24 octobre 2020
▷ De beste elektrische snijmachines 2020, 6 betrouwbare producten – Vergelijking

▷ De beste elektrische snijmachines 2020, 6 betrouwbare producten – Vergelijking

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
101.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 79.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot Pâtissier, Kealive Robot Cuisine Multifonctions à 8 Vitesses avec le Bol 5.5L et le Bouclier d ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
4

Decen Robot Cuisine 1100W Robot Multifonction 11 en 1, 3 Vitesses Réglables et Fonction Pulse, 3,5 L ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
5

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

Een elektrische snijmachine is een voldoende veelzijdig apparaat om geleidelijk plaats te vinden in privékeukens. Als je kiest voor een model met de juiste mesjes, is het namelijk mogelijk om zowel brood als worst of groenten te snijden.
Het valt nog te bepalen wat een goede elektrische snijmachine is.

Om u te helpen bij uw denken, bieden wij zes betrouwbare en efficiënte producten aan, inclusief de snijmachine in gedachten. Riviera & Bar PT194A. We geven u ook onze selectiecriteria om u te helpen bij het kiezen van slechts één snijmachine.

Welk minimum budget voor een elektrische snijmachine?
Hoe controleer je de veelzijdigheid van een snijmachine?
Welke elektrische snijmachine kies je?

Vind het antwoord op al deze vragen door verder te lezen.

Promo snijmachine waar voor uw geld

Promotie – 43%

H.Koenig Elektrische snijmachine voor ham, vlees, …

Promotie – 44%

H.Koenig Elektrische snijmachine voor ham, vlees, …

Promotie – 36%

Graef S 10002 S10002 elektrische snijmachine …

Promotie – 31%

SEVERIN Snijmachine, messen in roestvrij staal 180 …

Waarom zijn onze meningen betrouwbaar?

Onze prioriteit gaat naar onze lezers. G voor u getest is een onafhankelijke site. Het is niet aangesloten bij enige fabrikant. Lees meer over hoe het werkt.

We werken dus vanuit complete en kritische bestanden gemaakt door professionals in de keuken, zoals het magazine Traktatie, we bekijken gebruikersvideo’s, we ontcijferen recensies online. En zo kunnen we bepalen welke producten al hun beloften nakomen.

VERGELIJKEND / Onze TOP 3

De beste middenklasse

Het beste high-end

Met één mes, gemaakt van roestvrij staal en met een diameter van 17 cm, is deze snijmachine zeer veelzijdig voor een kleine prijs. Het is ook heel gemakkelijk te onderhouden.

Beveiligde snijmachine, dit model heeft een mes van 19 cm in gehard roestvrij staal en met een rimpel voor grote veelzijdigheid. 2 functies om uit te kiezen: intermitterend of continu.

Met een Italiaans mes van 25 cm snijdt deze snijmachine alles van 0,1 tot 12 mm dik. Het heeft een grote bak en een geïntegreerde messenslijper. Het heeft een vermogen van 140 W.

Seb FS520E00 Universele elektrische snijmachine Prep’Line-mesjes 17 cm Roestvrij staal Aanpassing Dikte 1 tot 22 mm Vlees Brood Delicatessen Worst Groenten 130W Metaal

Uitgerust met een enkel mes met tanden, roestvrij staal en 17 cm in diameter, is deze snijmachine zeer veelzijdig voor een kleine prijs. Het is ook heel gemakkelijk te onderhouden.

De beste middenklasse

Riviera & Bar PT194A Roestvrijstalen snijmachine voor huishoudelijk gebruik

Beveiligde snijmachine, dit model heeft een mes van 19 cm in gehard roestvrij staal en met een rimpel voor grote veelzijdigheid. 2 functies om uit te kiezen: intermitterend of continu.

Het beste high-end

H.Koenig Elektrische snijmachine voor ham, vlees, worst, MSX250 charcuterie, professioneel, nauwkeurig, snijdikte 0-12 mm, Italiaans mes 25 cm, geïntegreerde puntenslijper, grote schaal, 282 tpm

Met een Italiaans mes van 25 cm snijdt deze snijmachine alles van 0,1 tot 12 mm dik. Het heeft een grote bak en een geïntegreerde messenslijper. Het heeft een vermogen van 140 W.

