeveer 1 m van de grond.

✅ Hoe onderhoud ik een luchtbevochtiger?

Onderhoud is verplicht, maar hangt af van het type apparaat dat u hebt gekocht. Als het zo nodig is, kan worden gevonden dat een vuile, slecht onderhouden luchtbevochtiger damp met microben geladen verspreidt en zo deelneemt aan de verspreiding van ziekten.

Het gebruik van een kapotte luchtbevochtiger kan meer problemen veroorzaken dan het oplost en dat wil niemand thuis of erger nog in de kinderkamer. Raadpleeg de instructies om het schoon te maken. Afhankelijk van het geval moet u de filters ontkalken, desinfecteren of misschien vervangen.

✅ Hoe werkt een luchtbevochtiger?

Het interne principe is heel eenvoudig. Het apparaat laat eenvoudig de diffusie van de damp toe, al dan niet continu. Waterdamp kan worden geproduceerd door ultrageluid, warmte, door verdamping. Afhankelijk van het model wordt het triggeren van stoom veroorzaakt door een programmeur (met opstarttijden) of met een detector. De tweede oplossing heeft de voorkeur omdat de luchtbevochtiger alleen werkt als de luchtvochtigheid te laag wordt.

✅ Hete of koude stoombevochtiger?

De keuze wordt gemaakt op basis van verschillende criteria.
De koude mist luchtbevochtiger verbruikt minder energie en is veiliger bij kinderen. Door nadelen kan het een gevoel van frisheid veroorzaken.

Conclusie: welke luchtbevochtiger moeten we kopen?

Als we er maar één moesten houden, zou het de luchtbevochtiger zijn Babymoov Hygro Plus. Ja, het wordt verkocht op de afdeling kinderopvang en wordt gepresenteerd als een babyproduct. Een luchtbevochtiger is echter een luchtbevochtiger, ongeacht het ontwerp en de verpakking. Het sterke punt hier is de aanwezigheid van een diffuser voor etherische olie, zeer aangenaam om te kalmeren en zelfs te verlichten als men ziek is.

Voor een iets eenvoudigere oplossing en met een minder fantasievol ontwerp, geven we de voorkeur aan het model TaoTronics TT-AH001. En om ervoor te zorgen dat de lucht gezond is, vooral bij mensen met een kwetsbare gezondheid, is het noodzakelijk om de meest geavanceerde te kopen, dat wil zeggen de luchtbevochtiger Dyson AM10 uitgerust met ultraviolet waterbehandeling.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
101.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 79.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Decen Robot Cuisine 1100W Robot Multifonction 11 en 1, 3 Vitesses Réglables et Fonction Pulse, 3,5 L ...

amazon
115.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites