1 octobre 2020
▷ De beste handstofzuigers 2020, 6 betrouwbare producten – Vergelijking

▷ De beste handstofzuigers 2020, 6 betrouwbare producten – Vergelijking

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Als het gaat om dagelijks onderhoud van de eettafel of zelfs de keuken, is de handstofzuiger een gemakkelijke en praktische oplossing. Het is in een formaat dat je uitnodigt om het slechts 5 minuten te pakken en het heeft een gewicht dat het zelfs op dagen van kleine vorm handig maakt.

Om u in staat te stellen direct de beste handstofzuiger te kopen die momenteel beschikbaar is, hebben we de verschillende modellen die te koop zijn bestudeerd, de beoordelingen over hen vergeleken, verschillende bestanden onderzocht. Uiteindelijk hebben we zes modellen geselecteerd, waaronder de zeer efficiënte handstofzuiger Zwart + Decker PV1820L-QW.

Wat is een efficiënte handstofzuiger?
Wat is het ideale gewicht van een handstofzuiger?
Welk budget te plannen?

Het resultaat van ons onderzoek zal al uw vragen beantwoorden en u in staat stellen om de beste handstofzuiger voor uw budget te vinden.

Promo handstofzuiger betere prijs-kwaliteitverhouding

Promotie – 47%

Rowenta Air Force 360 ​​draadloze steelstofzuiger …

Promotie – 41%

Draadloze handstofzuiger, 9KPA draadloze …

Promotie – 19%

Orfeld Vacuum Broom, 17000Pa Vacuum zonder …

Promotie – 22%

BLACK + DECKER PV1820L-QW Handstofzuiger zonder …

Waarom zijn onze meningen betrouwbaar?

Op G voor u getest, zijn alle artikelen geschreven met lezers in gedachten. Dat wil zeggen, we streven vooral naar de nauwkeurigheid van de producten die we aanbieden en negeren de oorspronkelijke fabrikant.

Concreet verdienen alle producten onze interesse, want we werken niet voor of met een merk. We produceren ook geen gesponsorde artikelen en we ontvangen geen gratis producten tegen test- of presentatieartikelen.

Trouwens, de enige financiering voor de site komt uit de commissies die we ontvangen bij aankoop via de links die hier en daar zijn geplaatst (Meer informatie gebruiksaanwijzing).

Nogmaals, we hebben geen voorkeur voor de ene winkel boven de andere en daarom bieden we u een persoonlijke vergelijking aan waarmee u het product van uw keuze direct op de goedkoopste site kunt vinden. Dit verklaart waarom in sommige gevallen de links Amazon markeren, terwijl ze elders verwijzen naar Cdiscount, Darty, enz.

Handstofzuiger vergelijking / Onze TOP 3

De beste middenklasse

Het beste high-end

Zwart + Decker PV1020L-QW

Lichtgewicht, uitgerust met dubbele filtratie, dit model heeft een goede ergonomie, verbeterd door de twee meegeleverde accessoires: een borstel en een spleetmondstuk. De autonomie is 9 minuten.

De originaliteit van dit model is de aanwezigheid van een neus die 200 ° kan draaien om gemakkelijk elk oppervlak te bereiken, mogelijk met behulp van de geïntegreerde extensie.

Het is de krachtigste handstofzuiger van Dyson met 100 W. De autonomie is 20 minuten. Het wordt verkocht met een gemotoriseerde borstel voor het reinigen van dierenhaar op tapijten.

Philips FC6148 / 01 Handstofzuiger / stofzuiger Lithium-ionbatterij

Lichtgewicht, uitgerust met dubbele filtratie, dit model heeft een goede ergonomie, verbeterd door de twee meegeleverde accessoires: een borstel en een spleetmondstuk. De autonomie is 9 minuten.

De beste middenklasse

Black & Decker PV1020L-QW Draadloze handstofzuiger - 10,8 V-Autonomie: 10 min vol: 4 uur opladen Basis-geïntegreerde extender en intrekbare borstel, 370 milliliter, metaal wit en blauw

Zwart + Decker PV1020L-QW

De originaliteit van dit model is de aanwezigheid van een neus die 200 ° kan draaien om gemakkelijk elk oppervlak te bereiken, mogelijk met behulp van de geïntegreerde extensie.

Het beste high-end

Dyson V6 Trigger 238732-01 Handstofzuiger, lithium-ionbatterij, grijs

Het is de krachtigste handstofzuiger van Dyson met 100 W. De autonomie is 20 minuten. Het wordt verkocht met een gemotoriseerde borstel voor het reinigen van dierenhaar op tapijten.

Hoe verloopt de selectie?

Om de beste handstofzuigers te vinden, hebben we een lijst met criteria opgesteld. Dit zorgt voor een objectieve en dus betrouwbare aanpak. Elk model moet efficiënt en ergonomisch zijn.

Tijdens gebruik lijkt de handstofzuiger veel op destofzuiger zonder zakomdat het stof naar een tank wordt gestuurd om met regelmatige tussenpozen te worden geleegd. Het kan ook, zeker in de context van een high-end product, vergeleken worden met een water- en stofzuiger. Maar de selectiecriteria zijn relatief specifiek voor dit kleine formaat.

De kracht

Door het formaat van het apparaat kan het vermogen erg laag lijken. En toch is een handstofzuiger vanaf 15 watt een correct product. En het wordt als krachtig beschouwd vanaf 20 watt.
Het ideaal is om de kracht van een aandrijving te hebben om er vrijelijk en op verschillende oppervlakken van te profiteren.

De stofbak

Vooral de capaciteit van de tank is interessant. We zeggen dat hoe belangrijker het is, hoe minder het nodig is om de handstofzuiger te legen en dus te onderhouden. Dit betekent echter dat wanneer de tank vol is, het totale gewicht onaangenaam toeneemt. Het verdient daarom de voorkeur om op een kleine capaciteit te blijven.

Het andere dat u moet overwegen, is hoe u het kunt legen. Dyson biedt zeer hygiënische systemen. Andere merken nodigen je gewoon uit om de tank boven de prullenbak te openen en te schudden. In een huis met allergische mensen is het beter om een ​​zo ergonomisch en nauwkeurig mogelijk systeem te kiezen.

Tot slot, laatste punt, wat voor soort afval accepteert de handstofzuiger? Meestal zuigt het alleen stof op, maar er zijn modellen die vloeistoffen en stof opzuigen.

Levensduur van de batterij en oplaadtijd

De autonomie is min of meer altijd hetzelfde, maximaal 20 minuten.

Door nadelen is er een groot verschil in de oplaadtijd. Met een lithium-ion batterij kan de handstofzuiger in 4 tot 6 uur worden opgeladen.

Andere modellen hebben bijna 20 uur nodig. Het is niet per se vervelend als je maar één keer per dag zuigt. Het wordt problematisch als je het op verschillende momenten van de dag wilt gebruiken.

Het geluidsniveau

Als er echt moeite wordt gedaan om het geluid van robot stofzuigers en zelfs busstofzuigers met zak high-end is dit nog lang niet het geval bij handstofzuigers. Dit zijn luidruchtige producten en elke decibel telt minder.

Opruimen

De stofzuiger werkt op batterij. Hij heeft dus een oplaadsysteem nodig. Deze kan in een sokkel worden geplaatst om op een meubelstuk, een aan de muur gemonteerde sokkel of gewoon met een kabel te worden geplaatst. Dit systeem heeft direct invloed op waar u de handstofzuiger kunt opbergen. Daarom is het het beste om dit te weten voordat je iets koopt.

Ergonomie

Het ontwerp, het gewicht en de grip beïnvloeden direct het gebruiksgemak van het toestel. Reinigen is vaak makkelijker met een product van minder dan een kilo in totaal.

De accessoires

Met een instapzuiger zijn accessoires zeldzaam of niet aanwezig. Je moet duurder worden om te profiteren van bepaalde opties, zoals een kabel voor een sigarettenaansteker (om het interieur van de auto schoon te maken), een borstel, een spleetmondstuk, enz.

Als u zich ten slotte een high-end model kunt veroorloven, kunt u er misschien de tijd voor nemen vergelijk steelstofzuigers, omdat veel ervan met één klik kunnen worden omgevormd tot een handstofzuiger. Het oorspronkelijke budget is echter helemaal niet hetzelfde.

De beste handstofzuigers – 6 gedetailleerde presentaties

1. Philips FC6148 / 01: de beste goedkoop

Philips FC6148 / 01 kennisgeving

MEEST

✓ Minder dan 1 kg
✓ Inclusief 2 accessoires
✓ Gemakkelijk te legen
✓ Dubbele filtratie
✓ Gebogen handvat

DE MINDER

✓ Een beetje luidruchtig

De Philips FC6148 / 01 handstofzuiger is een model dat biedt waar voor je geld. Inderdaad, voor minder dan 80 EUR heeft hij een vermogen van 22 W en er is zelfs een dimmer om tussen twee vermogens te kiezen. Het kan daarom worden gebruikt op de vloer, tafel of fauteuils en banken. Voor nog meer soorten wordt het verkocht met twee accessoires: een borstel (voor het opzuigen van het fijnste stof) en een spleetzuigmond (voor moeilijk toegankelijke plaatsen).

De batterij is een li-ion-model, dat biedt 9 minuten autonomie. Een oplaadstation is inbegrepen en dient als opslagstation. Hij stopt automatisch als de stofzuiger is opgeladen, hierdoor verspil je geen onnodige stroom. Aan de andere kant heeft het de voorkeur om de voet op een meubelstuk te plaatsen en niet direct op de grond, omdat het handvat dan aan de onderkant zit, wat niet erg praktisch is om vast te pakken.

Het is een product in een bijzonder formaat ergonomisch. Het handvat is dus gebogen voor een betere grip. We stofzuigen zonder voorover te buigen of onze polsen te draaien. De tank, die een heeft Inhoud 500 ml, heeft een bijzonder eenvoudig en praktisch ledigingssysteem. De afzuiging gebeurt via de cycloontechnologie die oorspronkelijk door Dyson is ontwikkeld. Dit zorgt voor een constante zuigkracht, zelfs als er geen zak is. Om te voorkomen dat stof in de lucht wordt afgestoten, is er een dubbele filtratie aanwezig.

Eindelijk, als deze leeg is, weegt deze handstofzuiger niet dan 0,8 kg. We betreuren het bijna dat de autonomie niet langer is, omdat het zuiging zonder vermoeidheid mogelijk maakt!

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

2. BLACK + DECKER DVJ315J-QW: het goedkope alternatief

BLACK + DECKER DVJ315J-QW notice

MEEST

✓ Slechts 1 kg
✓ Indicator gevolgd door het filter
✓ Intrekbare borstel inbegrepen
✓ Batterijvolgindicator
✓ Transparante tank

DE MINDER

✓ Vrij luidruchtig
✓ Filter moeilijk te kopen

Dit model Black + Decker handstofzuiger is een compleet product dat alle benodigde elementen bevat zonder het te verzwaren. Het weegt dus niet dan 1,07 kg, een perfect correct gewicht in vergelijking met de concurrentie. De accessoires zijn dus direct aanwezig op het uiteinde waar de afzuiging wordt gedaan. Er is een borstel, die aan de bovenkant vastklikt of naar beneden klapt. En er is ook een extender intrekbaar uiteinde waarmee u de gebieden die het verst van u verwijderd zijn kunt stofzuigen, zonder uw arm te strekken.

Bovendien zit de startknop goed op de bovenkant van de handstofzuiger. Van daaruit zagen we een LED-lampje waarmee defilterstatus en weet wanneer je het moet veranderen. Een andere indicator maakt het mogelijk om de voortgang van de batterij te volgen. De tank is daarentegen transparant, voor eenvoudige bewaking. Hij heeft een Inhoud 500 ml om meerdere malen af ​​te zuigen voordat het wordt geleegd.

De autonomie van deze handstofzuiger is 14 minuten. Het is een lithiumbatterij die in 4 uur oplaadt. Zoals eerder vermeld, kunt u met een indicator de beschikbare autonomie volgen. Vervolgens wordt het opladen gedaan met behulp van een jackplug, de kabel wordt meegeleverd in de productdoos.

Om een ​​gezonde lucht te garanderen, a dubbele filtratie is gepositioneerd. Het is nog steeds nodig om het filter regelmatig te vervangen en dit is waar het defect van dit product verschijnt. Het is inderdaad lastig om het filter te verwijderen en net zo problematisch om vervangende filters te kopen. Jammer, want het nodigt niet uit om het toestel lang te bewaren, ook niet als het goed werkt.

Nog een kleine fout, meer minimaal, zendt hij uit 82,5 dB. Het is veel, hoewel het in vergelijking met de concurrentie helaas vrij willekeurig is.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

3. Black + Decker PV1020L-QW: de beste middenklasse

Black & Decker PV1020L-QW-kennisgeving

MEEST

✓ Intrekbare accessoires
✓ Gemakkelijk te legen
✓ Zelfreinigend filter
✓ 200 ° draaibare neus
✓ Grote kracht

DE MINDER

✓ Niet ideaal voor wandmontage
✓ Vrij luidruchtig

Deze Black + Decker handstofzuiger wordt gepresenteerd als een uiterst interessant alternatief voor wat Dyson te bieden heeft. Het moet gezegd worden dat het benodigde budget helemaal niet hetzelfde is terwijl de macht er is. Inderdaad, de kracht is 20 Airwatts en is gebaseerd op een cycloonaspiratie. Twee accessoires zijn direct bij het apparaat inbegrepen. U hoeft dus niet op zoek te gaan naar slimme opslag, u hebt ze altijd bij u. Het is een extender (die de zuigmond verlengt) en een intrekbare borstel (om het fijnste stof op een bank of tapijt te stofzuigen).

De andere specificiteit van dit model is het draaibare neus. De zuigneus is namelijk in 8 verschillende standen te plaatsen en heeft een 200 ° rotatie. Het is dus niet de baas van het huishouden die zijn pols of arm draait, maar de stofzuiger die zich aanpast aan het te reinigen oppervlak.

Bovendien weegt deze stofzuiger zonder vedergewicht alleen maar 1,28 kg, wat nog steeds helemaal correct is. De tank heeft een inhoud van 440 ml en het is transparant voor gemakkelijk volgen en legen. Het filter is zelfreinigend om onderhoud tot een minimum te beperken.

Eindelijk is de autonomie 10 minuten. Dankzij de batterij lithium, het duurt slechts 4 uur om volledig op te laden. Daarnaast is de oplader intelligent, dat wil zeggen dat hij bij het opladen in slaap valt. Aarzel echter niet om de stofzuiger ergens anders dan op de oplader te plaatsen als de batterij niet leeg is. Dit verhoogt zijn levensverwachting. Merk op dat de oplader dient als een horizontale of verticale standaard. Hij kan aan de muur worden bevestigd, maar moet worden vastgezet om ervoor te zorgen dat er niets valt.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

4. Black + Decker PV1820L-QW: het mid-range alternatief

Black & Decker PV1820L-QW review

MEEST

✓ Vermogen van 35 W.
✓ 200 ° draaibare neus
✓ Drievoudige filtratie
✓ Uitschuifbaar mondstuk inbegrepen
✓ Snel opladen

DE MINDER

✓ Vrij luidruchtig (85 dB)

De Black + Decker PV1820L-QW draadloze handstofzuiger is een krachtigere versie van het bovenstaande model. Het staat echter pas op de tweede plaats, omdat het vermogen gepaard gaat met een verhoging van het geluidsniveau. Dus het zendt nog steeds uit 85 dB, die veel begint te doen en echt een discussie in de weg staat.

Maar we moeten erkennen dat het krachtig is. De compacte motor heeft dus een vermogen van 35 W. De luchtstroom is 1170 L / min. De drievoudige filtratie zorgt ervoor dat de afvoerlucht gezond is. Het bevat een zelfreinigend filter en een vervangbaar filter.

Om alle oppervlakken te kunnen reinigen heeft deze handstofzuiger een neus draaibaar 200 °. Dat wil zeggen dat hij in 8 verschillende standen kan worden geplaatst. Er is ook een uitschuifbaar mondstuk, dat wil zeggen de mogelijkheid om het zuigmondstuk te verlengen, en een speciale meubelborstel. De tank heeft een Capaciteit 440 ml. Omdat het transparant is, is het gemakkelijk om te weten wanneer het moet worden geleegd. Het principe is vrij eenvoudig, zonder iets specifieks.

Laatste punt met betrekking tot ergonomie, hij weegt 1,38 kg wanneer hij leeg is. Het blijft correct en daardoor gemakkelijk te hanteren. De autonomie is 10 minuten. Het is vrij kort, gelukkig is de oplaadtijd ook relatief kort omdat het slechts 4 uur is. Het is dus mogelijk om het apparaat minstens twee keer per dag te gebruiken indien nodig, of zelfs meer, omdat men zelden zuigt totdat de batterij helemaal leeg is. De batterij wordt opgeladen op de laadstation, zelf verbonden door een draad met een stopcontact. Het kan horizontaal worden geplaatst of verticaal aan een muur worden bevestigd.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

5. Dyson V6 Trigger: het beste high-end

Dyson V6 Trigger-melding

MEEST

✓ Zeer krachtig
✓ Gemotoriseerde borstel inbegrepen
✓ Hygiënisch legen
✓ Laadt op in 3 uur 30
✓ Tot 20 minuten autonomie

DE MINDER

✓ Lawaaierig (87 dB)

Dyson is een vrij duur merk en inderdaad worden de handstofzuigers allemaal verkocht onder high-end producten zoals het V6 Trigger-model. Anderzijds kondigt het merk aan dat het de krachtigste handstofzuiger van zijn generatie is (vergeleken met de best verkochte modellen van dit moment). Dus hij heeft een 100 watt vermogen en het biedt autonomie tot 20 minuten in normale modus. Met de maximale zuigmodus daalt de autonomie tot 6 minuten. En het is 17 minuten met de gemotoriseerde borstel. De oplaadtijd is bijzonder snel, aangezien het slechts 3 uur en 30 minuten duurt.

Deze handstofzuiger wordt verkocht met twee accessoires waardoor een breed scala aan toepassingen mogelijk is. Er is een spleetmondstuk (voor de hoekjes) en een gemotoriseerde borstel. Dit laatste is het meest interessante element, vooral als je met dieren leeft. Het staat inderdaad toestofzuig de haren op bekleding.

De grip is met de hand bijzonder goed doordacht. Het apparaat weegt 1,23 kg en het zwaartepunt (vaak bij de motor) ligt zo dicht mogelijk bij het handvat voor een zachte behandeling. Bovendien is het legen bijzonder hygiënisch, met een opening die vergelijkbaar is met die van de Dyson staande vacuümmodellen. De stofafscheider heeft een Capaciteit 400 ml, waardoor het apparaat niet overbelast wordt wanneer het vol is.

De enige echte fout met dit apparaat is het geluidsniveau. Het zendt nog steeds 87 dB uit, wat veel is. Het is jammer dat Dyson op dit punt geen poging doet. Want ook al is het een apparaat dat is ontworpen om maar een paar minuten te worden gebruikt, toch zorgt het geluid voor echte overlast.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

6. BLACK + DECKER DVJ325BFSP-QW: het high-end alternatief

BLACK + DECKER DVJ325BFSP-QW notice

MEEST

✓ Turboborstel tegen dierenhaar
✓ Signaal voor filteronderhoud
✓ Batterij-indicator
✓ 2 snelheden om uit te kiezen
✓ Geurfilter

DE MINDER

✓ Totaal gewicht (1,55 kg)

Hoewel onderdeel van de high-end producten, heeft de Black + Decker DVJ325BFSP-QW draadloze draagbare stofzuiger een vrij correcte prijs, vooral vergeleken met de inbegrepen opties. Het kan inderdaad voor minder dan 100 EUR worden gekocht met een promotie. Het is een krachtig en krachtig model, met 27 watt en een vermogensvariator met twee snelheden. Het heeft cycloonwerking en een dubbele filtratie. Het is ontworpen voor alle oppervlakken. Er worden dus twee accessoires meegeleverd: de verlenging en de intrekbare borstel. En er is ook een turboborstel waarmee u dierenhaar specifiek op stoffering kunt stofzuigen (tapijten, kussens, banken, enz.).

Het product beheren is eenvoudig. Er is dus een LED die aangeeft wanneer het filter moet worden gewassen. Een indicator met drie niveaus bewaakt de batterij. De tank 500 ml is transparant. Het is goed om op te merken dat het filtersysteem een ​​naar katoen geurende filter bevat, dat wil zeggen dat het nare geurtjes neutraliseert, een waarneembare geur wanneer we dierenhaar zuigen.

De batterij heeft een autonomie van 16 minuten en het laadt op met een simpele draad. De oplaadtijd is ongeveer 6 uur, wat nog steeds vrij hoog is, vooral in vergelijking met alle andere handstofzuigers van deze selectie.

Eindelijk is het een discreet model, meestal grijs met paarse accenten. Als het geen lichte handstofzuiger is, weegt hij nog steeds alleen 1,5 kg, de limiet om het comfortabel te maken. En bij het geluidsniveau zendt het alleen uit 80 dB, iets minder dan veel modellen.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

En waarom niet…

Hier zijn enkele aantrekkelijke producten om deze selectie compleet te maken. Het is altijd moeilijk om je te beperken tot 6 producten, vooral naar smaak promoties, verkoop of Zwarte vrijdag prijzen variëren en een iets slechter product kan meer uit uw budget halen.

ZWART + DECKER DVJ315B-QW

Deze Black + Decker stofzuiger is een model elegant, in zwart en rood. Het heeft een lithiumbatterij die voorziet autonomie van 10 tot 15 minuten afhankelijk van de gebruikte snelheid. De oplader bevindt zich in de meegeleverde horizontale basis. Het duurt ongeveer 4 uur om de batterij volledig op te laden en dit is echt het sterke punt.

De afzuiging gebeurt met cycloontechnologie. Je kunt kiezen tussen twee snelheden om uit te kiezen, wetende dat de zwakste al relatief krachtig is. Dubbele filtratie beperkt de afstoting van stof enorm en laat de lucht gezond. Het is echter moeilijk om nieuwe filters te kopen en dit is het echte nadeel van dit model.

Afgezien daarvan heeft het een comfortabele tank van 500 ml en weegt het slechts 1 kg. Het is daardoor gemakkelijk te hanteren.

De beste handstofzuigers, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

ZWART + DECKER BHHV520BFP-QW

Het is een speciaal handstofzuiger tegen dierenhaar. Het is namelijk voorzien van een turboborstel die het mogelijk maakt om de haren op een bank of deken effectief te zuigen. Er zijn twee snelheden beschikbaar en de autonomie van 20 minuten is ruim voldoende in verhouding tot de grootte van de tank (500 ml). Er is zelfs een vereenvoudigde lediging om het stof gemakkelijk weg te gooien.

Er zijn twee filters geplaatst, eerst een stijf filter en vervolgens een stoffen filter. EEN anti-geur systeem is inbegrepen, handig als het gaat om het stofzuigen van dierenhaar. Het filter moet echter een of twee keer per jaar worden vervangen en het is niet eenvoudig om een ​​compatibel filter te vinden. Dit is jammer, want er is een indicator voorzien om aan te geven dat het filter moet worden vervangen.

Er is een verlengstuk geïntegreerd om in hoekjes of onder meubels te stofzuigen. De effectiviteit is echter beperkt voor stof, terwijl het erg goed is voor haar.

De beste handstofzuigers, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

HoLife HLHM036BWEU

De HoLife HLHM036BWEU handstofzuiger is een krachtig model met een vermogen van 100 W en een zuigkracht van 6 KPA. Hij werkt zowel op stof als op vloeistoffen. Zo kan het tot 600 ml droog stof in de tank en tot 100 ml vloeistof bevatten.

De batterij laadt in 3 tot 5 uur op en zorgt voor lange autonomie van 25 tot 30 minuten. Een oplaadstation wordt bij het product geleverd en ligt plat. Andere accessoires zijn inbegrepen, waaronder 3 verschillende mondstukken en 1 borstel. U hoeft alleen maar een opslagoplossing te plannen, zodat u niets kwijtraakt. De aanwezige filters zijn stoffen modellen. Het is niet nodig om nieuwe te kopen, omdat ze wasbaar en herbruikbaar zijn.

De beste handstofzuigers, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Veel gestelde vragen (FAQ)

Tot slot volgen hier nog enkele aanvullende elementen waarmee u echt het antwoord op al uw vragen kunt krijgen.

✅ Handstofzuiger of steelstofzuiger

De voetafdruk tussen de twee apparaten is niet hetzelfde.

De handstofzuiger is een supplement, het wordt gebruikt in zeer specifieke omstandigheden en plaatsen.

De stok- en handstofzuiger is een groter apparaat, dat wordt gebruikt voor het schoonmaken van het hele huis. Een deel maakt los om te transformeren in een handstofzuiger. Het is een geweldige aankoop wanneer u een nieuw vacuüm nodig heeft of wilt hebben, dus u doet één aankoop.

✅ Philips VS Black + Decker handstofzuiger

Er zijn voorkeuren die niet echt worden uitgelegd. Zo zit het tussen Philips en Black + Decker.

Dit zijn merken die dezelfde categorie apparaten, vergelijkbare prijzen en zeer vergelijkbare opties aanbieden. Moeilijk om tussen hen te beslissen.

We raden je aan om je te concentreren op praktische details zoals prijs, de geluidsniveau en niet de keuze van een Mark of een ander.

✅ Wat kun je stofzuigen met een handstofzuiger?

Er zijn net zoveel manieren om een ​​handstofzuiger te gebruiken als er families zijn die ze hebben. We kunnen het inderdaad alleen bewaren voor de auto waar de camper. Sommigen halen het eruit aan het einde van elke maaltijd en zuig ze kruimels op de tafel waar de bank.

Je kunt de stofzuiger ook stofzuigen as, de haar-, de dierlijk haar. We kunnen het daarna doorgeven manicure, op de tapijt, de matras, in L ‘trappenhuis, onder het meubilair. We kunnen eigenlijk alles doen!

✅ Hoe maak ik een tafelstofzuiger schoon?

Het onderhoud van de tafelstofzuiger houdt in maak het heel regelmatig leeg. Het is ook nodig maak het filter schoon hand stofzuiger ongeveer een keer per maand.

Om dit te doen, verwijdert u gewoon het filter en schudt u het boven de bak. Het is ook mogelijk om het in lauw water door te geven. Als het droog is, zet je het gewoon terug.

✅ Voor wie?

Als we denken aan een handstofzuiger, denken we vaak aan grootmoeders en kinderen. Toch is het een praktisch accessoire in andere contexten zoals een nagelwinkel of een nagelstyliste.

Volgens Maria Montessori kinderen kunnen zelf hun werkplekken schoonmaken, zodat de stofzuiger in een klaslokaal of activiteitenruimte kan worden geplaatst, beschikbaar voor kinderen. Er zijn niet echt regels voor zo’n apparaat!

Conclusie: welke handstofzuiger moeten we kopen?

Als het aan ons lag, is het de handstofzuiger Zwart + Decker PV1820L-QW dat we zouden kopen of mogelijk de minder krachtige versie, maar ook minder luidruchtig dan het model Zwart + Decker PV1020L.

Deze handstofzuiger biedt continu goed vermogen voor 10 minuten en de oplaadtijd is slechts 4 uur. Maar het echte pluspunt is de aanwezigheid van de draaibare zuigmond met een plat uitschuifbaar mondstuk. Het kan daarom door het hele huis worden doorgegeven, onder meubels of boven, in de holte van de bank, enz.

En alle beoordelingen beschouwen de prijs als echt aantrekkelijk in vergelijking met Dyson-producten, dus de efficiëntie is niet noodzakelijk zo hoog. Alleen als u dieren heeft, adviseren wij u bij voorrang Dyson V6 Trigger.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
99.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites