21 octobre 2020
▷ De beste dweilrobots 2020, 6 betrouwbare producten – Vergelijking

▷ De beste dweilrobots 2020, 6 betrouwbare producten – Vergelijking

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
101.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 79.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot de Cuisine Multifonction 1100W Robot Culinaire 11 en 1, 3 Vitesses Réglables et Fonction Pulse ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
4

Robot culinaire Topchef 1100W Robot Multifonction(avec accessoires inclus: crochet pétrisseur, mixeu ...

amazon
139.99 € 129.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
5

Robot Pâtissier, Kealive Robot Cuisine Multifonctions à 8 Vitesses avec le Bol 5.5L et le Bouclier d ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites

De dweilrobot is de nieuwe reinigingsrobot die steeds toegankelijker wordt. Inderdaad, tot nu toe waren er alleen robot stofzuigers of zo raamrobots. Met dit nieuwe type product kunt u een echt schone vloer hebben, aangezien de robot de dweil in uw plaats passeert!

Goed gekozen, het kan zelfs opzuigen en heeft daarom een ​​dubbele bruikbaarheid. Het is om u in staat te stellen er het beste van te maken met de eerlijkste prijs dat we deze selectie van 6 vloerreinigingsrobots aanbieden.

Welke vloermoprobot kiezen?
Kunnen we stofzuigen met een wasmachine?
Wat is de prijs van zo’n keukenmachine?

Lees verder om de iRobot Braava 390t, ons favoriete model en alle bijzonderheden die u moet weten voordat u een aankoop doet.

Promo dweilrobot beste prijs-kwaliteitverhouding

Promotie – 67%

AMIBOT Swip AS50 – Robots voor dweilen

Promotie – 38%

iRobot Roomba 960, robotstofzuiger met sterke …

Promotie – 60%

DOMOOVA DRV80 Animal – Robotstofzuigers en …

Promotie – 37%

ECOVACS OZMO920 Robot voor stofzuigen en vloer dweilen, 2-in-1 …

Waarom zijn onze meningen betrouwbaar?

G voor u getest is een onafhankelijke site die voor geen enkele apparaatfabrikant werkt. Onze selecties zijn daarom onafhankelijk en objectief. Er wordt een lijst met criteria opgesteld om één voor één naar elk van de technische kenmerken van de producten te kijken. De selecties worden dus strikt gemaakt op basis van de meest populaire robots om hun echte prestaties te bepalen en niet op een vooroordeel voor of tegen dit of dat merk.

Hiervoor doet de redactie onderzoek vanuit technische dossiers, soms ontwikkeld door fabrikanten zoals deze vragen van iRobot, van video’s en gebruikersrecensies. Voor de financiering van de site maken wij gebruik van de aansluiting bij webwinkels. Dit betekent dat we een commissie ontvangen voor aankopen die zijn gedaan via een van de links op onze site (Meer informatie gebruiksaanwijzing).

Vergelijkende dweilrobot / Onze TOP 3

De beste middenklasse

Het beste high-end

Stofzuiger, wasmachine en veegmachine, deze robot is zeer veelzijdig. De kracht zit hem vooral in de zuigkracht, maar het is mogelijk om de tanks om te wisselen voor natte reiniging in een hele kamer.

Zeer stil, het is een robot voor alle harde vloeren en grote oppervlakken met twee reinigingsmodi: droog of nat. Het wordt verkocht met 4 doekjes en een Northstar-navigatiekubus.

Strikt wasmachine (nat reinigen en droog vegen), deze robot is voor grote gebieden en huizen met meerdere kamers. Het is verbonden en gemakkelijk dag in dag uit te programmeren.

Proscenic 790T Draadloze stofzuiger Robot (2 in 1: robotstofzuiger en robotzwabber), zelfladend, visuele kaart, Alexa-spraakbediening

Stofzuiger, wasmachine en veegmachine, deze robot is zeer veelzijdig. De kracht zit hem vooral in de zuigkracht, maar het is mogelijk om de tanks om te wisselen voor natte reiniging in een hele kamer.

De beste middenklasse

iRobot Braava 390t, dweilrobot voor meerdere kamers en grote ruimtes, stil

Zeer stil, het is een robot voor alle harde vloeren en grote oppervlakken met twee reinigingsmodi: droog of nat. Het wordt verkocht met 4 doekjes en een Northstar-navigatiekubus.

Het beste high-end

iRobot Braava Jet m6134 Premium dweilrobot, aangesloten, met watersproeier en geavanceerde navigatie, intelligente mapping, programmeerbaar via de iRobot Home-applicatie

Strikt wasmachine (nat reinigen en droog vegen), deze robot is voor grote gebieden en huizen met meerdere kamers. Het is verbonden en gemakkelijk dag in dag uit te programmeren.

Hoe verloopt de selectie?

Wist je dat om gezondheidsredenen wij raden aan een keer per week dweilen. Het volstaat te zeggen dat een goede wasrobot u veel vrije tijd kan besparen of de hygiëne van uw interieur aanzienlijk kan verbeteren.

Hiervoor moet het zodanig worden gekozen dat het effectief is en dat het aan specifieke behoeften voldoet. Met dit in gedachten hebben we de onderstaande lijst met selectiecriteria opgesteld.

De werking

We hebben het over een wasmachine, maar in werkelijkheid zijn het behoorlijk complexe apparaten. Dus het kan gewoon vegen of droog reinigen. Het kan ook een natte wasbeurt uitvoeren (het equivalent van een dweil). Dit is de manier waarop we gewoonlijk hopen op dit soort producten. Bovendien kan er naast deze twee elementen een zuigfunctie zijn.

Het oppervlak

Een wasmachine werkt alleen op harde grond. Er moet nog worden gecontroleerd of het alleen geschikt is voor linoleum, of het tegelverbindingen kan omzeilen, enz.
Daarnaast heeft elke robot altijd een optimaal oppervlak en het is beter om het te weten, want een zeer goede robot van 20 m² zal teleurstellen op een grotere kamer. Dit is ook het moment om te controleren of de navigatie systeem robot zal het echt overal laten gaan.

Autonomie

Om de autonomie en de werkingsduur van de wasrobot te kennen, zijn er twee elementen om naar te kijken.
Allereerst is het een draadloos apparaat met een laadstation. Dus hij heeft een batterij met een min of meer lange autonomie.
Om de vloer te wassen heeft de robot bovendien water nodig en heeft daarom een tank. Afhankelijk van de grootte kan het een min of meer groot gebied reinigen voordat het om hulp vraagt ​​om het bij te vullen.

Opties en accessoires

Fabrikanten weten creatief te zijn en de opties zijn van model tot model enorm gevarieerd. Het kan dus mogelijk zijn om een ​​applicatie te gebruiken om het te starten en / of om reinigingssessies te plannen, er kan een stofzuigeroptie zijn zoals hierboven vermeld, een terugkeer naar het laadstation wanneer de batterij zwak wordt of een jet om de grond te besproeien en vervolgens schoon te maken. Ten slotte kunnen er verschillende soorten sensoren zijn om te voorkomen dat hij van de trap valt of het tapijt besproeit. Aan de accessoirezijde is het vooral een kwestie van kijken naar het aantal meegeleverde doekjes en hoe je nieuwe kunt kopen.

Het formaat

In de vergelijking van wasrobots is het meest interessante ontwerpelement de hoogte totaal. Zo kun je zien of de robot onder de verschillende meubelen kan schuiven. De algemene vorm heeft echter ook invloed op de resultaten langs muren en meubels.

Het interview

Over het onderhoud van de robot geeft de fabrikant weinig informatie, maar het is een onderwerp dat echt aandacht verdient, al was het maar via online reviews. Het gaat erom hoe de doekjes in en uit gaan, of ze een lange levensduur hebben, hoe gemakkelijk het is om de tank te vullen, enz. Dit zijn kleine gebaren die eenvoudig en kort moeten worden gehouden.

De beste dweilrobots – 6 gedetailleerde presentaties

1. Proscenic 790T: de beste goedkoop

Proscenic 790T bericht

MEEST

✓ 3 in 1
✓ Correct geluidsniveau
✓ Verbonden
✓ Alle grondafzuiging
✓ Valbeveiliging en obstakelsensoren

DE MINDER

✓ Meer stofzuiger dan wasmachine

De Proscenic 790T is een uitstekend apparaat vacuüm die ook een functie biedt schoonmaken nat en een functie scannen. Het is dus weliswaar vooral een stofzuiger, maar in deze prijsklasse vallen veel robotwasmachines erg tegen. Daarom gaven we de voorkeur aan een veelzijdig apparaat. Bovendien, door de natte reinigingsmodus minstens één keer per week te gebruiken, zullen al degenen die overweldigd zijn nog steeds een veel schoner interieur hebben dan zonder de robot.

Laten we aan de prestatiekant eerst naar de ambitie kijken. Het werkt door alle bodems en zuigt zelfs haren en haren. Hiervoor heeft het een anti-klitgat. Het stofreservoir heeft een inhoud van 700 ml. En er is een hoog rendement filter (HEPA) om de afstoting van gezonde lucht te garanderen.

Voor het reinigen en vegen, vervang de tank, verwijder de stofbak en plaats de watertank onder de robot. Het is een snelle manipulatie. Dan moet je afvegen. Met het apparaat twee doekjes zijn inbegrepen.

De navigatie is methodisch, de hele kamer is goed schoongemaakt, inclusief de onderkant van de hoogste meubels. De robotreiniger heeft sensoren die vallen (op trappen) en botsingen met meubels voorkomen. Het is een apparaat van 3,9 kg, dus het is heel goed mogelijk om het te dragen om het op een andere verdieping van het huis te plaatsen. Aan het einde van het schoonmaken keert het automatisch terug naar het oplaadstation. Zijn autonomie is 110 minuten, wat echt niet slecht is.

Het is mogelijk om het programma en de start-up te kiezen met de afstandsbediening of via een gratis app om te installeren op je smartphone of tablet. De robot heeft de Draadloze en kan dus worden geprogrammeerd voor verschillende passages gedurende de week. Het is ook prettig om de zuigmodus te gebruiken als er niemand aanwezig is, aangezien deze 60 dB afgeeft. Het is niet enorm, maar ook onmogelijk om het te missen.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

2. iRobot Braava jet 240: het goedkope alternatief

iRobot Braava jet 240 review

MEEST

✓ Veegt en wast
✓ Vermijd tapijten
✓ Tot 25 m²
✓ 10 gratis doekjes
✓ Heel gemakkelijk te gebruiken

DE MINDER

✓ Wegwerpdoekjes inbegrepen

Alles wordt tot het uiterste vereenvoudigd door het gebruik van de iRobot Braava Jet 240-reiniger, een apparaat dat veegt en reinigt. Er is geen knop om de ene schoonmaak boven de andere te kiezen, omdat het werkt vanaf de detectie van het doekje op zijn plaats. De robot voert de reiniging uit waarvoor het afvegen is bedoeld. Er zijn drie verschillende doekjes: wit voor chemisch reinigen en blauw en oranje voor nat reinigen. Houd er rekening mee dat sommige wegwerpdoekjes zijn, terwijl andere vijftig keer kunnen worden hergebruikt. In het begin moet je gewoon plaats de robot schuin op de kamer en druk op een knop. Het beweegt, stuurt water en reinigt alles automatisch.

Deze draadloze robot is geschikt voor een oppervlakte variërend tot 25 m². Het wordt vooral aanbevolen voor de keuken en de badkamer, maar is natuurlijk geschikt voor alle harde oppervlakken. Uitgerust met het iAdapt 2.0-navigatiesysteem, zorgt het ervoor dat u altijd en overal naartoe gaat. Hij detecteert de tapijten en vermijdt ze. Het heeft ook sensoren om botsingen te voorkomen en het behandelt obstakels heel goed. Hij is een kleine robot. Het meet 8 cm hoog en het vormt een vierkant van 17 cm. Het knijpt daarom overal goed. Het is zeer discreet en zendt hoogstens slechts 46 dB uit.

Afhankelijk van de gekozen exacte referentie, kunnen we al dan niet verschillende accessoires ontvangen. We hebben in onze selectie het model met opgenomen 10 wegwerpdoekjes. Hiermee kunt u de controle over het apparaat overnemen zodra u het ontvangt en een idee krijgen van de effectiviteit van de doekjes. Dit betekent echter dat u de komende weken extra doekjes moet kopen.

Dit is een model met een batterij. Dus om hem op te laden, plaats hem niet op een oplaadbasis, maar verwijder de batterij en sluit hem aan op het lichtnet. Het is een veiligheidssysteem dat ervoor zorgt dat de robot die water verwerkt en afgeeft niet in aanraking komt met elektrische kabels.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

3. iRobot Braava 390t: de beste middenklasse

iRobot Braava 390t bericht

MEEST

✓ Droge en natte reiniging
✓ Voor zeer grote oppervlakken
✓ 6 doekjes inbegrepen
✓ Vermijd meubels en tapijten
✓ Stil

DE MINDER

✓ Niet programmeerbaar

De iRobot Braava 390t robotwasser is een geschikt model voor alle harde vloeren : steen, tegels, laminaat en zelfs parket. Bovendien kan het op zeer grote oppervlakken worden gebruikt. Hiervoor stelt hij voor twee reinigingsmodi anders: chemisch reinigen en nat reinigen. Wees voorzichtig, het zuigt niet. Aan de andere kant betekent het dat het constant heel erg is rustig.

De twee reinigingsmodi worden uitgevoerd met wasbare doekjes anders (er worden 4 doekjes meegeleverd en u kunt er gemakkelijk meer kopen). Stomerij lijkt op een sweep en kan worden gedaan op een vloer van 92 m². Voor natte reiniging is de maximale oppervlakte 33 m². Dit laatste wordt uitgevoerd met een tank vol water en een eerder bevochtigd doekje. Het kan tijdens het programma nodig zijn om het doekje één keer opnieuw te bevochtigen (vooral op zeer droge plaatsen).

Uitgerust met het Northstar-navigatiesysteem en tal van sensorenvindt de robot zorgeloos zijn weg over het gehele hem toevertrouwde oppervlak. Het werkt inderdaad met de Northstar-kubus die het plafond scant en sensoren zorgen ervoor dat tapijten, vloerbedekking en meubels worden vermeden. Als de hoogte het toelaat, kan het probleemloos onder bepaalde meubels worden schoongemaakt. Wanneer de reiniging is voltooid, keert hij systematisch terug naar zijn startpunt (en niet naar zijn laadstation).

Deze Braava robot werkt voornamelijk met een nat doekje, programmeren is niet mogelijk. Het is absoluut noodzakelijk om op een van de knoppen bovenaan te drukken om het te starten. Voor meer informatie over hoe het werkt, aarzel niet om dit te raadplegen iRobot Braava 390t beoordelingen.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

4. Proscenic 820T: het mid-range alternatief

Proscenic 820T bericht

MEEST

✓ Keuze van commando’s
✓ Zichtbare reinigingskaart
✓ 2 HEPA-filters
✓ Wassen, reinigen, stofzuigen
✓ Vrij dun

DE MINDER

✓ Tankwissel te plannen

De Proscenic 820T robotstofzuiger is een zeer goed model voor algemeen vloeronderhoud. Het is inderdaad 3-in-1 dat wil zeggen dat het dat is stofzuiger, wasmachine en stofzuiger. Concreet betekent dit dat het de vloer wast, veegt en uitspoelt. Om dit te doen, vervangt u gewoon de tank. Met de stofafscheider is het een vrij standaard robotstofzuiger. Met de watertank wordt het stil en lekt het de grond uit.

Aan de zuigzijde is het zeer efficiënt. Het werkt op alle verdiepingen en is zelfs klasse A in alle categorieën. Er zijn 3 zuigniveaus en de max modus is bijzonder geschikt voor vloerkleden en tapijten. Het zuigt zelfs dierenhaar en klein vuil (zoals zwerfvuil) op. Het is dus voorzien van een anti-klitgat, a HEPA filter, een roterende borstel en een container met een inhoud van 400 ml.

Aan de schoonmaakkant zijn online beoordelingen ook erg positief. Voeg gewoon een druppel wasmiddel toe aan de tank om optimaal te profiteren. Behalve met een capaciteit van 350 ml, deze tank is erg groot!

Het is een robot met sensoren die trappen en grote obstakels (zoals meubels) detecteert. Hij is vrij dun (12,5 cm) en schroomt niet om onder meubels te sluipen. En als de reiniging is voltooid, keert hij terug naar zijn laadstation om altijd klaar te zijn voor gebruik. In de meegeleverde accessoires ontvangen we ook een vervangend filter, een magnetische rand en twee zwabbers.

Opstarten gebeurt met een keuze afstandsbediening, met de smartphone / de tablet of spraakopdracht. Het kan worden gebruikt met Alexa (via de ProscenicHome-app) of met Google Home (met de SmartLife-app).

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

5. Irobot BRAAVA Jet M6: de beste high-end

Irobot BRAAVA Jet M6 bericht

MEEST

✓ Waterstraal
✓ Verwijdert kleverig vuil
✓ Ideaal voor zeer grote gebieden
✓ Bewaar de plattegrond
✓ Programmeerbaar

De iRobot Braava Jet M6 is echt HET model compleet en efficiënt voor vloerreiniging. Hij heeft geen stofzuigerfunctie, maar de efficiëntie is zodanig dat hij snel vergeven wordt (zeker als je al een paar jaar een robotstofzuiger hebt gehad).

Je kunt kiezen tussen vegen en nat reinigen. Om dit te doen, plaatst u eenvoudig het juiste doekje onder de robot. Voor droog vegen is dit een doekje dat elektrostatische kracht gebruikt. Het is bijzonder effectief om alle haren te groeperen. Bij nat wassen verwijdert het doekje zelfs plakkerig vuil en kookvet.

De set werkt perfect op een groot terrein met meerdere kamers. Het navigatiesysteem, getiteld Imprint Smart Mapping, brengt zelfs locaties in kaart en optimaliseert routes. Het geheugen registreert de verschillende reinigingssessies die te vinden zijn in de applicatie die aan de robot is gekoppeld. Het is dus mogelijk schema opstarten van de robot volgens de dagen van de week, maar ook volgens de gebieden van het huis. En als je « te veel » programmeert, laadt de robot zichzelf weer op en gaat verder met schoonmaken waar hij was gebleven. Van sensoren voorkomen dat het meubel raakt of van de trap valt.

Om deze wasmachine goed te kunnen gebruiken is het essentieel om een ​​tablet of smartphone te hebben. Het is ook mogelijk om het te bestellen met Google- en Amazon-assistenten (genaamd Google Home en Alexa). De applicatie wordt gebruikt voor programmeren, opstarten en bewaken.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

6. ECOVACS Deebot Ozmo 950: het high-end alternatief

ECOVACS Deebot Ozmo 950 notice

MEEST

✓ 3 zuigkracht
✓ tegelijkertijd stofzuigen en wassen
✓ Meer dan 3 uur gebruik
✓ Minder dan 10 cm hoog
✓ Beklim stap van 2 cm

DE MINDER

✓ Zwaar (5,9 kg)

Dit is een van de weinige robots die tegelijkertijd kunnen wassen en stofzuigen. De Deebot Ozmo 950 robotstofzuiger is een product geperfectioneerd dat is duur, maar de prijs waard.

Het is dus een robot die werkt met de cartografie Slimme Navi 3.0. Hij brengt de kamer in kaart en maakt de meest relevante reizen om overal heen te gaan. En bovenal bespaart het de kaart die is gemaakt om de volgende keer tijd te besparen en monitoring van de reiniging via de applicatie mogelijk te maken. Dit systeem werkt zelfs voor accommodatie met meerdere verdiepingen.

Aspiratie kan worden gedaan drie vermogensniveaus. Het vermogen is zelf te kiezen, maar let wel dat de robot detecteert of deze op een harde vloer of tapijt staat. Op een tapijt of tapijt neemt de zuigkracht automatisch toe! Dit is mogelijk omdat het drempels kan overschrijden tot 2 cm hoog en klim daarom zelfs op een ietwat dik tapijt.

Nat reinigen kan ook met een bodemtype detectie. Bij harde vloeren verschilt de luchtvochtigheid afhankelijk van de vloer en vermijdt de robot het betreden van tapijten en vloerkleden. Hij maakt zelf een omweg. In hetzelfde genre detecteert het obstakels en leegte. En wanneer de batterij bijna leeg is, keert hij terug naar het oplaadstation. Het heeft nog steeds een autonomie van meer dan 3 uur (200 minuten om precies te zijn).

Ten slotte gaat alles rechtstreeks met de gratis applicatie, of het nu op een smartphone is of met een Alexa of Google stemassistent. De robotstofzuiger zelf kan met u praten om u op de hoogte te houden van de toestand.

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

En waarom niet…

Hier zijn enkele extra robots voor vloerreiniging. Het idee is om u het product te laten vinden dat bij u past, dat wil zeggen uw interieur, het te reinigen oppervlak en uw budget.

Bagotte BG700

Het is vooral een robotstofzuiger die een natte reinigingsmodus biedt. Dit is belangrijk om te weten, omdat het apparaat in een verpakking wordt verkocht, terwijl de tank voor nat wassen in een andere doos kan aankomen. Het is een heel fijn product. Het meet alleen 6,9 cm hoog zodat het onder veel meubels kan glijden. Sensoren voorkomen het risico op vallen en aanrijdingen. Het wordt niet gebruikt Draadloze, met uw smartphone of een spraakopdracht van het type Alexa.

Enerzijds is het een krachtige stofzuiger die op alle vloeren werkt, ook op tapijten. Het kan diep reinigen of snel reinigen (30 minuten). De batterij biedt 100 minuten autonomie en indien nodig keert het apparaat alleen terug naar zijn basis.

Voor nat reinigen is er een tank met 300 ml. De waterstroom is regelbaar naargelang uw wensen en de bodem. Wetende dat dit naast afzuiging een optie is, is het resultaat minder effectief dan bij apparaten die uitsluitend de vloer reinigen.

Promo

De beste dweilrobots, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

ECOVACS DEEBOT 605

Luchtschip met een applicatie, spraakopdrachten (zoals Google Home) of de meegeleverde afstandsbediening, de robotstofzuiger en wasmachine Ecovacs Deebot 605 lijkt zich aan te passen aan alle situaties, aan alle voorkeuren. Allereerst is het goed vacuüm. Het heeft een stofafscheider van 520 ml en een MAX zuigmodus voor tapijten en / of voor dierenhaar.

Bovendien is het een vloer wasmachine die een tank heeft 0,3 liter. Het is onmogelijk om beide functies tegelijkertijd te gebruiken, je moet de een of de ander kiezen.

Uitgerust met sensoren anti-collision en anti-fall, het beweegt zich optimaal door een hele kamer. Het meet 8 cm hoog, wat voldoende kan zijn om het onder bepaalde bedden of ander meubilair door te laten. De batterij heeft een autonomie van 110 minuten. De robot keert vanzelf terug naar zijn oplaadstation.

Promo

De beste dweilrobots, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

AMIBOT Animal H2O

Het is een van de meest discrete robotstofzuigers en -wasser. Het zendt alleen uit 50 dB (wat zeer comfortabel is) en daarnaast is het gespecialiseerd inafzuiging van dierenhaar. Het is geen toeval dat hij is gekozen Product van het jaar 2019.
Concreet zuigt de Animal H2O-robot met een centrale borstel die is ontworpen voor dierenhaar en ook effectief is op tapijten en vloerkleden. Het stofreservoir heeft een inhoud van 400 ml. EEN HEPA filter zorgt voor de kwaliteit van de afvoerlucht.

De modus voor nat wassen werkt met een doekje microfiber en een watertank van 300 ml. Het is effectief en kan, net als afzuiging, worden uitgevoerd op een ondergrond tot 200 m².

De robot is programmeerbaar, maar met unieke programmering. Het werkt alleen met een meegeleverde afstandsbediening. De autonomie is 02.30 uur (150 minuten). Eindelijk is het een licht apparaat (2,5 kg) en meet slechts 7,2 cm hoog.

Promo

De beste dweilrobots, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

AMIBOT Swip AS70

Hier is een zeer goede dweilrobot voor natte ruimtes, die niet goed drogen. In feite werkt de Amibot Swip-robot in 4 fasen, inclusief het stofzuigen van de vloer voor bijna onmiddellijk drogen.

Om op volgorde te hervatten, is het een wasmachine die biedt 4 manieren van reizen en wiens reiniging gebeurt op 4 punten: water sproeien, de vloer borstelen, vuil water zuig en een anti-sporenwisser passeren. Hiervoor heeft het twee tanks. De schoonwatertank heeft een inhoud van 850 ml. Als hij leeg is, stopt de robot automatisch. De vuilwatertank kan 900 ml bevatten. Geen risico dat de robot de twee soorten water door elkaar haalt.

Het is ook een erg ergonomisch apparaat. Hij is voorzien van een draagbeugel en weegt alleen 3,3 kg. Het kan gebruikt worden op alle harde vloeren in een kamer tot 23 m² van gebied. De batterijduur is 80 minuten. Het opstarten en de keuze van navigatie worden gedaan door de meegeleverde afstandsbediening of direct door op de knoppen op de robot te drukken.

Promo

De beste dweilrobots, 6 betrouwbare producten - vergelijking
amazon

Even geduld aub … We zoeken de prijs van dit product op andere websites

Conclusie: welke dweilrobot moeten we kopen?

Ook al is het niet programmeerbaar, onze voorkeur gaat uit naar het product iRobot Braava 390t. Ja, als we er maar één moesten behouden, zou hij het zijn, vanwege zijn prestaties, zijn discretie en vooral voor de mogelijkheid om het te gebruiken in een kamer van ongeveer 30 m². Bovendien is het een middelgroot product, dus het is gemakkelijk te vinden tegen een zeer redelijke prijs.

Maar als u vooral een stofzuiger nodig heeft en nat reinigen een bonus is, bekijk dan de kenmerken van de Proscenic 790T, heel goedkoop. Als u daarentegen al een robotstofzuiger heeft, kiest u de Braava Jet M6, die gewoon een wasmachine is, maar die het buitengewoon goed doet.

1

Robot Pâtissier, Aicok Robot avec Kit pâtisserie (Fouet à Fils, Batteur, Crochet), Bol en Acier Inox ...

amazon
101.59
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
Promo
2

Bosch MultiTalent 3 MCM3501M – Robot de cuisine polyvalent avec plus de 50 fonctions – 800 W – Capac ...

amazon
119.99 € 79.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites
3

Robot de Cuisine Multifonction 1100W Robot Culinaire 11 en 1, 3 Vitesses Réglables et Fonction Pulse ...

amazon
119.99
Patientez... Nous cherchons le prix de ce produit sur d'autres sites