Hoe verloopt de selectie?

De elektrische snijmachine voert een populaire taak uit voor groenten multifunctionele robots : het snijdt gewone plakjes in veel verschillende soorten voedsel. Het vervangt echter niet de vleesmolens.

Dagelijks wordt een elektrische snijmachine als een goed product beschouwd als deze zonder zorgen de gewenste plakjes kan snijden. Om dit te garanderen voordat u koopt, moet u rekening houden met de kenmerken van het product. Dit zijn de dingen die u niet mag missen:

Blad

Om hygiënische redenen moet u echt de voorkeur geven aan roestvrijstalen messen. Sommige snijmachines worden verkocht met één mes. Controleer in dat geval of het mogelijk is om optionele nieuwe messen te kopen.

Inderdaad, met de gekartelde messen kunt u het brood snijden, de gekartelde messen in twee diktes bevroren (zoals vis) gesneden en de gladde messen snijden vlees en vleeswaren.

Grootte is ook belangrijk. Met een mes van 20 cm (of minder) snijd je alleen worst en groenten, terwijl je met een mes van 30 cm een ​​ham snijdt.

Snijdikte

Het doel is om de plakjes naar keuze te krijgen en bij voorkeur verschillende plakjes, afhankelijk van of je worst of courgette bereidt voor een gratin.

De maximale breedte wordt altijd aangegeven in de productomschrijvingen. De instelknop moet gemakkelijk toegankelijk zijn en mag niet bewegen tijdens het snijden.

Kracht

Minder dan het wattage, wat het verschil maakt, is de aanwezigheid van een cruise control. Wees ook voorzichtig met het kopen van een elektrisch product en geen handmatige snijmachine.

Formaat en behandeling

Een snijmachine is een omvangrijk keukenaccessoire. Het formaat moet zich aanpassen aan ieders keuken. En het moet handig zijn voor zowel een rechtshandige als een linkshandige persoon.

veiligheid

Het is noodzakelijk om veilige apparaten te prefereren. In de merkbare elementen zijn er de aanwezigheid van zuigvoeten om de stabiliteit te vergroten, een veiligheidsslot (voorkomen dat een kind het start) en een intrekbaar mes (het mes is verborgen wanneer de snijmachine niet wordt gebruikt) .

Meer conventioneel moet je kijken naar de vorm van de stamper en welke vingerbescherming is inbegrepen.

onderhoud

Om hygiënische en gezondheidsredenen is het essentieel om de snijmachine na elk gebruik perfect te kunnen reinigen. Risico’s mogen niet lichtvaardig worden genomen met vlees.

Onderhoud kan echter min of meer ingewikkeld zijn. Wanneer het mes gemakkelijk kan worden verwijderd, is dit een heel goed punt. Voor een nauwkeuriger beeld van de behandeling van het geheel wordt rekening gehouden met de mening van de consument.

De beste goedkope elektrische snijmachines

Goedkope elektrische snijmachines zijn producten voor minder dan 100 EUR die incidenteel gebruik en een kleine voetafdruk mogelijk maken.

1. Seb Prep’Line – FS520E00: de beste goedkoop

Seb Prep'Line - FS520E00 bericht

MEEST

✓ Schijf oogstbak
✓ Dikte van 1 tot 22 mm
✓ Afneembare duwkar
✓ Zuigvoeten
✓ Veilig opstarten

DE MINDER

✓ Voor heel hard voedsel

Deze SEB Prep’Line-snijmachine is een echt goedkoop en effectief model voor een breed scala aan voedingsmiddelen. Het wordt geleverd met een single Tandmes met een diameter van 17 cm. Hiermee kunt u lappen maken, brood snijden, etc. Hiervoor moet je niet forceren, maar langzaam gaan. Alleen bij de hardste worsten vertoont de machine zwakke punten.

De dikte van de plakjes wordt aangepast met een gegradueerd wiel. Het is mogelijk om te kiezen tussen 1 en 22 mm. Wees voorzichtig, want de plak is altijd iets groter dan wat de instelling zegt. Je moet het gewoon weten en een paar tests doen om direct tevreden te zijn.

Dit is een heel model beveiligd door een eenvoudig en efficiënt systeem. Om de elektrische snijmachine te bedienen, moeten twee knoppen tegelijkertijd worden ingedrukt. Het is niet altijd het handigst, maar het zorgt er wel voor dat niemand het per ongeluk aanzet. Er zijn ook zuigvoeten voor een goede stabiliteit. Bovendien is het een product van 3,7 kg.

Onderhoud wordt ook zoveel mogelijk vereenvoudigd, omdat alles valt uit elkaar zonder gereedschap te gebruiken. Hierdoor is het mogelijk om het mes en de duwwagen te verwijderen. Elk element kan grondig in de gootsteen worden gewassen en vervolgens met een zeepachtige spons de vaste elementen wassen. Bij het schoonmaken van het mes moet u natuurlijk op uw vingers letten.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

2. Triomph ETF1808: het goedkope alternatief

Triomph ETF1808 kennisgeving

MEEST

✓ Mes van 19 cm
✓ Meestal aluminium
✓ Zuigvoeten
✓ 2 snelheden
✓ Vingerbescherming

DE MINDER

✓ Niet krachtig genoeg voor hard voedsel

De elektrische snijmachine erin aluminium Triomph ETF 1808 is een model om uit te kiezen wanneer u niet specifiek op zoek bent om vlees te snijden (in tegenstelling tot wat de afbeeldingen suggereren). Inderdaad met zijn kracht van 150 W. en zijn twee snelheden, het is erg praktisch voor het snijden van brood en mals vlees. Het werkt niet op worst.

De schuifsteun is gemaakt van kunststof, maar voor de rest wordt prioriteit gegeven aan aluminium. Het meegeleverde mes is gemaakt van roestvrij staal en meet 19 cm. Het is een gekarteld mes. De dikte is verstelbaar met een wiel en je kunt variëren tussen 1 en 15 mm. De instellingen zijn echter niet erg nauwkeurig.

Voor de veiligheid moet eerst worden opgemerkt dat het om een ​​zware snijmachine (4,15 kg) gaat antislip zuigvoet. De houder heeft vingerbescherming. Het geheel is robuust en wekt vertrouwen.

Voor onderhoud is officieel alles verwijderbaar en de verwijderbare onderdelen kunnen in de vaatwasser. In werkelijkheid is demontage vrij complex. Het is jammer dat de instructies op dit niveau niet duidelijker zijn om iedereen tijd te besparen. Daarom, als u op zoek bent naar een broodsnijmachine, hoeft u zich geen zorgen te maken over het ophalen van dit model Maar voor vlees en kaas is het misschien niet ideaal.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

De beste mid-range elektrische snijmachines

Om jezelf uit te rusten in het middensegment, moet je minimaal 100 EUR rekenen. Het voordeel is dat dit assortiment toegang geeft tot meer verfijnde, maar nog steeds toegankelijke producten. En tijdens de verkoop of Black Friday is het gemakkelijk om een ​​goede promo te vinden om er gemakkelijker van te profiteren.

3. Riviera & Bar PT194A: de beste middenklasse

Riviera & Bar PT194A kennisgeving

MEEST

✓ Acceptabel geluid
✓ Mes van gehard roestvrij staal
✓ Intermitterende of continue functie
✓ Meerdere beveiligingen
✓ Goede kracht

DE MINDER

✓ Zorg voor een borstel om alles schoon te maken

De binnenlandse snijmachine PT194A van Riviera & Bar is een zeer goed model dat kracht, esthetiek en bruikbaarheid combineert. Dit apparaat is gemaakt van een mengsel van roestvrij staal en plastic en kan vlees, vleeswaren en malser voedsel zoals groenten, brood, enz. Snijden. Hiervoor is hij voorzien van een 19 cm golvend mes gemaakt van gehard roestvrij staal. De plakjes kunnen van 0,1 tot 24 mm meten, wat een zeer grote amplitude biedt. En het vermogen is 130 W.

Op gripniveau bevinden de hoofdknoppen zich aan de bovenkant van de machine. Het is mogelijk om te kiezen tussen een intermitterende modus of een continue modus. De dikte van de wafel wordt aangepast met een wiel aan de achterkant, net boven de lekbak.

Verschillende systemen maken veilig gebruik en veilige opslag mogelijk. De schakelaar heeft dus een kinder veiligheid. De wagen kan worden vergrendeld om de toegang tot het mes te beschermen. En de voedselpers bestaat uit pinnen. Dit beschermt de hand die niet over het oppervlak van de voedselpers kan glijden.

Onderhoud wordt gemakkelijker gemaakt door de mogelijkheid om de wagen en het mes te verwijderen. De voedselpers en de opvangschaal kunnen worden gewassen in de vaatwasser. Aan de andere kant zijn er veel verborgen hoeken die een spons niet kan schoonmaken. Je hebt een tandenborstel nodig om niets te missen.

De online recensies zijn echt heel gratis over deze Riviera & Bar-snijmachine, inclusief de duur. Indien nodig is het gemakkelijk om een ​​nieuw mes te kopen, maar de hele snijmachine is stevig en betrouwbaar.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

4. Krups Aoste TR5223: het mid-range alternatief

Krups Aoste TR5223

MEEST

✓ Zuigvoeten
✓ Veilig opstarten
✓ Eenvoudig schoon te maken
✓ Veelzijdig

DE MINDER

✓ Blijf altijd aan
✓ Het gewicht

Krups presenteert haar product TTR5223 als een semi-professionele snijmachine. Als het niet duidelijk is waarom het deze uitdrukking verdient, is het inderdaad een robuuste snijmachine die uitstekend werk verricht op veel verschillende soorten voedsel.

Het is uitgerust met een 19 cm golvend roestvrijstalen mes. Deze is voorzien van een klemschroef voor gemakkelijke verwijdering. De dikte van de plakjes kan de door u gewenste grootte hebben, tot maximaal 22 mm. Een plakherstelbak is inbegrepen. Het vermogen van 140 W is bijzonder hoog.

Deze Krups elektrische snijmachine is gemakkelijk schoon te maken. De bevestigingsplaat, duwer en mes zijn verwijderbaar. Het is ook een veilig apparaat dat tegelijkertijd op twee knoppen moet drukken om het op te starten (het is kindveilig). Er zijn ook zuignappen, hoewel dit met het gewicht van de snijmachine niet per se nodig is. Het weegt inderdaad nog steeds 6.8 kg, wat niet niets is.

Het enige minpunt is dat het altijd « aan » of « in stand-by » is, het is niet erg duidelijk. Er bestaat geen aan / uit-knop. Zodra je het wilt gebruiken, druk je op de twee knoppen die het mes activeren. De rest van de tijd brandt een blauwe LED. Sommige mensen hebben er daarom voor gekozen om het op een stopcontact met een schakelaar te installeren, anderen zijn verantwoordelijk voor het aansluiten en verwijderen van de stekker elke keer. Beide hebben de voorkeur om volledig onnodige verspilling van elektriciteit te voorkomen.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

De beste high-end elektrische snijmachines

De top van het assortiment begint rond de 200 EUR. Dit zijn echter geen professionele producten, want het zijn goede snijmachines voor particulieren. Ze zijn echter voor degenen die van plan zijn ze heel vaak te gebruiken en die een speciale ruimte hebben om hun aankoop te installeren.

5. H.Koenig MSX250: de beste high-end

H.Koenig MSX250 kennisgeving

MEEST

✓ Hoog vermogen (240 W)
✓ Zeer discrete motor
✓ Grote bak
✓ Groot mes (25 cm)
✓ U hoeft de knop niet ingedrukt te houden

Deze H. Koenig snijmachine is een krachtig model van zeer hoge kwaliteit. Hiermee kunt u zeer divers voedsel met precisie snijden (inclusief diepvriesbrood, worst, groenten, enz.). Ze heeft een 240 W vermogen. Het is uitgerust met een Italiaans mes met een diameter van 25 cm en een messenslijper wordt automatisch geïntegreerd. De gelede arm is gemaakt van roestvrij staal. De asynchrone motor biedt vermogen in alle discretie.

Het is ook een elektrische snijmachine die definitief in de keuken plaatsvindt. Dit materiaal is gemaakt om regelmatig te gebruiken en niet in de kast. Trouwens, het gewicht van 14 kg nodigt u niet bijzonder uit om het eruit te halen en het elke keer dat u het gebruikt op te bergen. Aan de andere kant biedt dit gewicht, in combinatie met zuignappen, een zeer goede stabiliteit tijdens het snijden.

Alle instellingen worden gemaakt aan de linkerkant van het apparaat. Voor de dikte van de plakjes kun je kiezen van 0 tot 12 mm. En in tegenstelling tot veel goedkope binnenlandse snijmachines, hoeft u de knop niet ingedrukt te houden om de machine te laten werken. Dit nodigt u echter uit om goed op uw omgeving te letten voordat u begint.

Niets aan de kant te bekritiseren schoonmaken. Veel onderdelen zijn afneembaar om ervoor te zorgen dat je altijd alles wast. Of je nu kaas, ham of wortels snijdt, je laat geen sporen na zonder jezelf te snijden en je geduld te verliezen.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

6. Graef VIVO V 20: het high-end alternatief

Graef VIVO V 20 beoordelingen

MEEST

✓ Elegant ontwerp
✓ Automatische uitschakeling
✓ Getand mes van 17 cm
✓ Glazen voet
✓ Mesafdekking inbegrepen

DE MINDER

✓ Na verloop van tijd geen feedback over de outfit

Graef is een Zwitsers merk dat ervoor heeft gekozen om zich te concentreren op de creatie van deze elektrische snijmachineenergiebesparend zonder de kracht en ergonomie van eerdere snijmachines te verminderen. Het heeft dus een aan / uit-knop en stopt volledig na 10 minuten inactiviteit.

Qua kracht is de elektrische snijmachine zeer effectief op al het voedsel (ham, brood, etc.). Het is uitgerust met een Getand mes van 17 cm en het is gemakkelijk om een ​​extra glad mes te kopen. Het voordeel van het gladde mes is dat het meer efficiëntie biedt op hard voedsel (zoals worst en vleeswaren in het algemeen) zonder de motor te forceren. De plakjes kunnen een dikte hebben variërend van 0,1 tot 20 mm.

Het hele apparaat is ontworpen in metaal met uitzondering van de voet die van glas is gemaakt. Een roestvrijstalen bord wordt ook meegeleverd als accessoire. Door nadelen is de meskap van kunststof. Dit maakt het een apparaat met een uniek en elegant design. Het apparaat weegt in totaal 7 kg en is zeer stabiel en robuust.

Kinderveiligheid wordt geboden door een wagen vergrendelingssysteem. Er is ook een overbelastingsbeveiliging, een mesafdekking en een vingerbeschermer. Een compartiment biedt ruimte aan het snoer. Het is echter een apparaat dat voornamelijk is gemaakt om op zijn plaats te blijven en niet in een kast te worden bewaard (het weegt 7 kg, de voet is gemaakt van glas).

Voorlopig is het een apparaat met weinig langdurige klantteruggave. Dat wil zeggen, we weten niet of het goed standhoudt na tientallen gesneden hammen. Het is echter een serieus merk dat zeer positieve feedback heeft gekregen op zijn andere producten.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

En waarom niet…

Hier zijn enkele zeer aantrekkelijke elektrische snijmachines. Ze komen in verschillende prijsklassen en kunnen u ook tevreden stellen.

SEVERIN AS 3915

De Severin-snijmachine profiteert van Duitse kwaliteit. Het is een mooi product in zilverkleur, stabiel en makkelijk te gebruiken. Hij weegt 4,4 kg en heeft zuignappen om hem in beweging te houden. De mesjes zijn afneembaar en uitwisselbaar. Dus met de snijmachine krijgen we twee messen, de ene met een inkeping, de andere glad, beide in roestvrij staal. Het is ook meer eenvoudig goed schoon te maken de hele snijmachine.

De snijmaat wordt aangepast met een wiel. We kunnen hooguit hebben 15 mm. Het is mogelijk om brood, kaas, vlees etc. te snijden. Het vermogen van 180 W is echter niet voldoende voor de meest harde ingrediënten (zoals worst). De snijmachine eindigt, maar het is pijnlijk.

Aan de beveiligingskant zijn verschillende systemen opgenomen. Er is een schuifknop met vingerbescherming, een lichtschakelaar om altijd te weten of hij aan of uit staat, de zuignappen zorgen voor stabiliteit.

Promo

De beste elektrische snijmachines, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Ritter E 16 Duo Plus

De Ritter E16 Duo Plus schuine metalen snijmachine is een goed model om alles te snijden wat je nodig hebt. Het wordt verkocht met twee verschillende bladen : een golvend lemmet en een glad lemmet ook wel hammes genoemd. Ze hebben een diameter van 17 cm. De mesjeswissel is bijzonder eenvoudig, wat schoonmaken na gebruik net zo gemakkelijk maakt. De enige kritiek die we kunnen maken is dat het gladde mes zo scherp is, dat schoonmaken niet de veiligste is, je moet oppassen dat je jezelf niet snijdt.

Segmenten kunnen er maximaal zijn 20 mm dikte. Het snijden gebeurt met de keuze tussen een kortstondige bewerking of een continue bewerking. U kunt het beste beginnen met een korte opstarttijd. De snijmachine is compact, hij weegt 3 kg en ondanks een vermogen van 65 watt is hij zeer efficiënt (misschien meer dan het bovenstaande model dat echter officieel krachtiger is).

De beste elektrische snijmachines, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

H. Koenig MSX220

Deze H. Koenig snijmachine maakt deel uit van het hoge segment. Dus ze heeft een asynchrone motor en een krachtige 240 watt. Hierdoor kan het zowel zacht voedsel als heel hard vlees snijden (zoals echt stevige worst). Een messenslijper is geïntegreerd. De voeten zijn antislip. Een grote bak biedt plaats aan een grote verscheidenheid aan ingrediënten. Het Italiaanse lemmet heeft een diameter van 22 cm. U kunt een schijfgrootte tot 12 mm met grote precisie. Hij weegt nog steeds 10,2 kg. Dit geeft het een grote stabiliteit en wekt de indruk voor professionele apparatuur te staan.

Twee fouten zijn allemaal hetzelfde om te weten. De stamper komt niet dicht genoeg bij het blad en laat daardoor dikke druppels achter. Wat schoonmaken betreft, het is niet de gemakkelijkste. Het is beter om niet alles te ontmantelen uit angst dat je niet alles correct kunt vervangen.

Promo

De beste elektrische snijmachines, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Conclusie: welke elektrische snijmachine moeten we kopen?

Zonder aarzelen hebben we ons favoriete model. Dit is de elektrische snijmachine Riviera & Bar PT194A die de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt. Een van de dingen die ons ten goede komen, is dat het in de loop van de tijd een uitstekende reputatie heeft. Het is van kracht na ontvangst van de aankoop en vele maanden later. Bovendien snijdt het zowel worst als brood. Door nadelen is het een mid-range model voor meer dan 100 EUR.

Om geld te besparen, verdient een ander model de voorkeur. De snijmachine SEB Prep’Line FS520E00 is een keuze die, voor het niet snijden van de worst, geschikt is voor vele andere situaties. Omgekeerd als je een onbeperkt budget hebt, de snijmachine H. Koenig MSX250 is een juweel van perfectie.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
101.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 79.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot Pâtissier, Kealive Robot Cuisine Multifonctions à 8 Vitesses avec le Bol 5.5L et le Bouclier d ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites